עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שייט לעתיד,

שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. [h=2]3D stereoscopic זה תכונה להמרת 3D במסכים[/h]האם הוא טוב גם במסכי 3D ? אם הוא טוב במה זה מתבטא ? האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם [h=2]3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?[/h]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by david2k,

יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Satlan,

איזה כרטיס לפי דעתכם לוקח יותר נקודות ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by spider272,

כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. האות ניתן, המגבלה הוסרה - וביקורות עבור כרטיסי ה-GeForce RTX 2080 ו-GeForce RTX 2080 Ti הציפו את הרשת בבת אחת לכתבה

11. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Jeka90,

שלום לכולם! מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות? 7600GS או 7600GT? ה- 7600GT יותר יקר ב- 300 ש"ח מה- 7600GS. האם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם? אם אני בקושי יראה הבדל בין שני הכרטיסים אז עדיף לי להשקיע את ה- 300 ש"ח במחשב עצמו. מה עדיף???????? תודה.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by fire15,

כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן כמה זמן יקח עד ש6800NU יהיה כמו 5200 היום?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by castroman,

שלום רב! אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש ואני זקוק כמובן גם למסך יש לי שלושה אפשרויות... איזה מסך הוא הטוב ביניהם (אין בעיה של מחיר)... איזה מומלץ מבין המסכים: 1.SONY 19 G420 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228&products_id=636 2.Flexscan F730 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_102&products_id=105 3.EIZO L371 FLEXSCAN TFT לא הבנתי כמה אינץ מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=1540 תודה מראש! אביאל... :

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 וראיתי שכתוב שהוא צריך ספק של 500W הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W הבנתי שהספק שלי הוא די חזק ומתקרב בנתונים לספק 500W אחר השאלה שלי היא אם הספק שיש לי מספיק חזק בשביל להחזיק את הכרטיס HD5850 ? שאר המפרט שלי רשום בצד תודה ערכתי את הכותרת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?

22. יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by haviv1,

שלום, האם ניתן להחליף כרטיס מסך למחשב נייד מסוג Lenovo Y40? לפי מה שהבנתי יש מחשבים בהם כרטיס המסך מובנה ואין שום אפשרות לשדרג ויש כאלה שניתן להחליף במעבדות מחשבים ניידים תקציב: אין מגבלה, מבחינתי לקנות את כרטיס המסך החזק ביותר שמוצע למחשבים ניידים משחקים נתמכים: FIFA 17, FOOTBALL MANAGER 17 מפרט המחשב: Processor Up to 5th Generation Intel Core i7 Processor Operating System Windows 8.1 64 Graphics AMD Radeon R9 M275 2GB Memory 8.0GB PC3L-12800 DDR3L Display 14" FHD (1920 x 1080)…

24. Started by buky,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מהו הכרטיס מסך החזק ביותר שקיים לשימוש בייתי שלא זקוק למאוורר לצורך פעולה תקינה בעומס מירבי? אני מחפש כרטיס מסך חזק (VIVO) עבור HTPC עם קירור פאסיבי קטן מימדים (המארז נמוך עם חלל פנימי מוגבל) שלא חוסם חריצי הרחבה PCI. אני צריך דגם מדוייק של הכרטיס מסך (אשמח לקבל קישור מתאים) ומחיר. לגבי הקירור, אני צריך לדעת האם הקירור הפאסיבי שמגיע עם הכרטיס מספק, או שרצוי להחליף אותו לגוף קירור אחר (איזה?). בנוסף לכך, אני מעוניין לדעת האם הכרטיס מסך תומך במשחקים חדשים ובאיזה רמה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים