עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by liordavid,

הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Bean,

לטובת משחקים \ פוטושופ, מה עדיף? המפרט הוא : I7 2600 MSI P67 C45 G-Skill 8GB CL-9 המחיר אותו המחיר.. בבקשה השתדלו לדבר רק על הכרטיסים האלה.. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by LOLFTW,

קונה מחשב חדש מ-TMS, ויש לי 2 אופציות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 899 ש"ח VS SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - סה"כ 798 ש"ח יש בין הכרטיסים הבדל של 100 ש"ח, אבל האם יש הבדל בביצועים? אין לי בעיה להוסיף 100 ש"ח, אבל לא אם יוצא שאני סתם זורק כסף לפח... על מה אתם הייתם הולכים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. לאחר שנתיים וחצי של שליטת GTX 1070 בקטגוריית מחירים של 350 דולר מגיע ה-RTX 2060 בתג מחיר דומה - בביקורת זו תגלו האם הוא אכן עומד בציפיות לכתבה

6. Started by Ido.G,

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by sagi_10,

שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. האם ידוע מתי או צפי של מתי יהיו כרטיסי מסך חדשים? אני רוצה פשוט לקנות מחשב ואמרו לי שבחודש 3,4 אמורים לצאת די הרבה חידושים. האם מישהו יודע משהו או פשוט לקנות כבר וזהו? כי אני ממש אתבאס אם אקנה עכשיו מחשב ועוד שבועיים אוכל לקנות מחשב הרבה יותר חזק באותו סכום או טיפה יותר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by X_Dror,

תסתכלו על הבנאדם, הוא אשקרה ניסה את זה ותראו איך זה נראה! http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1462&whichpage=1

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by dino,

תיסתכלו בצד על המפרט שלי ותגידו לי עם הרדאון 9700 יעבוד איתו טוב.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Idan-h,

מי מנצח באיכות התמונה? בביצועים ראיתי שברוב ה6800GT. ממה שאני הבנתי ATI רימתה ושלNVIDIA יש איכות תמונה יותר טובה ב6800, מה נכון? ולא הבנתי מה אומרות כל הרמאויות האלו. תודה.

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by sariti,

מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by 23avri,

שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by xDa,

אהלן, היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי. המפרט הנוכחי: מעבד- i5 4570 3.2G ספק - Seasonic 500W ECO זיכרון- 8G כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3 מארז - Ippon S1 מסך - AOC G2460P בגדול זה הכל. התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן. אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive. ופה ושם World of Warrcraft. אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך. לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4. בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס ש…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by T-Flash,

אהלן! 6800GS יוצא לAGP בעוד שבוע, שבועיים!! http://www.theinquirer.net/?article=28094

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. PowerColor X800GT 256MB DDR3 Sapphire X800GTO2 16pipelines-unlocked קניתי עכשיו מסך LCD 19 אינץ' וחרגתי מהתקציב שלי בהרבה, אז חשבתי לאזן זאת על ידי ירידה מהGTO2 לכרטיס של POWERCOLOR... בלי OC (רק עם צינורות פתוחים) כמה ההבדלים ביניהם גדולים ? שווים 400 שקל ? :

22. Started by yoeleli,

היי חברים, אני משתמש במחשב ישן (5-6 שנים), שקיבלתי ממכר שכבר אין לו שימוש בו. זה המפרט: ספויילר Motherboard: Advantech AIMB-580 CPU: Intel Core i7-860, 2933 MHz GPU: PALIT GeForce® GTX 660 (2048MB GDDR5) PSU: Antec EA-500D Memory: 2x 2GB, 2x 4GB (all DDR3 1333MHZ) Storage: 2x KingDian 240GB SSD, 1x WD 240GB HDD Chassis: Advantech Micro ATX IPC-5122 נכון לעכשיו אני חייל, אני אוהב לשחק פה ושם אבל אין לי כרגע כסף \ סיבה מספקת לרכישת מחשב חדש. מה שכן, ראיתי באינטרנט שאפשר לרכוש כ.מסך יותר עדכני מיד שניה, ולשפר משמעותית את הביצועים עד כ…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by yaloner,

בעקבות תקלות שהיו לי עם כרטיס מסך Leadtek FX6200 ניסיתי לעדכן את הדרייבר וקיבלתי כל פעם הודעה שלא מדובר בכרטיס שך Leadtek. פתחתי את המחשב, שלפתי את הכרטיס, ומה אני מגלה ? בכלל לא כתוב עליו Leadtek אלא Gainward. ב-Device Manager הכרטיס מופיע כ-NVIDIA GeForce 6200 TurboCache. מה זה, עבדו עליי ? או שזה אותו כרטיס בשם אחר ? האם הוא פחות טוב ? מה קורה כאן ?? :s05:

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by yair_gobani,

אני מחפש להחליף את הTNT2 שלי. ורציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל יספיק נ.ב אני לא משחק הרבה, לפעמים {סימס פיפא סולדיאר אוף פורטין 2 וכו...} וכשאני משחק אני משחק ברזולוציה 800*600 בברכה יאיר

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים