עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Dan Abarbanel,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את כרטיסי המסך שלי hd6850 cfx שאר המפרט הרלוונטי: i5 2500k עם oc ל 3.5ghz (סולידי) לוח אם ג'יגהביט z68x ספק כח ss 620w משחק על מסך dell u2311h, רזולוציה 1920x1080 תקציב: 700-900

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום. ה970 g1 שלי קיפח את חייו. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחליף את ה970. אני משחק על 1080p ולא מתכוון לעלות ברזולוציה בשנים הקרובות. שאר המפרט הוא I5 6500 16 gb ddr3l 620w seasonic bronze האם ה480 8 גיגה מדגם g1 של גיגה בייט יהווה שיפור כולשהו לאומת ה970? בקייאספי המחיר הוא 1290 שח. תודה.

4. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti

5. הבנתי שלאחרונה התגלה שיש בעית ירידה בביצועים של GTX970, כאשר הוא מתחיל לנצל את חצי הג'יגה האחרון שלו. האם בעיה כזאת קיימת גם ב960?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?

7. חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה

8. Started by E-tay,

אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by T-Flash,

כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים

12. Started by djee140,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Hiigara,

אהלן. מעוניין ליצור מערך GTX 1070 של EVGA Superclocked עם ספק כוח של Corsair 750W 80+ Bronze יתר המערכת: I7 6700K H110i H110i GT - למעבד 16GB RAM אפשרי מבחינת ספק הכוח או שאיאלץ לקנות חדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Gigabyte aorus 1080 TI ספק כח seasonic 650w כונן SSD Intel 128G אני משחק על 1080P בTV SONY W905, מוגבל ל1080P. בכול מקרה כמו שאפשר לראות בתמונה הביצועים אצלי ממש נמוכים, הסתכלתי באינטרנט על הגדרות מומלצות ולפי אותו מפרט ועדיין משהו לא זז אצלי, קריעות ותמונה, לאג פה ושם, מאוד מתסכל, שמתי לב שלא הCPU ולא הGPU עובדים על אזור ה100%, מה לא בסדר/מוגדר נכון ?. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה,

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הבא ( רכשתי בעבר בעזרת חברי הפורם ) i5-4590 Quad Core Gigabyte H81M-HD3 8GB PC3-12800 Cougar Spike + RAIDER 550 80 Plus וכרטיס מסך - Radeon 6950 2GB GDDR5 אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך הנוכחי ( שכרגע מבחינת ביצועים נותן לי ביצועים מספקים ) למחשב אחר שלי ולקנות במקומו כרטיס מסך אחר הדילמה היא - האם בתקציב שאני רוצה לקנות בו ( עד 800 ש"ח בלי חריגה בכלל ולא יד 2 ) אני יוכל להשיג כרטיס מסך שיתן שיפור בביצועים ? או אם לא - אני אשאיר את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי ואקנה כרטיס מסך זול יותר למחשב השני שלי שבו אני לא משחק בכלל ( עד 300 - 400 ש"ח - בלוח אם שלו אין כרטיס מסך מובנה ) המשחקים כרגע שמשחקים בהם הם - TitanFall \ The Elder Scrolls Online \…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Danix60,

היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by psybrain,

תגידו איך החברה הזאת בכרטיסי מסך ? INNO3D יש מבצע בנועה מחשבים לכרטיס הזה ב 2090 שקל !!! אני חושב שזה כדאי מה אתם אומרים ? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לפי טבלת הביצועים שכאן: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_9800_gtx_performance_preview/page7.asp נראה שה-SLI 9600 עדיף על 9800GTX וגם על 8800GTS. לכן בטווח של 1500 ש"ח נראה הכי כדאי ללכת על שני כרטיסי 9600 (כמובן בתנאי שהלוח שלך תומך SLI). האם אני צודק ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by buky,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by god0nline,

היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by L25,

היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Modan2,

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מה נראה לכם? http://homepages.manx.net/jfairbairn/Img0116.jpg http://homepages.manx.net/jfairbairn/Img0118.jpg http://homepages.manx.net/jfairbairn/Img0119.jpg http://homepages.manx.net/jfairbairn/Img0120.jpg

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.