עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

לפני זמן מה, התחלתי להבחין בשלוש אלומות אור המופיעות בצד שמאל של המסך ברזולוציות גבוהות מ 800x600, לא משנה באיזה תדר רענון מדובר. מה שכן, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הקווים זזים יותר ויותר לכיוון מרכז המסך... אין הבדל גדול בין 1024x768 ל 1280x1024... והדבר נוסה גם עם כרטיסי מסך נוספים, אין קשר. ב 640x480/720x400 התופעה לא קיימת בכלל. לא ממש מובן? שלושה קווים אנכיים ברוחב של כ2 ס"מ כ"א אשר בהירים יותר מהתצוגה הכוללת של המסך. עדיין לא הבנתם? לא מאשים אתכם, צריך לראות כדי להבין בדיוק במה מדובר... זו תופעה שקיימת במסכים "קבריים" בדרך כלל, בהם אלומות האור המוזרות האלה מתפשטות לקצוות בכל מיני צורות שונות ומשונות. הנה תמונה... במשחקים, כשיש רקעים קצת חשוכים, אלומות האור הנ"ל…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. ברשת מספרים לנו על ליבות GA103 ו-GA104 מארכיטקטורת ה-Ampere - בתהליך ייצור של 7 ננומטר מבית סמסונג ועם זינוק אפשרי גדול בביצועים לכתבה

3. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

האם סמסונג הולכת להיות השחקנית הרביעית בשוק השבבים הגראפיים? בימים אלו מפתחת סמסונג שבב גראפי ראשון מתוצרתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%9c%d7%94/

4. http://www.fudzilla.com/news/processors/43118-samsung-ramping-up-to-7nm-next-year Samsung ramping up to 7nm next year אני קורא על כרטיסי מסך 16 NM של נבידיה ואני חייב לציין שתקן HDMI 2.0 מהגרועים שנוצרו שהוקם נבנה בתאוריה בלי באמת בדיקות ורק צרות , צוואר בקבוק ותעשייה שלמה של מסכים , טלוויזיות , רסיברים , מחשבים תקועה בשטות הזאת של HDMI 2.0 כל מי שקונה היום מכשיר עם HDMI 2.0 יתקע מהר מאוד עם מוצר מיושן כי כל המוצרים עוברים ל- HDMI 2.1 פי 3 רוחב פס ודרך הגב זה גם לא יספיק לכל דבר ! כלומר כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 הגרוע יעבור מהעולם . כרטיסי מסך שקטנים פי - 2 יכנסו לעולם ויביאו תקן חדש , מהירות ויכו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. Started by Oren_25,

חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Culandur,

עיזרו לי בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by עומרי,

אני רוצה לקנות רדון 9600xt 3d 256mb מפנדה אפשר להזמין את זה של החברה גיגה כיוב אצל ksp אפשר להזמין אותי דבר של ספיר הבעיה היא שאצל פנדה זה לא זמין יקח להם די הרבה זמן לשלוח העם יש סיבה מיוחדת שכדי לחכות לגיגה כיוב או לקנות את זה של ספיר? הם שווים בביצועים, בקיצור שווה לי?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4462 לכל בעלי הAGP הגוסס, יש משהו שחושב עליכם

10. טיזר חדש בטוויטר מציע לנו לסמן את ה-31 באוגוסט ביומן - במסגרת הספירה האולטימטיבית לאחור שמעוררת הרבה תקוות, ציפיות ותיאוריות משוכללות לכתבה

11. Started by RoverBoy,

המערכת AMD 4200+ 2.2GHZ 2G זיכרון 250G דיסק קשיח ורוצה לקנות 8800GT 512. האם הספק מספק את הסחורה? יש לי גם אותו מחשב עם AMD 5200 וספק של HEC 450W ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by SunMen,

האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני קונה 6600GT וספק 400W יספיק לי? יש לי גם amd xp 2800+ 512ddr 120giga tv card ga-k7-7n400pro2 זהו נראה לי

• 12 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by ran07,

כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט ‏TR2 Power W0070 430W ‏Thermaltake‎ אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MeTaL_SnAkE,

שלום .. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTX 670 של GIGABYTE בשביל גיימינג ויש ברשותי ספק כוח של קורסייר - GS500W - חדש נקנה לפני כחודש בערך.. לפי האתר של GIGABYTE צריך 550W לפחות. לפי דעתי אני אצליח להריץ גם על 500W השאלה אם זה יעשה לי בעיות... ? נ.ב: במקרה של עשיית OC אם גם צריכה להיות בעיה כלשהי.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by IlanF,

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by segev22,

ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט? אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד. בתודה מראש שגב שטובי.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by simla101,

שאלה בכותרת + יש לי 8800GT והוא נכנס לי בדיוק במארז (aurora 3d של ג'יגהבייט) ה-4870 יכנס לי למארז?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k

20. Started by bennash,

חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?

21. Started by dgolverk,

הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by chinchi,

ספק כוח ג'נרי בלתי מזוהה, עם חיבור מולקס פנוי יפעיל GT AGPחלק בלי בעיות? האם לא כדאי לי להסתכן ?.. המחשב מפעיל הארד דיסק פלופי וצורב ומאוורר אחד ככה שאין בעיה של חוסר מתח, מה גם שמסומן על הספק 400 W למרות שאני בספק אם כך הדבר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zumara,

לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by Cheetah,

יש לי 2 שאלות: 1. מישהו יודע פה אם זה ישנה בהרבה אם אני אקח כרטיס מסך GTX560 רגיל במקום GTX560 Ti? (העדיפות שלי מבחינת המחיר לGTX560 הרגיל) מדובר בכרטיסים של חברת Gainward NVIDIA GDDR5 1024MB 2. אני יודע שאני צריך בשבילו ספק חדש. כרגע יש לי EZ Cool 400 - נראה לי ג'נרי עם מדבקה יפה יש ספקים טובים עד 250 ש"ח שיעמדו במשימה? אני ראיתי רק ספק אחד כזה של איזו חברה קוריאנית: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=power&idx_num=131 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by tulip42,

בזמן כתיבת מילים אלו אני פותח את הכרטיס 9800gx2 - מטורף - האם כדאי להתקין את הכרטיס עם הספק הנוכחי (במפרט) או לחכות לקנייה של הספק שלו hec zephyr 750W האם זה יכול לפגוע בכרטיס או שהניצול שלו לא יהיה מלא ? אגב הכרטיס כבד וענק - מקווה שיחזיק בלוח אם - אבל הכרטיס ניקרא פצצה

• 13 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים