עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

2. אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  3. כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  4. הי, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד ולהציג על כולם את המסך (לא ב-CLONENING, אלא ב- SPANNING) האם SLI קשור בכלל? הבנתי שאולי קיימת חומר ייעודית שיכולה לבצע את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by Domestic,

היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  9. אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by victor17,

מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Arik,

אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ככה, לפי EVEREST, יש לי Proview 986, ואני רוצה לדעת מה המחיר שלו, והדגם היחיד בגוגל שאני מוצא זה: Proview PX-986 19'', אין לי מושג אם זה המסך שלי או לא, ואני חייב לדעת מה המחיר של המסך היום, כדי לדעת בכמה למכור אותו, הנה התמונה ב-EVEREST: http://planet.nana.co.il/badboy12/everest.JPG אין לי מושג מה לעשות :< ה-Proview 986 PX-19 זה הדגם שיש לי? איפה אני יכול למצוא יותר פירוט על המסך שלי חוץ מ-EVEREST? תודה לעוזרים.. ובבקשה אל תתנו לדיון לשקוע, זה חשוב.. תודה. חג שמח

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. ה 6800GT קיים גם ה 1600 שח... אבל לא כדאי. כבר יצא ה 6800GS שאמור להיות שווה בביצועים ל 6800GT רק יותר זול-שווה לך לחכות.

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  14. היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  15. מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לערוך השוואה בין שני כרטיסי מסך אלו, מבית nVidia. תוכלו לעזור לי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  18. מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. שלום לכם ! מדובר במסך שני שאני רוכש בפרק זמן של חודש הראשון היה מאג MS776 היום קניתי LG עם יציאת DVI דגם L1730B 12 MS אלה שמכירים את המסך המדובר אני אשמח לקרוא את הביקורת שלכם על המסך הנל,יתרונות וחסרונות וכו למרות שאני לא רואה חיסרון כלשהו בדגם הזה,רק שאין בו רמקולים מובנים וגם קצת עבה ביחס לLCD אחרים (כ 4.5 סמ עומק) רב תודות מראש !

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by inuse,

תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח , בעיקרון הבקשה שלי בכותרת. שאלה נוספת , לדעתכם זה נתון אמיתי שהוא 4MS בלבד ? ואיך באופן כללי המסך למשחקים וסרטים והאם הוא מצדיק את המחיר שלו ? לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10311 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by navid24,

שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GTX אבל עוד לא בחרתי של איזו חברה ורציתי את עזרתכם. המחיר נע בין 2,990 ל 3,800 ש"ח. העניין הוא לא כספי. כרגע אני מתלבת בין : Gigabyte XFX ASUS מה אתם אומרים ? יש הבדל ביניהם בביצועים ? תודה

• 13 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Da-Funk,

האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.