עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MeniAdam,

היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by WarMachine,

אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני מתכנן לרכוש LCD למשחקים במקום הCRT שלי אבל עולה לי שאלה... הבנתי שלמסכי LCD יש רזולוציה שבה התמונה היא הכי טובה(1280x1024). השאלה היא מה קורה אם אני אשחק על 640x480 או 1024x768? האם יראו מטושטש? האם אני אראה פיקסלים ענקיים? מה קורה למסך כשהוא לא עובד ברזולוציה האופטימלית שלו?

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא לא גבוהה במיוחד אני לא מתכוון להשקיע במחירים המטורפים של ה3060-3070 שעולים כרגע 3000 ש"ח אם לא יותר. אני רוצה ללכת לכיוון של הrtx20 או 16, וכאן ההתלבטות. אז חשבתי או ללכת על הGTX 1660 SUPER, או אחת מהrtx הזולים שהם טובים יותר אבל יקרים יותר, 2060/2070. מה לדעתכם עדיף? שוב אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. השימושים הם נכון לכרגע גיימינג לא הכי כבד, forza horizon 4, fifa 21, fm 21, BFV וכאלה, כי אני יודע שזה מה שהכרטיסים האלה מסוגלים. עם זאת אני גם חושב על העתיד ורוצה לקחת כרטיס שיחזיק כמה שנים טובות, כך שאני גם רוצה כרטיס שיחזיק בעתיד משחקים חדשים שיצאו. אשמח לעזרה ממכם. ההתלבטות הכי גדולה ש…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להתרשם http://www.hardwareoc.at/Geforce_7800GTX_512MB-preview.htm [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. הבעלים מציגים אותם כתקינים לחלוטין...

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם המחשב הישן עושה את עבודתו נאמנה, אך נראה שחסר לי קצת כוח בגזרת כרטיס המסך כרגע אני עם: Intel core 2 quad Q9550 Intel DQ35JO motherboard 6GB RAM (היה 8 אבל באחד הסלוטים הצ'ופצ'יק של הנעילה נשבר אז עכשיו הוא ריק, אם מישהו יודע איך לתקן אשמח לשמוע) SSD 250 Crucial 500MX ו........ geforce 210 השימוש במחשב כולל בעיקר שיטוט באינטרנט, עבודה עם פוטושופ ושאר תוכנות של אדובי ותכנות ב unity3d (בעיקר דו מימד וקצת תלת מימד, משחקי מובייל) כפי שרשמתי למעלה, נראה שחסר קצת כוח בעיבודים גדולים של פוטושופ או בהרצה של המשחקונים, השאלה היא איזה כרטיס ייתן לי את ה value for money הכי טוב בהתחשב במפרט הנוכחי? חשבתי על g…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. למסך עם רזולוציה 1920X1200 לצפיה בסרטי HD תקציב בסביבות 500 שקל HD4670 512MB שעולה 430 שקל 9600GT 512MB שעולה 512 שקל

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by 00x,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kobt,

