עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Hitler is informed about nvidia geforce gtx 680 kepler

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מתקין 43.51 על directx9B

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  7. בגלל שאני ואחי כל הזמן רבים אז ההורים קנו מחשב אחד לי וחודשיים אחרי קנו גם לאחי. זה המחשב של אחי.... AMD 1.8 256MB DDR266 LeadTek GeForce 4 MX440 לעומת זאת לי יש Pentium 4 2.0G 512MB DDR33 Leadtek GeForce 4 Ti4400 אחי מריץ כל משחק שאני מריץ על רזולוציה של 1024X786 בשקט... ברור שאני מריץ משחקים על רזולוציות יותר גבוהות ...אבל לפי ההבדלים שאני רואה ההפרש במחיר עצום מדי כדי שיהיה שווה את ההבדל. מה שאני מנסה להגיד זה שלא שווה להקיע על כרטיס מסך שהוא יותר מ Ti4200 ! פשוט לא שווה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפי מה שהספקתי ללמוד EVGA היא חברה שמאד מנסה להקשיב ללקוחות והחל מחודש אפריל האחרון הם שינו את מדיניות האחריות אחרי תלונות שהיא לא הייתה הוגנת במיוחד. למיטב הבנתי, עד לפני אפריל האחרון אם היית קונה מוצר של EVGA ומוכר אותו, הקונה מיד 2 לא היה מקבל אחריות בכלל ובמקרה של בעיה היה עליו לפנות לקונה המקורי (בעיה בפני עצמה). החל מאפריל הם החליטו לשנות את זה ולהצמיד את האחריות למוצר במקום לבעלים. השינוי חל על כל כרטיס שנקנה אחרי יולי 2011 כך שבמקום אחריות לכל החיים (שאותה קיבל הקונה המקורי) יקבל הקונה מיד 2 אחריות ל- 3 שנים! אני חושב שקשה לבקש משהו יותר טוב מזה, לא? מה שכן, יש הסתייגות מסויימת. אם לא קיבלתם את החשבונית המקורית מהקונה המקורי תופחת מה- 3 שנים התקופה שעברה מהרג…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Delux,

???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by As-21,

איפה הימים שזה נחשב כרטיס מסך טוב

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by iCe_bLaSt,

עוד בתקופת הR9700 היו דמואים של HDR באתר של ATI (כיום יותר מסובך למצוא אותם) הם רצו יפה מאוד על ה9800SE שלי ... עכשיו אני רואה טענות שATI לא תומכת בHDR , לי זה נשמע בהתחלה כקשקוש פורומים מצוי כי ראיתי במו עיני את הדמואים של HDR על ה9800SE שלי , וגם הרצתי HL2 עם מוד של HDR BLOOM (שיצא כבר ממזמן - לא משהוא רשמי של ולו). בכל מקרה היום ראיתי מצגת של NVIDIA שטוענת בפירוש שATI לא תומכת בHDR בכל מקרה ... מה הסיפור כאן ? מישהוא מוכן להסביר לי על מה בדיוק NV מדברים כשהם אומרים בגלוי שATI לא תומכת בHDR ? הרי אם זה לא נכון הם יכולים להתבע ובגדול, ככה שאני משער שיש יסוד כל שהוא של אמת באמירה הזאת , מצד שני העובדות מראות לי אחרת ... בקיצור, מישהו יכול לפענח את העניין?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. טוב ככה היה לי ככה בהתחלה: http://users.tapuz.co.il/techsupport/tv/TV.files/image038.jpg רק כרטיס אחר..זה לקחו מאיזה מדריך בקיצור...עשיתי בשולחן העבודה קליק ימני ואז NIVIDIA Display שם לחצתי על הסוג המסך שלי BrnQ FP71G ועכשיו במקום מה שאמור להיות לי..זה נהיה לי: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134769944.jpg איך אני משנה בחזרה? תודה רבה לעוזרים נ.ב יש לי 6600GT של ג'יגה בייט

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  15. בריאן מ- yes tech city משתף עימנו בתובנותיו ובנסיונו האקטואלי, כמו גם מציע עצות לקונים שמתלבטים - האם כ.מסך מחוות כריה לשעבר, זהו מוצר כשר שניתן לרוכשו או חלילה אחרת:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gtx980sli,

כאשר אני מנקה את הכרטיס צריך לפרק את כול גוץ הקרור? צריך לשים משחה טרמית על הפלטה שמעבירה חום מהליבה? (ראיתי משהוא שעושה את זה והזדעזעתי. בחיים לא ידעתי שעושים את זה) מה הדרך הכי יעילה לנקות את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by fers,

תקשיבו אני קונה ת hd4890 חייב לשים לו מישחה תרמית? או שהוא בא כבר מהחברה אם המישחה? ואם צריך הוא מגיע אם מישחה או שצריך ליקנות מדובר על hd4890 sapphire

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. קראתי, שממליצים להרצת Crysis להשתמש כבר בכרטיס GeForce 8800 GTS/640. http://www.joystiq.com/2007/10/09/crysis-pc-requirements-a-new-pc/ האם כדאי לרכוש אותו ולא את GeForce 8800 GTS/320, במיוחד שאני מכוון לטווח הארוך? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Jesper,

יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 440 mx (איזו בושה :-[) Battlefield 2 לא עולה אצלי (מן הסתם בגלל הכרטיס). השאלה היא אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה יעלה (חוץ מלהחליף כרטיס מסך). נגיד אמולטור או משהו... אני יודע שכנראה שלא, ושבטח יש פה כאלה שנקרעים מהשאלה הזו, אבל בכל זאת, שווה לנסות

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אהלן, אני מנסה להריץ משחק (פיפא 2007), המחשב שלי מחובר לטלוויזיה LCD של טושיבה. הבעיה היא שהטלוויזיה לא יכולה לקבל את כל הרזולוציות, ואם המחשב משדר רזולוציה לא מתאימה אז אין תמונה אני מריץ את המשחק, שומע אבל לא רואה כי המשחק משנה את הרזולוציה אוטומטית עם ההפעלה אני מחובר למסך בחיבור VGA כי אין בו חיבור HDMI או SVIDEO למישהו יש רעיון מה עושים???

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by TheDiesel,

התקנתי את המשחק Battlefield V והוא מקרטע האם הבעיה בכרטיס מסך? הכרטיס הוא NVIDIA Geforce GTX 750

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס מסך ראדון 9700 פרו 128 מ"ב.. זיכרון פנימי 512 די די אר. מעבד פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ... כשאני משחק בפיפא המשחק משום מה לפתע קורס, מראה לי לשנייה וחצי מסך כחול כזה מפחיד ודופק ריסט ואז כשהמחשב עולה הוא נותן הודעה שהוא- recovered from seriious error... יש לי את הדרייברים של ati לכן אני לא יודע מה הבעיה! מעבד חלש? קירור? בתודה מראש, שי

• 6 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.