עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spike_staff,

שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by AR74590,

שלום לכם, כרגע יש לי מחשב בן כ 5 אשר עבר מעט שיפורים בשנים האחרונות עם המפרט הבא: לוח אם: gigabyte p55-usb3 מעבד: i5 2.8Ghz כרטיס מסך: Saphire Radeon hd 6850 זיכרון: 12Gb כאשר חלק ממנו חדש יותר למיטב זיכרוני יש שם 2 של Transcend 4Gb DDR3 1333 DIMM CL9 ועוד 2 שאני כרגע לא מצליח לראות. ספק: Chiftec 550W יש לי במחשב 4 מאווררים (בספק על המעבד ועוד 2) בנוסף 2 כוננים קשיחים אחד של Samsung 1T הוא בגיל המחשב אחד חדש יחסית (חצי שנה) Samsung 850EVO 250 Gb SSD אין לי דרישות מטורפות מהמחשב אני משחק מעט הייתי רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך במיוחד Starcraft Legacy of th Void ו Withcer 3. נאמר לי בפורום מפרטים לשדרג את הכרטיס מסך והספק. הוצע לי הכרטיס GTX970 ב 1650 ש"ח וע…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by FME,

אהלן, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס עדיף. אני מדבר על הגרסאות האלו: GTX660TI של MSI : http://www.tms.co.il/product/11875 קראתי עליו ביקורת מצוינת פה באתר - הבנתי שבFHD הוא פחות טוב מהHD7950. (רשום בסיכום - ביצועים לא עקביים בFHD). לבין הגרסה הזו של הHD7950 של sapphire: http://www.tms.co.il/product/11521 עליו אני לא מצאתי ביקורת ברשת אז פה אני צריך עזרה. למי מבין השניים יש יכולות קירור טובות יותר? מי צורך יותר חשמל? האם הקירור שלו יספק אותי (לא עושה OC לצערי - מפחד ומחוסר ידע) צריך לציין * יש לי מעבד I5 2500 - האם יהיה צוואר בקובוק מורגש? קונה מסך FHD הרכבתי לעצמי מפרט (בעקרון לראות מחירים - שאני אדע מתי אני אקנה אני ארכיב שוב באתר שממנו אני קונה) ושילב…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by menyd1,

שלום כרגע אני בארה"ב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יריץ בצורה חלקה ויפה את PES 2015 ואפילו את 2016 ו 2017(חשוב לי יותר ביצועים מאשר גרפיקה) מה הטווח מחירים(כמה שיותר זול) ואיזה דגמים עומדים לרשותי?

6. Started by lipa,

יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני חדש ומקווה שאני במקום הנכון! נתחיל במיפרט המחשב שלי: מעבד - Q9550 לוח אם - GIGABYTE X48 soc DS5 775 זיכרון - 2X2 GB DDRII 1066MHZ כונן קשיח - WD 1TB 7200 SATAII 64MB מערכת הפעלה - WINDOWS 7 ENTERPRISE 64BIT כרטיס מסך - RADEON HD4890 2GB GDDR5 ספק כוח - TAGAN 700W וכעת לשאלתי, מה עדיף לי לעשות מתוך שני האפשרויות הבאות : 1. לרכוש כרטיס מסך ATI HD6990 4GB - שעולה כ 3000 ש"ח 2 . לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי (HD4890 2GB) ולחבר ב "CROSS FIRE" - בעלות של כ 1200 ש"ח. תודה רבה לכולם...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by spider272,

כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ely_baki,

מה הצפיות שלכם לגבי הכרטיס !!! :asthanos: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0301/radeon9900.jpg

10. Started by buky,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by andrei21,

היי כמה לדעתכם עולה 1080ti שהיה כחצי שנה בכרייה, אחריות יבואן נגמרה, נשארה אחריות חנות עוד חודש או חדשיים אחריות מקורית הייתה חצי שנה מהיבואן פלוס חצי שנה מהחנות תודה לעונים

12. Started by bati6,

רציתי לשאול, איך עושים אוברקלוק ומתי אני אמור לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by assaf181,

שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בוקר טוב. השבוע שדרגתי קלות את כרטיס המסך שלי מ geforce gtx 560 ti ל Radeon hd 7850. כרטיס ה GEFORCE הועבר לאחר כבוד למחשב ה HTPC בסלון לשמחתם של הילדים. שמתי לב שבמשחקים הצבעים בכרטיס של NVIDIA היו יותר חיים ובסה"כ היה יותר נעים לעיניים. לעומת זאת בכרטיס של AMD, התמונה אמנם איכותית, אין ספק, אך שונה - "יבשה" יותר. לא בדקתי על יותר מדי משחקים, אך זאת ההרגשה הכללית. מה דעתכם?

15. שלום , לפני מס' ימים רכשתי מסך 24 אינצ' של סמסונג T240 עם רזולוציה מקסימלת 1200X1920 הכרטיס מסך שלי הוא - nVIDIA GeForce FX 5200 Asus V9520 שתומך עד רזולוציה: 2048 X 1536 עם חיבור VGA + DVI . כאשר אני מחשב את המסך בחיבור VGA אנלוגי רגיל - אני מצליח להגיע לרזולוציה 1200X1920 אך כאשר אני מחבר את המסך הDVI - הוא לא נותן לי אופציה להגדיל את הרזולוציה מעל 1600X1200 . האם ידוע לכך על בעיה כל שהיא ? יכול להיות שהכרטיס תומך ברזולוציה הזו רק בחיבור אנלוגי ולא בחיבור דיגיטאלי? הכרטיס ממש ישן אז זה נשמע לי הגיוני . אשמח אם תוכלו לעזור . תודה רבה !!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם. אני ממש לפני קניית מחשב, אך אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. GigaByte 8800GTS 512MB 256BIT או GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר? שניהם זה הGTS החדש כמובן, אך של מי מהם הביצועים יותר טובים?(כי ראיתי בטסטים של כרטיסים אחרים, שיש כרטיסים שמביאים בכל משחק לפתות הבדל של 8 FPS שזה די משמעותי מבחינתי). אז מה מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…

19. Started by ykg,

שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm והתקנתי במחשב. הכרטיס לא כלל חיבור נפרד לספק (וגם לא כבלים מתאמים בבאנדל). איך זה יכול להיות? חשבתי שכרטיס כזה כבר מצריך חיבור נפרד לספק..? זה הגיוני? אני שואל כי אולי פספסתי ולא חיברתי נכון,הוא מריץ לי את COD4 כמו גדול אבל היו איזה פעמיים שהוא נתקע..אני חושש שאולי לא חיברתי נכון..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקבל ב1300 שקל? חשבתי על 8600GTS -http://skypc.co.il/pl_product~LV362~8~0.htm יש לכם הצעות אחרות,ואם אני אקנה 8600GTS הוא יריץ לי משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה? כמו למשל CRYSIS... אשמח להצעות ועזרה...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Ryuk,

אהלן HWZ, בימים הקרובים אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש. טווח המחירים הינו 350 עד מקסימום 450 ש"ח. השימוש העיקרי שלו הינו חיבור למסך LCD (חיבור המחשב והמסך) כדי לצפות בסרטים. כמובן שאני גם משחק במחשב וכו' אבל השימוש העיקרי כמובן צפייה בתכנים. צריך שתיהיה בו יציאת HDMI , שיעביר גם אודיו וגם וידאו! אני קונה את כרטיס המסך מ"אייבורי", תל אביב \ ראשל"צ. אם מישהו מכיר מקום טוב יותר אשמח לשמוע הצעות. כרטיס המסך הנוכחי שלי: nVIDIA GeForce DVI HDCP\HDMI 9400GT 512GB PCIE מפרט המחשב שלי: (כן אני יודע שלא משהו ס.x ) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד אינטל PENTIUM DUE CORE e7700 (אני לא בטוח אם זה 7700 או 7600, אייבורי בהתחלה דחפו לנו בכלל דוואל קור e5200 ואז החליפו,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yoni007,

שלום לכולם, אני קורא פה כבר הרבה זמן ואני צריך את העזרה שלכם. ברשותי מערכת שקניתי לפני כשנתיים שבזמנו הייתה חזקה, וכעת אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. המפרט הוא כזה: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 Ghz ספק כח: SEASONIC 500W SS-500ET כרטיס מסך: TwinTech GeForce 9800 GTX אני יודע שהמעבד עלול ליצור צוואר בקבוק עם כמה כרטיסי מסך ולכן העדפתי להתייעץ בפורום לפני הקנייה. ההעדפה היא לכרטיס מסך של NVIDIA מהדור החדש (GTX 5xx), הרזולוציה היא 1680X1050, התקציב הוא: 1600 ש"ח. ההתלבטות היא בין: GeForce GTX 570 / GeForce GTX 560, ואם אין ברירה אז בין: HD 6950 / HD 6870. דבר אחרון, אני לא מעוניין בשדרוג המעבד / ספק הכח / לוח האם, אלא רק בכר…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.