עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי בקשה קצת מיוחדת הפעם.. אני מתכוון לקנות מסך מחול, אבל אני לא יודע מה לבחור, יש המון דגמים חדשים שאני כבר לא מכיר ואני לא בקיא כל כך בשוק המסכים החדשים כיום. אשמח אם תוכלו להציע לי דגם טוב (אני FAN של MAG אבל אם תמצאו משהו יותר טוב באותו מחיר או פחות לא אחשוב פעמיים) במחיר של 120$ - 130$ שזה כ-600 ש"ח בארצנו (רק לשם השוואה..) אני לא מעוניין במסך LCD אלא במסך בתצורת CRT. מצאתי את המסך הבא: 17" AH788, FLAT, 86kHz, TCO03 של MAG שעולה 115$ מה אתם אומרים? תודה מראש חברה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. Started by teddy85,

מציעים לי לקנות את הכרטיס ואמרו לי שהוא ממש טוב גם במהירות סטוק וגם ב OC מה אתם אומרים עליו אני לא רוצה ליפול עם כרטיס גרוע או לא שווה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. Started by kobibo,

מחפש כרטיס טוב לגרפיקה ( בעיקר פוטושופ ) המוכר המליץ על 7300GS אך רציתי לדעת האם ישנו כרטיס טוב ממנו ובסביבות אותו המחיר?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. אני מת על Oblivion. זה משחק הראשון שעושה לי את זה בשלוש השנים האחרונות. אבל המשחק עובד אצלי כמו מצגת שקופיות. מפרט: AXP 3200 1GB DDR איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהמשחק יעבוד חלק על 1024X768 עם הגדרות גבוהות? תקציב: עד 1,000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. יש ברשותי כרטיס רדיאון9800 פרו שהמאוורר שלו התפנצ'ר שאר הקונפיג: ENERMAX PSU 350W,2 HD,2DVD,CPU P4 2.4C,1G MEM האופציות שמצאתי הן 6600GT 6800GS X1600PRO X800GTO אני מעוניין בכרטיס עם עבודה שקטה שאלות : האם ספק הכוח שלי יספיק לכרטיסים הנל האם הבדל הביצועים מצדיק את ההשקעה או שכדאי פשוט לקנות מאוורר חלופי של זלמן (200ש) תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין שני סוגים כרטיסים המסך האלו, אמרו לא שההבדל הוא בעצם רק באפשרות הכיון שלהם... אמרו לי שאפשר להאיץ את הרמה של הGS לרמה של הGT ושה- GTבא פשוט ברמה גבוהה מתמדת... ד"א הGS הוא 256MB... תודה מראש לעוזרים!!!

10. Started by Salwaby,

שתיהם באים ב GDDR3 256mb , 256bit לממשק AGP מי יותר חזק? (עזבו אותכם SM3 ו HDR, פיזית מי יותר חזק)

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. שלום אני מתכוון לקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים (אל תתיחסו לחנות): Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 א.איזה כרטיס עדיף בהנחה ששניהם אותו מחיר וזה התקציב הנתון ? ב.המחשב מיועד לשימוש כללי וגם למשחקים(יריות בגוף ראשון FPS ואסטרטגיה RTS) בלי רזולוציות מטורפות. האם הם יספיקו לכך ? ג.האם יש כרטיס אחר אולי אפילו של ATI שיעשה עבודה יותר טובה באותו מחיר (גם ככה כבר חרגתי מתקציבי)? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. מהן היציאות VIVO ו- HDTV שיש בכרטיסי מסך?

13. Started by penny1,

רציתי לדעת מבין שתי הכרטיסים האלו...איזה הייתם ממליצים ? 1. ?EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? שעולה 890 ש"ח 2. Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? שעולה 770 ש"ח שניהם של ASUS והמחירים נלקחו מKSP בנוסף מצאתי גם את הכרטיס הזה : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? של POINT OF VIEW ב 790 ש"ח ...מדוע זה כזה זול ? זה חברה לא טובה ? והערה אחרונה לסיום ...האם במידה ואני אצליח לגייס עוד כסף כדי כבר להשקיע בכרטיס הזה : X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? שעולה 1090 ש"ח למרות ששוב העדיפות היא גג מקסימלי 900 ש"ח תודה לכל מי שיתן יד ויעזור... ומצטער שאני שואל המון שאלות...אני פעם במלא זמן מחליף ומחשב...ועד שאני כבר שם קצת כסף אני רוצה לדעת מה אני קונה...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by ilaysk,

אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. אם כן תנו חוות דעת עליה בבקשה. הדגמים הרלוונטים הם lm725 ו lm728 תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  16. יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. Started by Potter,

יש לי מחשב ניייד IBM עם יציאת S-video ולTV יש כניסת RCA (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה היציאה העגולה הזו) אז קניתי מתאם וכבל וחיברתי וזה עובד , אבל אני רואה בTV תמונה רק בשחור לבן!!! וכמו כן סרטים בכלל לא עוברים לTV!!! מה עושים???

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by tamir.fri,

האם קיים מסך CRT שמתחבר ל DVI??

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by avishai1b,

מה יותר טוב? r9600xt או Radeon ATI 200P CPI-E ? ואם כדאי לקנות את המחשב בלינק הבא: http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 תודה!!!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.