עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שבת שלום, יש לי כרגע את המערך הבא: מעבד -I7 4770 24GB - RAM DDR3 SSD SAMSUNG EVO240GB SSD INTEL1TB הארדיסק רגיל 1T ספק 650 של סיסוניק (גולד) זה מחשב שבניתי ב2014 לעריכת וידאו וגרפיקה. חיברתי אותו לכרטיס 570GTX סופר קלוקד שהיה לי עוד מ2010 לאחרונה אני פחות בקטע של וידאו, אבל המחשב עושה עבודה מצויינת עדיין בוידאו HD ככה שאין לי בעיה בכלל. העניין הוא שנמאס לי קצת מהסוני ואני רוצה אחרי שנים, לחזור לשחק במחשב. מעבר למשחקים הרגילים שאני משחק (בעיקר משחקי יריות וכאלה שאני יודע שכל כרטיס מסך ב800 ש"ח יעשה את העבודה) יש לי סימולטור טיסה שאני אוהב ללמוד בזמני החופשי. קניתי בקר טיסה…

2. Started by alon23,

אתמול קיבלתי גם מסך וגם כרטיס מסך חדשים : Gainward GS GTX 1080 DELL S2716DG QHD 144hz (יש לי מעבד i7-3770K ב 4.4ghz) בנתיים שיחקתי קצת והרצתי time spy (יצא 6700) בלי OC הכרטיס מגיע ל 2025 מהירות ליבה. OVERWTCH שרץ לי על אולטרה עד עכשיו רק על EPIC ונראה הרבה יותר טוב וחד. rise of tomb raider נראה מעולה. no man's sky עדיין רץ קקה, אולי צריך לבטל את הGSYNC אבל לא היה לי זמן לבדוק. נקנה מפלונטר. מומלץ, הזמנתי ביום ראשון וסופק אלי לעבודה ביום שלישי. אפילו בלי לדבר איתם, הכל דרך האתר. נשחק עם זה יותר בסופ"ש !

3. דור ה-Radeon RX 500 נחשף באופן כמעט מלא, ימים ספורים לפני ההשקה המעשית לכתבה

4. Started by ofelshadow,

רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by גד :),

במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dorshay,

ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום חברים . אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי . מפרט טכני למחשב שלי . לוח אם asus z170-A מעבד I5 6600K זיכרונות 8X2 G.SKIIL כרטיס מסך 960 GTX 4G G1 ספק כוח 750 W תקציב לכרטיס מסך חדש 1000 שח . אשמח לעזרה לאיזה כרטיס מסך לשדרג . תודה

8. הי, יש לי את המערכת הבאה: I5 4590 10GB DDR3 לוח אם עם ציפסט B85 https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty b85 Killer/ ספק כוח S12G-550 -Seasonic *אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנתיים-שלוש הקרובות (להוסיף זיכרון עומד על הפרק) עד היום הצלחתי לשרוד עם HD5850 שאוטוטו חוגג ברמצווה, ולאחר שנתקעתי בבית לתקופה הקרובה נראה שהגיע הזמן לשדרג. הרכישה היא מחו"ל, תקציב של 400$~ לפני מיסים, מה שמאפשר להכניס RTX 2070 , RX5700 XT מסך- כרגע על 25", בעתיד הקרוב המערכת תעבור לסלון ויוחלף בטלוויזיה סביב ה65". אין משחק ספציפי שאליו אני מכוון. השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע באחד הכרטיסים למעלה עם המערכת שיש לי? או לרכוש כרטיס בינוני י…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

מה זה מרונדר ומרונדר ממענוע המשחק ומה זה מפוברק?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by the godfather,

תראו מזה שני כרטיסי 7300GT קורעים את 7900GT ב3DMARK אני ברצינות מתכנן ליקנוט אותם אם זה ככה זה יותר מ60% חיסכון ותראו ששם זה הכטיס עם ה256 ה128 יותר חלש מהגיטי מעניין איך יהיה ה512 http://www.pcpop.com/doc/0/143/143185_4.shtml

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by liran315,

אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4

12. אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by BONO,

מה זה shared memory? אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא יודע איזה באחד מהם רשום כרטיס מסך shared memory עד 64 מגה מה זה אומר ובשני כרטיס מסך ati readon 7500 32 מה יותר טוב ולמי שמבין הכרטיס מסך של ati שרשמתי פה הוא ddr או sdram ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Regev,

יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ravid,

בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Kukishin,

איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Almogtim,

היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין) קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד. ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס. אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי. בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו. אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים. ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים. הראשון …

18. Started by gilboag,

הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Nemesis,

כמו שהבנתם, נצרב לי המסך מסמך תוצרת אפל המתאר כיצד להפטר מהתופעה מוגש כאן כשירות לקהילה: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88343 מומלץ גם לכבות את המסך לתקופה ארוכה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ruff stuff,

שלום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש השימושים שלי יהיו בסיסיים יחסית אינטרנט צפייה בסרטים עבודה על מסמכים האם כרטיס מסך nvidia geforce 310m 256 mb יספיק לי?

23. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

24. Started by -LosNir-,

שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים