עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך: אלה הכרטיסים SAPPHIRE R9 290X 4GB GDDR5 r9 290X 4gb ddr5 pci-e dual dvi-d/hdmi/dp או GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition נגיד במידה שתיהם באותו מחיר...מה יותר חזק מבחינה גרפית שישמש אותי לאורך זמן? והשאלה אם אני צריך לוח אם מיוחד או רכיב מיוחד בשביל אחד מהם? או שכול לוח אם סטנדרטי יתאים?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Spirox,

אהלן, ברשותי כ.מסך מדגם Readon 6950, ועקב שדרוג מחשב ברצוני לרכוש Gigabyte GTX970 4GB. מעבד: i5 4690. => שאני צריך לוח-אם בעל תושבת 1150. שאלתי היא, האם יש לוח-אם בו אוכל להשתמש ולנצל את שתי כרטיסי מסך אלו במקביל?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by SmokingDrugs,

היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by eladbu,

איפה אני מוצא הכי בזול 9800פרו 256ביט? לא כדאי לקחת 9600 xt vivo בקצת פחות ויוו יכול להיות תוספת מאוד נחמדה ???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by oded6188,

שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. למה הם משמשים, והאם חובה לחבר אותם לחשמל?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by nivezrati,

ברשותי ABIT GEFORCE FX 5600 AGP X8 256 MB DDR TV DVI שעלה ל 1100 שקל לאור הביצועים הטובים יותר של הרידאון 9600 PRO אני מעוניין להחליף את הכרטיס שברשותי ל- GIGAXCUBE ATI RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 (1130.9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? שווה לחליף אותו בזה? והאם בכלל יסכימו להחליף את הכרטיס אפילו אם אני צריך להוסיף איזה 100 שקל?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961#detailed מבקש המלצה לגבי הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים / מחיר אני יודע שקיימים כרגע בשוק כרטיסים של NVIDIA 7800GT / 7900GT ההפרש במחיר ביניהם הוא 300-600 ש"ח. מצדיק את הפערים או שאני יכול בשקט ללכת על הרדיאון ? תודה.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by montigo,

ברשותי מסך MAG DJ707 (זה CRT בגודל 17 אינץ'). המסך בן מעל 5 שנים, לפני כשנה הלך לו הספק כוח, והחלפתי אותו. כמו כן, ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 9000. לאחרונה המסך התחיל "לרעוד" אע"פ שאני עובד ב- 85 הרץ (אותה תופעה האופיינית לעבודה עם 60 הרץ - כאילו רואים את המסך עושה Refresh). דבר זה בולט במיוחד על רקע לבן או אפור כהה של המסך. נ.ב. שלא תטעו לחשוב, זה אכן 85 הרץ ולא 60 הרץ (אני לא Newbie). הדבר המוזר: זה קורה, אבל לא באופן קבוע. ז"א, זה קורה פעם ביום יומיים למשך זמן לא ארוך מדי. עוד משהו ששמתי לב אליו: כאשר אני מחליף לתצוגה ב-60 הרץ, התצוגה ממש רועדת! לדעתי הרבה יותר ממה שהייתה פעם, ומעבר לגבול הסביר שבד"כ יש. לאחרונה עברתי דירה, הייתכן וזה קשור ליציאת החשמל, או להפרעות אלק…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by tomllic,

אוקיי, אז רכשתי את ה- U2312HM לפני שעה אחרי ההמלצות החמות פה ועכשיו יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לסייע לי בה. כשאני צופה בקבצי וידאו, בסצינות עם שינוי מהיר, זה נראה כאילו יש קו דמיוני באמצע המסך וכל מה שמתחת לקו הזה מתרענן בקצב יותר מהיר (ניכר בעין) ממה שקורה מעל הקו הזה. זה קורה לי עם כל קובץ שבדקתי. אני יכול לצלם וידאו של זה אם זה יעזור. זה ממש מאכזב. למה זה קורה ? זאת בעיה במסך ? בעיית דרייברים ? מה לעשות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ScreameR,

לכתבה המלאה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל הייתם מציעים לי בלי שיהיה לי צוואר בקבוק ושהספק כוח יספיק לי? אני מעדיף של ATI תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני רוצה להזמין מפרט הזה: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Cooler Master Silent Fan 140mm 1000rpm 16dBA, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1670 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 370 + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 ₪449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2195 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 סה"כ מחיר לכל ה…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום. יש סרט שהורדתי, שהוא לדעתי 720p. כאשר אני צופה בו במחשב הנייד שלי שנמצא בחדר שלי - והוא עגלה של ממש (מריץ לינוקס Puppy) והוא בעל מעבד Celeron, ואולי כבר בן 8 או 10 שנים - - זה רץ נקי, חלק, יפה. לעומת זאת, יש לי לפטופ יותר רציני (בן 3 וחצי שנים, עם מעבד Core 2 Tude, וכרטיס מסך Nvidia יעודי - מריץ Ubuntu), והוא מקרטע כאשר אני צופה באותו הסרט! מה קורה? מישהו יכול לעזור? תודה! אה - ואני לא יודע אם זה מעניין או קשור או רלוונטי, אבל שניהם באמצעות VLC, והמחשב היותר-חדש מחובר למסך חיצוני 24" אינץ HD

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by almog889,

שלום לכם. רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את המשחק BattleField 3 ברשת, והאם הכרטיס מסך הוא יחסית חלש למשחק הזה. מעבד: amd athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2-800 2GB X2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה אתם אומרים על המפרט הזה האם יספיק לי? האם בהחלפת כרטיס מסך זה ייעזור ולאיזה כרטיס וכו'.. בתודה אלמוג

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הGAINWARD 6800 GT ואני מעוניין לדעת אם עם הקירור העצבני שלו אפשר לעשות OC עד לרמה של UE.... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

המחירים זהים = 600 ש"ח . במה לבחור ? ה- GIGABYTE נראה מרשים הוא קריר יותר ובעל ביצועים טובים יותר (סטוק ) . במה הייתם בוחרים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי 1300 שקל לכול היותר איזה כרטיס מסך אתם מציאים לקנות ??? (לא חייב בכול הכסף) ואיפה כדאי לי לקנות : אני רוצה כרטיס שיהיה חזק במשחקים (כי המחשב שלי מחובר למקרן של 200 אינטש ויותר אז קחו לצות ליבכם לפני שאתם מציאים) ויהיה אמין שאין הרבה בעיות איתו בהתקנה ולאחר מכן...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מחר בבוקר קונה את המחשב ואני כבר שלושה ימים לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך לקחת ,אני המון זמן בלי מחשב אלא רק עם הסוני 4 אז כבר לא עוקב אחרי כלום אז אני גם לא מבין כלום מרוב השפע שיש בשוק ,המפרט שלי בקצרה הוא כזה: I5 4690 B85M PRO3 8G HyperX SSD120G Baracudda 1T Gx500 + 550W Psu נותרו 1400 שקל לכרטיס מסך אבל אפשר לעלות קצת במידה ומשמעותי ,הכרטיס אמור להחזיק לשנה כאשר אני משחק לרוב משחקי רשת וGta וSims 4 לא מעבר לזה. הכי חזק שראיתי שנכנס לי זה Shappire R9 290X 4Gb Tri-x ב1465 עם ה3 מאווררים. אבל אז חלק אמרו שהוא לא שווה ועדיף בכלל ללכת על סדרת ה GTX ופה זה בעיה כי רק 960 נכנס וה970 יקר משמעותית. מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by VGFreak,

ככלל, מהו מותג הפרמיום העדיף בכרטיסי מסך? ג'יגהבייט Aorus או אסוס TUF? (בעיקר מבחינת מוניטין איכות רכיבים)

25. שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים