עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. Started by mrraz,

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by tidan26,

שלום! אני משחק ב-nba2k12 על רזולוציה של 2560 1600 ברשותי מסך של דל u3011 וכרטיס מסך של Gigabyte 680 gtx oc מדי פעם תוך כדי המשחק יש מן עצירות קטנות מה הסיבה לכך? ???

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=9&submit.y=11 והינה השיפורים... New Features This section provides information on new features found in this release of the CATALYST Display Drivers. This release introduces a new feature called Temporal Anti-Aliasing. OpenGL and Direct 3D applications will benefit from this feature when custom settings for Anti-Aliasing are used, and Temporal Anti-Aliasing is enabled. The feature provides higher Anti-Aliasing quality when an application frame rate is 60 frames per second or higher. This feature will be located within the ATI 3D tab and will be suppo…

• 127 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. אורח voodooman

http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  9. הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עוד חברה מצטרפת רשמית אל עולם תחנות העגינה החיצוניות לכרטיסים גראפיים שמבוססות על חיבור Thunderbolt 3 לכתבה

11. היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה

12. אורח voodooman

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. אהלן, לפני 3 שבועות נשרף לי כרטיס המסך שלי Club3D Geforce 9800GTX במסגרת האחריות של הכרטיס [3 שנות אחריות], שלחתי את המחשב לבדיקה שם אמרו לי שכרטיס המסך נשרף וכי צריך להחליף אותו. אחרי 3 שבועות נמסר לי כי מסקיי כי המחשב מוכן וכי הכרטיס הוחלף. הזמנתי באמצעות FEDEX את המחשב הביתה. פתחתי את הארגז ו...הפתעה. גיליתי שהם התקינו במקום הכרטיס שלי [Club3d Geforce9800GTX] את הכרטיס הבא: Connect3D Radeon 5670. הייתי קצת בהלם, בהתייחס לעובדה שהם לא הצהירו לי. מדובר במחשב למטרת גיימינג, איך הכרטיס מסך הזה?? מה לעזאזל אני אמור לעשות כרגע? לדרוש החלפה בחזרה? מדובר בכרטיס שעלותו 100$, עם ביצועים נמוכים בהרבה מ9800GTX [או שאני טועה?] זאת מבלי שהחנות הצהירה על כך. דיברתי איתם הרגע והם אמרו…

• 44 תגובות
    • 9.9k צפיות
  14. Started by adi518,

אחרי שאתמול קניתי את ה- XTREME 5850 שאני מבסוט ממנו סה"כ, הסתכלתי היום ככה בפרטים שלו בקטליסט ואני רואה 128 BIT MEMORY BANDWIDTH ואני זכרתי 256 ביט שהסתכלתי באתר של ספייר אז נכנסתי שוב לאתר שלהם וכן רשום בכל מקום 256 ביט ! מה לעזאזל... ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

16. שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. מחר אני מקבל את הכרטיס : 9800GTX של TWINTECH (הוא בדואר><" מחר אני מביא אות) מחר אני יעדכן אחרי בצ'פר (בע) תמונות וכל זה ניראה מה הכרטיס הזה שווה עם בכלל D: חח עריכה - עדכון בהודעה למטה עריכה: בדף 11 יש עדכון לבנצ'מרק של קריסיס ..

• 107 תגובות
    • 7.5k צפיות
  18. הנתון הוא לרזולוציה 1280 על 1024 מפרט: מעבד: q6600 (עם קרור freezer 7pro) כ.מסך:8800gt (מעודכן לדרייבר החדש ביותר) זיכרון:2gb לוח אם: gigabyte ep35ds3r ספק: termaltake 450w לפי האתר של 3dmark זו תוצאה נמוכה יחסית למפרטים דומים, השאלה היא איך אפשר לשפר? (בלי אוברקלוק)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. שלום, המחשב שלי: Amd 64 3000 Gigabyte Ga-K8nf9 nForce4 Adata 1024DDR (dual channel) Albatron FX-6600GT WD 160GB 8MB 6.93 NVIDIA FORCE FARE (הרשמי האחרון) בקיצור קיבלתי ב3D Mark 2005 3200, זה נמוך נראה לי לא ? יכול להיות שמשהו לא בסדר במערכת שלי ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by aviran15,

שלום רב לכם... היום קיבלתי תמחשב אחרי שקניתי אותו אבל שמתי לב ששמו לי gigabyte 4850 עם הקירור של זלמן במקום הshappire 4770 האם עבדו עליי ועליי ללכת לדרוש להחליף תכרטיס?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  21. הנה האפשרויות: אני יכול לחרוג ל800 רק אם זה ממש אבל ממש משמעותי. בעקרון הטווח שלי הוא עד 700-750 ש"ח. דיי דפקו אותי בגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 256BIT! וזה משמעותית יותר טוב מ128BIT. תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by Xilver,

Amd x2 4600+ M2N-TVE Sparkle 8800GTS 320MB 2GB CL5 667MHZ 250GB HDD WD Antec Sonata Original EBOX 500W הפריטים החשובים הם המעבד, כרטיס מסך וזכרונות (אני חושב), כל שאר הפריטים לא חשובים לצורך הבדיקה אבל רשמתי אותם בכל זאת. בכל מקרה, למה הציון נמוך כל כך? אני לא אמור לקבל 8700~?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by baraksaar,

המפרט: pentium 4 2.6 ht 800mhz 512mb ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr 80gb seagate sata msi 865pe neo2 s

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. קודם כל החנות טעתה והביא לי כרטיס עם 256 MB במקום 128 אז אנשים הסבירו לי שלא כדאי לי להגיד כלום אז סבבה עכשיו מישהו יכול להגיד לי אם קשה להרכיב כרטיס מסך לבד או שאני יכול לעשות את זה לבד?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by JohnClark,

היי! היום קיבלתי את הSamsung 710T ב1900 שקלים... מחיר טוב לא? דווקא מחנות מקומית... בכולופן, הכל עובד סבבה אני ממש נהנה ממנו הכל חד ויפה. יש רק כמה בעיות קטנות: 1. האייקונים בTaskBar עקומים לאללה 2. חלק מהפונטים נראים קצת מוזר... 3. מהו קצב הרענון הכי מתאים לשים? 4. שיחקתי למשל בSWAT 4... עכשיו בטעינה יש תמונה כהה יחסית, ועל השחור הוא מראה פסים ירוקים מזה אומר? כשאני לוקח סקרינשוט הוא לא מראה אותם יותר... ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס המסך... 5. ת'אמת קצת קשה לי לקרוא... כמו כשיש קצב ריענון בתדירות נמוכה במסך CRT זהו חוצמזה הכל פנאן תודה על המלצתכם אני מאד מרוצה ממנו

• 6 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.