כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי הרבה בתוך הפורומים ועדיין לא ברור לי מה עדיף עבורי בין שני הכרטיסים המומלצים לי: QUADRO 600 או GTX 460? באתר התוכנה לא מצאתי תשובה מדוייקת\ - והבנתי שכרטיסי הקוורדו מכילים SHADER מה שלא ראיתי ב460 , -וכן הקוודרו צורך ספק כוח בעל הספק קטן יותר לעומת ה 460 שדורש הספק 450W . - באתר של NVIDIA הם ממליצים על הקוורדו ככרטיס מותאם לCAD . התוכנות הן: CAD , REVIT, SKETSH בעיקר ומעט פוטושופ. האם יש מי שיכול לסכם מה באמת מתאים יותר מבין השניים לעבודה חלקה? תודה מראש לתורמי המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב 200-350 שיהיה כרטיס מסך טוב וזול במיוחד לשימוש של סרטים ( אני מחבר את הכרטיס לLCD ואני רוצה שיראו סרטים טוב בHD) וגם שיהיה בעל זיכרון של גיגה לפחות.. ושיתאים למשחקים חדשים וטובים ( אני יודע שזה לא יריץ אותם הכי טוב אבל כרטיס שיריץ בצורה סבירה ונוחה) מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte ספק : hyper hpu 4s425-xx ----- עדיף מחנות TMS או אייבורי http://tms.co.il/cat/50/sort:0/page:2 Ivory.co.il ---- תודה !!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים, על ערכת שבבים P35?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, הציעו לי את הכרטיס 256MB 1950GT במחיר של 820 ש"ח. מולו הציעו לי 7600GT 256MB במחיר של 750 מבית אסוס.. ברצוני לדעת מה מהם יותר חזק, והאם ישנה תמיכה ב S.M3 בכרטיס הזה של רדאון? המחיר הוא מספק שאני מכיר בגלל זה המחיר כך (הבנתי שהכרטיס של רדאון יותר יקר מ800). תודה מראש על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??
-
שלום מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה? http://ksp.co.il/?uin=21923 שווה 1100 שקל? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
ראיתי מבחני ביצועים\צריכת חשמל ולפי הבנתי ה 6870 לוקח במעט את ה GTX470 מה עוד שה 6870 פי 2 יותר חסכוני בחשמל במצב מנוחה אם ככה מה עדיף אני כבר לא יודע.. התלבטות קשה אני צריך עזרה....
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ישן של Asus (ישן) מדגם P5KPL-CM G31 ספק כוח של 450V מעבד קצת ישן: Q8200 2CORE QUAD היה לי כרטיס מסך GF8400GS 512MB PCIE שנשרף ועתה הגיע הזמן לשדרוג המחשב אמור להיות מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה "פיליפס" 46 אינץ' חדשה (הגיעה לפני שבועיים) PFL5007K המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר של הבית ולהראות סרטים\סדרות (בלי משחקים בכלל) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בהשקעה של עד 500 ₪ ? ניסיתי את Radeon 6670 אבל התוצאה לא השביעה את רצוני וגם הכרטיס התחמם מהר מאד ניסיתי את Nvidia 630GT, אבל הוא עשה לי בעיות בצפייה בטלוויזיה לאחר שבצפייה בקבצים מעל 1G לעיתים היו קפיצות בתמונה. יש למישהו עצה ?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מעפן: מעבד 3GHz אינטל לוח אם ASUS P4C800 זיכרון 1GB Dual Channel OCZ ספק כוח חלש 380W של חברה לא מוכרת... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. החיבור שלי הוא AGP. מצאתי שלושה כרטיסים שיכולים לעשות את העבודה (אני חושב) ל-3 שנים הקרובות: 1. Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 עולה 353 ש"ח http://tms.co.il/product/3648 2. SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 עולה 395 ש"ח (ב KSP לא בלינק הזה) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4126 הבעיה שנגמר להם במלאי ולא יודע מתי יהיה להם אותו, חוץ מזה שאני ממש לא בטוח שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. 3. AGP GeForce 7600 GS 512 Mb DDRII מצאתי יד שניה עולה 350 ש"ח. התקציב הוא עד 400 ש"ח (גג!!!) אם יש לכם כרטיסים יותר טובים ל…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-