עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by KapiSH,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כרטיס מסך לצורך חיבור 4 מסכים מחשב במקביל לא לצור משחקים חשבתי על זה http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=23344 לא עולה הרבה כסף ורשום שאפשרי לחבר 4 מסכים במקביל ... מה אומרים ?? רק לוודאות אפשרי לחבר 4 מסכים ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Turkey,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב שלא יעלה הרבה (אני מקווה) בשביל המשחק " darksiders" ומשחקים בעלי גרפיקה דומה. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב למשחק שלא יעלה הרבה כל כך??

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Vortex,

איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by arielbarsheshet,

מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Phlip_dE-SuSsa,

כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדדעת איזה כרטיס מסך במחיר הזה כדאי לקנות יש ברשותי את הGTS 8800 שעד עכשיו עושה עבודה פשוט מעולה אני רוצה לשדרג כי בכרטיס מסך עצמו יש חיבור HDMI אני משחק במחשב וגם מתעסק עם תוכות כמו פלאש ואפטראפקטס מאיה ועוד.... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי, סוף סוף החלטתי.. הולך על הGTX 980 G1 Gaming , כמה אנשים פה מאוד לא יסכימו איתי בגלל שאני הולך להוסיף 1000 שקל על 12% ביצועים או משהו כזה, אבל השגתי אותו במחיר טוב אז ככה שזה בסדר.. בכל מקרה אני הולך עליו.. ויש שתי שאלות: 1.הכרטיס שברשותי כרגע, הוא ה-GTX 680 Lightning של MSI, הוא מחובר באמצעות שני חיבורי 8 פינים, וכך גם ה-GTX 980 G1, שהוא יגיע אלי, אני מנתק את החיבורים של הספק, מוציא אותו מהלוח, מכניס את ה-980 מחבר את אותם חיבורים ומדליק את המחשב ? ומה אז אני פתאום ידליק אותו אם כרטיס מסך אחר שהדרייברים שלי הם ל-680, השאלה שלי פה בעצם היא מה סדר הפעולות שעלי לעשות ? צריך לפרמט את המחשב או משהו כזה? 2. החיבורים מהספק אל הכרטיס - הם מגיעים עם הכרטיס ? אני הולך למכור את …

11. G1 Gaming / Windforce OC / Mini ITX OC / Xtreme / Founders Edition . מה ההבדל ביניהם, באיזה מהם שווה להשקיע?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by N N C,

אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Doron404,

מה הכרטיס הכי מהיר שכדאי (מבחינת צווארי בקבוק) להוסיף למחשב: Athlon 64 - 3000 (שהואץ קצת בOC) ?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי, אבל אני חושב שלא כדאי לי כי זה יבזבז כסף כי שאר המערכת לא תהיה מסוגלת להריץ משחקים כמו שהכרטיס מסך יהיה מסוגל. הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא: PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB המפרט שלי הוא: You Have: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2 GB על XP. כדאי לי לקנות את הכרטיס? נ.ב. חשבתי שאם לא כדאי לי אז אני אקנה את הGF 8500. זה עדיף לי?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by eranisra,

היי חברים, יש לי את הספק Cooler Master extreme power 500W וכרטיס Leadtek Geforce 8800 GTS 640MB אני שוקל להחליף לאחד מהכרטיסים האלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 http://skypc.co.il/pl_product~28655~8~0.htm השאלה היא האם הספק יחזיק את ה9800?? ואם כן, האם אני אראה הבדל אמיתי בביצועים בין הגי'פורס הישן ל9800(הבדל שיצדיק 870 שקלים)? אני משחק בעיקר GTA IV , UNREAL... ודבר נוסף , על מי מהם הייתם הולכים כי הפליט חברה מוכרת וטובה אך הTWINTECH אני לא מכיר והגרסה שלהם כביכול מגיעה כבר מומהרת. תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by assafidan6,

Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 או palit nvidia geforce 8600gt super 1g pcie מה הכי טוב משניהם שיריץ לי ac ו-crysis על med או high!

21. כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

שימוש משחקים כבדים מאד.. מה עדיף מבין שניהם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by STi,

היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by eyal,

דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים