עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by djz,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס R9 290 למחשב חדש שאני קונה יש שתי גירסאות של הכרטיס שכרגע כמעט באותו מחיר ורציתי לדעת מה ההבל ביניהם ואיזה כדאי יותר לקחת למי מהם יש את הקירור הטוב יותר כי הבנתי שיש לכרטיס הזה בעיה קצת עם הקירור ובנוסף האם הספק FSP RAIDER 650W יספיק לשני סוגי הכרטיס 1 - http://www.tms.co.il/product/13260 2 - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC GDDR5 הראשון עולה 1900 והשני עולה 1990 תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. גירסת מנהל ההתקן העדכנית של NVIDIA, בגירסה 344.75, מאפשרת, סוף סוף, שימוש בטכנולוגיית ה-MFAA בכרטיסים מבוססי ליבת ה-GM204 החדשה של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-mfaa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%94/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by guybbc,

לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הכותרת אמרה הכול.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by piki,

הי חברה אני הולך ליקנות מחשב ואני צריך כמה הסברים בבקשה על כרטיסי מסך? אני לא משחק ביכלל אבל אני צופה בסרטים והאיכות חשובה !!! רציתי לדעת מה ההבדל בין 64\128 ביט על מה זה משפיע? וכמה משנה הזיכרון ???(אם למישהוא יש כח ליכתוב את זה המסך שלי הוא טלויזית lcd amoi 40 אני בחרתי את הכרטיס הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&l4=0&model=1252&modelmenu=1 אבל אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקחת: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&l4=0&model=1193&modelmenu=1 או שיש לכם רעיונות אחרים?? רק חשוב שיהיה בלי מאורר הכי שקט שאפשר!! תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by TheWave,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אשמח אם מישהו יוכל להיפטר ממנו , כי תקוע עם כרטיס מסך 4870 ללא יכולת כרגע לחברו (הוא דורש 12 פינים - שניים של שש, על הכרטיס עצמו) מצאתי באי ביי אך לא יכול לחכות חודש עד שיגיע לצערי מישהו ? תודה ! (גר במודיעין) זה החיבור בכרטיס מסך שלי : http://sizmedia.com/my.php?i=ygmfz3nmj2yk.png זה הכבל שזקוק לו : תמונה 1: http://www.ebay.com/itm/4-pin-Molex-Male-to-6-pin-PCIe-Power-Adapter-Cable-Aprox-15cm-New-/251583456037?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3a938ae325 תמונה 2: (אני חושב שזה אותו כבל רק בצבע אחר) http://www.ebay.com/itm/DZ91-5PCS-diy-PCI-E-PCIe-ATI-nVidia-4-pin-Molex-to-6-pin-Power-Cable-free-ship-/271461943836?pt=US_Power_Cables_Connector…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nw,

עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by snipa,

יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by משה א.,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על כ.מסך הנ"ל. המחשב מיועד לצפייה בסרטים. התקציב לכרטיס הוא כ-350 ש"ח (אם יש המלצות למשהו אחר) האם Palit חברה טובה? תודה מראש...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shlomi1980,

כרגע אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ofirterev,

חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by GW,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yotam,

בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released

21. Started by Mandheling,

אני נמצא מחר באילת ושוקל לרכוש Sapphire Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 כשדרוג ל-HD 7850 שלי. המחיר של הכרטיס הזה הוא 800 ש"ח. השאלה היא אם יש לו חיסרון משמעותי בהשוואה לכרטיסי RX 470 אחרים? אין לי כוונה לבצע OC ואני מעדיף לא להוציא יותר כסף אם אין הצדקה. תודה!

22. כרטיס מסך תקציבי לא חייב להראות תקציבי? באסוס מכינים גרסה עסיסית במיוחד של ה-Radeon RX 480 החדש של AMD כרטיס המסך Radeon RX 480 נוצר כדי להיות צנוע, תקציבי ופשוט. נראה שבאסוס לא ממש מסכימים לקונספט הזה. יש כמה עובדות בשטח שגורמות לכמה מהנדסים לחשוב על שינוי התדמית של ה-RX 480 ממוצר צנוע-מימדים למפלצת של ממה. תמונות דלפו אל הרשת של כרטיס המסך RX 480 STRIX. סדרת ה-STRIX היא סדרת גיימינג מתקדמת של כרטיסי מסך מאסוס. סדרה זאת זוכה לקירור מתקדם במיוחד וגם שקט. שימו לב, בקירור זה תמצאו לא פחות משלושה מאווררים שמכסים גוף קירור מאסיבי הכולל צינורות נחושת ומניפות אלומיניום. בעוד שכרטיס מסך זה מוגדר במעטפת חום של 150 וואט, כבר למדנו שהוא עובר אותה ולמעשה מציג צריכת חש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ran-erez,

בשעה טובה יצאו הכרטיסים מהדור החדש. ואפילו חבר שלי במנהטן למשך החודש הקרוב אני רוצה לשדרג כרטיס מסך שיקנה בארה"ב והחבר יביא לי שיחזור. עדיפות גבוהה לכרטיסים עם אחריות שאפשר להשתמש בה גם בארץ אם זה אפשרי בכלל... אם זה מעניין, המחשב שלי: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K 3.3GHz זיכרון 32GB - 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספקCorsair TX 750W תקציב 1000-1500 ש"ח \ 250-400$ מעדיף כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. המלצות ולינקים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by akon1985,

פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים-גיימינג באילו משחקים תשחק? watch dogs 2,The Witcher 3,gta v,froza horizon 3,doom אני רוצה להיות יכול להריץ את המשחקים האלה על low זה מספיק לי והותר. מפרט המחשב:http://speccy.piriform.com/results/lAfuZlDUakckEEdHrJEfPhj איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה?pilot 24 full hd ומסך טלוויזיה muller 40 led full hd המחשב יהיה מחובר לשתי מסכים אז אני צריך כרטיס שתומך בשתי מסכים. ספק כוח: (תמונה)

25. Started by Cupid Me,

היי צריך לדעת את הצריכה המקסימלית שלו - כרגע אני עם ספק של 40 אמפר ב-2 המסילות של 12 (Seasonic S12ii-520) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.