עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by TTL246,

יש לי לוח ישן של Asus (ישן) מדגם P5KPL-CM G31 ספק כוח של 450V מעבד קצת ישן: Q8200 2CORE QUAD היה לי כרטיס מסך GF8400GS 512MB PCIE שנשרף ועתה הגיע הזמן לשדרוג המחשב אמור להיות מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה "פיליפס" 46 אינץ' חדשה (הגיעה לפני שבועיים) PFL5007K המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר של הבית ולהראות סרטים\סדרות (בלי משחקים בכלל) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בהשקעה של עד 500 ₪ ? ניסיתי את Radeon 6670 אבל התוצאה לא השביעה את רצוני וגם הכרטיס התחמם מהר מאד ניסיתי את Nvidia 630GT, אבל הוא עשה לי בעיות בצפייה בטלוויזיה לאחר שבצפייה בקבצים מעל 1G לעיתים היו קפיצות בתמונה. יש למישהו עצה ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Moor,

שלום חבר'ה, נדפק לי הכרטיס מסך 9800GTX+ מבקש המלצה למחליף ראוי. יש לי ספק Chieftec 550w מעבד Q6600 לוח EP43-DS3L מארז CoolerMaster Elite 334 מוכן להשקיע עד 800 ש"ח-גמיש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by esaly,

חבר'ה! מישהו מכיר את הכרטיס בכותרת? חבר שלי מצא אותו בהונג קונג ב140 דולר שזה 600 שקל בערך... אשמח לתגובות איך הכרטיס ואיך התמורה ביחס למחיר?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Fetalo,

יש לי GeForce2 mx 400 (בלי לרדת עלי) ואני רוצה לראות טלוויזיה על המסך של המחשב... האם אני יכול? ואיך?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. התלבטות קשה: או Twintech 260GTX XT 216SP עם קירור Accelero XTREME... (פשוט קירור מטורף אבל יכול גם להיות מאוד שקט). עולה 1185 שקל. או GAINWARD GTX275 עם קירור מיוחד של החברה. הקירור דיי רועש ועושה רושם שאי-אפשר לכוון את מהירות המאווררים... (אני לא בטוח ב-100% בזה! אני אשמח אם תפריחו\תאשרו). עולה 1440 שקל. או GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216SP עם אותו קירור כמו זה שמעליו. עולה 1000 שקל. אני חושב ש-GTX275 לא משתלם אבל לא כדאי להתפשר על שקט וקירור איכותי... לכן אני חושב שהכי כדאי זה ה-Twintech 260GTX XT עם ה-Accelero XTREME... מה אתם אומרים? אני צריך שתחזקו את דעתי או תשנו אותה לטובה! תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: חשוב לציין שאם יש לכם הצעות נוספות של כרטיסים ב…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?

9. יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. [h=2]3D stereoscopic זה תכונה להמרת 3D במסכים[/h]האם הוא טוב גם במסכי 3D ? אם הוא טוב במה זה מתבטא ? האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם [h=2]3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?[/h]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. פוקס פיסי החליטו לפנק אותנו כנראה, ויצאו עם כרטס GTX260 192SP בגרסת הקירור הכי טובה של inno3d ה-Freezer X2 וכל זה במחיר של 805 שח למזומן (או 830 בתשלומים) הכרטיס עדיף בקצת על ה-4870 בגרסת ה-512mb במיוחד עם הקירור המיוחד שאיתו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 בנוסף, אפשר להתחיל למצוא בארץ כבר את ה-4770 של AMD במחיר של כ-550 שח למי שמעוניין, הכרטיס עדיף על 4830 בביצועים וגם זול ממנו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1747 עריכה: למי שלא הבין, המחירים בפוקס נמוכים ב-3 אחוז בתשלום במזומן.. 800 שח הוא המחיר אם משווים את סקאיי פיסי, KSP או IQPC בהם המחירים מוצגים במזומן בלבד

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי, בעקבות חיפושי אחר חלקים למחשב חדש, הגעתי להתלבטות בין שני כרטיסים: X800 GTO2 vs 6800GS כמובן שמתוכנן OC. לפי מה שאני רואה לא ממש קשה לפתוח את ה GTO2 ל X800XL ולהמהיר אותו לרמה של x850 XT PE שאין מה לעשות- מנצח את ה 6800GS בהפרש לא קטן. ככה שמבחינת ביצועים- אין לי ספק שאני מעדיף את ה GTO. השאלה היא עד כמה אני צריך להתחשב ב SM3. חיפשתי השוואות- אך מצאתי רק השוואה ב AOE 3 (האמת- יש הבדל באיכות). למישהו יש עוד השוואות בינהם? או משהו להגיד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ? וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון? נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by cohavi,

סקר על הכרטיס Nvidia Ti 4200 128 DDR

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש תקציב עד 750 ש"ח (לא9600).

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by WhateverX,

1920*1200 2560*1600 קרייסיס - 1920*1200 מאכזב קצת לא? אבל מי יודע אם זה נכון. מי שבונה על רזולוציה קטנה יותר יכול להסתפק לדעתי בSLI נחמד של 88GT (מקור: http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gtx-280,review-30971.html)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם :smoke: הגיע הזמן לספר קצת על הרקע של הסיפור שלי: כבר שבוע שהמחשב בתיקון, ביום רביעי הוא חזר פועל. כנראה בעיות תוכנה. חצי שעה אחרי חיבור המחשב לחשמל, וסיור באתר לראות מה חדש, היתה הפסקת חשמל. אחרי כמה דקות החשמל חזר, וכשהפעלתי את המחשב נראו פסים מוזרים על המסך. הכרטיס מסך נדפק (Leadtek Geforce 4 TI 4200 128 MB). היום יום חמישי נסעתי אל פנדה שם קניתי את הכרטיס (ולא כל כך קשה למצוא את הבית...) כדי לקבל את האחריות שלי. כמובן הם בדקו את הכרטיס וגילו שבאמת יש בעיה, והם מוכנים להחליף לי אותו אבל יש רק בעיה אחת: הכרטיס לא במלאי ואני אצתרך לחכות לפחות חודש עד להגעת המלאי החדש. אני כמובן לא יכולתי לחכות חודש ולכן ביקשתי אלטרנטיבה. הם הציעו לי את הLeadtek A280 LE TD GeF…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. קיבלנו גרסה נוספת של מוצר החומרה הלוהט ביותר בסביבה לבחינה, בדמות כרטיס המסך GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO מתוצרת MSI. האם יש סיבות מוצדקות להתלהב? תשובות בפניםלכתבה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. התלבטות חזקה בין שני הכרטיסים , ראיתי שה 9600XT הוא יותר מהיר ויש לו יותר זיכרון אבל יש לו רק 4 צינורות והוא 128ביט לעומת זאת ה 9800 פרו שיש לו 8 צינורות והוא 256 ביט הוא יותר איטי ויש לו פחות זיכרון נ.ב הכוונה ביותר איטי היא בליבה של הצ'יפסט. נ.ב 2. אני לא מתכוון לעשות O.C עם הכרטיס

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב חדש (i7 860, 6GB RAM), והדבר היחיד שאני לא סגור עליו כרגע הוא הכרטיס מסך. אני לא גיימר, אבל אני כן רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים פה ושם, בנוסף - המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים, ככה שחשוב גם שיהיה TVOUT (כרגע לטלויזיית CRT, אבל בקרוב אני אצטרך יציאת HDMI לטלוויזיה קצת יותר רצינית). המחשב הולך להירכש מKSP, ככה שרצוי מאד שהכרטיס ימכר על ידם, ניסיתי לבודד את הכרטיסים שעומדים בטווח מחירים שהקצבתי - אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך, וכאן אני צריך את עזרתכם, באיזה מהם לבחור? אין לי בעיה לנצל את מלוא התקציב ולהגיע לכרטיס היקר ביותר - אבל אין לי שמץ של מושג אם אני באמת צריך אותו. להלן רשימת הכרטיסים הרלוונטיים: Gigabyte ‏HD 4650 OC 1GB GDDR2…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/news/pcie-4.0-power-speed-express,32525.html רק אותי מפחיד לחשוב על לפחות 300W שיעברו דרך הלוח?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by shimi 1,

שלום לכולם, קניתי שלשום כרטיס מסך חדש : 560 GTX Super overclocked וההתלבטות שלי היא כזו: כדי לי לעשות לו אוברקלוק? , לפי מה שהבנתי GIGABYTE כבר סחטו לו את המיץ השאלה היא האם אני יכול לסחוט ממנו עוד קצת.? עוד שאלה: איך הכרטיס שלי (הגרסא שלי) אל מול 570 GTX ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Regev,

יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.