עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 וראיתי שכתוב שהוא צריך ספק של 500W הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W הבנתי שהספק שלי הוא די חזק ומתקרב בנתונים לספק 500W אחר השאלה שלי היא אם הספק שיש לי מספיק חזק בשביל להחזיק את הכרטיס HD5850 ? שאר המפרט שלי רשום בצד תודה ערכתי את הכותרת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לדעת מה המצב של הכרטיס מסך שלי יש לי R9 280X אני רוצה לדעת מה המצב שלו אם הוא מתחמם וכו? איך אפשר לוודא את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by castroman,

שלום רב! אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש ואני זקוק כמובן גם למסך יש לי שלושה אפשרויות... איזה מסך הוא הטוב ביניהם (אין בעיה של מחיר)... איזה מומלץ מבין המסכים: 1.SONY 19 G420 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228&products_id=636 2.Flexscan F730 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_102&products_id=105 3.EIZO L371 FLEXSCAN TFT לא הבנתי כמה אינץ מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=1540 תודה מראש! אביאל... :

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by haviv1,

שלום, האם ניתן להחליף כרטיס מסך למחשב נייד מסוג Lenovo Y40? לפי מה שהבנתי יש מחשבים בהם כרטיס המסך מובנה ואין שום אפשרות לשדרג ויש כאלה שניתן להחליף במעבדות מחשבים ניידים תקציב: אין מגבלה, מבחינתי לקנות את כרטיס המסך החזק ביותר שמוצע למחשבים ניידים משחקים נתמכים: FIFA 17, FOOTBALL MANAGER 17 מפרט המחשב: Processor Up to 5th Generation Intel Core i7 Processor Operating System Windows 8.1 64 Graphics AMD Radeon R9 M275 2GB Memory 8.0GB PC3L-12800 DDR3L Display 14" FHD (1920 x 1080)…

7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

8. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400 @ 3.6 4 Giga DDR2 Gigabyte Ep43 - DS3L Sapphire Radeon HD 5870 1GB GDDR5 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. Seasonic Silver Power 500W חשבתי למכור את כרטיס המסך ולשדרג אותו ל NVIDIA GTX580 או ל Radeon 7950. השאלה שלי היא האם הספק מספיק כדי להחזיק את כרטיס המסך והאם אני באמת אראה שיפור במשחקים או שיהיה לי צוואר בקבוק גדול בגלל המעבד? אני בעיקר משחק ב Battlefiled 3.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by gtx980sli,

שלום יש מתג BIOS ב R9 290 האם אני יכול להחליף מצב כאשר המחשב פועל?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by aviad coro,

לתקופה הקרובה חשבתי להשכיר כרטיס מסך באינטרנט במקום לקנו תתמחשב יקר יש אפשרות כזאת עם אתר בטוח שעושה דבר כזה באינטרנט?

13. Started by liran315,

אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4

14. יי לכולם לאחר ניתוח רחב ודי מקיף בנושא כרטיסים גרפים לפני שנה ותקציב לא גבהה, החלטתי לחליף את הכרטיס שלי הקודם R9 290 עקב בעיות חימום מרגיזה, לכרטיס GTX 970 מבית MSI שלחתחילה ניראה נהדר, לימים למדתי איך להוציא לכרטיס את מיץ ואז התחילו הרבה בעיות עם הכרטיס . כשהוא היה מגיע לשימוש של מעל 3.5GB מזכרון הכרטיס היו נפילות תקיעות ובעיות קשות. ביצעתי הפרדות בין המסכים לשתי כרטיסים שונים לא עזר הבעיות המשיכו ללא כל שיפור. תצוגה גרפית הייתה ניכנסת להשאייה למספר שניות לפני תצוגה דבר מרגיז מאוד, משחקים קורסים באמצע. התחלתי לבצע שינויים במערך הזיכרון של המעבד כדי לפחות לנסות לעזור לכרטיס שיעבוד לאט אבל לפחות לא ליקרוס, מ 8GB זכרון שהיו מותקנים מבמחשב ראיתי שאני בניצולת מקסימ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bagetrek,

woot woot ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4885#ov http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-290x-windforce,25351.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2693/gigabyte-r9-290-windforce-3x-oc.html http://videocardz.com/48406/gigabyte-radeon-r9-290x-r9-290-windforce-3x-pictured-detailed ממש חתיך סוף סוף משהו שכולם מחכים לו .. השאלה מתי יהיה כבר בארץ ובכמה זוזים ...

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by buky,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אלהן יש לי כרטיס מסך דיי ישן (geforce 6600 agp 256mb) ולו שתי יציאות DVI ו VGA. ל DVI כרגע מחובר המסך שלי, אך היום קיבלתי עוד מסך. רציתי לשאול האם הוספת עוד מסך גורמת הכבדה קריטית על כרטיס המסך? תודה רבה מראש עריכה: המסך השני כמובן יחובר ב VGA, ומבחינת הכבדה על כרטיס המסך אני מתכוון לפגיע בביצועים של כרטיס המסך (ציור איטי יותר גם במשחקים) ועומס ה GPU (המאוור שיושב עליו הוא ג'נרי ככה שאני לא מעוניין לשרוף אותו).

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by puvsc,

הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?

20. Started by spider272,

כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. http://www.ati.com ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by RobiNooB,

התקנתי את ה 8.7 צריך עדיין להתקין את זה ? hotfix_xp32-64_dd_ccc_hd4800series_64899.exe הפיקס למאוורר ? או שזה כבר בילד אין בדרייבר החדש ה 8.7 ? עכשיו איך אני יוצר את הפרופיל הזה שאומר למאוורר לפעול על 30 אחוז בווינדוס וכאשר אני מעלה משחק שיעבור ל40 ..50% ? עכשיו לגבי החיבור פיזית רשום על הכרטיס במדבקה גדולה ! עם "אזהרה" שחוב לחבר ככה : (תמונה) השאלה למה ? כי אני לא יכול בעיקרון ...מהספק שלי יוצא כבר אחד של שני חיבורי חשמל אבל סאטה ששניהם הולכים להרדיסקים .... כרגע המחשב מחובר כמו שהיה מחובר לכרטיס הקודם (X850XT) כבל 6 פינים ישירות מן הספק ... יש הבדל אם אני משאיר את זה ככה ? למה בכלל זה אמו לעבור דרך ההרדיסק ? תודה [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 19:07:44 …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by erashel,

יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by kaktoos,

היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש והבנתי שיש כאלה שהם ממש ארוכים (gigabyte gtx 970) וראיתי כאן בפורום שיכול להיווצר מצב של "gpu sag" , האם התופעה הזו תמיד מופיעה ואם כן כיצד אפשר למנוע אותה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים