כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם יגרם צוואר בקבוק בשילוב המעבד : Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM והכרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 5770 ויש מגוון שלהם: הנה חמישה מהחנות שאני מעוניין לקנות בה: GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - 927 HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - 886 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 Phoenix version - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 VAPOR-X - 1023 תחום המחירים כ 15% מהמחיר שזה די הרבה ואפילו מאותן חברות יש מספר דגמים. מה ההבדלים בין הכרטיסים? למה לשים לב? נושא ספציפי שחשוב לי הוא שקט. איזה יהיה הכי שקט? איך ניתן לדעת?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-ti-448-core-benchmark,3082.html
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ממיר דיגטלי ,נגיד של Yes לזה , ואם כן איך זה ישפיע על איכות התמונה? ואם אני מחבר מצלמת Video לVideo in של הכרטיס מסך...האם אני יוכל להעביר את צילום הוידאו למחשב?האם זה יפגע באיכות השידור...וזה לוקח הרבה זמן?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: עד 800 ש"ח חריגה מקסימלית: 50 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג קל עד בינוני, League of legend, heroes of the storm, skyforge- בעיקר משחקי MOBA ו MMORPG מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm טכנולוגית לוח אם: Intel Corporation DH55TC (XU1) כרטיס מסך נוכחי: ATI Radeaon HD 5770 (1gb) זכרון ראם: DDR3 4 GB מארז: Huntkey (לא מצליח למצוא דגם) ספק כוח: Huntkey LW 6550 hg איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? LG W2486, רזולוציה מקסימלית 1920X1080 הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 5 וחצי שנים ועובד בצורה טובה, אם יש צורך לשדרג …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך lcd 15" זול מאוד (עד 1700 שח) ברמה בינונית פלוס עד טובה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ברור שה420 לוקח בהרבה אבל בכמה בערך האם שווה לחכות בשבילו? כתוב שפי 2 -3 זה הגיוני בכלל
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT אמור להתאים ללוח - ga-m61vme-s2 או שלא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
באתר של הכרטיס כתוב 1468 MHZ , ו 1442 MHZ במשחק זה מגיע ל 1747 איך זה יכול ? והאם צריך/ כדאי להשתמש בתוכנה auros grapchics engine ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי עידכון לכרטיס מסך הזה GeForce FX 5900XT
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי את הGTX285 גירסת SUPERCLOCKED 2GB RAM של חברת EVGA הרצתי בנצ'מארק רק לגרפיקה בלי PHISIX. קיבלתי תוצאה של 11231. האם זה מעט מדי? אני מצרף תמונות ומידע על המחשב בPDF. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס ATI Radeon 9600XT. במצבים מסויימים (בזמן משחק) המחשב נתקע למשך 10 שניות, ולאחר מכן אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך איתחל את עצמו. דיברתי עם כמה אנשים שאמרו לי שהקירור המובנה על הכרטיס לא טוב. מה אני יכול לעשות?:[
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצערי כרטיס המסך הישן שלי מראה סימני גסיסה ונראה שהגיע הזמן להחליף. הכרטיס הישן Sapphire 7870 XT 2GB נרכש במרץ 2013. אני מעוניין להחליף אותו בתקציב ~1K, אפשר קצת יותר אם זה שווה.. המטרה היא להריץ משחקי תפקידים ומשחקים חדשים יחסית ב-1080p. לא צריך הגדרות Ultra או משהו מיוחד. מפרט מחשב: מארז - Fractal Design Define R5 ספק כוח - Corsair RM 550x 550W 80+ Gold לוח אם - MSI B450 Mortar Titanium מעבד - AMD Ryzen 5 3600 + קירור למעבד - Noctua NH-U12P זיכרון - Corsair DD4 16GB (8x2) 3200 CL16 תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-