עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by דניאלאב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by lmlm,

ב SIGGRAPH 2007 מייקרוסופט הכריזה עידכונים חדשנים ל DirectX שיעדכנו אותו לגריסאת 10.1 וכדאי שתהיה לך תמיכה מלאה בDX10.1 אתה לא תצטרך להתקין רק להתקין את SP1 לויסטה, אלא גם אלי לשדרג לכרטיס מסך תומך! האתר Next Gem שראיין בכיר ממיקרוסופט גילה ש DX10.1 יתמוך תמיכה מלאה בחומרה של DX10. זה אומר שDX10.1 יתמך בכל כרטיסי המסך שתומכים ב DX10, הוא עוד טוען שהעידכונים מעוד דומים לעידכוני שהיו בזמנו ל DX9. אבל את החידושים ש DX10.1 יציג,לא תוכלו להפעיל. מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20070815123340.html בשורה משמחת לכל אלה שקנו 8800GTX/GTX/HD2900XT ונלחצו מהידעה

6. Started by adi11.,

קניתי כרטיס מסך עם cross fire ורציתי לדעת מה זה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by dkaro,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנרכש לפני 4 שנים, ואני שוקל כעת לשדרג כרטיס מסך ו/או זיכרון כדי להאריך את חיי הגיימינג שלו ללא הצורך לרכוש קומפלט מחשב חדש. להלן המפרט של המחשב: המארז הוא: DEF-MINI-BL. המחשב כיום מסוגל להריץ פחות או יותר את מה שאני צריך על 1080P (משחקים כמו פיפ"א 18 בהגדרות הכי גבוהות וכו', משחקים כמו COD WW2 בהגדרות בינוניות). המטרה היא בעצם להאריך את חיי הגיימינג כך שיחזיק לי את היכולת להמשיך ולשחק במשחקים בסגנון, על מסך 4K שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-2: בהינתן שאר המפרט של המחשב, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאפשר לקנות בלי שיהיה צוואר בקבוק ובזבוז …

8. אני רוצה לקנות כרטיס ג'יפורס היום ואני לא בטוח איזה. יש לי 750 שקל ואני רוצה כרטיס שישמש אותי למשחקים ואני לא חייב ממש טוב כי אני לא משחק כל כך הרבה. רוב השימוש הוא ליומיומי אבל אם יהיה משחק טוב אז אני רוצה שייראו פצצה. זה בעיקר בשביל GTA3, ספיידרמן וכו' ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה. ומי שנותן לי כמה כרטיסים אז שיגיד לי מה הוא מעדיף ומה ההבדל העיקרי ביניהם תודה רבה לכולם ונתראה בשמחות

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by KoM,

המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

מה זה מרונדר ומרונדר ממענוע המשחק ומה זה מפוברק?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היום קניתי קרטיס מסך חדש 7600GT ויש לי בעיה איתו.... רציתי לדעת זה בסדר שהוא אל 48 מעלות חום מתי שאני לא מישחק ויש מישחקים מסויימים שעושים לי בעיות ..........

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני רוצה כפי שהמליצו לי להשתמש בתוכנה הזאת כדי להאיץ את הכרטיס 9550 שלי אז איזה גירסה היא התוכנה המדוברת והמומלצת? זאת: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 או זאת http://www.techpowerup.com/atitool/

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Or1987,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה

14. הי, יש לי את המערכת הבאה: I5 4590 10GB DDR3 לוח אם עם ציפסט B85 https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty b85 Killer/ ספק כוח S12G-550 -Seasonic *אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנתיים-שלוש הקרובות (להוסיף זיכרון עומד על הפרק) עד היום הצלחתי לשרוד עם HD5850 שאוטוטו חוגג ברמצווה, ולאחר שנתקעתי בבית לתקופה הקרובה נראה שהגיע הזמן לשדרג. הרכישה היא מחו"ל, תקציב של 400$~ לפני מיסים, מה שמאפשר להכניס RTX 2070 , RX5700 XT מסך- כרגע על 25", בעתיד הקרוב המערכת תעבור לסלון ויוחלף בטלוויזיה סביב ה65". אין משחק ספציפי שאליו אני מכוון. השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע באחד הכרטיסים למעלה עם המערכת שיש לי? או לרכוש כרטיס בינוני י…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Almogtim,

היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין) קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד. ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס. אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי. בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו. אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים. ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים. הראשון …

16. Started by Ido.G,

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום אני חדש פהה אני בדרך לקנות מחשב ורציתי לדעת על איזה כרטיס מסך הכי כדאי ללכת קודם חשוב שזה יהיה תטכנלוגיה pciexpres גם 256 mb אממ וזהו התקציב בין 1000-1200 אפשר לחרוג טיפה... יאלה עשו טובה...

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שבת שלום, יש לי כרגע את המערך הבא: מעבד -I7 4770 24GB - RAM DDR3 SSD SAMSUNG EVO240GB SSD INTEL1TB הארדיסק רגיל 1T ספק 650 של סיסוניק (גולד) זה מחשב שבניתי ב2014 לעריכת וידאו וגרפיקה. חיברתי אותו לכרטיס 570GTX סופר קלוקד שהיה לי עוד מ2010 לאחרונה אני פחות בקטע של וידאו, אבל המחשב עושה עבודה מצויינת עדיין בוידאו HD ככה שאין לי בעיה בכלל. העניין הוא שנמאס לי קצת מהסוני ואני רוצה אחרי שנים, לחזור לשחק במחשב. מעבר למשחקים הרגילים שאני משחק (בעיקר משחקי יריות וכאלה שאני יודע שכל כרטיס מסך ב800 ש"ח יעשה את העבודה) יש לי סימולטור טיסה שאני אוהב ללמוד בזמני החופשי. קניתי בקר טיסה…

20. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

21. אני צריך לדעת כיצד משחקים עובדים בהגדרות הבאות: 1024X768 בלי AA, בלי AF, על ההגדרות הכי גבוהות של הפרטים באותו משחק כדי לדעת את הfps עליכם להשתמש בתוכנה fraps שאותה ניתן להשיג באתר www.fraps.com... בבקשה תכתבו את הFPS הממוצע שיצא לכם במשחקים הבאים: unreal2, nolf2, ut2003, Red Faction 2, MOHAA spearhead תודה לכל העונים, מתן

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by BONO,

מה זה shared memory? אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא יודע איזה באחד מהם רשום כרטיס מסך shared memory עד 64 מגה מה זה אומר ובשני כרטיס מסך ati readon 7500 32 מה יותר טוב ולמי שמבין הכרטיס מסך של ati שרשמתי פה הוא ddr או sdram ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by User_Name,

סוף סוף יש לי כסף לכרטיס מסך חדש (הנוכחי על הפנים). יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס( Radeon 9500) של חברת Sapphire שמחירו כ1200ש"ח. למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות? ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI? אני די בלחץ כי נשאר מלאי מוגבל... תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shefi,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.