עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי 1300 שקל לכול היותר איזה כרטיס מסך אתם מציאים לקנות ??? (לא חייב בכול הכסף) ואיפה כדאי לי לקנות : אני רוצה כרטיס שיהיה חזק במשחקים (כי המחשב שלי מחובר למקרן של 200 אינטש ויותר אז קחו לצות ליבכם לפני שאתם מציאים) ויהיה אמין שאין הרבה בעיות איתו בהתקנה ולאחר מכן...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Hartley,

איזה מהם אפשר למצוא בארץ ? יש למשל את ה GAINWARD 1760 עם מהירויות 400/560 MHZ בפנדה ב 775 שקל. http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600/1760pcxtvdviGS.htm מישהו מכיר אחרים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי חברים, אני מתכוון לרכוש מחשב לצרכי גיימינג בינוני (COD כסטנדרט עליון).. כנראה שזה המחשב: עכשיו השאלה, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך או שזה יספיק? כמו ההבדל ביניהם מהותי ושווה את הכסף? זה כמו ה9500GT ו9600GT של זמנו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by dadzik,

ה980ti לא בתקציב שלי ולא מעניין אותי. אני עדיין בטוח שהתמונה הזו רלוונטית עכשיו יותר מתמיד:http://wccftech.com/wp-content/uploads/2014/12/Nvidia-Geforce-GTX-960-GTX-960-Ti-GTX-960-Ti-Ultra.jpg כי הכל נראה הגיוני, למרות שלא הגיוני לי לראות שני כרטיסים בין ה960 ל970. בכל מקרה.. אני מחכה לו בקוצר רוח, ואני כבר מיואש לכרטיס חדש. השאלה היא מתי AMD יוציאו את הכרטיסים שלהם כבר..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Jook,

השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by e.t,

היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Shingotsu,

שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מארז גנרי עם אורך של בערך 15-20 ס"מ בין תחילת הסלוט של הכ.מסך לסוף הכלוב... עכשיו אני מבין שצריך להחליף את המארז והספק כנראה אם רוצים להכניס כרטיס רלוונטי... התקציב שלי לכ.מסך בלבד זה משו כמו 800-1000 ש"ח... ספק ומארז אני לא ככ בקיא במחירים ככה שלא יודע להעריך...משהו משתלם עדיף... אם צריך עוד פרטים אני אענה על כל מה שצריך. אשמח להמלצות, תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by avichaisH,

המפרט שלי: i5 3570k DZ77SL-50K 2X4GB kingston 1333 DDR3 Seasonic S12II-430 430W מארז NZXT source 210 elite הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא MSI HD 6850 ואני מעוניין לשדרג אותו על מנת לשחק משחקים חדשים כמו ACU FC4 ו GTA5 בצורה טובה, רצוי 1080p אבל הרזולוציה לא קריטית. באופן כללי אני לא ממש מוגבל תקציבית אבל לא ממש חשוב לי לשחק הכל על אולטרה ולא ממש נראה לי להוציא המון כסף על כרטיס מסך אז חשבתי על טווח מחירים של 600-700 שקל אבל אני גמיש. מה שחשוב לי מאוד זה שיהיה יחס עלות - תועלת כמה שיותר גבוהה. כלומר אם לדוגמא אני צריך להוציא עוד 10% כסף בשביל לקבל 20% ביצועים אז זה שווה לי. אני מעוניין בכרטיס חדש ולא משומש. תודה רבה מראש!

12. Started by adam-pc,

אז ככה..... : אני מיטלבט נורא מחרי רדאון 9500 פרו הוא 1500 בסביבות ומחיר רדאון 9700 הוא 1800 בסביבות (בקשר למחירים הם פלוס מנוס) אני מיטלבט איזה לקנות האם להשקיע עוד 300 שקל ואני באמת יהיה מרוצה יותר אם הרדאון 9700 או ש ה9500 פרו הוא מספק בהחלט ואפשר לשמור תכסף בהשקעות נוספות בעתיד... :s05: תנו עצות והצעות :hideing_behind_computer: בתודה מראש adam-pc

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by TheDiesel,

יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?

14. http://game24.nvidia.com/event מעניין ;]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by berner,

שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by masteryoda91,

האם כיבוי VERTICAL SYNC בהגדרות מתקדמות שבכרטיס מסך עלולות להרוס אותו. יש לי 285GTX OC2 ואני חייב FPS 100 בשביל CS 1.6 כאשר ההגדרות של VERTICAL SYNC עומדות רגיל על use the 3D applications setting האם לכבות או לא?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by eladbu,

איפה אני מוצא הכי בזול 9800פרו 256ביט? לא כדאי לקחת 9600 xt vivo בקצת פחות ויוו יכול להיות תוספת מאוד נחמדה ???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by xzibit,

אני לא מבקש שם חנות אלא אני רק שואל מוכרים אותו עדיין בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=609&pageid=1 מטורף!!! תראו איך CRYSIS רק רץ שם או COD4 (300 400 פריימים לשניה) וכו' ממש מדהים רק מוכיח כמה ביצועים נשיג תוך שנים ספורות במחשב ביתי רגיל ;D

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לפני בערך שבועיים nVidia הוציאה דרייברים חדשים 45.33 ו45.23 בצורה רשמית באתר שלה. זה שיפר לי את התוצאה ב3DMark בצורה ענקית!!! שתי הגרסות נותנות ביצועים כמעט זהיים! היתרון של ה45.33 הוא שהם באים עם דרייביר WDM מעולה(לVIVO) שתיקן בעיות רבות מגרסות קודמות(הWDM כמעט ולא עודכן). 45.33: 3DMark Score 6703 Game 1 - Car Chase - Low Detail 102.4 fps Game 1 - Car Chase - High Detail 36.8 fps Game 2 - Dragothic - Low Detail 100.1 fps Game 2 - Dragothic - High Detail 58.5 fps Game 3 - Lobby - Low Detail 100.5 fps Game 3 - Lobby - High Detail 47.5 fps Game 4 - Nature 46.2 fps 44.03: 3DMark Score 5986 Game 1 - Car Chase - Low Detail 89.2 fps Game 1 - Car Chase - High…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by blueboy,

אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. תמהרו להוריד בקרוב מאוד יהיה גם לויסטה. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ariebel,

אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים