עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dadzik,

ה980ti לא בתקציב שלי ולא מעניין אותי. אני עדיין בטוח שהתמונה הזו רלוונטית עכשיו יותר מתמיד:http://wccftech.com/wp-content/uploads/2014/12/Nvidia-Geforce-GTX-960-GTX-960-Ti-GTX-960-Ti-Ultra.jpg כי הכל נראה הגיוני, למרות שלא הגיוני לי לראות שני כרטיסים בין ה960 ל970. בכל מקרה.. אני מחכה לו בקוצר רוח, ואני כבר מיואש לכרטיס חדש. השאלה היא מתי AMD יוציאו את הכרטיסים שלהם כבר..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by חן מ,

שלום המחשב שלי מת,ואבי החליט שצריך להחליף את המעבד ואת הלוח אם... אז הוא יקנה לי i5\7,ולוח אם בהתאם לכך אני צריך רק את ההמלצה לכרטיס מסך יש לי מסך 22 אינץ'.....ואני מנסה לשכנע אותו שיקנה לי 550\60\70...מה כדאי? מבחינת התקציב,2000 שח זה סבבה בשבילי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מה המצב אנשים ?! האם הכרטיס GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP יעלה במחשב שלי (בלי לשפר שום דבר) ?.. מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 הכי רגיל לוח אם: Asus P4S800D-X ראם: 1024 ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt מסך: LG L1932TQ 19 Inch 4 ms תודה מראש, משה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shayhugi,

שלום לכולם. לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התקנתי את הכרטיס מסך (Radeon 6870 HD) והמחשב לא קורא אותו, שאני מחבר את המסך אליו הוא לא עובד ואפילו במנהל התקנים הוא לא קורא אותו. אשמח לעזרה, תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. הכרטיס החזק ביותר של NVIDIA ה-GeForce GTX TITAN ירד, ועכשיו הגיע המחליף שלו ה-GeForce GTX TITAN Black. אני פשוט יאפשר לנתונים לדבר בעד עצמם: :GTX TITAN BLACK GPU ENGINE SPECS CUDA Cores 2880 Base Clock (MHz) 889 Boost Clock (MHz) 980 Texture Fill Rate (billion/sec) 199.1 :GTX TITAN BLACK MEMORY SPECS Memory Speed 7.0 Gbps Standard Memory Config 6144 MB Memory Interface GDDR5 Memory Interface Width 384-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 336 http://www.nvidia.com/gtx-700-graphics-cards?m=gtx-titan-black

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Hartley,

איזה מהם אפשר למצוא בארץ ? יש למשל את ה GAINWARD 1760 עם מהירויות 400/560 MHZ בפנדה ב 775 שקל. http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600/1760pcxtvdviGS.htm מישהו מכיר אחרים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Jook,

השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה

11. Started by orent,

שלום קניתי את הכרטיס מסך sapphire hd 7970 לכרטיס יש שני חיבורי PCIE של 8 פינים,הספק שיש לי http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=9453 יש לו שני חיבורי PCIE 6 PIN . השאלה האם אני יכול להשתמש בשני המתאמים שהגיעו עם הכרטיס molex to 8 pin pcie וזה יהיה בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. למה הם משמשים, והאם חובה לחבר אותם לחשמל?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Vortex,

שווה 400 שקל חדש? תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. http://game24.nvidia.com/event מעניין ;]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by masteryoda91,

האם כיבוי VERTICAL SYNC בהגדרות מתקדמות שבכרטיס מסך עלולות להרוס אותו. יש לי 285GTX OC2 ואני חייב FPS 100 בשביל CS 1.6 כאשר ההגדרות של VERTICAL SYNC עומדות רגיל על use the 3D applications setting האם לכבות או לא?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by hck,

שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

החברה האלה משוגעים לגמרי... http://www.vr-zone.com.sg/?i=2938 זה הסוף לויכוח כמה ה-SLI של הכרטיסים האלה יעשה, בקושי מגרד את ה-1800K (שלא תבינו אותי לא נכון, יש כבוד )

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yotam,

בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי חברים, אני מתכוון לרכוש מחשב לצרכי גיימינג בינוני (COD כסטנדרט עליון).. כנראה שזה המחשב: עכשיו השאלה, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך או שזה יספיק? כמו ההבדל ביניהם מהותי ושווה את הכסף? זה כמו ה9500GT ו9600GT של זמנו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by squeal,

תראו יש לי אפשרות לקנות אחד משני הכרטיסים הבאים: PowerColor X800GTO 16 עם 256 מגה זיכרון[DDR3] ו256 ביט ב1150 ש"ח מ KSP או את Gigabyte 6800GS עם 256 מגה זיכרון [DDR3] ו256 ביט ב1200 ש"ח מ PLONTER עכשיו מה שמביא אותי להתלבטות זה, של GTO המיוחד הזה ישנם 16 צינורות עיבוד , בעוד של 6800GS ישנם 12 צינורות עיבוד בלבד. אז איזה כרטיס מסך טוב יותר?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום חברים, אני קצת בבעיה.. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT ואני מת להיפטר ממנו בצורה מטורפת. עכשיו המפרט שלי הינו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz זיכרון: 2 ג'יגה זיכרון (של 667 מגה הרץ) לוח אם: Asrock ConRoe1333-D667 ספק כוח: ג'נארי, של כ 450-480 וואט. (עד עכשיו לא היו בעיות, כשנתיים) עכשיו התכנון שלי הוא ללכת על הכרטיס הבא: ‏Zotac‎ - ‏GTS 250 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עולה כ-610 ש"ח. אך השאלה שלי היא האם הוא מתחבר על הלוח אם הנ"ל והאם מומלץ לי לחבר כרטיס מסך שכזה על מחשב כמו זה? שלא יהיה איזה מצב שישרף או משהו חחח... אז באתי להתייעץ איתכם. אשמח לתגובות והצעות =] תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by David_Beckham,

??? או שהוא צריך יותר ???

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים