כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA: 1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound. אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות. עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים. 2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם? אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות ה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי Gigabyte Xtream Gaming 1080, הכרטיס הישן הוא של GALAX SOC 980. גם אם הייתי צריך לחבר את שניהם למחשב אני לא ממש יכול כי הם לא באותו גובה והמחבר SLI שקבלתי עם 1080 הוא HB וקשיח. אז, למכור? או שיש דרך לנצל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס-מינוס. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (ורצוי מניסיון) למטרות של הרבה דו מימד ומעט תלת מימד ? חשבתי על הלידטק 4200 או ה-4400. מה אתם אומרים ? ואני אודה, אם תשלבו גם נימוק בבחירה שלכם. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס עדיף. אני מדבר על הגרסאות האלו: GTX660TI של MSI : http://www.tms.co.il/product/11875 קראתי עליו ביקורת מצוינת פה באתר - הבנתי שבFHD הוא פחות טוב מהHD7950. (רשום בסיכום - ביצועים לא עקביים בFHD). לבין הגרסה הזו של הHD7950 של sapphire: http://www.tms.co.il/product/11521 עליו אני לא מצאתי ביקורת ברשת אז פה אני צריך עזרה. למי מבין השניים יש יכולות קירור טובות יותר? מי צורך יותר חשמל? האם הקירור שלו יספק אותי (לא עושה OC לצערי - מפחד ומחוסר ידע) צריך לציין * יש לי מעבד I5 2500 - האם יהיה צוואר בקובוק מורגש? קונה מסך FHD הרכבתי לעצמי מפרט (בעקרון לראות מחירים - שאני אדע מתי אני אקנה אני ארכיב שוב באתר שממנו אני קונה) ושילב…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט משהו שנקרא phisycs card שהוא כרטיס שניתן לחבר למחשב רגיל (נייח) בפנים (אם אני לא טועה החיבור נקרא PCI) ואין לו חיבורים כמו לכרטיס מסך/ קול. מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של הכרטיס הזה? מקווה שזה הפורום הנכון [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:06:52 אופס... הפורום הלא נכון... סליחה...
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מרשים ושנון ביותר החוקר/סוקר הזה - לא ראיתי כזה ניתוח אינטיליגנטי מסוקר יוטיוב כבר הרבה מאד זמן. צפו עד הסוף, לא לעצור באמצע:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, חבר שלי בעל המפרט הבא - מעבד E8400 3.0GHZ ללא OC זכרונות 4GB 900MHZ לוח אם EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך HD4850 1GB של POWER COLOR ספק 520W של ENERMAX מסך 19' העובד על רזולוציה של 1280X1020 מעוניין לשדרג את המחשב שלו, אך כרגע מטעמי תקציב הוא מתכוון בחודשים הקרובים לשדרג חלק חלק ... עכשיו השאלה הראשונה והחשובה ביותר, היא מה השלכות של הוספת כרטיס 6950 שייפתח ל6970 למפרט הנ"ל ? כמובן שצפוי להיות צוואר בקבוק, אך האם בכל זאת תורגש תוספת ושדרוג לביצועים ובאיזו רמה לעומת הכרטיס הקיים ? לדוגמא במשחק Battlefield 3, האם יראה שיפור בביצועים ? בהמשך כמובן ישודרג גם המסך, המעבד, לוח האם וכן הלאה, אבל כרגע, זה השדרוג המתוכנן ... אלא אם שדרוג דווקא של רכיב אחר (אח…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי טבלת הביצועים שכאן: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_9800_gtx_performance_preview/page7.asp נראה שה-SLI 9600 עדיף על 9800GTX וגם על 8800GTS. לכן בטווח של 1500 ש"ח נראה הכי כדאי ללכת על שני כרטיסי 9600 (כמובן בתנאי שהלוח שלך תומך SLI). האם אני צודק ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין שני כרטיסי המסך הבאים: XFX GeForce 6600 256MB DDRII PCI-E PV-T43P-UDL6 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 איזה מהם טוב ומומלץ יותר למשחקים וצפייה בסרטים?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את כרטיסי המסך שלי hd6850 cfx שאר המפרט הרלוונטי: i5 2500k עם oc ל 3.5ghz (סולידי) לוח אם ג'יגהביט z68x ספק כח ss 620w משחק על מסך dell u2311h, רזולוציה 1920x1080 תקציב: 700-900
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בימים אלו כרטיס מסך 4850 512MB (לא נכנס אם הוא מתאים למחשב שלי או לא, כבר בדקתי את זה) יש לי מסך 22" רחב 1. מצאתי את הכרטיס במחיר כמעט זהה וההבדל הוא רק שם החברה. אני מתלבט באיזה לבחור, אם יש בכלל הבדל. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=266 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887 *אני צריך את הכרטיס לאיכות גרפיקה במשחקים 2. אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים שיצאו בשבועות הקרובים(קוד6 ואססין קריד3), האם יש צ'אנס שהמחיר של הכרטיס בזמן הזה ירד וכדי לחכות את השבועיים האלו? 3. יש לי מאבד 6000 AM2 AMD אמרו לי שהוא יגביל את הכרטס מסך קצת, האם זה קריטי או אין לי מה לדאוג? אשמח לשמוע המלצות אחרונות לפני הקניה תודה לעוזרים …
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האות ניתן, המגבלה הוסרה - וביקורות עבור כרטיסי ה-GeForce RTX 2080 ו-GeForce RTX 2080 Ti הציפו את הרשת בבת אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-