כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו איך החברה הזאת בכרטיסי מסך ? INNO3D יש מבצע בנועה מחשבים לכרטיס הזה ב 2090 שקל !!! אני חושב שזה כדאי מה אתם אומרים ? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דיווח עדכני מצהיר כי NVIDIA מצאה פתרון אפשרי עבור ליבות שלא נוצרו באיכות ראויה מספיק עבור ה-GTX 1070 וה-GTX 1080 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס ג'יפורס היום ואני לא בטוח איזה. יש לי 750 שקל ואני רוצה כרטיס שישמש אותי למשחקים ואני לא חייב ממש טוב כי אני לא משחק כל כך הרבה. רוב השימוש הוא ליומיומי אבל אם יהיה משחק טוב אז אני רוצה שייראו פצצה. זה בעיקר בשביל GTA3, ספיידרמן וכו' ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה. ומי שנותן לי כמה כרטיסים אז שיגיד לי מה הוא מעדיף ומה ההבדל העיקרי ביניהם תודה רבה לכולם ונתראה בשמחות
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקבל ב1300 שקל? חשבתי על 8600GTS -http://skypc.co.il/pl_product~LV362~8~0.htm יש לכם הצעות אחרות,ואם אני אקנה 8600GTS הוא יריץ לי משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה? כמו למשל CRYSIS... אשמח להצעות ועזרה...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/buy/msi-gtx-1070-founders-edition-pre-order (450 + 27) * 1.18 U.S. dollars = 2180 Israeli shekels
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני ללפטופ, דרך USB ובכך להפוך את הלפטופ למחשב גיימינג?
-
היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שלאחרונה התגלה שיש בעית ירידה בביצועים של GTX970, כאשר הוא מתחיל לנצל את חצי הג'יגה האחרון שלו. האם בעיה כזאת קיימת גם ב960?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי 2 כרטיסים של 5870... צריכים להגיע תוך 10 ימים (לפי skypc) אז עוד מעד יהיה לכם מושג איך הכטיס הזה מתפקד בCF חוץ מזה שאולי בן דוד שלי כנראה יביא לי 9600GT או 8800 ואני אוכל להגיד לכם אם אפשר לעשות מערך כזה על ספק של 625W או לא וגם אם כרטיס פיזיקה באמת משפיע...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אתם לא תאמינו היום קיבלתי את הלידטאק 6800 בקיצור יש לי בקלוק קרור אז בירקתתי אותי הכול כמו שצריך ושמתי חומר טרמי על הציפ ונירהא לי שיצא לי יות רמדיי בכול מקרה חיברתי את הבלוק כמו שצריך אני בא להדליק את המחשב.. המחשב מצפצף לי כאילו אין כרטיס מסך מחובר....... הצילוווו אחרי זה פתחתי וראיתי שהחומר טרמי נזל לצצדידים ונוגע לכמה מקומות. במעבד.. זאת הבעייה נכון?? חברה אתם חיבים לעזור לי לפתור את זה ?? קודם כול עם אפשר לסדר את זה?? ועם לא אז איך אני מוריד את החורמ הרטמי שיראה כמו חדש??? יווו תעזרווו תודה..
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת אם החומרה שלי מספיק טובה לכרטיס מסך ספציפי? לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 ספק: PSU Fan 12cm Bronze 750W CV750 Corsair מארז: Tower Mini 10 Draco Antec משום מה זה מעתיק לי את המילים הפוך. כלומר המילה הראשונה מופיעה מצד ימין. איזה כרטיס מסך מקביל ל-3050 טי איי בנייד?
-
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי בעבר OC לכרטיס, אך עקב חוסר יציבות החלטתי לוותר. כיום הכרטיס (PowerColor x1950pro) בלי OC אך בכל זאת קורס לאחר כ-20 דקות משחק בFar Cry. שמתי לב שברגע שהטמפ' עוברת את ה60 מעלות הכרטיס קצת מזייף בFPS ואז קורס לגמרי. המחשב כן בOC ותדר הPCI-E נעול על 100. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס באמת לא מסוגל לסחוב מעל 60 מעלות??
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש Dell U2715H. ההתקנה הלכה חלק והמחשב מציג רזולוציה מקסימלית דרך DP to MiniDP של 2560X1440. לאחר זמן מה ראיתי שהמסך מאבד תצוגה אבל המערכת הפעלה ממשיכה לעבוד. המצב יכול להסתדר מעצמו אם לא אגע, באופן אקראי, לרוב אחרי דיי הרבה זמן... אם אני לא רוצה לחכות, אני חייב לבצע כיבוי יזום של מערכת ההפעלה ע"י לחיצה קצרה על הכיבוי ובהדלקה ללחוץ F8 ולבחור שיעלה ברזולוציה של 640X480 ואז אני משנה לFHD ולא לQHD המקסימלי כי זה יחזור למסך שחור... שוב, רוב היום המסך יכול לעבוד במקסימום. בגלל שחשבתי שמדובר בכרטיס שלי אז ניסיתי לבטל כיבוי מסך אוטומטי ולהישאר רק עם שומר מסך, נראה היה שזה סידר את העניין אך לשווא. הכרטיס מסך הוא Radeon HD7700 ולפי הנתונים …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-