כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס הזה במספר הסיראלי הזה 6315058891 וניסתי הכל עידכני לביוסים של ATI ושל הרקולס החדש 7.8.1 ולא יודע נימאס לי כבר!!!! לHUBER יש את הכרטיס הזה בידיוק רק בגירסא אחרת ולא אין אפילו בעיה אחת! אני וhuber ישבנו לנסות להתאים את ההגדרות שלו לשלי לא עזר ניסתי להוריד דריברים חדשים לא עזר!!! נימאס לי כבר מהכרטיס הזה ניראה לי שיש איזה פגם פיזי בכרטיס הזה!!! ואני רוצה לדבר עם הביואן לראות מה הוא יגיד על זה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פרוט המערכת שברשותי : AMD 1900XP Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VTXE+ 1.0 2*512 DDR 266 הכרטיס הנ"ל MSI 4600 TI ן WIN XP כמה שאלות : ניסית להתקין את הכרטיס על חלונות 98 ! המערכת לא זהתה אותו בכלל ,, גם לא עם גירסאות חדשות יותר של דריברים .... מה קורה פו : מדוע ? ניסיתי שוב - פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש אך שוב אותה תוצאה ... כמו כן : לה התלחתי להריץ משחק ישן ? אולי הוא לא פועל על חלונות XP ? ROGUE SQUADRON 3D אתם בטח מכירים ... המשחק פשוט מתרסק אחרי 2 דקות ולא מזהה את המערכת .. הוא מזהה גירסה DIRECT X 5 LOL זהו פחות או יותר , אשמח אם תוכלו לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי את ההרקולס 8500le ואני משחק בו ב1024x1280 16bit driver 7.70 ועובד לא כל כך טוב!!! יש אולי איזה פיקס או משהו??? תודה ואתם....
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים... כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול... כרטיס מסך הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור... אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט: radeon 8500 LE או GF4 Ti 4200 ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR ושל איזו יצרנית... אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס הזה ואני בכלל לא מרוצה ממנו!!! ורציתי לדעת מה קורה איתכם.... תודה!
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה יפעל אצלי כי הרי יש לי AGP X2
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות למחשב יחסית בינוני- מעבד- פנטיום 3- 500MHZ זיכרון - 320MB שיהיה עד מחיר 600 שקל? כרגע יש לי VODOO BANSHIE עד כמה זה יכול להשפיע אם אני יחליף כרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ati radeon 8500 128mb ddr+tv+dvi האם הוא טוב האם הוא שווה 1220 ש"ח אני יודע שזו שאלה שטותית אבל כאשר אני משחק לדוגמא : מונדיאל 2002 בtnt2 שיש לי עכשיו ובכרטיס מסך הנ"ל יש הבדל משמעותי שרואים בעיניים :
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך- ATI RADEON 64MB VIVO ויש לי במחשב 128MB ראם. עד כמה הרחבת הזיכרון ל256 תשפיע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-