כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הבעלים מציגים אותם כתקינים לחלוטין...
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ל- AMD (סדרה 5/6) יש את Eyefinity שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך כרטיס מסך בודד (בדגמים מסוימים אפילו 6 מסכים) .. סדרה 6 קיבלה תלת מימד, אך לא בטוח שזה נתמך ב- Eyefinity (אולי בדגמים מסוימים).. בכל מקרה, האפשרויות כאן מגוונות: קבוצות של מסכים (למשל שניים כשטח אחד ושלישי כשטח אחר), רזולוציות לא אחידות... ל- nVidia (סדרה 4/5) יש את 2D-Surround שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך מערך של 2 כרטיסי מסך (בדגמים מסוימים צריך אף 3 כרטיסים), אבל גם בתלת מימד (בשמו 3D-Vision) ואז במקום 2D-Surround קוראים לזה 3D-Vision-Surround.. והאפשרויות כאן מוגבלות למדי.. # איך זה שכרטיס הדגל של nVidia לא יכול להתחרות בכרטיסים שלא הכי חזקים של AMD (מבחינה זו כמובן) ? הרי שמבחינת יכולות הכרטיסים של שתי החברות (…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ב-AMD כבר חשפו מחיר של 200 דולר לדגם הבסיס של ה-Radeon RX 480, אך מה עם ה-RX470, ה-RX460 והגירסה המתקדמת של אותו RX 480? לחנות גרמנית מקוונת עשויות להיות התשובות שאנו מחפשים אחרי שספקית ניידים שבדית העניקה לנו עוד קמצוץ פרטים אודות כרטיס ה-Pascal הנייד הראשון שמיועד להגיע אל השוק, נראה שיש לנו עוד חברה מסחרית שדואגת לספק לנו רמזים על דור כרטיסי המסך החדש – הפעם מגרמניה והפעם עם משהו שנוגע למתחרה AMD, ודגמי ה-Polaris 10 וה-Polaris 11 החדשים והאולטרה משתלמים שלה. לפי צילום מסך שעלה ל-reddit מתוך חנות מחשבים גרמנית בשם gamemachines, עולה כי המחירים האירופאים עבור דגמיה החדשים של מפתחת השבבים מסאניוייל יעמדו על 300 יורו עבור ה-Radeon RX 480 עם 8GB של זכרון גראפי, 26…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, GTX560Ti ב- KSP ASUS ב- 1350 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=dmCuxCxRSaUPVbYQ GIGABYTE ב- 1340 ש"ח http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#ov ZOTAC ב- 1240 ש"ח http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100147〈=en מה הטוב מבין שלושתם? משתלם? אחר? תודה לעוזרים. נ.ב. i5-2500K @ 4.5GHZ עם 8/16GB ושני מסכים, ייתכן ואריץ משחקים, אך הייעוד העיקרי הוא עריכת וידאו בקבצי FHD גדולים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק... שאר המפרט הוא: אינטל E6750 4G זכרון DDR2 3 כוננים קשיחים 4 מאוורים במארז. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן עושה את עבודתו נאמנה, אך נראה שחסר לי קצת כוח בגזרת כרטיס המסך כרגע אני עם: Intel core 2 quad Q9550 Intel DQ35JO motherboard 6GB RAM (היה 8 אבל באחד הסלוטים הצ'ופצ'יק של הנעילה נשבר אז עכשיו הוא ריק, אם מישהו יודע איך לתקן אשמח לשמוע) SSD 250 Crucial 500MX ו........ geforce 210 השימוש במחשב כולל בעיקר שיטוט באינטרנט, עבודה עם פוטושופ ושאר תוכנות של אדובי ותכנות ב unity3d (בעיקר דו מימד וקצת תלת מימד, משחקי מובייל) כפי שרשמתי למעלה, נראה שחסר קצת כוח בעיבודים גדולים של פוטושופ או בהרצה של המשחקונים, השאלה היא איזה כרטיס ייתן לי את ה value for money הכי טוב בהתחשב במפרט הנוכחי? חשבתי על g…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשורה תחתונה הוא דיבר על זה שנוידיאה היא חברה שמאוד רוצה להכנס לישראל (מבחינת פיתוח), וזאת גם מטרת הביקור שלו. הוא דיבר על מכוניות אוטונומיות - שזה העתיד, על השימוש של מחשבי על בכרטיסי נוידיאה, והדגיש שכסף קל לא קיים (שכל אחד ייקח את זה לכיוון שלו :)).
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים נכבדים, אני בשלב תכנון שדרוג קטן למחשב בן השלוש שלי, אני מתכנן לשדרג מעבד וכרטיס מסך. הנה המפרט הנוכחי: מעבד: i3-2100 3.1ghz לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm + Samsung SSD 120gb 840 ציוד שמחובר ב USB: עכבר גיימינג, מקלדת Das, אוזניות Siberia v2usb, מצלמה microsoft life 3000 hd, מארז: Antec Three Hundred ציינתי את הציוד המחובר כי זה מעמיס על הספק כח, וברצוני לדעת אם הספק כוח שיש לי יכול להחזיק שדרוג של מעבד וכרטיס מסך, עם הבדיקות והחיפושים שערכתי עד עכשיו ככל הנראה אשדרג לחומרה הבאה: Sapphire R9 280x 384bit 3gb משומש מהאתר של פלונטר. -(באתר היצרן כתוב שמומלץ ספק 750w, אך ב To…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך למחשב בן כ7 שנים אחרי שכנראה הלך הכרטיס הקודם (המחשב לא היה עולה או עולה ונכבה ומשמיע המון צפצופים בעליה). רק אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניסיתי שוב להדליק, הוא נדלק ללא בעיות ומאז כמה שבועות שאין שום בעיות. מפרט המחשב: I5 2500 8GB RAM לוח אם של גיגהביט gigabyte ga b75m d3h 2TB WD BLACK SEASONIC 620W מאז שאין כרטיס מסך במחשב, תכנים ביוטיוב אפילו נראים תקועים ועם לאגים, סרטים FHD כבר לא יכולים לרוץ כמו שצריך במחשב ושלא נדבר על 4K שלא זזים. אני רוצה שהמחשב יזרים דרך PLEX למשל לטלויזיה (חיבור רשת חוטי), או לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה. כשאני מנסה להפעיל סרט המעבד עולה ל100%. מה כדאי …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס ואין לי ניסיון עם היצרנית GIL רציתי לשמוע אם הכרטיס איכותי ושווה קניה כי הבדלי המחירים בינו לבין הGIGABYTE די משמעותיים. תודה רבה למגיבים
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם יותר טוב בביצועים של FPS ברזולוציות גבוהות?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה (כנראה) את הכרטיס הנ"ל. מישהו יכול להביא באנצ'ים עדכניים עם הדרייבר הכי חדש שלו מול ה88GTS? אני לא רוצה לפתוח עכשיו מלחמה, אז מנהלים, אם אתם רואים שזה מדרדר לזה אנא תנעלו. פשוט, אני רוצה להיות בטוח בקניה שלי, בבקשה באנצ'ים אמינים (לא פודזילה וAMD) של הכרטיס מול הGTS. תודה רבה רבה מראש.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני עומד ליפני קניה ואני מיתלבת מה יותר טוב 9800GTX VS HD3870X2 אני יודע שה-ATI יותר חזק אבל שמעתי שיש לו בעיות עם פילטרים ו-AA זה נכון ומה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למסך עם רזולוציה 1920X1200 לצפיה בסרטי HD תקציב בסביבות 500 שקל HD4670 512MB שעולה 430 שקל 9600GT 512MB שעולה 512 שקל
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מי שלא שמע\ידע, שחררו מידע על כל סוגי כרטיסי המסך של נוודיה שיתמכו בדירקסט 10. בכל מקרה, מדובר על סדרת כרטיסי המסך, המפרט את כל הנושאים על הכרטיסים הבאים: המחיר הוא מחיר יפני ;D טוב, שמח שיכולתי לעזור. ודרך אגב, למישהו יש ניחוש מתי יצא כרטיס המסך 8950GX2? ועם הכרטיס של השתי ליבות, אז תכפילו את הכל ב2 חוץ מהמחיר הכרטיסים במחיר USD המקור: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תמונת המקור:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-