עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vourt,

אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by onil,

אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

הביקורת היא לכרטיס עם DDR 2 כנגד 8600GT 8600GTS 7600GS 7600GT 7900GS http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2e4gamer%2enet%2fnews%2ephp%3furl%3d%2freview%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2eshtml משתלם ,כרטיס ההLOW-END החזק ביותר עם תמיכה בDX10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481#detailed

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by sagigi21,

היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Jor-L,

שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לחבר שלי יש 7600GT וזה מריץ לו את COD2 עם הגדרות כאלה ואפילו עם AA X 4 על 70FPS. וה1950PRO אמור להיות יותר חזק לא? מה נסגר עם התוצאות בדיקה כאן באתר?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by albert,

תראו - יוצא עוד חודש וחצי ספלינטר 2 (פנדורה) ורציתי לשדרג קצת את המחשב בשבילו. היה לי עד עכשיו ג'יפה 2 GTS והוא היה בסדר אבל הוא התחיל לגמגם במשחקים והא לא העלה חלק (הנסיך הפרסי החדש). אז היום הזמנתי ג'יפורס 4 TI 4200 עם 128 MB - שעלה לי 650 ש"ח (כולל משלוח והכל). עכשיו - יש לי מפרט דיי ישן: פנטים 4 1700 לוח של אינטל - 845 וזכרון - 640 MB של SD אז הוא יריץ לי משחקים דיי טוב (לא חייב גרפיקה הכי גבוהה) בשנה הקרובה? * הציאו לי 5200 (לא אולטרה) ואמרו לי לקחת אותו אבל בחרתי ב 4200 ויש לי עדיין יומיים להחליף (אם אני רוצה), כדאי לי להחליף? והאם הוא יריץ משחקים כמו שכתבתי למעלה.

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום [: אני החלטתי לקנות מסך חדש לכבוד היומולדת =) בהתחלה חשבתי על vp191b אבל אחרי זה הבנתי שממש עוד מעט מגיע המחליף שלו [vp930] שעולה 300-400 שקל יותר ממנו ושווה את זה. למרות שאני משלם את כל הסכום אבא שלי התחרפן מהמחיר והיה בטוח שאפשר למצוא את זה יותר בזול X: הסברתי לו שאין מסכים כאלו במכירות פומביות \ קבוצתיות והוא וויתר. היום הוא יתקשר לחברה שמייצגת את viewsonic בישראל [הומניטק] ושאל אותם על המסך, האיש מכירות הציע לו לקנות vx912 ואמר לו "המפרט הטכני בדיוק אותו דבר חוץ מהפיווט (התכונה הזאת שאפשר לסובב את המסך) וזה למה המסך הזה כל כך יקר.. אבא שלי אמר לי את זה וגיחגחתי קיבלתי את הטלפון של החברה ודיברתי עם האיש שדיבר עם אבא שלי וקצת קטלתי אותו X: אני יושב כשאני רואה בול…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Dano,

מישהו יודע אם ה6600GT שנמצא באתר של קייאספי הוא של חברה טובה? ואם הוא בסדר? ואם הוא AGP או PCI-E?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by xgamer,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by WarMachine,

אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת. עוד שאלה: האם הבעיה,שראנדומאלית בצפיה בסירטונים באתר יוטיוב (ללא ביטול האפשרות הנ"ל),לפעמים כשמגדילים סירטון למסך מלא->המסך נהיה ירוק עם קוביות כמו בטטריס בכל מיני צבעים - מה זה אומר?,והשאלה העיקרית:האם זו בעיה נפוצה ונורמאלית לגמרי,אשר לא אומרת כי כרטיס המסך תקול - ומהם הגורמים לתופעה זו? תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי, לפני זמן מה המליצו לי פה לקנות את hd5770. אני נוטה למשוך את הדברים עד לרגע האחרון, ונראה לי שהרגע האחרון הגיעה. אשמח באמת אם תאמתו שהספק שלי (seasonic s12 II bronze 430W) אכן יחזיק את הכרטיס + המפרט שבצד. כמו כן אשמח להצעות איפה לקנות ואיזה חברה. חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 אבל אשמח להצעות אחרות. תודה רבה מראש, שבת שלום!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ido.G,

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415 כרטיס נראה זהה לקודם, רק עם שבבים עם קיבולת כפולה. מה שיפה שהמחיר שלו דומה כמעט לזה של ה 512 מגה (בארה"ב) ולכן הם מצפים שזה יגרום לירידת מחירים של הדגמים הישנם. והנה פרטים על ה Radeon HD 4870 1GB Sonic Dual Edition http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מה דעתכם יותר טוב בביצועים של FPS ברזולוציות גבוהות?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by DXT,

[עוד פרק בתלבטויותיו של DXT] עולים בערך אותו הדבר וסחיטה של 200 שקל לא באה בחשבון אז תשכחו מזה. אני מתכנן אולי OC לא גדול (לא משהו שמגיע לגבול הכרטיס). ומאד חשוב לי השקעה לעתיד. תעזרוו ליי

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by 3 ATHLON,

המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by zerocool15,

קניתי בזול יד 2 בחול, שווה לי להיפטר בארץ ביותר כסף ולקנות משהו מהסידרות החדשות יותר? יש לי agp8

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by avishai1b,

אני מתכנן לקנות מחשב ולא ממהר בכלל, אני רוצה לדעת אם יש כ. מסך שמסוגל להריץ את Crysis ב DirectX10 וכל ה AA AF והאיכות היא Very High בקיצור, באיכות הכי גבוהה חלק. 50FPS~ אפשר גם SLi \ CrossFire אבל לא כולל tri-way לדוגמא XXXXGTS SLI אם יש כ מסך שיכול להריץ לבד אז עדיף ומותר להתחשב בכרטיסים שיוצאים בחודשיים הקרובים, לדוגמא 9600GT SLI אנא מכם לא לענות אם לא בטוחים זה חשוב לי מאד. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by סקיווקר,

שלום לכולם, קניתי לפי המלצות פה את ה9550 ואתמול בלילה הרכבתי אותו, כמה הערות 1. קודם כל אני מבסוט 2. למרות מה שהבנתי מעצמי ומאנשים הואהביא לשיפור יפה אם כי WORLDWIND עדיין מעט כבדה לו לעיתים. משחקים אני לא משחק. 3. חיברתי בחיבור DVI , אחרי שתי דקות התחלתי להבחין בהבדל, כאילו המסך קצת יותר פוקוס! מומלץ אנשים 4. אולי בכל זאת כדאי לשעות OC למרות שלא תכננתי, כמובן אם זה לא מסובך וזה בטוח לבריאות הכרטיס, צריך דעות בעניין

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by KapiSH,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.