עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shibby15,

בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by אוריפ,

לחץ כאן לחץ כאן יש עוד כמה, אבל זה בנתיים... אני אעדכן בהמשך. הנה עוד: לחץ כאן בסה"כ יש שיפור, אבל לא נראה לי כזה גדול שדורש השקעה של 550$. לעומת זאת יש כמ הדגמים מעניינים כמו הX800 והX800XL שיכולים להוות תחליף טוב יותר לכרטיסים קיימים בשוק באותו טווח מחיר.

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Yardeno,

היי המפרט שלי: I7 6700 16 GB RAM זה הספק: https://antec.com/product/power/ne550m.php האם יכול להחזיק ללא בעיה כרטיס SUPER 2070/2080? תודה

4. אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB

5. Started by kobi_sion,

יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by User_Name,

לכל מי שנרתע משוק המשומשים, כרטיס GTX 1070 מבית EVGA בקצת פחות מ-1300 ש"ח כולל מסים עד לדלת. אחריות בינ"ל ל-3 שנים, כאשר ניתן להרחיב בתשלום מזערי ל-5 שנים ויותר באתר Evga עם רישום המוצר. EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support (PXOC) 08G-P4-5173-KR https://www.amazon.com/dp/B01KVZBNY0/ref=cm_sw_r_cp_apa_Ic1WBbN1EPH4V

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום במחשב שבבעלותי כנראה הושמד הכרטיס מסך אז החלטתי לקנות לו חדש אני לא מעוניין בכרטיס מממש חזק כי אני לא משחק במשחקים כבדים.. משחקי רשת זה המקסימום. המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כונן קשיח שני Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב LG GSA-H62N X18 DVD ** כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe** למחשב מחובר כרגע מסך LCD 19" ומסך טלויזיה LCD 32" תודה לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by dids22,

הורדתי תדמו של המשחק Brothers In Arms ונכנסתי שם להגדרות של הווידאו ויש שם anisotropic filtring מזה בכלל?ומה זה עוזר ? ויש שם גם vsync מזה ? ומזה משנה מה הרזולציה ?במה זה עוזר?איכות יותר טובה?זה מאט תמחשב ? הקיצר תסבירו קצת תוודהה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by 3 ATHLON,

המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shmulik_miata,

יכול שנשאל בעבר אך לא מצאתי. יש לי אפשרות לרכוש את אחד מהם. עיקר היישומים שלי הם סימולטרים (DCS,Asetto Corsa) ב-VR. האם אראה הבדל מהותי בין ה-2070 ל-2080? כרגע יש לי 970 ב-SLI. עוד שאלה, ספק הכח שלי הוא ANTEC PLATINUM 850W שנרכש ב-2014. האם חיבורי החשמל שלו יתאימו לכרטיסים החדשים ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by avishalev2,

איך הכרטיס מסך הזה מריץ משחקים כמו קאוונטר סטרייק ג'י טי איי ניד פור ספיד דריפט סיטי וכד' כל המשחקים הפשוטים יותר לא כמו גוסט ריקון 2 ומשחקים כבדים ואיזה כרטיס מסך מינימלי צריך שיהיה במחשב נייד בשביל להריץ אותם?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by KomAsaf,

היי כולם, אז בשעה טובה אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך העתיק שלי למשהו חדש יותר, מיד-ריינג', שישמש לגיימינג לא כבד במיוחד (בעיקר PoE). כרגע מתלבט בין הכרטיסים שבכותרת, כשעל הנייר נראה ש-RX 580 עדיף (חדש יותר, 8G זיכרון, קצב העברת זיכרון, ציוני בנצ'מארק עדיפים). האם לפי מפרט המחשב שלי אחד מהם לא יעבוד או יעבוד יותר טוב מהשני? מעבד: i7-2600 @ 3.40ghz ספק כח: Seasonic SS600-ET (600W) לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3 זיכרון: 8G, DDR3 מסך: Samsung LS24F350 קייס: Thermaltake V9 BlacX בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים לעניין הרדאון? (למשל Sapphire ו-MSI) אם יש המלצות נוספות לכרטיסי מסך אחרים, אשמח לשמוע תודה מראש, ואם דרוש מידע נוסף אשמח לספק :)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי, יש ברשותי לפטופ שיש עליו 2 כרטיסי מסך. לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להגדרות לוח בקרה של NVIDIA התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין לא מצליח. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם geforce gt 750m שאותו אני רוצה להגדיר כברירת המחדל. מה הסיבה שאני לוחץ על הגדרות לוח הבקרה של NVIDIA לא קורה כלום פשוט לא נפתח כלום. חייב לציין שבמנהל ההתקנים אני רואה את 2 הכרטיסי מסך מותקנים (ללא סימן קריאה על אחד מהם כפי שזה מראה כשאין דרייבר). אשמח מאוד לקבל עזרה בעניין. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני בדיוק מרכיב מפרט להורים שלי שזקוקים למחשב חדש כבר הרבה זמן ואז עלתה בראשי מזימה. לשים להם כרטיס מסך נחמד יותר ממה שתכננתי , לקחת אותו בשבילי ולתת להם את ה 8800GTS 320MB ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות. בכל מקרה הייתי שם להם כרטיס מסך סביר (אחותי משחקת מידי פעם) בסביבות ה 400 שקל לכן אני רוצה להשקיע עוד קצת ולהשתדרג. קראתי בשעה האחרונה בפורום ונכנסתי יותר לעניינים אך בכל זאת אין בידי תשובה חד משמעית כמה הבדל אני ארגיש בביצועים, במידה ואני אקח 4830 או 9800GT. אשמח לעזרה.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by kobt,

אני קונה 9600XT 256 MB AGP ואני רוצה לדעת איך הוא אם משחקים??? איך הוא אם משחקים חדשים וכבדים??? יש לי 512 DDR ומעבד 1.6 ואני יודע שהמעבד הורס אבל זה ממש ישפיע?? אני מת לשחק NFS MW בצורה חלקה ויפה כי עכשיו יש לי GFORCE4MX וזה פועל לאט איתו.. איך הוא יפעל איתו??מדיום בערך ?? יש מצב לתמונה איך יראו אצלי אם הכרטיס??וזה יעבוד חלק על אפקטים עד הסוף?? אני גם רוצה לדעת איך הוא אם המשחקים הבאים: FAR CRY FEAR HITMAN4 PATH OF NEO ובכללי איך הכרטיס??? על תבאסו אותי למה תכננתי עליו אחושרמוטה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by User_Name,

סוף סוף יש לי כסף לכרטיס מסך חדש (הנוכחי על הפנים). יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס( Radeon 9500) של חברת Sapphire שמחירו כ1200ש"ח. למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות? ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI? אני די בלחץ כי נשאר מלאי מוגבל... תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by eranisra,

שלוםת יש לי את המפרט הבא: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-B75M-D3H SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL ורציתי לדעת אם הספק יחזיק לי כרטיס 1060 חדש? ומה תהיה תוספת הביצועים לעומת ה760 שיש לי היום? תו…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי התחלתי להיסתכל על המסך שלי (LG L1511S) וגיליתי שהוא תומך רק ב60HZ, וניזכרתי שזה דופק ת'עייניים האם זה נכון???, וחיפשתי מידע באתר של היצרן (LG) ואין שם שום זכר למסך שלי, הגיוני? תודה מראש INSTALL

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ymss69,

מה עדיף ולמה?.. החלטתי ללכת על כרטיס אחד טוב אבל ממוצע שיעלה לי בערך 1500 (בארה"ב) ולחכות לDX10. אז אני צריך לבחור בין שניהם. ואם בחרתם אחד תנמקו למה ותגידו גם של איזה חברה עדיף. וגם מה ההבדל בין גירסאות ה256 מגה ל512 בX1800XT.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים