עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה

2. Started by ithamar21,

רציתי לבדוק האם יש צפי מתי יצא ה 1080TI?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום רב, מפרט המחשב שלי כיום כדלהלן ונראה לי שבשלב זה אשדרג רק את הכרטיס מסך. במידה ושדרוג נרחב עשוי להשפיע על ההמלצה, אז אשקול שדרוג נרחב כבר כעת. אני מכוון למשחקי פעולה עתירי גרפיקה כגון "Call of Duty Modern Warfare" (2019) וכדו' מבחינת תקציב, אם עוד איזו השקעה קטנה, תהיה משמעותית גם עתידית, אני יכול לחרוג. כמו כן, אם יש איזה כרטיס שאמור לצאת ושווה המתנה, אוכל לחיות עם זה. לוח אם GA-H81M--S2H מעבד Intel Core i5 4690 זיכרון 2X4 DDR3 כרטיס מסך Sapphire Nitro+ Radeon RX580 4G GDDR5 ספק כוח ( Antec HCG -620 (80 Plus bronze

4. בוקר טוב. השבוע שדרגתי קלות את כרטיס המסך שלי מ geforce gtx 560 ti ל Radeon hd 7850. כרטיס ה GEFORCE הועבר לאחר כבוד למחשב ה HTPC בסלון לשמחתם של הילדים. שמתי לב שבמשחקים הצבעים בכרטיס של NVIDIA היו יותר חיים ובסה"כ היה יותר נעים לעיניים. לעומת זאת בכרטיס של AMD, התמונה אמנם איכותית, אין ספק, אך שונה - "יבשה" יותר. לא בדקתי על יותר מדי משחקים, אך זאת ההרגשה הכללית. מה דעתכם?

5. תשמעו יש לי אפשרות לקנות השבוע 8800GT או שאני יחכה לפסח (טס לחו"ל) ואני יקנה שם כרטיס מסך של הסדרה 9XXX מה כדי לעשות ? לחכות או לקנות ? ואם לקנות 8800GT איזה כדי לקחת שיהיה הכי פחות מרעיש ועם הבנדאל הכי נחמד..(במידה ותגידו שלא כדי לקחת הכרטיס 8800GT נקנה ב-SkyPc) הכרטיסים לא הולכים לעבור OC בשנה הקרובה !

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by darking,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …

7. מהו הכרטיס מסך החזק ביותר שקיים לשימוש בייתי שלא זקוק למאוורר לצורך פעולה תקינה בעומס מירבי? אני מחפש כרטיס מסך חזק (VIVO) עבור HTPC עם קירור פאסיבי קטן מימדים (המארז נמוך עם חלל פנימי מוגבל) שלא חוסם חריצי הרחבה PCI. אני צריך דגם מדוייק של הכרטיס מסך (אשמח לקבל קישור מתאים) ומחיר. לגבי הקירור, אני צריך לדעת האם הקירור הפאסיבי שמגיע עם הכרטיס מספק, או שרצוי להחליף אותו לגוף קירור אחר (איזה?). בנוסף לכך, אני מעוניין לדעת האם הכרטיס מסך תומך במשחקים חדשים ובאיזה רמה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by gad57,

המחיר של ה5850 הוא 712 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~9S5850G1X~8~0.htm והמחיר של ה6850 הוא 790 ש"ח http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11135 יש לי שתי שאלות: האם זה שה6850 יותר "חדש" לעומת ה5850 ישפיע בצורה כולשהי בעתיד? (משחקים בDX11שלא יתמכו ב5850, דרייברים שיתאימו ל6850 ולא ל5850), במידה וכן האם ההשפעה תהייה קריטית? והאם הספק seasonic S12II 430Wיתאים\ יחזיק את ה5850?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

15. מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by E-tay,

אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Dr-XP,

כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Albetron,

בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין? המחשב דיי חדש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום. כאחד שחדש בתחום, איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך עדיף מבין כמה אפשרויות? נדמה לי ש Windows Index Rating זה לא מדד לכלום. לעתים, מרוב שמות, מספרים, תגיות, ושאר ירקות אשר כרטיס מסך מציין, לא רועים את היער. אסתפק בלינק שמשווה ביצועים (נכון לרגע זה ממש, אני מנסה להשוות בין GeForce 8800 Ultra לבין GTX 460) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
    • 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by FME,

אהלן, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס עדיף. אני מדבר על הגרסאות האלו: GTX660TI של MSI : http://www.tms.co.il/product/11875 קראתי עליו ביקורת מצוינת פה באתר - הבנתי שבFHD הוא פחות טוב מהHD7950. (רשום בסיכום - ביצועים לא עקביים בFHD). לבין הגרסה הזו של הHD7950 של sapphire: http://www.tms.co.il/product/11521 עליו אני לא מצאתי ביקורת ברשת אז פה אני צריך עזרה. למי מבין השניים יש יכולות קירור טובות יותר? מי צורך יותר חשמל? האם הקירור שלו יספק אותי (לא עושה OC לצערי - מפחד ומחוסר ידע) צריך לציין * יש לי מעבד I5 2500 - האם יהיה צוואר בקובוק מורגש? קונה מסך FHD הרכבתי לעצמי מפרט (בעקרון לראות מחירים - שאני אדע מתי אני אקנה אני ארכיב שוב באתר שממנו אני קונה) ושילב…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. 2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA: 1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound. אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות. עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים. 2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם? אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות ה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ary1,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים