עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by רועיירדן,

שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?

3. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

4. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Dvich,

תמונה (כנראה אמיתית) של הGeForce 7800GTX דלפה לרשת! הGF7800GTX יהיה מחליפו של הGF6800U, שמועות טוענות שהוא יהיה בעל 24 פייפליינים, 10 יחידות גאומטריה, מהירות ליבה של 430MHZ ומהירות זכרונות של 1400MHZ בבאס של 256BIT. http://myhard.yesky.com/image20010518/306406.jpg האם התמונה אמיתית? נאלץ לחכות ולראות.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Albetron,

בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין? המחשב דיי חדש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by buky,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. הבנתי שלאחרונה התגלה שיש בעית ירידה בביצועים של GTX970, כאשר הוא מתחיל לנצל את חצי הג'יגה האחרון שלו. האם בעיה כזאת קיימת גם ב960?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by spider272,

כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by okarmi,

שלום, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך - AGP משהו בין בסיסי לגיימר מתחיל - תקציב 350. ניסיתי לבדוק בפרד של המומלצים אבל הAGP עודכן רק לפני איזה חודש. מפרט + כרטיס מסך קיים כרגע (שתבינו עם מה הסתדרתי עד עכשיו): Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D 865 P E R L (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (05/20/03) Display: Video Adapter …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by david2k,

יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by puvsc,

הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?

15. ושאני אוסיף לההוא גם 500 ש"ח? השם המלא של הכרטיס ההוא: HD 7970 GHZ EDITION TOXIC !SAPPHIRE VAPOR X 3GB DDR5 ושלי:SAPPHIRE DUAL X 3GB DDR5 HD7970 אשמח גם להסבר על ההבדלים בין הכרטיסים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by MentalisT,

למישהו יש מושג מאיפה משיגים את הכרטיס הזה? איפה יש אותו במלאי?? אני מדבר על זה שיש באתר של KSP עם הקירור המיוחד ויציאת הHDMI לKSP אין אותו במלאי.. למי יש? :s05: תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הכרטיס המוביל הבא של NVIDIA אשר מיועד להיחשף באופן רשמי היום בלילה נצפה בצמד מבחני ביצועים ממשפחת ה-3DMark היום בשעה 23:00 אנחנו אמורים לגלות מה בדיוק יציעו לנו כרטיסי המסך הראשונים מדור ה-Pascal של NVIDIA, אבל עד שזה יקרה הרשת ממשיכה לגעוש – החל מתהיות אודות הקשר בין Battlefield 5 למפתחת השבבים מקליפורניה, דרך השערות בנוגע לעיצוב הקירור שיגיע עם דגמי הרפרנס וכלה במבחני ביצועים ראשוניים, כשאת ההמולה מוביל בגאון האתר videocardz, שהפך לאחד מהאמינים והבולטים בסצינת ההדלפות והשמועות בתחום העיבוד הגראפי. אז שעות ספורות לפני שנזכה לראות אותם במו עינינו – אל הרשת מגיעות שתי תוצאות של דגם ה-GeForce GTX 1080 אשר עלו אל המאגר של מבחן הביצועים המפורסם 3DMark. האחת מ…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ithamar21,

רציתי לבדוק האם יש צפי מתי יצא ה 1080TI?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר רכשתי לפני כ- 3 שנים וחצי, ומזה כחודשיים שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת, כתוצאה מבעיה במאוורר של הכרטיס מסך. להלן המפרט של המחשב: מעבד: athlon 2800 לוח אם: gigabyte k8triton כרטיס מסך: gigabyte gforce 6600gt אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי בכרטיס מסך פשוט יחסית. התקציב העומד ברשותי הנו עד 300 ש"ח. חשוב לציין כי אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש בחברת KSP בלבד. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, יגאל

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום רב, מפרט המחשב שלי כיום כדלהלן ונראה לי שבשלב זה אשדרג רק את הכרטיס מסך. במידה ושדרוג נרחב עשוי להשפיע על ההמלצה, אז אשקול שדרוג נרחב כבר כעת. אני מכוון למשחקי פעולה עתירי גרפיקה כגון "Call of Duty Modern Warfare" (2019) וכדו' מבחינת תקציב, אם עוד איזו השקעה קטנה, תהיה משמעותית גם עתידית, אני יכול לחרוג. כמו כן, אם יש איזה כרטיס שאמור לצאת ושווה המתנה, אוכל לחיות עם זה. לוח אם GA-H81M--S2H מעבד Intel Core i5 4690 זיכרון 2X4 DDR3 כרטיס מסך Sapphire Nitro+ Radeon RX580 4G GDDR5 ספק כוח ( Antec HCG -620 (80 Plus bronze

21. http://www.ati.com ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by הראל נ,

המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA: 1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound. אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות. עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים. 2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם? אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות ה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים