כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי לוח אם kt333 7vrxp ג'יגה בייט מעבד 1800xp כרטיס מסך הרקולס gf3 prophet 3 64mb ddr מסך סמסונג 959nf 19 זיכרון 256mb ddr pc 3000 win xp והדרייבר שאני משתמש הוא 32,28 של nvidia hd maxtir 40gb 7200 הניקוד שלי נמוך 6240 ב 3dmark מה עלי לעשות להגדלת הניקוד
-
למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה! אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 . תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי! תהנו ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe
-
אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חזק אבל אני שומע שאנשים מקבלים ב3dmark ציון של 8500 עם הכרטיס שיש לי (hercules 3d prophet fdx 8500le) עכשיו יש לי 256 זיכרון pc333 והרד דיסק של 15.4 5400 יכול להיות שבגלל זה אני מפסיד נקודות windows 98-7700 windows xp 7100 מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ורוצה כרטיס מסך בתחום ה 1300/1400 שקל מה אתם ממליצים g-gorce 3 אז איזה? או אולי radeon 8500 אז איזה? אל תפתחו פה ויכוח מה טוב יותר וכל זה. פשוט מה אתה ממליץ ומחיר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו היה אי פעם קצת ניסיון עם משקפי תלת מימד?, יש לי בעיות איתם, ואין לי מושג איך לבדוק אם הם פועלות..
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
זיכרון ה-SDRAM שלו מוריד מהביצועים בהרבה? איזה כרטיס טוב ניתן לקנות ברמת המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עם אתם יודעים ונכונים לעזור אז תעזרו בבקשה. 1.במסך שלי יש את האפשרויות הבאות: CLOCK CLOCK FINE SMART SCALING כל אלה שרשומים פה הם הדברים שאין לי מושג בבוטן מה הם עושים ולא מצוין בחוברת של המסך מה הם. הסבר קצר יתקבל בשמחה. 2.המושגים הבאים: Pixel Size אצלי במסך מצוין שהם 0.3X0.3 זה טוב ומה הגודל הסטנדרטי שלהם במסכים של היום והאם יש לזה השפעה על איכות התמונה? המסך שלי תומך בVGA,SVGA וXGA,את השתיים הראשונים אני מכיר אבל את האחרון לא מהו ופירוט בבקשה. 3. המסך אצלי מחולק למודים על-פי הספר ואחד מהם הוא VESA MODES מה זה VESA? 4. ואחרון מה זה המושג Non-interlanced Modes? זה מופיע בVESA MODES מתחת לReMark ומתחת לReMark רשום Non-interlancedמה זה?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
CHAINTEC??? דחוך שנייהם באותו מחיר
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה תכתוב את הפרט שלך ואת ספק הכוח שיש לך זה חשוב מאוד כי אני סובל מתקיעות במשחקים ואני חושב שזה קשור לספק כוח לי יש ספק 300 וואט אבל לא מאושר על ידי AMD והוא בא עם המארז שיש לי שהוא די פשוט
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אפשרות או ל CHAINTECH GEFIORCE 3 T200 128MB או מה שקניתי עכשיו ואותו אני רוצה להחליף MSI GEFORCE 3 T200 64 MB VIVO כדיי להחליף את גרסת ה 64 מגה ב 128 של CHAINTECH? http://www.chaintech.com.tw/Products/VGA/ag321.htm אני חייב מהר תשובה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
:'( אני לא מרגיש הבדל גדול מה GEFORCE 2 TI!!! כאילו עדיין יש פה ושם תקיעות!! צפיתי לכרטיס חדיש וחזק במחיר כזה! מה קורה כאן?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כך מה כדיי לי יותר משלושת אלו? http://www.chaintech.dk/Products/VGA/AG321.htm או רדיון 8500 DH של ATI מקורי או MSI GEFORCE 3 T200 VIVO 64DDR?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נסו להיכנס www.hercules.com אתם יודעים מה הכי מוזר ביום חמישי האתר עבד קיבלתי את המחשב ביום שישי ופתאום לא עובד! צירוף מקרים אני לא חושב :lol:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?? http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_003.html
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-