כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שוקל להחליף את הכרטיס המתיישן שלי. השאלה העיקרית שלי היא האם שאר המחשב יעמוד בכך ולא יהיה צוואר בקבוק. אם יהיה צוואר בקבוק , מה הוא הכרטיס המקסימלי שהמחשב יוכל להכיל ללא צוואר בקבוק ? מפרט מחשב: mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K ram: Samsung DDR4 32GB 2133Mhz display card: Gigabyte GTX970 G1 GAMING HD:Samsung SSD EVO 850 250GB LG DVDRW X24 SATA Fractal Design Define R5 Black Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 FSP Aurum PRO 1000W screen: dell u2414h 1920*1080 המטרה היא כמובן לעבור לרזולציית 4K גם בשימוש רגיל וגם במשחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מערכת חדשה, נוספת, שלישית. מתלבט בין כמה כרטיסים, סביב אותם מחירים בערך. אני מעוניין רק ב ATI. מפרט המחשב יהיה : לוח אסוס P5B, מעבד 6300 אינטל, זיכרון 1 גיגה (אולי 2). המטרות : אינטרנט, עבודת גרפיקה ופוטו שופ, סרטים בחיבור HDMI לפלזמה, ועבודות שוטפות. לא משחק בכלל משחקים. (קנייה מלוגיק) ההתלבטות היא: Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card 679 שקל Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 512MB Retail Video Card 700 שקל Asus Radeon EAX1600PRO/TD Extreme PCI-e 512MB 647 שקל חשבתי על הכרטיס הראשון. אשמח לייעוד והכוונה. תודה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה בהרבה חנויות את השם של החברה הזאת . מה זאת החברה הזאת ? ולמה מחירי כ.המסך שלה נמוכים יותר ? ( הם מייצרים רדאונים).
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב.שניהם בתקציב שלי ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או ASUS HD 4870 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE תודה.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כנראה אלו יהיו הרכיבים שאצטרך להתאים אותו אליהם, מעבד Intel Quad Core i5-2300 Turbo boost2.0 2.8GHz 6MB 1333MHz LGA1155 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 DDR3 Intel H67 Core זיכרון 4GB DDR3 1333MHz kingston מארז מחשב AeroCool Syclone Black 550Watt אני מתכוון להריץ עליו gw2 וbf3, כרגע אין לי מסך HD אך קיים סיכוי שאקנה. אם דרוש עוד מידע, רק תבקשו, כמובן המלצות יתקבלו בברכה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם היה דיון כזה אז תתחשבו, אני חדש. רציתי לשאול האם זה נכון שהרדאון 9000 עלול לעלות על ביצועיו של הכרטיס החדש של Nvidia - GeForce FX ? והאם Nvidia מכחישה רק כדי לא להתמודד עם המציאות המרה ? האם מבחינה טכנית זה אפשרי שהרדאון 9000 יעלה על ביצועיו של ה-FX ? אשמח לקבל תשובות.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום...ויום שמח! אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!! חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים! התקנתי אותו עם חבר שמבין... חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6 התקנתי פאר קריי! ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!) ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו) ניסיתי לשנות דברים... בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה) וזה עדיין לא עובד... אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון... חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס... הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4 מהירות ליבה: 380 מהירות זיכרון:337 וחצי האם להוריד יעזור לי במשהוא? או שזה סתם יהרוס? תודה על …
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי קונה לכרטיס מסך של ג'יפה 2 400 באותו מחיר אני יכול לקנות את ה רדאון 7000 כדאי לי ? כי אני מעוניין לכרטיס טיפה יותר טוב אשר ישרת אותי עוד כמה חודשים עד שאני קונה רדאון 9700
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל עושה רעש של שואב אבק במאמץ, ככה זה אמור להיות? ואם אפשר לסדר את זה? (זה מחשב חדש) קניתי את הכרטיס מפה http://www.tms.co.il/product/11419 הכרטיס מסך שהורכב לי לא דומה למה שתמונה ^ אין את המכסה האדום שחור הזה, רק מאורר כזה ורשום עליו MSI ככה זה אמור להיות?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
LG FLATRON F900 P הוא כלי! קיבלתי אותו לא מזמן והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן סוגר 1600*1200 על 85 HZ כמו שצריך והצבעים מצוינים אני אשים תמונות עוד מעט WOOT!!!!
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
"כל האופציות אותן מאפשר ה-DirectX 10, דורשות לא מעט סיליקון למימוש, ולייצר פיסת סיליקון כל כך גדולה שהיא יקרה מאוד, לא נראה לנו שווה והחלטנו לשנות אסטרטגיה. כבר לפני כמה חודשים יכולנו לעשות את מה ש-NVIDIA עושים מוצר יקר עם הרבה שטח סיליקון ומחיר גבוה, אבל החלטנו ללכת לכיוון שלדעתנו טוב יותר לצרכן." http://hwzone.co.il/articles/amd_israel_2007/2/
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-