עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MS-D,

היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by eglon1,

זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by premier,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה חנויות את השם של החברה הזאת . מה זאת החברה הזאת ? ולמה מחירי כ.המסך שלה נמוכים יותר ? ( הם מייצרים רדאונים).

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Adirz0,

שלום חברים , אני בודק הרבה לגבי ה- X1800XT , אחרי המון קריאה של מאמרים ודברים הקשורים לכך , הבנתי שהוא יותר חזק מ 7900GT אבל! יש לו גם את החסרונות שלו. -שמעתי מהרבה מקומות שהוא כרטיס חם! -הקירור שלו לא משהו. -יש עוד אנשים שטוענים שבכל זאת ה- 7900GT לוקח אותו. -צורך המון חשמל. ואם כבר מדברים , האם הוא יריץ יותר טוב משחקים כמו Doom3 ובסגנון? (יותר טוב מה- 79GT?) מה לעשות? עם כל החסרונות האלו? בכל זאת עדיין עדיף אותו? תודה.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  6. באותו מחיר של הכרטיסים הנוכחיים. אז מי שעומד לקנות את הכרטיסים האלה, שיחפש אותם עם ליבות שמופיע האות A בדגם, או 410 במקום 400 בלבד.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by avishai220,

היי יש לי מחשב עם מעבד טיפה ישן השאלה שלי אם כדאי לי לשדרג כרטיס מסך אם יהיה שיפור משמעותי בביצועים כי כרגע אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עד שהddr4 ירד במחיר ואז זה ישתלם לי בכל מקרה זה המפרט תגידו לי אם כדאי לי לשדרג quad2core 9550 12 mega chach 6 gb ram 800hz hd7850 2gb ram ddr2 mother board p5q asus זהו זה העיקר של המחשב תמליצו לי בבקשה

8. Started by yakir4u,

הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by bah10,

רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by natan805,

תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by YAK-YAK,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה כרטיס יותר עדיף לי לקנות, אם יש לי ספק כוח של 750 וואט: בין שניהם, המחיר פחות חשוב. ישמש בעיקר למשחקים! מודה לכם מראש, 1- https://www.alon-computers.co.il/items/4013696-כרטיס-מסך-Gigabyte-GeForce-RTX-3060-Eagle-OC-12GB-GDDR6 2- כרטיס מסך ASUS DUAL RTX 3060 Ti V2 MINI 8GB GDDR6 (לא ניתן לצרף קישור - זה מ KSP)

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ברשותי כרטיס מסך שרכשתי לפני כחודשיים - Gigabyte 260GTX Super Overclock http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3183 לפעמים כשאני משחק משחקים כמו Crysis / Far Cry 2 / Bad Company 2 המשחק פשוט נופל אחת לכמה זמן (רבע שעה / חצי שעה). ומראה את השגיאה הבאה: כבר רשמתי נושא בקשר לדבר הזה, אבל חשבתי שהבעיה היא רק בקרייסיס, לכן רשמתי שוב. שום החלפת דרייברים לא עוזרת וזה לא בעיה במשחקים. אז איפה פה הבעיה? אולי בכרטיס? אולי אני צריך ללכת לממש אחריות?? יכול להיות שזו בעיה בספק? (מפרט בצד) אודה לעזרתכם. אגב במשחקים כמו Half Life 2 / Counter Strike Source / Call Of Duty 4/5/6 זה לא עושה את התקלה הזאת. וכשאני משחקי על הגדרות מאוד נמוכות במחשקי…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ראובן,

אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Shilo Avital,

הכרטיס הקודם gtx 560 התקלקל ואני רוצה כרטיס שיריץ על 1080p באיכות גבוהה משחקים כמו tomb raider. ספק 600 וואט מעבד i5-3450@3.1GHz 2x4 GB RAM תקציב 800-1000 מתכוון לקנות מamazon. יש המלצות? יש כרטיס שיהיה במבצע של black friday?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15: מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ? אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אשמח לשמוע האם כרטיס מסך זה מספק עבור עבודות כבדות בתוכנות של אדובי. NVIDIA Quadro T2000 with Max-Q design 4 GB GDDR6 dedicated האם 4G מספיק או שיגרום לביצועים ותגובות איטיות? המפרט הכללי של המחשב: i7-10750H no WWAN Fury 15 G7 / 1TB PCIe / 32GB (1x32GB) DDR4 2666 / NVIDIA Quadro T2000 4GB / W10p64 / 15.6 FHD AG LED 400 for HD

17. Started by JBKG,

זהו. אחרי 3 וחצי שנים טובות, הכרטיס מתחיל להראות סימני זיקנה, הוא גוסס ומבקש רחמים. הנה התוצאה: ניסיון לשחק גיטר הירו 3, 800*600, הגראפיקה הכי נמוכה שאפשר וגם זה מקרטע ניקיתי קירור, שימנתי, שמתי משחה חדשה, אפילו בניתי קירור משלי (גוף קירור של פנטיום 4 ומאורר 80) וזה לא עזר . אבל! המחשב לא נתקע, והמשחקים פועלים אז למה שאני לא אשחק בו עד שהוא ישרף? יהי זכרו ברוך טוב צריך הצעות לכרטיס חדש לא יקר סביבות ה-400-500 שקל אני משער. לא מתכנן להריץ קרייסיס על מקסימום... תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by superginiman,

LG FLATRON F900 P הוא כלי! קיבלתי אותו לא מזמן והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן סוגר 1600*1200 על 85 HZ כמו שצריך והצבעים מצוינים אני אשים תמונות עוד מעט WOOT!!!!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ואני תוהה מה עדיף (הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר...) יש AMD ATHLON 2.5@2200 עם 512 זכרון של A-DATA. הכרטיס מסך הוא של SAPPHIRE 9600XT במשחקים כמו UT2004 ודומיו, ניתן לראות קירטועים מסויימים מידי פעם , זמני טעינה לא הכי קצרים וכו'. התעסקתי כבר עם זכרון וירטואלי , סגירת יישומים ועוד כל מיני עדכוני כרטיס מסך למיניהם והגעתי למסקנה שכדאי לשדרג משהו לקראת הקיץ הנחמד שבדרך (battlefield 2, san andreas ו-empire at war) - עבדתי לא פשוט בזמנו על מנת להריץ את DOOM3 בצורה משביעת רצון. השאלה היא מה כדאי? האם עוד 512 זכרון או שדרוג של כרטיס מסך, נניח ל-6600GT (אני חוזר, אין לי כוונה להוציא 2500 ש"ח כרגע על כרטיס מסך [לצערי]) הצעות וטיפים יתקבלו ב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ran07,

כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט ‏TR2 Power W0070 430W ‏Thermaltake‎ אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by On18,

שלום לכולם רציתי לשאול ולהתייעץ אני שוקל לקנות כרטיס מסך למחשב החדש בעזרת השם מה כדאי לקנות כרטיס מסך GTX680 או Vapor-X HD 7970 OC 6GB ? היה לי בעבר HD6970 2GB , לא שבעתי רצון מ AMD מצד ביצועים גבוהים , איכות ותמונה הרבה יותר איכותית במשחקי המחשב בעיות מנהל התקן וכו' , אשמח לשמוע תגובות עם סיבות בבקשה , והאם בכלל ATI טובה יותר או NVIDIA ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי חברים, לאחרונה כאשר אני משחק BF4 יש לי תקיעות מוזרות שלא היו לפני כן. ובנוסף ה-nvidia experience מסמן לי עם סימני אזהרה שאין לי מושג מה הם אומרים (מצורפת תמונה). כאשר בדקתי את נתוני הכרטיס ב-msi afterburner אני רואה ש-gpu usage על המקסימום באופן קבוע! הטמפרטורות נוסקות מעל 80 מעלות. זה המפרט שלי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by avipenina,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב.שניהם בתקציב שלי ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או ASUS HD 4870 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE תודה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Spacecowboy,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים