עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nitsanroz,

אני מנסה לברר כבר כמה שבועות מה לקנות ולא מצליח להחליט או בכלל למצוא מידע על זה רוב ההתיחסות היא למשחקים HD3650 /QUADRO 1700 QUADRO 570 אני דיי רוצה שתהיהי לי יציאה לטלויזיה SVIDEO וגם שתי יצאות DVI לחבר שני מסכים הצורך הוא תוכנות עיצוב דו מימד קצת תלת מימד והרבה אפטר אפקטס מה אתם חושבים? למישהו יש נסיון עם אחד מהכרטיסים האלו ? מישהו יודע איפה אוכל למצוא מידע אולי פורום או אתר שמתעסק בכרטיסי מסך מהצד של תוכנות עיצוב ולא משחקים? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. קיבלתי את ה7600 GS קיצור הורדתי דרייברים מהאתר של ניוידיה (סרייס 7) אז סתכלו איזה הודעה הוא נותן לי בהתקנה http://img175.imageshack.us/img175/541/22812074bq0.jpg מה זה אומר? והאם משנה אם אני מוריד דרייברים מהאתר או מתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. אהלן, יש לי מחשב ישן עם Q9400 ספק SEASONIC 500W ו4GB RAM וכרגע יש לי 9800GT ומסך FULL HD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לשימושים הבאים 1) רינדור - אני מבצע רינדורים בSKETCHUP עם VRAY 2) אני כרגע לוקח קורס בתיכנות CUDA אז חשוב שיהיה כרטיס של NVIDIA 3) משחקים - מידי פעם אני משחק משחקים לא כבדים למשל STARCRAFT2 ,NBA ,MAX PAYNE 3 לגבי תקציב, אני בעצמי לא סגור במאת האחוזים על התקציב. הייתי שמח להבין מה הפערים בין האפשרויות מ500 עד 1000 ש"ח מבחינת רינדור, אני זוכר שקראתי מתישהו שכמות הזיכרון בכרטיס הוא פרמטר חשוב ברינדור, זה נכון? תודה על העזרה! איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך הכרטיס X1900GT? יש כרטיסים עדיפים ממנו במחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by omertgm,

THE FIXER 3 זו הייתה סדרת פרסומות כל כך מביכה ומשעשעת כאחד. חבל שהם הפסיקו

6. Started by Eli Gelbart,

שלום, רכשתי כרטיס GPU NVIDIA TESLA K20X הכרטיס זוהה בהצלחה והחל לעבוד, כעבור כשתי דקות עבודה המחשב נכנס ל BLUE-SCREEN . יש רעיונות??? לפני כן עבדתי עם C2075 ועבד מעולה. המערכת היום הינה: MSI X99 GAMING 7 3000MHz cl15 16GB i7- 5930k תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by liran25,

אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי אך איני יודע איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. לוח האם - intel DP965LT תודה מראש לעונים

8. Started by lover323,

geforce 3 ti200 128mb ASUS FX5200 128mb 128bit

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. Started by EliranB,

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_1.html יש לי את הכרטיס הנ"ל האם הוא תומך בתכונה הזאת שנקראת PureVideo

10. Started by iyehuda,

והאם זה לא עושה נזקים

11. Started by chnon,

היה לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.

12. Started by xkore,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  13. Started by basharis,

יש לי מחשב משרדי עם כרטיס Leadtek 7300GS שמותקן עליו. המחשב משמש לצורך להרצת תוכנות משרדיות בלבד, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו שדורש מאמץ מכרטיס המסך. מחובר אליו מסך ViewSonic VP930 ב-DVI (זו הסיבה שאני לא משתמש בכרטיס onboard). הבעיה היא שהכרטיס מסך הזה רועש למדי ביחס לשאר המחשב. אני שומע אותו טוב מאוד למרות שיש לי מארז איכותי (Sonata2). תהיתי אם יש דרך כלשהי להחליש את המאוורר, או לבטל את פעולתו לגמרי (כאמור הכרטיס לא אמור להתאמץ). לחלופין, האם אפשרי לקבל המלצה לכרטיס עם קירור פאסיבי בתקציב מינימלי.

14. יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. לפני שנה קניתי כרטיס מסך gainward gts 450 סקיי פיסי בראשון שפשטה רגל והוא תקול... יש לי אחריות 3 שנים... ואין לי למי לפנות? יש למישהו מושג למי אני יכול לפנות ומי יכול לעזור לי?

16. Started by T-Flash,

שלום לכולם כבר יצא לנו לראות את נתוני הכרטיס 7600GS: כרטיסי 7600GS יבואו עם זיכרון GDDR2, בכמויות של 256MB ו 512MB. המהירויות של הכרטיסים יהיו 400/800 לגרסת ה 256M ו 400/540 לגרסת ה 512M. המחיר המומלץ יהיה 149$, וצריך לרדת מהר מאוד. ביצועי הכרטיס יהיו גדולים ב 10-15% מ 6600GT. כמובן שיש תקווה שהכרטיסים יצאו גם עם זיכרון GDDR3 בגרסאות מסוימות... וצפוייה לצאת גם גרסת AGP של 7600GS... ככה שאין צורך לשדרג עדיין... הכרטיס אמור להיות להיט@!!!@ לדיונים הקודמים על 7600GS: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164390.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171593.0

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. אני מנוי של הוט, משהו שיראה איכות טלוויזיה ברמה טובה.. ד"א אני עם כרטיס מסך של RADEON X1800, אפשר לראות איתו טלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by jjwz,

שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…

19. Started by lyzer,

מה ההבדל ומה יותר טוב לעריכת וידאו בתוכנת פרמייר אגב הם תומכים dx11 עוד שאלה האם יש משמעות לdx11 בעריכת וידאו אם המערכת הפעלה היא וינדוס 7

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by shar00750,

שלום לכולם . יש לי כרטיס 9800GT של SPARKLE אך הוא נעול להעלאת מתחים , ניסיתי עם כל תוכנה אפשרית . איך אני יכול לשנות ולאפשר העלאת מתחים (לא מעניין אותי אם זה מומלץ או לא ) זה הכרטיס: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=71&sub_id=214 האם ניתן לעשות משהו או שרק צריבת ביוס תעזור?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  21. Started by CASIOMAN,

אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. Started by kovar2,

יש לי כרטיס מסך GTX 670 כבר מעל ל 3 שנים, ושמתי לב שהביצועים ב CSGO ירדו בצורה משמעותית עם הזמן. האם הדבר יכול להיות קשור לדרייברים שיצאו עם השנים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by idan_1995,

מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by tomer99r,

ראיתי שניתן לשלב כרטיסי מסך משתי החברות באותה מכונה (בהנחה ומריצים win7 ) . העניין הוא ראיתי את זה בהקשר של לנצל את הכרטיס הירוק לחישובי פיסיקה אבל אני יותר מתעניין לנצל אותו בשביל פיצ'רים באפטר אפקט שחייבים קודה , ושכל שאר העיבוד הגרפי יתבצע על הכרטיס האדום מישהו שמע על משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.