אני קונה 9600XT 256 MB AGP ואני רוצה לדעת איך הוא אם משחקים??? איך הוא אם משחקים חדשים וכבדים??? יש לי 512 DDR ומעבד 1.6 ואני יודע שהמעבד הורס אבל זה ממש ישפיע?? אני מת לשחק NFS MW בצורה חלקה ויפה כי עכשיו יש לי GFORCE4MX וזה פועל לאט איתו.. איך הוא יפעל איתו??מדיום בערך ?? יש מצב לתמונה איך יראו אצלי אם הכרטיס??וזה יעבוד חלק על אפקטים עד הסוף?? אני גם רוצה לדעת איך הוא אם המשחקים הבאים: FAR CRY FEAR HITMAN4 PATH OF NEO ובכללי איך הכרטיס??? על תבאסו אותי למה תכננתי עליו אחושרמוטה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שבת שלום, יש לי כרגע את המערך הבא: מעבד -I7 4770 24GB - RAM DDR3 SSD SAMSUNG EVO240GB SSD INTEL1TB הארדיסק רגיל 1T ספק 650 של סיסוניק (גולד) זה מחשב שבניתי ב2014 לעריכת וידאו וגרפיקה. חיברתי אותו לכרטיס 570GTX סופר קלוקד שהיה לי עוד מ2010 לאחרונה אני פחות בקטע של וידאו, אבל המחשב עושה עבודה מצויינת עדיין בוידאו HD ככה שאין לי בעיה בכלל. העניין הוא שנמאס לי קצת מהסוני ואני רוצה אחרי שנים, לחזור לשחק במחשב. מעבר למשחקים הרגילים שאני משחק (בעיקר משחקי יריות וכאלה שאני יודע שכל כרטיס מסך ב800 ש"ח יעשה את העבודה) יש לי סימולטור טיסה שאני אוהב ללמוד בזמני החופשי. קניתי בקר טיסה…

14. מה אתם ממליצים לי, אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לקצת תוכנות תלת מימד כמו WORLDWIND וקצת סרטים, לא ממש משחק עליו . מתכנן לחבר אותו ביציאת DVI למסך LCD הלוח אם שלי לדעתי תואם AGPX8 והוא: MSI 661FM (MS-6540 תקציב עד 350.

15. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by IGk,

אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Holy,

הזמנתי היום את המסך ב-3200 בערך אבל אני יכול בטל עד יום ראשון אם אני מתחרט יש מסך 19 שמסוגל לעמוד מולו שעלול לשנות את דעתי? לאתר הייצרן חובה DVI!

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by PeaS,

הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי, אז אני התייאשתי מה460GTX ואולי לצערי גם מNVIDIA. מאוד איכזבו אותי עם הCRASHים שלהם מול הWIN7 - שעד היום אין לי מושג למה הם קורים. בכל מקרה, החלטתי שאני רוצה להחליף - לעוף מהם. אולי אפילו לשקול מעבר לATI ולנסות את מזלי שם. אני צלם וHigh end User במחשבים. חשובים לי ביותר ביצועים ובמיוחד ביצועים גרפיים חלקים, מהירים וללא זיופים! כולל עריכות כבדות בפוטושופ ומשחקי מחשב ברמת רזולוציה גבוהה וצפייה בסרטי FULL HD וסביבת עבודה בFULL HD. (אני עם מסך של DELL 2311) המערכת שלי היא : INTEL I7 870 8GM RAM GIGABYTE P55-UD2 1TB BLACK WD 525 ENERMAX PRO82+ Windows 7-64BIT ultimate והכ.מסך שברצוני להחליף 460GTX עם DDR5 1GB. ראיתי את הכרטיסים : ATI HD5770 HD5870 HD6870 (שקצת חורג מהמחיר,…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי אנשים, אני מתלבט בין שני סוגי כרטיסי מסך.אני עובד על תוכנת, MAYA , ZBRUSH ותוכנות אדובי למניהם.מצד אחד, nvidia עם IRAY ו- CUDA (שלא הבנתי בדיוק מה הוא עושה) ועם זיכרון של 4GB ו- 250BIT. Gigabyte GTX970 Extreme Gaming (GV-N970XTREME-4GD)לאומתו יש את AMD עם 8GB ו-510BIT.Sapphire Radeon R9 390X NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5על פי מה שהבנתי כמות הזיכרון משפעיה על היכולת להחזיק סצנות יותר כבדות. אבל הבנתי גם ש-nvidia יותר טובה לרינדור בשל כמה יתרונות.אם תוכלו להסביר לי על היתרונות? ומה הם היתרונות של AMD? עזרו לי לעשות סדר בבלגן....נ.ב. זה המפרטמעבד: Intel Core i7 5820Kלוח אם: Asus X99­A USB 3.1Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kitזיכרון: SSD: SSD Samsun…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by sambusak,

יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Jor-L,

שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים