כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך עשה לי צורות וצבעים מוזרים. ריסטים, הוצאה והחזרה של הכרטיס ואפילו ניקוי שלו לא עזרו. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם אותה הבעיה כך שווידאתי שהבעיה בכרטיס. בקיצור, אני צריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא 8800gt של GIGABYTE מעבד INTEL Q6600 2 GB זיכרון ספק 450W של CORSAIR אודה לעזרתכם בהצעות לכרטיס חדש שיתאים למפרט ולא יצור צוואר בקבוק. לא רוצה את הכרטיס החדש ביותר ושלא יעלה גם יותר מידי. אני צריך גם שיהיה בו חיבור HDMI. תודה רבה.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך X16 בשני סלוטים (X1 ו X3) שם נמצאים הכרטיסי מסך ועדיין אני רואה שב GPU-Z (חלונות 8), כרטיס אחד פועל ב X16, והשני ב X8, הגיוני? יש דרך לתקן את זה?? אני יודע שבחלונות 7 עם X79 היה איזו בעיה והיה PATCH וכו' מישהו יודע משהו לגבי פה??
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
למומחים שלום רב! ברשותי מערכת עייפה: amd athlon 64 x2 4000 dual core DDR2 800 4G ASROK -NFORCE610 9800GT 512 WIN8 64 נכון להיום אני משחק בסטרקרפט2 בלי בעיה, זה המשחק הראשון לאחר שנתיים שלא התקנתי דבר (אוניברסיטה...) והיום התקנתי Company of Heroes 2 , נראה שהמשחק עובד לא רע ב 1600X1024 אך יש לי מריחות בתמונה. ניסיתי לקחת PRINTSCN אבל משום מה כשאני מדביק יש תמונה שחורה ... זה נראה כאילו הצבעים נמרחים בדמויות ובנוסף לזה התמונה בחלקה מתחלקת למשולשים...אני מניח שהמנוסים בתחום יבינו למה אני מתכוון. מהיכן הבעיה נובעת?... תודה!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כותרת. השימוש יהיה משחקים סגנון COD וכולי רזולוציה 1680X1050 ספק כוח? טרם נרכש. תודה רבה. (:
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך נוסף בשביל שכל המשחקים ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות כמה שיותר חלק ובשביל לשמור על המצב הזה להרבה זמן הכרטיס מסך שיש לי זה: SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 הכרטיס מגיע עם אוורקלוק של 900MHz עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לעשות קרוספייר אני צריך מסך זהה לחלוטין עם אוורקלוק של 900Mhz או שמספיק שאני אביא גירסה אחרת של אותו הדגם שלהם ויעשה אוורקלוק ל-900Mhz בגלל שהדגם שלי הוא קצת נדיר בחנויות ואני מעדיף לא להגביל את עצמי בגלל זה ? …
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שיש אופציה לקחת כרטיס מסך ישן של nVIDIA ולהשתמש בו רק בשביל PhysX.. לי כרגע יש במחשב 7850HD של ATI כמובן, ועוד כרטיס ששוכב בצד מהמחשב הישן שהוא 9400GT. אז אני רוצה לדעת האם אני יכול לשלב את הכרטיסים כמו שאמרתי ? זה מומלץ ? זה יעשה בעיות ? איך לעשות את זה בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו את המתאם הזה והוא לא צריך אותו: http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-Male-to-Displayport-Female-Cable-Cord-Adaptor-Black-/271032721352?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f1acf1fc8 אני מוכן לקנות תמורת סכום כלשהו, אני פשוט חושש להזמין מ-EBAY ושהוא לא יעבוד. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה בארץ? המתאם נמצא בדרך כלל בכרטיסים של MSI.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עקב חוסר מענה בשרשורים אחרים, אני חייב חוות דעת לפני שההזדמנות חומקת לי מהידיים. גרסאת הreference של הכרטיס דורשת קירור חיצוני נוסף? לעיתים נדירות אני רואה שממליצים על גרסא ללא קירור מתקדם של היצרנית.. ובנוסף, יש מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי הגרסאות? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18826&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אז אני רגע לפני קניית כרטיס מסך ורציתי התייעץ איתכם לגבי הרכישה. התקציב שלי לכרטיס הוא 1400-1500 שקל, ויש מחשבה על הוספת כסף לכרטיס נוסף באותו סכום למערך CF או SLI לא בטוח שבזמן הקרוב אבל חושב על זה. בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא איזה כרטיס הכי חזק אני יכול להשיג בסכום הזה? הצרכים שלי הם כמובן משחקים כמו BF3 CRYSIS COD וכל שאר המשחקים. אני עם מסך יחיד כרגע 24 אינצ' המפרט הנוכחי שלי הוא (אם צריך): Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ עם OC 4.6 Asrock Extreme4 Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB של כרוסיאר אחד 120 אחד 60 מארז NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX היו לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 עם כרטיס פיזיקה 460GTX שנמכרו. הה…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג SAPPHIRE HD5850 MODERN WARFARE 2 EDTION. האם יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול להעלות מתח לכרטיס הזה? עד לפני כמה שנים לא היה ניתן לשנות מתח לכרטיס מסדרה זו בגלל מגבלה של היצרן. מאז ועד היום עברה תקופה לא קצרה ורציתי לשאול האם יצא איזה כלי חדש כלשהו שמאפשר העלאת מתח לכרטיס מסדרה זו ? הכלים שהשתמשתי בהם בעבר היו TRIXX ועוד תוכנה זהה של MSI. (בשתיהן לא היה ניתן לגעת במתח).
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ה-8600GT הארכאי שלי החליט לא לתת סיגנל היום. הוא היה מאוד נוח עם צריכת החשמל הנמוכה שלו והקירור הפאסיבי השקט שלו, וזה כנראה מנע ממני להתקין כרטיסים פחות ארכאיים שיש לי פה... ובכל זאת, נראה שהמובנה של הלוח נכנס לפעולה, משמע הכרטיס לא מזוהה כאמצעי פלט למסך, אבל הכרטיס כן מתחיל להתחמם, יעני הוא מחובר. ניתקתיהו וחיברתיהו ללוח חזרה, ובינות פעולה אחת למשנה בדקתי תקינות פיזית של הכרטיס ולא ראיתי משהו חריג. הוא עדיין מאן לעלות. בדקתי כל מיני פתרונות שמצאתי , כמו השרשור הזה כשנמאס לי מלינקים באנגלית שמייאשים אותי באפשרות הסבירה של מות הכרטיס סופית. טרם איפסתי את הביוס, ואני מעדיף שלא לעשות כן, ואף אינני חושב שתהיה בכך תועלת, אך נראה שבמר יאושי אנסה זאת במהרה. אני חושש שזוהי ש…
-
- 89 תגובות
- 7.6k צפיות
-