עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by qpalzm,

http://www.bit-tech.net/news/2005/10/14/nvidia_prices/ המקור מוסיף שGTX 512MB יהיה זמין בדצמבר.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  2. http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים עם 128MB אך לא מעבר ל 600 ש"ח, עדיף אחד עם זיכרון DDR (שיתאם את שאר המערכת) יש לי: amd athlon 2000+ 512ram אני לא גיימר כבד, אבל מחפש כרטיס שיוכל להריץ enter the matrix, ו rainbow six3... 1. מצאתי את GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ב 527 ש"ח - האם הוא DDR? 2. האם GIGACUBE Radeon9200 128MB DDR VIVO עדיף? (ההבדל במחיר זניח) 2. מה אם GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ב 299 ש"ח? 3. יש גם את PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 128MB DDR ב 477 ש"ח. 5. האם כדאי לחסוך ולקחת את ה Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail ב 700 ש"ח? קיצר, אני מבולבל.... מה עדיף? אני פתוח גם להצעות אחרות במסגרת התקציב. האם שווה בכלל להשקיע את…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  5. האם קיים כזה יצור ? הספק הוא ה SS-400 (דגם ה OEM שלהם) והוא החזיק מערכת עם E6550 ו HD4850. המערכת תהיה עם מעבד Athlon X4 640 עם 2 קשיחים, לא מתוכנן OC. למשחקים ברזולוציה של 1680x1050, אם אפשר אז גם להשאיר מקום לשדרוג למסך 1920-1080 מבלי להתפשר יותר מידי בהגדרות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by SnowMow,

אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך. היפרט התכני של המחשב שלי האו: 1)i3 6100 2)לוח אם asus 110m-a 3)kingstorm hyperX 8gb 4) ספק seasonic 520w אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? בבקשה עזרה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by pooowa,

קראתי פה מאמר על הFX5200, שאומר שאם רוצים ביצועים מקסימליים אז צריך להפעיל AA ו- Anistropic Filtering. עכשיו, אני בתור בעלים של הכרטיס (FX5200 TD של אסוס) הייתי רוצה לדעת איך מפעילים אותם? ???

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by bookie,

לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Chura,

אז בעזרתכם הנדיבה הצלחתי להחליט על 7600GT של לידטק. מצאתי אותו ב916 ש"ח אבל עכשיו מצאתי התבלטות חדשה ! :-) ראיתי את האקסטרים ב999 מה הוא נותן לי פרט לOC שאני יכול להשיג לבד ? או שאני בכלל לא בכיוון ?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by MINIME,

אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???

15. Started by TopNotch,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אז ככה, אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1: מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים. אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג. מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ. אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון. ואם תג…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti

18. הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני בטוח שחלקכם מרים גבה בקשר לכותרת ותוהה "מה הוא רוצה מאיתנו, הרי MX440 הוא כרטיס Low-End?" טוב, אז הסיפור הולך ככה (אולי מישהו כבר נתקל בו בפורום של התמיכה הטכנית, כתבתי על זה לפני כמה שבועות, למי שאיך כוח, שיקפוץ ישר לחלק שמתחיל בוכאן אני צריך את עזרתכם): המחשב, כמו שניתן לראות בחתימה - AMD AXP 2000, לוח Gigabyte 7VAX, כרטיס מסך GeForce4 MX440. עד לפני כ-11 חודשים, המחשב עבד עם כרטיס מסך ישן ונחמד בשם Riva TNT2 עם 32MB. הכל עבד כמו שצריך. לפני 11 חודשים התקלקל הלוח והחולף בחדש. באותה הזדמנות אמרתי - טוב, אם אני כבר כאן, אני אקנה כ. מסך "נורמלי" (נורמלי בשבילי - לא במחיר גבוה, לא צריך להריץ את המשחקים הכי חדשים) וקניתי את ה MX440 הנוכחי. מאותו יום, ועד היום, יש לי בעיו…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by RENESANSE,

אז ככה.. קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי שני משחקים ויש בהם פול באגים (אגב אלה שני המשחקים שבאו עם הכרטיס - הנסיך הפרסי וספלינטר סל) מה אני עושה?! התקנתי את הדרייברים (אבל אני לא בטוח שהם טובים) אז בבקשה שמישהו יעזור לי... כי זה כרטיס ממש חדש

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by LBC,

היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.

22. Started by djee140,

צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר

23. המחשב שנמצא ברשותי עכשיו הוא PIII 667MHZ 256SDRAM בקיצור לא מחשב חזק. מלפני כמה ימים הכרטיס מסך נשרף. ועכשיו צריך לקנות אחד חדש. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מידי כי אני אחליף אותו בקרוב ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס הכי משתלם לי לקנות הכרטיס מיועד לקצת משחקים, בקשר לתקציב שלא יעבור את ה-600 ש"ח (אני יודע שאין הרבה מבחר). חשבתי על הריידון 9000 פרו, מה אתם אומרים ? ומה המחיר שלו ? למחשב הבא שלי(בקרוב מאוד) אני מתכוון לקנות S/U/M/A Geforce 4 TI4200 128MB vivo

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים