כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בדיוק מרכיב מפרט להורים שלי שזקוקים למחשב חדש כבר הרבה זמן ואז עלתה בראשי מזימה. לשים להם כרטיס מסך נחמד יותר ממה שתכננתי , לקחת אותו בשבילי ולתת להם את ה 8800GTS 320MB ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות. בכל מקרה הייתי שם להם כרטיס מסך סביר (אחותי משחקת מידי פעם) בסביבות ה 400 שקל לכן אני רוצה להשקיע עוד קצת ולהשתדרג. קראתי בשעה האחרונה בפורום ונכנסתי יותר לעניינים אך בכל זאת אין בידי תשובה חד משמעית כמה הבדל אני ארגיש בביצועים, במידה ואני אקח 4830 או 9800GT. אשמח לעזרה.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.7Ghz זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיח:320 GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W רציתי לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
\/ || כותרת...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, הטלויזיה ישנה וכל מה שיש זה חיבור RCA צהוב אדום לבן, השתמשתי בכבל VGA לRCA ולא הצלחתי להוציא שום תמונה כל מה שיצא זה רעש סטטי מהחיבור סאונד שמוכיח שיש איזשהו אות שעובר בכבל, מישהו אמר שלא כל כרטיס מסך יכול לשדר אות של RCA לא הצלחתי להבין אם שלי יכול או לא, מישהו יודע משהו, יכול לעזור? אגב כשאני מחבר את המצלמה לטלויזיה או את הDVD הנייד עם כבל של RCA הכל עובד אז כנראה זה האות שהמחשב שולח...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את ה88GTS 320 אפשר להשיג כבר ב2000 +-... אבל לפי איך שנראים הנתונים של הR600 הוא הולך לאכול אותו בקלות... האם כדאי לחכות לR600 או ללכת על 88GTS ? בהנחה שהמחשב כרגע סביר והשדרוג לא נחוץ באופן מיוחד ברגע זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB. ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80. מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב? תודה רבה על העזרה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות כרטיס חדש. כרגע אני שוקל לקנות אחד מאלה. ברור ש760 הרבה, אבל הרבה יותר טוב, פשוט אני לא יודע האם היתרון שלו באמת שווה 530 ש"ח... MSI r9 270x gaming, 1000 ש"ח MSI 760 Hawk, 1530 ש"ח. אני רוצה לשחק ב- Battlefield3/4 על Ultra, עם רזולוציה 1920x1080. למחשב שלי יש מספיק כוח (גם מבחינת הcpu וגם psu) ומספיק זיכרון. מה דעתכם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה- סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן.... במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ. כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10). גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות. בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך... פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה. יש פיתרון ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך (כן, רק של NVIDIA), מבחינת הכרטיס אין לי מגבלת תקציב (בין ה-3 שציינתי בכותרת...) אני משתמש ברזולוציה 1920x1080 ויש לי ספק של 400W (אם כי החזק בחבורה). על פי ביקורות נראה שהספק שלי אמור להחזיק את שלושת הכרטיסים, למרות שעם GTX470 הוא יתקשה קצת. יש גם עניין של צווארי בקבוק. מה ממליצים? עניין אותי הכרטיס הזה, אבל אין בארץ: http://www.guru3d.com/article/msi-n465gtx-twin-frozr-ii-review/ כמה נקודות בקשר להספק: 1. השתמשתי בעבר ב-4870HD והספק החזיק מצוין. 2. המעבד הינו Q9550S והוא צורך 65W ולא 95W. 3. אני לא משתמש בסידירום (אבל כן משתמש בשני קשיחים).
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט שאני הולך לקנות הוא כזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1077 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪698 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪419 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪1227 הרכבה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-