עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by idanmal,

היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by zini1,

איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by dor962,

new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by ashtarot,

מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

אני מתפלא שבסטיקי לא המליצו על מסכי BENQ כי למיטב ידיעתי החברה הזאת שייכת לLG (כמו פורד ולינקולן, כמו דודג' וקרייזלר, etc) אני אומר זאת כי פעם אני זוכר שמכרו צורבים : LG-BENQ

10. אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל(בגירסת ה-256Mb). אני יודע שבתקציב הזה עדיף לקנות את ה-1950 PRO אבל לצערי אין אותו בחנות שממנה אני קונה את המחשב. רוב ההמלצות שראיתי בפורום נטו לכיוון ה-7900 gs, אבל לפי רוב ההשוואות שראיתי ב-tomshardware ו-anandtech, דווקא ה-1900 gt עדיף במקצת. בעלי 1900 gt האם בעיית החימום/רעש בכרטיס זה מעיבה על היתרון שיש לו על הכרטיס השני? להשוואות בין הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2835&p=1 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=549&model2=584&chart=196

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by 1,

נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם אני עומד לקבל כרטיס מדוד שלי בחו"ל עכשיו השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקחת: ABIT Radeon 9550 R9550XT Turbo-Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123155 ABIT Radeon 9550 R9550-256Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123162

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה

14. אחד היתרונות שימוש כרטיס המסך ב- RAM המחשב לשפר טקסטורה Microsoft has announced DirectX 11.2. And what has Microsoft decided ? Yup, it is exclusive to Windows 8.1 and next-gen consoles, thus forcing you to upgrade. One of the new features is called tiled resources and allows the video card to use system ram in order to improve texture detail. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/bg182880.aspx

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by mani007,

r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. מקווה שצדקתי בגרסא...אני מתכוון לגרסא הכי חדשה שכוללת בתוכה את PHYSX. בעצם לשנות את הקובץ INF ולהתקין את הגרסא הכי חדשה. איזה יתרון זה ייתן לי, לעומת להתקין את הגרסא הנוכחית(מה שיש באתר של - 175.16 NVIDIA) ואת התוכנה PHYSX בנפרד?

17. Started by Ancient1,

ככה סתם ! למה ! ? ! HD4870 , ויסטה 32

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by Amit Shani,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, לאחר שקראתי את האשכול על החבוב שלא מאמין לכך שהGT טוב יותר ואחרי שקראתי קצת ביקורות מהארכיון הגעתילהחלטה לוותר על הקניה העתידית שלי - Elsa x800pro ולקחת 6800GT. איזו חברה עדיפה כרגע - 1.ממה שיש בארץ:XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT, Albatron GeForce 6800 GT.. 2. ממה שיש בחול - כלומר האם באמת שווה לחכות או שאין כמעט הבדל..? 3. אולי בכל זאת X800Pro - ? תודה! ועוד משהו, במידה ואקח את הGT האם כדי להפיק ממנו את המקסימום אני צריך להתקין את הדרייברים הכי חדשים או עוד משו? והאם ניתן לעשות לו סופט מוד? בעצם.. השאלה כוללת גם את הX800.. שוב תודה.

• 66 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by MATAN_BS,

הי , מישהו יכול לעזור ? אני קונה ברטיס GTO של SAPPHIRE PCI-E(בעיקר בשביל הקירור הפאסיבי). 1) איך בודקים שהכרטיס שקיבלתי הוא X800GTO REV2, ומה הליבה שלו R480,R420 (הבנתי ש-R423 עבור AGP בלבד)? 2) אם הליבה היא R480 אז ניתן לפתוח את הכרטיס מ-12 ל-16 PIPLINES האם זה נכון גם ל-GTO ולא רק ל-GTO2? 3) הבנתי שגם כרטיס עם ליבה R423 של CONNECT3D ניתנים לפתיחה, האם זה אומר שגם ליבה של R423 ניתנת לפתיחה בכרטיס של SAPPHIRE? http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/4 4) האם פתיחת צינורות משפיעה על רמת החום של הכרטיס ? תודה MAT

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by bora8,

שבוע טוב אני מעוניין לקנות כ.מסך RTX 2070 ב KSP בסניף אילת מוכרים את הדגם Gigabyte RTX 2070 WINDFORCE 8GB ב 2273 שקל או דגם MSI RTX 2070 ARMOR 8GB OC ב 2470 שקל איזה מהם עדיף ? יש כרטיס אחר שאתם ממליצים? והאם ה MSI שווה את התוספת של 200 שקל נוספים? יש מקום אחר שאפשר להשיג במחיר טוב יותר? תודה רבה ושבוע טוב

23. Started by brk2k,

בבקשה אל תתייחסו למחירים , ערך , פשוט תגידו לי מה עדיף - GF 6800 ULTRA + lg 700P או GF 6800 GT + viewsonic 19 inch (לא זוכר את הדגם של המסך... אבל אחד טוב) אל תתייחסו בבקשה לדגמי המסכים , השאלה פה פשוטה , 6800 אולטרה עם מסך 17 או 6800 gt עם מסך 19??? האם ההבדל בביצועים שווה פחות חוויית משחק?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nitayc1,

שלום, ניתקלתי לא מעט במושג הזה "צוואר בקבוק" בין המעבד לכרטיס מסך, את המושג הבנתי אחרי שחיפשתי. השאלה שלי זה איך מחשבים/יודעים את זה.. אשמח אם מישהי יוכל לתת הסבר לגבי זה עם דוגמא אני שואל כי זה באמת מעניין תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.