עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by overload,

מה ההבדל בינו לבין הXT הרגיל?

2. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי כרטיס GTX460 1 GB ומכיוון שלא קניתי עדיין מסך, חיברתי אותו למסך VGA של מאג עם המתאם שהגיע איתו. ב-WIN7 התצוגה של הטקסט אינה חדה וברורה כמו במחשב ישן עם כרטיס בעל יציאת VGA (אני מסה לצפות ברזולוציה 1024X768). . סרטים/וידאו נראים מצויין. מה לדעתכם הבעיה והאם אוכל לפתור אותה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. Started by Nightwind,

אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה

4. Started by devil boy,

תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by Anabol,

אני עומד לקנות מחשב גיימינג יד שניה (Q6600, 8800GT, 2GB) ואני מגיע בעוד כמה ימים כדי לבדוק שכל העסק עובד כמו שצריך. השאלה היא מה אני יכול כבר לבדוק? כמובן שאני אבדוק הכול בEVEREST, אבל השאלה היא האם אני יכול לגרום למעבד ולכרטיס מסך להתאמץ קצת כדי לראות איך הם מתפקדים? (אולי משהו בסגנון של 3DMARK). מה אתם ממליצים? תודה!

6. Started by Adir Benlulu,

יש לי מחשב ישן עם i3 קצת עתיק.. האם שווה לי להרחיב את הזכרון מ4 ל8 ג'יגה ולשדרג את כרטיס המסך נניח לGTX 750TI יד 2 כדי לשחק במשחקים כמו fallout 4, the witcher 3 וfarcry primal? ברור לי שזה לא יהיה על אולטרה אבל סביר זה יהיה? המפרט שלי: Operating System ‏‏ Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i3 540 @ 3.07GHz 39 °C Clarkdale 32nm Technology RAM ‏‏‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H55M-S2H (Socket 1156) 38 °C Graphics S22F350 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 740 (MSI) 36 °C Storage 1863GB Seagate ST2000DM006-2DM164 A…

7. Started by Bender Rodriguez,

שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.

8. Started by alia,

שימושים:משחקים בינוניים(לא כבדים) תקציב מקסימלי 500 שקל-לא משנה לי ati או nvidia אין דרישות מיוחדות מלבד המשחקים-החיבור הוא pci-e intel e6300 512mb/ddr667 (בתכנון לשדרג ל 1024 בקרוב) ועוד שאלה בבקשה,יש לי ספק כח גנרי מה הסיכונים שבזה והאם כרטיס המסך יכול לתפקד כי כרגע אין לי תקציב להחליף ספק תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. Started by צחי אלימלך,

קניתי מחשב לפני שנתיים הלוח אם שלי הוא asus amd prime b350 plus ddr4. הכרטיס שלי כרגע הוא STRIX 1070 והמעבד RYZEN 1700 אבל אני לא מגיע לFPS שאני רגיל אליו במשחקים שיצאו בשנה אחרונה ואני רוצה לשדרג. חשבתי על ה2070 של evga ועל מעבד 3600X R5 ורציתי לדעת אם לדעתכם הלוח אם יתאים. הספק כוח הוא CORSAIR 750.

10. תודה ...זה דיי מוזר לא ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by bodomist,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT אך אינני יודע אילו מבין החברות היא המשתלמת... יש לי תקציב של 1400-1500 שקל לקניית הכרטיס ואני מתלבט בין החברות הבאות: Leadtek, Asus, Gigabyte מה הכי כדאי? אם יש חברה יותר כדאית מבחינת מה שהיא נותנת אני אשמח אם תרשמו את שמה... הכרטיס צריך להיות עם 512MB ועם 3 שנות אחריות... תודה רבה... נ.ב. אני יודע שיש דיון רשמי על הכרטיס, אבל לעבור 70 עמודים בחיפוש אחר תשובה לשאלה הזו זה קצת אבסורד... אז העדפתי לפתוח פשוט ת'רד וזהו

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by barakgal,

יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by X-BLADE,

יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE

14. Started by musari,

ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by ronensharf,

שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by zumara,

יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. שלום יש לי פנטיום 4 עם לוח אם: INTEL D850EMV2 אני רוצה לרכוש את הכרטיס: XFX 6600GT 128MB AGP המוכר בחנות אמר לי שהוא לא בטוח שלוח האם יתמוך בכרטיס הזה. מבקש לדעת האם הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם? אני יודע שהלוח אם עובד עד מקסימום AGP*4, האם הכרטיס יתמוך אחורה במהירות זו? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by avivboker,

אני מחפש כרטיס מסך חזק שירוץ על המסך הזה dell u2713h ברזולוציה 2560*1440 חשבתי על NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5 הוא ירוץ על מערכת : ספק כח : seasonic g-550 מעבד : Intel i7-4790 3.6Ghz לוח אם : h97 gaming 3 זיכרונות : 16 giga השאלה אם יש כיום כרטיס מסך יותר טוב לא משנה אם הוא קצת יותר בכסף. או האם שווה לי לחכות קצת זמן אם ידוע שהולך לצאת דור חדש וכ"ו והאם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Home Boy,

רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by Aviram,

אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by nevoy,

שלום, יש לי מחשב די צנוע: ספק כח 400W Antec (VP400PC) מעבד i3-4170- 3.7 GHz לוח אם ASRock - H81M HDS 8gb RAM כרגע ללא כרטיס מסך האם אפשרי להוסיף לו GTX1060? אם לא, איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לקנות, סביב 1000 ש"ח, כדי לאפשר הרצת משחקים יחסית חדשים? תודה מראש!

22. אני מתכוון סופסופ להזמין מחשב בתחילת שבוע, כבר יש ברשותי את ה-FX3500 השאלה היא האם בתקציב של כ-700 ללוח,ה- P-45Q הוא הבחירה הנכונה? החיסרון העיקרי שהבחנתי בו היא שאין יציאה *16 אלא רק 2*8, האם מדובר בחיסרון דרמטי? אציין שהמחשב מיועד לעריכת וידאו. להלן שאר המפרט: QUAD Q9300 ANTEC SONATA III with 500WATT OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb WD 74 GB RAPTOR 10000 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ASUS DVD-RW 2014L1T x20

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by aaviran,

כולם ל-AGP: 6800GS X800GTO X850 Pro X800XT All in Wonder 7600GT במידה ואת כולם ניתן להשיג באותו מחיר. לגיימינג בלבד.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

התקנתי כרטיס מסך חדש gtx 1070 של ג'יגבייט. באמצעי משחקים שהוא אמור להתמודד איתם בכבוד המסך פתאום מוחשך. החלפתי כבלים ואין שינוי. יתר החומרה עובדת. אחרי אתחול הכל חוזר למצב רגיל ושוב באמצע המשחק המסך מוחשך... 12 gb זכרון, מעבד i5 דור 3 לוח האם של אסוס בן 5 אבל קיבל את הכרטיס בלי בעיה... יש למשהו רעיון מה קורה?

25. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.