עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stropic,

ערב טוב לכולם, רציתי לחדש את הhd4870 שלי רק בגלל שהוא לא תומך בDX11(ומה לעשות כל המשחקים היום דורשים תמיכה בDX11..) אז מצאתי בebay את הכרטיס מסך: gtx 650 שמבחינת ביצועים הוא טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע, להלן הלינק: http://www.ebay.com/itm/New-GTX650-2GB-128Bit-GDDR5-VGA-DVI-HDMI-PCI-Express-3-0-x16-Graphics-Video-Card-/141354313556?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item20e95fa754 השאלה שלי היא אם למישהו יש ניסיון עם רכישת כרטיס מסך מ ebay, אני קראתי קצת ברשת והבנתי שיש שם לא מעט זיופים, ותכלס אני מביא אותו בחצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז קיים הסיכוי שזה זיוף, כמובן שבמידה והוא לא יעמוד בדרישות אני אוכל לשלוח אותו בחזרה והכל, אבל חבל על הטיול לדואר פעמיים

2. Started by The Un4givN,

טוב אז הזמנתי 2 כרטיסים של 5870... צריכים להגיע תוך 10 ימים (לפי skypc) אז עוד מעד יהיה לכם מושג איך הכטיס הזה מתפקד בCF חוץ מזה שאולי בן דוד שלי כנראה יביא לי 9600GT או 8800 ואני אוכל להגיד לכם אם אפשר לעשות מערך כזה על ספק של 625W או לא וגם אם כרטיס פיזיקה באמת משפיע...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by xxlad,

שלום, יש לי הזמדנות לשדרג את כרטיס המסך (קנייה ב US) ואשמח לקבל המלצה. התקציב הוא עד 200$. אני משחק מדיי פעם.. המערכת שלי היום: H97-HD3 I5-4690 16GB RAM R9280X FSP RAIDER 650W Dell P2414H תודה רבה

4. Started by gll,

יש לי כרגע כרטיס 760 GTX נוידיה מעוניין לשדרג לקבל ביצועים יותר טובים במשחק באטלפילד 1... משחק ברזולוציה FHD אשמח להמלצות לכרטיסים מומלצות חברות וחנויות תקציב: לא רוצה להשתגע על כרטיס ב-3500 שקל אבל עד 2000 שקל אם זה מצדיק את זה מוכן להשקיע תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Dan Abarbanel,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את כרטיסי המסך שלי hd6850 cfx שאר המפרט הרלוונטי: i5 2500k עם oc ל 3.5ghz (סולידי) לוח אם ג'יגהביט z68x ספק כח ss 620w משחק על מסך dell u2311h, רזולוציה 1920x1080 תקציב: 700-900

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by RayZ,

הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by T-Flash,

השוואה של X1800GTO עם 7600GT הייתה קצת קשה, מצד אחד ל GTO היה 256BIT רוחב פס לזיכרונות - מה שנתן יותר ביצועים ברזולוציות הגבוהות עם פילטרים, ומצד שני הכרטיס של NVIDIA לא איכזב בכלל בהגדרות הבניוניות-גבוהות למרות שיש לו רק 128BIT של רוחב פס לזיכרונות. המחירים של שני הכרטיסים הם שונים, המחיר המומלץ של ה 7600GT הוא 199$ ואלה של ה X1800GTO הוא 249$. האתר The Inquirer פירסם ידיעה על ירידת המחירים של הכרטיסים המבוססים ליבת R520. ביניהם, ה X1800GTO שירד במחיר עד 199$ - בדיוק המחיר של ה 7600GT! עכשיו לכרטיס של ATI יש הרבה יותר סיכויים לנצח!

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by darking,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …

10. Started by iyossi,

שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by INON,

יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by User_Name,

איזה יותר טוב, מבינת ביצועים?שניהם אותו מחיר

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by T-Flash,

כמו שראינו כבר היום, ATI מתכננת להוציא את ה X1950Pro אשר יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 7900GT ויתומחר במחיר אטרקטיבי של 199-249$. מהמהלך הזה היה אפשר לחשוב ש ATi עשו צעד לא נכון כי הכרטיס לא יהיה משתלם, בגלל שהוא יוצא ממש לפני ה R600 שרבים יעדיפו לחכות לו. אך זה לא היה מספיק, ATi מתכוונת להוציא גם את משפחת ה X1650 כתשובה ל G73 של NVIDIA, וכפרידה מה DX9. את הידיעה הביא האתר HKE PC, שגם פרסם חלק מהנתונים הטכניים של הליבות. אז ככה, ATi מכריזה על 3 ליבות חדשות : ה RV560 , ה RV530XT וה RV530Pro. הליבה RV560 תיוצר ב 80nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650XT אשר יחליף את X1800GTO במקומו. הליבה RV530XT תיוצר ב 90nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650Pro אשר יחלף את X1600XT במקומו. ולבס…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. דיווח עדכני מצהיר כי NVIDIA מצאה פתרון אפשרי עבור ליבות שלא נוצרו באיכות ראויה מספיק עבור ה-GTX 1070 וה-GTX 1080 לכתבה

18. Started by bafty,

אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by bookie,

לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Marius Starlord,

שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה

24. סוף סוף החלפתי את ה Galaxy 7600GS ל Evga 7600GS!!! סוף סוף קירור שקט! אין יותר אי-יציבות! למי שלא קרא את האשכול שלי, היו לי קריסות במחשב, אז אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך! היה לי כרטיס מסך של גלקסי, ופשוט בא לי להכניס כאלו מכות למי שהמליץ לי עליהם, פשוט ילדים קטנים חסרי חיים. לא מבינים בשיט בכרטיסי מסך, ראו שיש לו קירור אקטיבי אז ישר אמרו שזה יותר טוב, חירטטו שטויות כמו מהירות שעון של 1400 (כן בטח) ומהירות מעבד של 500 וזיכרון 1.2NS (עלאק). בסוף החלפתי ל EVGA, חברה הרבה יותר מוכרת, איכות יותר טובה, באנדל יותר עשיר. אני מרוצה המלצה להתרחק מ Galaxy!!!

• 27 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.