עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by OR007,

בלי פירוט על הסיבות נשבר אחד הפינים בחיבור של המסך, עכשיו את הכבל לא ניתן להחליף בקלות כנראה כי הוא מולחם לבפנים, אז איך מחליפים כבל כזה ? אפשרי לעשות את זה לבד ? ואם לא אז איפה עושים את זה ? מצאתי מקום שמתקן את זה אבל הוא רוצה 40$ ! ד"א המסך הוא Mag 786fd

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by qpalzm,

האוברקלוקר Sampsa שבר שיא עולם לכרטיס בודד עם X1800XT. בשילוב עם FX57 מומהר והמון חנקן נוזלי, הכרטיס הריץ את המבחן על 976/1764 והוציא 12,419 נקודות! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=77157&page=1&pp=25

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html

5. Started by Seadoo,

אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. נשרף לי הכרטיס שקניתי מKSP השרמוטות האלה אחרי כמעט שנתיים..והם אומרים שיש לי רק שנה אחריות בכל מקרה - המפרט שלי: E6300 Gigabyte 965P-S3 2x 1G Kingston DDR2 667 X1950pro 512mb Arctic Cooling - ז"ל :'( הכרטיס הזה סחב לי עד היום הכל על הכי גבוה עם 1680X1050 (ברור שחוץ מקרייסיס) אז אני מחפש יורש ראוי, וחשבתי על ה9600GT, או שיש 9800GT..הם אמורים להיות טובים ומשתלמים ביחס למחיר לא? המוכר הציע HD4850 אבל אני לא בטוח שהמעבד שלי יכול לנצל אותו בכלל.. בקשה דעות\המלצות.. תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gad57,

המפרט שלי הוא כזה: ספק ג'נרי 500W לוח אם ASUS P4S800D מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz זיכרון: KINGSTON 1G 400MHz CL3 (הולך להיות משודרג ל2G) הכרטיס שנשרף היה PALIT GFORCE 5200FX הכרטיס שאני צריך הוא מסוג AGP , ועם תקציב של עד 300 ש"ח הבנתי שהאופציות שלי הם אלו: Sapphire ATI Radeon HD3450 512MB AGP Sparkle nVIDIA GeForce FX5500 256MB AGP Gigabyte GeForce 6200 256MB DDR2 GV-N62256DP2-RH Sapphire ATI Radeon 9250 256MB השאלה שלי היא איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הטובה ביותר, המחשב מיועד לאינטרנט, צפייה בסרטים ומעט משחקים קלים לדוג' Torchlight תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. איזה כרטיס הכי קרוב וזול ל-9800 בביצועים? 7600 עובר אותו?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי נשרף המסך.. הוא לא מבין במחשבים לכן הוא לא צריך מסך פלסמה או שטוח... מסך 17 אינץ' רגיל משהו זול (אבל שלא יהיה בלי רמה בכלל) תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  12. היי לכולם, לפני כמה ימים שיחקתי Dota ופשוט המחשב נכבה ולא יכל להידלק, הרחתי ריח שרוף מהמארז כשפתחתי אותו ובהתחלה ישר חשדתי בספק כוח או בלוח אם, אבל הספק עובד עם מחשב אחר, וכשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אחר (זה שאני איתו עכשיו,סתם כרטיס ג'נרי) הכול פועל בסדר. זה המחשב: מעבד: i5 2500 3.3Ghz לוח אם: Pa-65-UD3-B3 זיכרון: 8GB RAM ספק כוח: 600W (לא זוכר איזה דגם בדיוק). כרטיס מסך שנשרף: Geforce 570 gtx 1Gb קודם כל, הכרטיס הנוכחי לא דורש חיבור ישיר מהספק כוח,ככה שיכול להיות שגם זה הלך,אבל אין לי ממש איך לדעת את זה עד שאני לא אקנה כרטיס חדש ואחבר (או שיש איך?!). דבר שני, המחשב שלי נקנה לפני 4 שנים, ובכל מקרה יכול להיות שבשנים הקרובות אקנה חדש (יש גם סיכוי שלא מפני שאני …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נשרף לי ה7900GT והוא עדיין במסגרת אחריות (יש ארטיפקטים). כנראה איזה שנתיים לא מייצרים כאלה ואין לייבואן את הדגם הזה במלאי. אם הוא מציע לי כרטיס אחר, מה הכרטיס המינימלי שמשתווה בביצועים לכרטיס הזה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by High_Ping,

לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?

17. כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  18. הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by LaCostE,

אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by shlomoreuven,

איזה כרטיס מקביל טוב יש היום? ראיתי שיש מלא אופציות אבל חלקם גרועים...

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. נשרף לדודים שלי הכרטיס מסך יש להם את המפרט הבא: q6600 2gb hec 500w איזה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להביא ב 500 שח ושלא יהיה צוואר בקבוק במחשב(היה להם 8800GT) יש אפשרות לחריגה קלה תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  23. היה לי BFG8800GTS320 MB OC1. הוא נשרף, והחנות אומרת שליבואן אין עוד מהכרטיס הזה ולכן ישדרגו לי את הכרטיס מסך למשהו עדיף, אולי בתוספת קצת כסף. אני ממש ממש ממש לא מעודכן בסדרות החדשות של ATI ו NVIDIA. אפשר לדעת איזה כרטיסים חופפים לכרטיס שנשרף לי? ואיזה יום טובים? אני פשוט רוצה לבוא מוכן ולדעת איזה כרטיס לדרוש או אפילו להוסיף קצת כסף ולקנות אחד פצצה. המפרט שלי בפרופיל. (שימו לב שיש לי מסך רחב 20 אינץ, כלומר 1680x1050) המון תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by PeaS,

המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. אולי יהיה דגם חדש יותר? יש לי LG1732TQ +DVI 1:1400 4MS

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים