כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם.. רכשתי תכרטיס מסך הזה http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=290CE20E-681E-43C1-9A60-3D3BF65ECFCB〈=eng אני מחפש עבורו ספק שיתאים בתקציב הכי נמוך שאפשר העיקר שיחזיק שיספיק.. מעבד שלי הוא i5 4590 8 gb לוח אם msi z87 gd65 gaming ספק נוכחי ליברטי 500w על הדרך מישהו הציע לי ספק הזה ב300 שווה? (בתקווה להוריד אותו גם ל250 חח) הוא טוען שהוא חדש בקרטון ויש עליו אחריות אשמח לתשובה לגבי הספק הזה או ספק אחר לרכישה תודה רבה חג שמח
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות באמצע או בסוף יולי מחשב חדש למשחקים בתקציב של כ 6500 ש"ח ללא ציוד הקפי. האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חלש-בינוני ולקנות כרטיס מסך Hi-END כאשר יצאו הדור הבא של כרטיסי DX 10 ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב כנראה שהכרטיס שלי הלך לעולמו (9700PRO) ועכשיו אני תקוע עם ג'יפה 2 :-[ אני מחפש כרטיס מסך לתושבת הAGP בתקציב של עד 1000 ש"ח לפי מה שהבנתי האופציה הטובה ביותר היא ה6600GT אחרי שהבנתי כבר שאת ה6800 לא ניתן להשיג בתקציב הזה. חשוב לי שהכרטיס החדש יהיה לפחות ברמת ביצועים של הקודם וכמובן שעדיף שיהיה טוב יותר והבנתי שה6600GT טוב יותר? בכל מקרה כל הצעות רלוונטיות יתקבלו בברכה, תודה רבה מראש.
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום במחשב שבבעלותי כנראה הושמד הכרטיס מסך אז החלטתי לקנות לו חדש אני לא מעוניין בכרטיס מממש חזק כי אני לא משחק במשחקים כבדים.. משחקי רשת זה המקסימום. המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כונן קשיח שני Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב LG GSA-H62N X18 DVD ** כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe** למחשב מחובר כרגע מסך LCD 19" ומסך טלויזיה LCD 32" תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני חדש ומקווה שאני במקום הנכון! נתחיל במיפרט המחשב שלי: מעבד - Q9550 לוח אם - GIGABYTE X48 soc DS5 775 זיכרון - 2X2 GB DDRII 1066MHZ כונן קשיח - WD 1TB 7200 SATAII 64MB מערכת הפעלה - WINDOWS 7 ENTERPRISE 64BIT כרטיס מסך - RADEON HD4890 2GB GDDR5 ספק כוח - TAGAN 700W וכעת לשאלתי, מה עדיף לי לעשות מתוך שני האפשרויות הבאות : 1. לרכוש כרטיס מסך ATI HD6990 4GB - שעולה כ 3000 ש"ח 2 . לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי (HD4890 2GB) ולחבר ב "CROSS FIRE" - בעלות של כ 1200 ש"ח. תודה רבה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן עושה את עבודתו נאמנה, אך נראה שחסר לי קצת כוח בגזרת כרטיס המסך כרגע אני עם: Intel core 2 quad Q9550 Intel DQ35JO motherboard 6GB RAM (היה 8 אבל באחד הסלוטים הצ'ופצ'יק של הנעילה נשבר אז עכשיו הוא ריק, אם מישהו יודע איך לתקן אשמח לשמוע) SSD 250 Crucial 500MX ו........ geforce 210 השימוש במחשב כולל בעיקר שיטוט באינטרנט, עבודה עם פוטושופ ושאר תוכנות של אדובי ותכנות ב unity3d (בעיקר דו מימד וקצת תלת מימד, משחקי מובייל) כפי שרשמתי למעלה, נראה שחסר קצת כוח בעיבודים גדולים של פוטושופ או בהרצה של המשחקונים, השאלה היא איזה כרטיס ייתן לי את ה value for money הכי טוב בהתחשב במפרט הנוכחי? חשבתי על g…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ב-AMD כבר חשפו מחיר של 200 דולר לדגם הבסיס של ה-Radeon RX 480, אך מה עם ה-RX470, ה-RX460 והגירסה המתקדמת של אותו RX 480? לחנות גרמנית מקוונת עשויות להיות התשובות שאנו מחפשים אחרי שספקית ניידים שבדית העניקה לנו עוד קמצוץ פרטים אודות כרטיס ה-Pascal הנייד הראשון שמיועד להגיע אל השוק, נראה שיש לנו עוד חברה מסחרית שדואגת לספק לנו רמזים על דור כרטיסי המסך החדש – הפעם מגרמניה והפעם עם משהו שנוגע למתחרה AMD, ודגמי ה-Polaris 10 וה-Polaris 11 החדשים והאולטרה משתלמים שלה. לפי צילום מסך שעלה ל-reddit מתוך חנות מחשבים גרמנית בשם gamemachines, עולה כי המחירים האירופאים עבור דגמיה החדשים של מפתחת השבבים מסאניוייל יעמדו על 300 יורו עבור ה-Radeon RX 480 עם 8GB של זכרון גראפי, 26…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? ושיהיה כולל הרכבה כי אני לא יודע להרכיב! שניתי ל500
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, אז אני התייאשתי מה460GTX ואולי לצערי גם מNVIDIA. מאוד איכזבו אותי עם הCRASHים שלהם מול הWIN7 - שעד היום אין לי מושג למה הם קורים. בכל מקרה, החלטתי שאני רוצה להחליף - לעוף מהם. אולי אפילו לשקול מעבר לATI ולנסות את מזלי שם. אני צלם וHigh end User במחשבים. חשובים לי ביותר ביצועים ובמיוחד ביצועים גרפיים חלקים, מהירים וללא זיופים! כולל עריכות כבדות בפוטושופ ומשחקי מחשב ברמת רזולוציה גבוהה וצפייה בסרטי FULL HD וסביבת עבודה בFULL HD. (אני עם מסך של DELL 2311) המערכת שלי היא : INTEL I7 870 8GM RAM GIGABYTE P55-UD2 1TB BLACK WD 525 ENERMAX PRO82+ Windows 7-64BIT ultimate והכ.מסך שברצוני להחליף 460GTX עם DDR5 1GB. ראיתי את הכרטיסים : ATI HD5770 HD5870 HD6870 (שקצת חורג מהמחיר,…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעלים מציגים אותם כתקינים לחלוטין...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש LCD למשחקים במקום הCRT שלי אבל עולה לי שאלה... הבנתי שלמסכי LCD יש רזולוציה שבה התמונה היא הכי טובה(1280x1024). השאלה היא מה קורה אם אני אשחק על 640x480 או 1024x768? האם יראו מטושטש? האם אני אראה פיקסלים ענקיים? מה קורה למסך כשהוא לא עובד ברזולוציה האופטימלית שלו?
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח ישן של Asus (ישן) מדגם P5KPL-CM G31 ספק כוח של 450V מעבד קצת ישן: Q8200 2CORE QUAD היה לי כרטיס מסך GF8400GS 512MB PCIE שנשרף ועתה הגיע הזמן לשדרוג המחשב אמור להיות מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה "פיליפס" 46 אינץ' חדשה (הגיעה לפני שבועיים) PFL5007K המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר של הבית ולהראות סרטים\סדרות (בלי משחקים בכלל) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בהשקעה של עד 500 ₪ ? ניסיתי את Radeon 6670 אבל התוצאה לא השביעה את רצוני וגם הכרטיס התחמם מהר מאד ניסיתי את Nvidia 630GT, אבל הוא עשה לי בעיות בצפייה בטלוויזיה לאחר שבצפייה בקבצים מעל 1G לעיתים היו קפיצות בתמונה. יש למישהו עצה ?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המסך ב-3200 בערך אבל אני יכול בטל עד יום ראשון אם אני מתחרט יש מסך 19 שמסוגל לעמוד מולו שעלול לשנות את דעתי? לאתר הייצרן חובה DVI!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-