כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מי אמר שהגרסא הזאת נפתחת לX850XT? לפי מה שבדקתי באינטרנט לא ראיתי בשום מקום שגירסת הFIREBLADE נפתחת אלא גרסת הLIMITED שנקראת גם X800GTO2,מה שטוב בגירסת הFIREBLADE הוא זה שהוא מגיע עם זיכרון 1.6ns. אפילו באתר של SAPPHIRE מצוין שיש 4 גירסאות לכרטיס, האחד זה הגירסא הרגילה http://www.sapphiretech.com/gallery/img/106/X800GTO_PCIE_256.jpg גירסת הULTIMATE שמגיעה עם קירור פסיבי http://www.sapphiretech.com/gallery/img/107/X800GTO_ultimate.jpg גירסת הFIREBLADE שמגיעה עם זכרון 1.6ns http://www.sapphiretech.com/gallery/img/108/X800GTO_fireblade_256.jpg וגירסת הLIMITED-GTO2 שיכולה להפתח לX850XT http://www.sapphiretech.com/gallery/img/109/X800GTO2_PCIE_256.jpg http://www.sapphiretech.…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות לגבי הכרטיס ושמתי לב לכמה דברים... במשחק DOOM 3 הX800XL פועל בצורה מאוד עלובה בעוד שהכרטיסים של NVIDIA פועלים בצורה טובה הרבה יותר ואילו במשחקים אחרים כמו FAR CRY וHL2 הכרטיס של ATI עוקף את אלו של NVIDIA! מישהו יכול להסביר לי למה בDOOM 3 הביצועים כל כך נחותים? האם DOOM 3 בנוי יותר לכרטיסים של NVIDIA? מה בדבר FLIGHT SIMULATOR 2004? האם שם יש לאיזשהו כרטיס יתרון מסויים?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן חברים, כיום יש לי כרטיס 6950 פתוח ל-6970 במהירות שעון של 900/1400, המתח בכרטיס הוא 1.19 (הארד-סט בביוס של הכרטיס) הכרטיס רץ מעולה אבל אני רוצה לדחוף אותו לכיוון ה-1000/1500, עם המתח הנ"ל נראה לי שזה אפשרי ללא בעיות השאלה שלי היא לגבי בדיקת מאמץ ליציבות האוברקלוק, בזמנו הייתי בודק עם Furmark אבל נאמר לי על ידי המון אנשים שלא מומלץ לבדוק איתה כי היא מאמצת את הכרטיס יותר מדי סתם ויכולה לגרום לנזק ברכיבים, לכן רציתי לשאול מה היא בדיקת המאמץ הכי מומלצת כיום כדי לדעת אם האוברקלוק יציב. אשמח לתגובות, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה שחשבתי שבטוח תוכלו לפתור. הוא התקין את call of duty 2 ואחרי כמה דקות משחק, המשחק התרסק והופיעה הודעה שהוא לא זוכר מה היא. מאז הווינדוס לא מזהה את הכרטיס. התקנתי גם את הדרייברים החדשים וגם את הישנים, ואפילו פעמיים את directx9. המשחק מסרב לעלות בלל תקלה ב directx, והכרטיס עצמו מופיע ככבעייתי במנהל ההתקנים. אהה...וגם במסך בוט שלו הוא מופיע בתוך LVIDIA משהו...כל הכיתוב הוא עיוות של הכיוב המקורי, ויש פסים לכל אורך העלייה של הוינדוס. אפילו חשבנו שזו בעיה בחיבור...אז ניתקנו וחיברנו אותו מחדש...ועדיין...כלום. ושאלה לא קשורה, כי חבל לפתוח סתם ת'רד: מאז שהתקנתי את גרסת ה-64 של XP ואת הדרייברים של ATI...אין לי אפשרות לגשת לנתונים של הכרטיס מסך (כלום. לא מהיורת ו…
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
ראיתי בKSP שיש HD5850 Vapor-X 2GB ב1890 ו-HD5870 רגיל ב1990, אז השאלה היא, האם התוספת זיכרון וקירור בגירסאת Vapor-x גורמות ל5850 להיות ברמה של ה5870 או שהמכיר פשוט לא שווה? וה5870 הרבה יותר טוב. שאלה נוספת, אם אני משחק על מסך סמסונג 23" FHD אז 5870 הוא בזבוז בשבילי?, כי הוא נועד לרזולוציות/מסכים גדולים יותר, ואני בעצם לא יבחין בהבדל בין ה5850 ל5870 על המסך הזה? ואחרונה, מה אתם חושבים על ה4890 בכלל ועל הגרסאת vapor-x battle 2GB בפרט(האם היא טובה יותר משמעותית?) לאומת ה5850. תודה רבה למגיבים מראש!, אני ממש על סף קניית מחשב.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני נמצא מחר באילת ושוקל לרכוש Sapphire Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 כשדרוג ל-HD 7850 שלי. המחיר של הכרטיס הזה הוא 800 ש"ח. השאלה היא אם יש לו חיסרון משמעותי בהשוואה לכרטיסי RX 470 אחרים? אין לי כוונה לבצע OC ואני מעדיף לא להוציא יותר כסף אם אין הצדקה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6950 ואני מחליף ל7950, צריך להסיר את הדרייבר של 6950 עם driversweeper ואז להתקין את הדרייבר של 7950? ועוד שאלה קטנה, על ה6950 יש לי היטסינקים קטנים על מייצבי המתח (אם אני לא טועה), איך אפשר להוריד אותם? (הם הודבקו עם משחה התרמית שבאה עם קירור צד שלישי)
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-