כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל הסבר (בבקשה מפורט עד כמה שאפשר) או לינק לאחד כזה. תודה מראש. סליחה מראש אם נפתח כבר כזה דיון (אני דנדש פה) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, כמו שתימצתי בכותרת, אני מעוניין לדעת עם הרדאון "סוחב" ואני מנצל אותו. בעזרת powerstrip הבנתי שכרטיס רץ על: ליבה-378 זכרון-337.5, זה בסדר? זה מספיק? עוד דבר עשיתי בנץ' מארק עם 3d2001se ב 29.7 אם זכרוני אינו מטעה אותי המערכת: CPU Properties Intel Pentium 4A, 2666 MHz Intel Motherboard D845GBV 768mb ddr 333mhz ati r9800p 129ddr אוקצור, התוצאה: 14491 איך זה?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומל על בניית מחשב חדש בתצורת HTPC לסלון שיוכל להריץ גם משחקים (על מסך chi-mei "22). יש לי מארז די מאעפן- אבל זו עובדה מוגמרת ואיני מעוניין להשקיע כסף בשידרוגו- [http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=1163381347994755〈=heb&sku=S-280], כמובן שהספק ישודרג- לא לדאוג. הבעיה היא שיש לי 24 ס"מ ברוטו בין גב המארז לגב הספק- וכאן צריך להשתחל כרטיס מסך. תכלס נראה לי שיש לי כ22 ס"מ נטו (אם מחשיבים את גוש החיווט שיוצא מהספק, ש"למזלי הטוב" יצא בול מול הסלוט של ה PCI EX).בשיטוט ברשת מצאתי מידות שונות לכרטיס הנ"ל ונראה שהמצב לא משהו (על הקשקש). הכרטיס המתאים ביותר שמצאתי הוא גרסת הזלמן של GIGA (הוא קצר בס"מ וחצי), אך חבל לי להוציא עליו 100 ש"ח מיותרים רק בגל…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך להרצת Solidworks המחשב יחובר למסך 19 אינץ', והתקציב הוא עד 270 ש"ח עם חריגה ל300 לא מתוכנן OC, ירכש בTMS. יש את הHD3470 ששמתי עין עליו.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 Core I5 750 2.6GHZ ASUS p55-US3L 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 ספק 550W די חדש ולא ג'נרי(נקנה יחד עם הכרטיס מסך בהמלצה פה בפורום) ומסך 20' של ASUS המפרט הנ"ל נקנה לפני כחצי שנה, כאשר חשבתי שהוא יספק אותי לפחות לשנתיים ... אך משום מה כבר עכשיו בהרבה משחקים אני נאלץ לשחק על הגדרות בינוניות, דבר שמוריד לי מאוד מחווית המשחק. המצב הוא כזה, אני חושב לקנות כ.מסך נוסף של ATI 4890 ולחבר אותו בCROSS FIRE על הלוח . השאלות שלי הן כאלה , 1)האם אני אכן אראה הבדל משמעותי בביצועים 2)האם אני צריך ספק כוח אחר וחזק יותר 3)האם צריך קירור מיוחד . ברשותי מארז בן 4 שנים שעושה את העבודה עם כ.מסך אחד, אני לא בטוח בנוגע לטיבו בהחזקת 2 כרטיסים (מארז…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מחשב הנ"ל pentium core 2 duo e8400 mother board intel DG41RQ power supply ezcool 450w ddr 2 800 mhz 2 gb kingston מסך AOC 21.5 FULLHD עם חיבור VGA עכשיו ככה, אני מעוניין להוסיף על המערכת הקיימת כרטיס מסך טיפה חזק למשחקים בעיקרון משחקים סרטים ומה שבא אפשר המלצה על כרטיס מסך טוב עד נניח משהו כמו חמש מאות שקל? (עם אפשרות לחריגה) האם כדאי להחליף לוח אם למשהו כמו נניח צ'יפסט P41 P43 או P45 של ג'יגהבייט ? צריך בכלל? והאם ספק כח אני אצטרך גם להחליף למשהו כמו חמש מאוד ווט? ושל איזו חברה? (כמו כן יש לי שני כוננים קשיחים מורכבים ) ולגבי מסך, יציאת VGA מספיק טובה? או שעדיף משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם , מחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. לוח אם של אינטל + E6300. מעוניין בכרטיס מסך וכרטיס קול בעל 5.1 (צריך שיהיה על הכרטיס מסך אופצייה לחיבור קול בשביל ה HDMI ) כמובן במינימום תקציב ושימוש בHTPC . המחשב בעל 2GB אם זה משנה. תודה רבה וערב מהנה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אשר יהוה תחליף ראוי ל460GTX 1G ושיראה ביצועים משמעותיים שירגישו את ההבדל.. במחיר של עד 2000
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני רוצה להחליף אותו במתקדם יותר!! אני רוצה למכור אותו ולהוסיף עוד 700 שקל בערך! זה שווה לי?? כמה אני יכול לקבל על הכרטיס מסך שלי??(הוא אצלי לא יותר מכמה חודשים) חשבתי להביא 7600GT כדאי לי?? איך הכרטיס הזה?? תודה ofeky1
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מתיי יגיעו הכרטיסים של הDX10.1 ואיזה מהם יהיה חזק מ8800GTX או לפחות בכח שלו? אני מעוניין לקנות כרטיס מאוד מאוד חזק בתקציב של 2400-3000 שקל + הכסף שאני יקבל משניי הכרטיסים או לפחות מאחד מהם. הCROSSFIRE הזה מרגיז ולא שווה את הכסף וגם ככה יש לי סלוט אחד של X4 ואחד X16. תודה מראש לכולכם
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הכרטיס של PALIT PCI-EX DDR3 256MB , תקין אך רק יציאה אחת שלו עובדת נדמה לי שזאת היציאת VGA, אבל אני לא בטוח. נראה ככה: אני זקוק לחיבור 2 מסכים לכרטיס, הביצועים לא חשובים לי. זה די דחוף. ניתן לפנות בטלפון 052-8797224 או בהודעה פרטית, אני עונה מיידית. אני מרמת גן.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד ולהציג על כולם את המסך (לא ב-CLONENING, אלא ב- SPANNING) האם SLI קשור בכלל? הבנתי שאולי קיימת חומר ייעודית שיכולה לבצע את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-