עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במערכת עם כרטיס מסך HD 5970 ומעבד Core I7 920 יהיה צוואר בקבוק ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yuvyuv,

למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by evman007,

: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by mic3mic4,

הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ravid,

בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ye_3333,

חברה אתם לא תאמינו היום קיבלתי את הלידטאק 6800 בקיצור יש לי בקלוק קרור אז בירקתתי אותי הכול כמו שצריך ושמתי חומר טרמי על הציפ ונירהא לי שיצא לי יות רמדיי בכול מקרה חיברתי את הבלוק כמו שצריך אני בא להדליק את המחשב.. המחשב מצפצף לי כאילו אין כרטיס מסך מחובר....... הצילוווו אחרי זה פתחתי וראיתי שהחומר טרמי נזל לצצדידים ונוגע לכמה מקומות. במעבד.. זאת הבעייה נכון?? חברה אתם חיבים לעזור לי לפתור את זה ?? קודם כול עם אפשר לסדר את זה?? ועם לא אז איך אני מוריד את החורמ הרטמי שיראה כמו חדש??? יווו תעזרווו תודה..

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by eyal,

דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.7Ghz זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיח:320 GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W רציתי לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. את ה88GTS 320 אפשר להשיג כבר ב2000 +-... אבל לפי איך שנראים הנתונים של הR600 הוא הולך לאכול אותו בקלות... האם כדאי לחכות לR600 או ללכת על 88GTS ? בהנחה שהמחשב כרגע סביר והשדרוג לא נחוץ באופן מיוחד ברגע זה... תודה

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB

17. Started by spider272,

שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Bakke,

שלום, ליפני 3-4 שנים ~ קניתי את כרטיס המסך ATI 5850 למה שאני משחק בו (כרגע רק WoW..) הוא משרת אותי אך לא עם הגדרות תצוגה גבוהות. לרוב כדי שאני ירגיש שהכל זז חלק כמו חמאה שיצאה מהמיקרוגל אני שם את כל האפקטים על LOW ואת הרזולוציה על הכי גבוהה שאני יכול. כך אני מקבל לא פחות מ 60 FPS כמעט בכל רגע נתון חוץ מאשר עומסים של אוביקטים על המסך במיקרים ספציפים ונדירים יותר. הייתי מעוניין לדעת האם יש כרטיס מסך (אולי אפילו כרטיס שאמור לצאת בעתיד הקרוב) עד 500 ש"ח שנותן שידרוג "משמעותי" לכרטיס הנוכחי שלי. חריגות יהיו רק בגבולות הטעם הטוב. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by sheff2k2,

נתקלתי בעמוד הראשי בפלונטר במודעה: "הגיעו כמה עשרות AMD Radeon HD7950 משומשים". המחיר הוא 568 שקלים. מדובר בדגם הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu כמובן שעצם האמירה ש"הגיעו כמה עשרות" מאד מחשידה. האם הם מתים בסיטונאות? מהביקורות בnewegg נובע שהם מתו מהר להרבה אנשים, אבל עדיין הציון הוא 4 כוכבים(אם זה בכלל מדד אמין). מה דעתכם? שווה להסתכן? אני חושב שהמחיר שווה את זה, אבל אני חושש שכרטיס מסך לא תקין יהרוס לי משהו אחר במחשב

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב - full HD 1080P, גם כאלה של מעל 24GB, ומשחקים ברמה בינונית (starcraft 2, אולי זה אפילו בינונית ומטה, אני מניח שאני גם ארצה שהוא יריץ diablo3 כשיצא, אבל רוב המשחקים של בליזזארד הם לא עמוסי גרפיקה אז אני מניח שלא תיהיה בעיה). אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה שלי '37 LG-LE5500, כיום אני רואה סרטים עם כונן קשיח שמחובר ישירות דרך USB לטלוויזיה (יש לה תוכנה מובנת להרצת סרטים בפורמט MKV וגם בפורמטים נוספים), אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין תמיכה ב - DTS ולכן לרוב הסרטים שאני מוריד אני צריך להוסיף שכבה של קובץ שמע ב - AC3, תהליך שלוקח בסביבות ה - 20 דקות בממוצע תלוי בגודל הסרט, בנוסף לאחרונה גיליתי שהמעבד של הטלוויזיה לא מספי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415 כרטיס נראה זהה לקודם, רק עם שבבים עם קיבולת כפולה. מה שיפה שהמחיר שלו דומה כמעט לזה של ה 512 מגה (בארה"ב) ולכן הם מצפים שזה יגרום לירידת מחירים של הדגמים הישנם. והנה פרטים על ה Radeon HD 4870 1GB Sonic Dual Edition http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Thunder Child,

אהלן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך למערכת החדשה שלי מדובר במדך "19 CRT שטוח (לא ברור אם AG או SM). היצרנים הבאים בחשבון: LG 995FT אן ה F900B החדש? SAMSUNG 959 VIEW SONIC G90F IIYAMA VISION MASTER 542 המחיר עד 2000 ש"ח (פלוס מינוס) אם אפשר לקבל תשובות לעניין ולא תשובות בנוסח "IIYAMA" ואשמח לשמוע הסבר על יתרונות AG או SM. המערכת בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, GTX560Ti ב- KSP ASUS ב- 1350 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=dmCuxCxRSaUPVbYQ GIGABYTE ב- 1340 ש"ח http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#ov ZOTAC ב- 1240 ש"ח http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100147〈=en מה הטוב מבין שלושתם? משתלם? אחר? תודה לעוזרים. נ.ב. i5-2500K @ 4.5GHZ עם 8/16GB ושני מסכים, ייתכן ואריץ משחקים, אך הייעוד העיקרי הוא עריכת וידאו בקבצי FHD גדולים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לכו לכרטיס מסך תעבירו את המתג לצד השני (לא בצד שככה מגיע הכרטיס) סיימתם. למי שרוצה לראות תמתג:

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים