עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Regev,

יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם Leadtek 8800GTS (בשביל משחקים...) השאלה האם אני צריך לשים ויסטה או ש XP גם טוב ? תודה

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by shibby15,

בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by אוריפ,

לחץ כאן לחץ כאן יש עוד כמה, אבל זה בנתיים... אני אעדכן בהמשך. הנה עוד: לחץ כאן בסה"כ יש שיפור, אבל לא נראה לי כזה גדול שדורש השקעה של 550$. לעומת זאת יש כמ הדגמים מעניינים כמו הX800 והX800XL שיכולים להוות תחליף טוב יותר לכרטיסים קיימים בשוק באותו טווח מחיר.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם , לאחרונה קניתי טלוויזית 4K דגם: hisense 50m7000uwg הטלוויזיה מחוברת למחשב בחדר באמצעות כבל HDMI 2.0 (כרטיס מסך מובנה של אינטל) המחשב באמת מוצג ברזולוציית 4K אולם זה מרגיש כאילו הוא על fps נמוך מאוד, וכאשר אני מפעיל סרטים ב FullHD מתחיל לי עמעומים של המסך. פתחתי סירטון בyoutube באיכות 4K וראיתי שהמעבד עובד על 98% (מן הסתם הסירטון לא רץ חלק) לפי דעתי הבעיה היא שהכרטיס המובנה חלש ,תקנו אותי עם אני טועה.... אשמח לעזרתכם ואם באמת הבעיה היא בכרטיס אשמח להמלצה של כרטיס ...(שימוש : צפייה בתכני 4K בצורה מושלמת, גיימינג קל). פרטי המערכת שלי הם: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gig…

8. Started by IGk,

אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שבת שלום, יש לי כרגע את המערך הבא: מעבד -I7 4770 24GB - RAM DDR3 SSD SAMSUNG EVO240GB SSD INTEL1TB הארדיסק רגיל 1T ספק 650 של סיסוניק (גולד) זה מחשב שבניתי ב2014 לעריכת וידאו וגרפיקה. חיברתי אותו לכרטיס 570GTX סופר קלוקד שהיה לי עוד מ2010 לאחרונה אני פחות בקטע של וידאו, אבל המחשב עושה עבודה מצויינת עדיין בוידאו HD ככה שאין לי בעיה בכלל. העניין הוא שנמאס לי קצת מהסוני ואני רוצה אחרי שנים, לחזור לשחק במחשב. מעבר למשחקים הרגילים שאני משחק (בעיקר משחקי יריות וכאלה שאני יודע שכל כרטיס מסך ב800 ש"ח יעשה את העבודה) יש לי סימולטור טיסה שאני אוהב ללמוד בזמני החופשי. קניתי בקר טיסה…

10. Started by pain_killer12,

יום ראשון אני קונה (כנראה) את הכרטיס הנ"ל. מישהו יכול להביא באנצ'ים עדכניים עם הדרייבר הכי חדש שלו מול ה88GTS? אני לא רוצה לפתוח עכשיו מלחמה, אז מנהלים, אם אתם רואים שזה מדרדר לזה אנא תנעלו. פשוט, אני רוצה להיות בטוח בקניה שלי, בבקשה באנצ'ים אמינים (לא פודזילה וAMD) של הכרטיס מול הGTS. תודה רבה רבה מראש.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. למסך עם רזולוציה 1920X1200 לצפיה בסרטי HD תקציב בסביבות 500 שקל HD4670 512MB שעולה 430 שקל 9600GT 512MB שעולה 512 שקל

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים, על ערכת שבבים P35?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. לפלונטר אין במלאי כרטיס שביקשתי אז הם נתנו מה שיש להם כרגע. אשמח אם תעזרו לי לבחור: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-4115 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VCG2080T11TFMPB-O https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N208TWF3OC-11GC https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N208TGAMING-OC-11GC מיועד עבור המפרט הבא: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=155646&fbclid=IwAR1LB1OOLY5BhgaOYbQ68mdtVdf0y-eJvtuoChW8jym1UthGCp3eP3JpFe0 תודה.

14. אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא לא גבוהה במיוחד אני לא מתכוון להשקיע במחירים המטורפים של ה3060-3070 שעולים כרגע 3000 ש"ח אם לא יותר. אני רוצה ללכת לכיוון של הrtx20 או 16, וכאן ההתלבטות. אז חשבתי או ללכת על הGTX 1660 SUPER, או אחת מהrtx הזולים שהם טובים יותר אבל יקרים יותר, 2060/2070. מה לדעתכם עדיף? שוב אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. השימושים הם נכון לכרגע גיימינג לא הכי כבד, forza horizon 4, fifa 21, fm 21, BFV וכאלה, כי אני יודע שזה מה שהכרטיסים האלה מסוגלים. עם זאת אני גם חושב על העתיד ורוצה לקחת כרטיס שיחזיק כמה שנים טובות, כך שאני גם רוצה כרטיס שיחזיק בעתיד משחקים חדשים שיצאו. אשמח לעזרה ממכם. ההתלבטות הכי גדולה ש…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by 00x,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by eyalo,

איזה מהם הוא כרטיס יותר חזק?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by okarmi,

שלום, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך - AGP משהו בין בסיסי לגיימר מתחיל - תקציב 350. ניסיתי לבדוק בפרד של המומלצים אבל הAGP עודכן רק לפני איזה חודש. מפרט + כרטיס מסך קיים כרגע (שתבינו עם מה הסתדרתי עד עכשיו): Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D 865 P E R L (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (05/20/03) Display: Video Adapter …

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם :smoke: הגיע הזמן לספר קצת על הרקע של הסיפור שלי: כבר שבוע שהמחשב בתיקון, ביום רביעי הוא חזר פועל. כנראה בעיות תוכנה. חצי שעה אחרי חיבור המחשב לחשמל, וסיור באתר לראות מה חדש, היתה הפסקת חשמל. אחרי כמה דקות החשמל חזר, וכשהפעלתי את המחשב נראו פסים מוזרים על המסך. הכרטיס מסך נדפק (Leadtek Geforce 4 TI 4200 128 MB). היום יום חמישי נסעתי אל פנדה שם קניתי את הכרטיס (ולא כל כך קשה למצוא את הבית...) כדי לקבל את האחריות שלי. כמובן הם בדקו את הכרטיס וגילו שבאמת יש בעיה, והם מוכנים להחליף לי אותו אבל יש רק בעיה אחת: הכרטיס לא במלאי ואני אצתרך לחכות לפחות חודש עד להגעת המלאי החדש. אני כמובן לא יכולתי לחכות חודש ולכן ביקשתי אלטרנטיבה. הם הציעו לי את הLeadtek A280 LE TD GeF…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. מחפש כרטיס מסך למחשב בן כ7 שנים אחרי שכנראה הלך הכרטיס הקודם (המחשב לא היה עולה או עולה ונכבה ומשמיע המון צפצופים בעליה). רק אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניסיתי שוב להדליק, הוא נדלק ללא בעיות ומאז כמה שבועות שאין שום בעיות. מפרט המחשב: I5 2500 8GB RAM לוח אם של גיגהביט gigabyte ga b75m d3h 2TB WD BLACK SEASONIC 620W מאז שאין כרטיס מסך במחשב, תכנים ביוטיוב אפילו נראים תקועים ועם לאגים, סרטים FHD כבר לא יכולים לרוץ כמו שצריך במחשב ושלא נדבר על 4K שלא זזים. אני רוצה שהמחשב יזרים דרך PLEX למשל לטלויזיה (חיבור רשת חוטי), או לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה. כשאני מנסה להפעיל סרט המעבד עולה ל100%. מה כדאי …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מיתכוון ליקנות תHD5850 באזור המרכז מעדיף חנות כמה שיותר אמינה, ושיהיה כמה שיותר זול מבקש מי חברי הפורם לימצוא לי חנות כזאת, התקציב 1400 שקל, לא אכפת של איזה חברה רק שהיה 3 שנים אחריות וכמה שיותר זול. תודה לכולם.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by IG,

מה הכרטיס הכי משתלם עד 1K? ועוד שאלה: האם אני אצתרך להחליף את הספק הג'נרי שלי (יענו 350W) למשהו יותר חזק אם אני מחליף לכרטיס החדש (המערכת שלי מפורטת בחתימה, בנוסף יש לי כמה לדים וניאון בתיכנון )

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by amit14,

שלום, בהנחה שהתקציב מוגבל לגג 600-700 ש"ח,יש אפשרות לשדרג את הgtx 660 המזדקן שלי? אני לא לגמרי בעניינים בתקופה האחרונה...אבל קצת מוזר לי שבבנצמארקינג הכרטיס הזה למשל-https://ksp.co.il/?uin=42470&select=.1044..35. ,שיצא כמה שנים טובות אחריו..מקבל ציון נמוך יותר. תודה מראש!

25. שלום, אני רוצה לבנות מחשב לאבא שלי, בעיקר לשימושים של גלישה באינטרנט, סרטונים, עריכת וידאו (ברמה בסיסית) ועריכת תמונות (ברמה בסיסית). השאלה היא האם אפשר היום לבנות מחשב שיבוסס על הדור החדש של המעבדים (Skylake) ולא לקנות כרטיס מסך חיצוני בסיסי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים