עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by andrei21,

טכנולוגיית sli נשמעת יפה וטובה שאמורה לתת ביצועים פי 2. אבל בשטח הסיפור קצת אחר. ומה שיש בפועל שהרבה משחקים עובדים רק עם כרטיס מסך אחד. כי אנויידיה שוכחים להוסיף תמיכה לsli להרבה משחקים או שמוציאים את התמיכה אחריי הרבה זמן. האם משהו שיש לו גם SLi ונתקל בתופעה הבלתי נסבלת הזאת?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yotam,

בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released

3. Started by akon1985,

פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים-גיימינג באילו משחקים תשחק? watch dogs 2,The Witcher 3,gta v,froza horizon 3,doom אני רוצה להיות יכול להריץ את המשחקים האלה על low זה מספיק לי והותר. מפרט המחשב:http://speccy.piriform.com/results/lAfuZlDUakckEEdHrJEfPhj איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה?pilot 24 full hd ומסך טלוויזיה muller 40 led full hd המחשב יהיה מחובר לשתי מסכים אז אני צריך כרטיס שתומך בשתי מסכים. ספק כוח: (תמונה)

4. Started by IDan2013,

שלום! מחר התכוונתי להזמין מחשב חדש מTMS רק שהיום הם החליטו להוריד מחירים לכרטיסים הישנים והכניסו אותי לדילמה מטורפת שאין לי כח להכנס אליה ולהתעכב בה בכלל. אשמח אם תבהירו לי מה ההבדלים בידיוק בין שני הכרטיסים (Gigabite vs shappire) ותגידו לי גם שורה תחתונה אם עדיף להשקיע או דווקא ללכת על הזול מבינהם. איזה יהיה עדיף לי לOC מבחינת קירור?יכולות גבוהות יותר?שקט יותר?צריכת חשמל?וכו' במידה ובמקרה "הכי גרוע" אחליט לעשות CFX וזה יהיה CFX7970 מה יהיה עדיף המערך הנ"ל או HD7990? ואיזה ספק צריך בשביל דבר כזה+I7 3770K שיעבור OC. יש לציין שהלוח תומך בCFX/SLI. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by avihaizipel,

שלום רב: אני מתנצל אם זה לא המקום אבל אני מעוניין ברכישת כ.מסך מחו"ל ואינני יודע האם חל עליו מיסים או מע"מ וכו', אשמח מאוד לעזרה ממה שהצלחתי להבין קצת מלגגל באינטרנט זה שיש רק מע"מ האם המידע הזה שגוי משום שהוא ישן? אמשח לעזרה בנושא ובאימות הפרטים, בתודה מראש אביחי, נ.ב. כמה זה מע"מ היום?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by meninred,

שלום שלום...ויום שמח! אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!! חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים! התקנתי אותו עם חבר שמבין... חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6 התקנתי פאר קריי! ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!) ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו) ניסיתי לשנות דברים... בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה) וזה עדיין לא עובד... אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון... חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס... הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4 מהירות ליבה: 380 מהירות זיכרון:337 וחצי האם להוריד יעזור לי במשהוא? או שזה סתם יהרוס? תודה על …

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by liortaib,

^^^מתי הוא יוצא??? אני מחכה המון זמן!!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by GunBlade,

שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

12. Started by tidan31,

שלום ברשותי מערך sli של שני כרטיסים ביחס לאיזה כרטיס כיום הם שווים מבחינת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת שאוכל להריץ משחקים (Dishonored 2, Overwatch) בדרגות הגרפיקה הגבוהות ביותר. המפרט: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מסך DELL U2312HM הבנתי שעדיף לשדרג כרטיס מסך + מסך שמאפשר עד 144fps. בהנחה שמדובר בתקציב גמיש יחסית של כ-4,000 ש"ח (ואין חובה לנצל את כולו...) - מה כדאי לקנות? תודה, מדוקס.

15. חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. (ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ???

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by piki,

הי חברה אני הולך ליקנות מחשב ואני צריך כמה הסברים בבקשה על כרטיסי מסך? אני לא משחק ביכלל אבל אני צופה בסרטים והאיכות חשובה !!! רציתי לדעת מה ההבדל בין 64\128 ביט על מה זה משפיע? וכמה משנה הזיכרון ???(אם למישהוא יש כח ליכתוב את זה המסך שלי הוא טלויזית lcd amoi 40 אני בחרתי את הכרטיס הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&l4=0&model=1252&modelmenu=1 אבל אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקחת: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&l4=0&model=1193&modelmenu=1 או שיש לכם רעיונות אחרים?? רק חשוב שיהיה בלי מאורר הכי שקט שאפשר!! תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Niko1886,

דוד שלי נוסע לארצות הברית בחודש הבא והוא יכול לקנות לי שם את הכרטיס במחיר של 1800 שקל. השאלה אם שווה לי להביא אותו במחיר הזה, או לקנות בארץ את ה GTX 970 בקצת פחות מזה. לגבי האחריות, הכרטיס הקודם שלי מחו"ל ועד היום לא נזקקתי לממש אחריות. מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by omerico22,

שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים