עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by natee,

היי הוצע לי מחשב עם כרטיס R9 270X השימושים שלי הם בעיקר שרטוט דו מימדי באוטוקאד ופה ושם קצת עבודה בתלת מימד. (סקצ'אפ) חשבתי אולי כדאי לי להחליף את הכרטיס בכרטיס מסדרת הקוודרו. הטכנאי טען ש quadro k620 יצא אותו מחיר בערך. השאלה האם ללכת על זה? או שמיותר? בנוסף אני פה ושם משחק על המחשב תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nivezrati,

ברשותי ABIT GEFORCE FX 5600 AGP X8 256 MB DDR TV DVI שעלה ל 1100 שקל לאור הביצועים הטובים יותר של הרידאון 9600 PRO אני מעוניין להחליף את הכרטיס שברשותי ל- GIGAXCUBE ATI RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 (1130.9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? שווה לחליף אותו בזה? והאם בכלל יסכימו להחליף את הכרטיס אפילו אם אני צריך להוסיף איזה 100 שקל?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yotam,

בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אבקש את עזרתכם להמלצה על כרטיס מסך למחשב משחקים (?4.5-5K מבוסס על 1- מעבד E6300 2- לוח אם ASROCKT 3- 1G 667 DDR2-MEMORY תודה על עזרתכם

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by חן מ,

שלום המחשב שלי מת,ואבי החליט שצריך להחליף את המעבד ואת הלוח אם... אז הוא יקנה לי i5\7,ולוח אם בהתאם לכך אני צריך רק את ההמלצה לכרטיס מסך יש לי מסך 22 אינץ'.....ואני מנסה לשכנע אותו שיקנה לי 550\60\70...מה כדאי? מבחינת התקציב,2000 שח זה סבבה בשבילי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by snipa,

יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by montigo,

ברשותי מסך MAG DJ707 (זה CRT בגודל 17 אינץ'). המסך בן מעל 5 שנים, לפני כשנה הלך לו הספק כוח, והחלפתי אותו. כמו כן, ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 9000. לאחרונה המסך התחיל "לרעוד" אע"פ שאני עובד ב- 85 הרץ (אותה תופעה האופיינית לעבודה עם 60 הרץ - כאילו רואים את המסך עושה Refresh). דבר זה בולט במיוחד על רקע לבן או אפור כהה של המסך. נ.ב. שלא תטעו לחשוב, זה אכן 85 הרץ ולא 60 הרץ (אני לא Newbie). הדבר המוזר: זה קורה, אבל לא באופן קבוע. ז"א, זה קורה פעם ביום יומיים למשך זמן לא ארוך מדי. עוד משהו ששמתי לב אליו: כאשר אני מחליף לתצוגה ב-60 הרץ, התצוגה ממש רועדת! לדעתי הרבה יותר ממה שהייתה פעם, ומעבר לגבול הסביר שבד"כ יש. לאחרונה עברתי דירה, הייתכן וזה קשור ליציאת החשמל, או להפרעות אלק…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ablabl,

האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by e.t,

היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ariebel,

אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב נייד (כמובן כמו כולם עדיף שכמה שיותר זול ) וברוב המחשבים הניידים הכרטיס גרפי הוא מובנה של אינטל. הבנתי שהכרטיס Intel HD Graphic 3000 הוא מהדגמים האחרונים. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר: 1) מה ההבדל המשמעותי בין הכרטיסים החיצונים (לדוגמא: RADEON או NVIDIA) לבין המובנים, שגורם לירידה משמעותית במחיר? 2) לאיזה כרטיס מסך חיצוני אפשר להשוות את Intel HD Graphic 3000 (מבחינת רמה, ביצועים, וכו')? 3) אם לא לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 4) תכלס אני לא מחפש מחשב נייד של גיימר, אלה שיוכל לספק אותי כסטודנט ויוכלו לעבוד עליו רוב המשחקים (למקרה שיהיה לי משעמם ) ותוכנות גרפיות למניהם (לדוגמה פוטושופ או אוטוקאט).

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Mandheling,

אני נמצא מחר באילת ושוקל לרכוש Sapphire Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 כשדרוג ל-HD 7850 שלי. המחיר של הכרטיס הזה הוא 800 ש"ח. השאלה היא אם יש לו חיסרון משמעותי בהשוואה לכרטיסי RX 470 אחרים? אין לי כוונה לבצע OC ואני מעדיף לא להוציא יותר כסף אם אין הצדקה. תודה!

17. שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by blueboy,

אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. המחרים הכי זולים מעודכן לתאריך 11.4.2008 nVidia Geforce 8600GTS 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 434ש''ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4907 ATI RADEON 3650 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 465ש''ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2815&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& ATI Radeon HD3650 256MB OC 3 שנים אחריות מחיר: 479ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 ATI Radeon HD3650 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 489ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1038 ATI Radeon HD2900GT 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 562ש''ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7020 nVidia Gefo…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by n57h,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד. מהו כרטיס המסך שתומך באפשרות זו? מהו הכרטיס המומלץ? אשמח לדעת עלויות כיום יש לי כרטיס ATI 3450 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ASTR4L,

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tested-Leaked-Alpha-Driver

22. Started by berner,

שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Funkyzord,

דבר ראשון רציתי להגיד שקראתי את הת'רדים הקודמים על המסכים רק התבלבתי יותר. עכשיו אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך טוב שישרוד שנים רבות. שיהיו לו רזלוציות גבוהות עם רפרש ריט גבוהה למשל ב1074X768 עם ריפרש ריט לא פחות מ100. באיזה וגדול הקווים האלה שיש בשפורפרת Diamondtron ועד כמה שמיים לב אליהם. כמובן פיקסל כמה שיותר נמוך. ואך לא מחיר כמה שיותר נמוך. ראיתי את המסך samsung 757dfx במחירה פומבית במחיר התחלתי של 190ש"ח,האם כדאי לי. תודה מראש לכול העונים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אז ככה- הרבה זמן לא ראיתי צורך בשידרוג חומרה למחשב כיוון שמה שיש שם עכשיו (athlon 64 3500+ ו-Geforce 8600 GT) עשו את העבודה עבור כל דבר שרציתי. עכשיו אני רוצה לשחק בדברים קצת... יותר מתקדמים, כמו למשל Hawken, ומה לעשות, זה כבר לא כ"כ מחזיק טוב. עכשיו, עוד בערך שנה הצבא חוטף אותי מהבית, ולכן קניית מכונה חדשה ועדכנית היא דבר שדי חסר טעם לדעתי, ולכן הגעתי למסקנה שזהו כבר השלב של עבודת הטלאים. מעבד מצאתי ביד 2 פנום II X3 720 ב200 שקל , ואני אחליף איתו את האתלון שלי. כרטיס מסך זה כבר יותר בעייתי. אני מוכן לשלם עבורו עד 250 שקלים, ולחרוג בעוד 100 שקלים מקסימום, ורק אם ממש ממש כדאי. אם אני קונה חדש אני מעדיף בKSP, כי זה קרוב לי וזול. מה הכי מומלץ שם? כמובן שאם אתם מוצאים לי משהו…

25. אני מדבר על כרטיסיי מסך שיש כיום בארץ... תודה מראש install

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים