כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
עם 27,000 מאיצי Tesla V100 עדכניים וגם מעבדים מהדור החדש של IBM, מחשב ה-Summit מתקרב להפעלה עם ליגה חדשה לגמרי של ביצועים אפשריים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים אני קונה מחשב חדש עכשו אני קונה כרטיס מסך Readon 9600 256mb רציתי לשאול אך הוא ואם הוא שווה את המחיר וכומבן אם הוא סוס למשחקים כי אני משחק ברשת ככה המחשב החדש הולך להיות סוף הדרך אם Cpu 3.0 800hz וכו'ל בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מריץ משחק - PRINCE OF PERSIA 3 - והמשחק (הגרפיקה) זז לאט..... חשוב לציין שזהו מחשב בן שבוע ימים כאשר המפרט שלו הוא להלן: מעבד כפול ליבה 1.86 זיכרון 2GB DDR2 667 לוח אם 945 GIGABYTE כרטיס מסך - ASUS 7300LE 256MB (אגב היה רשום על הקופסא מאחורה 64MB עם יכולת CACHE של עד 256MB בעבודה - אבל עדיין הוא נקרא 256MB בהגדרה... ) על פניו לא אמורות להיות בעיות עם משחקים מכיוון שזהו מחשב טוב..... יש למישהו אולי תובנות לגבי כרטיס המסך (או כל רעיון אחר)... תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המחשב שבמפרט. כשאני משחק ב COJ אחרי כמה דקות התמונה מתבלגנת (פתעום נקודות אדומות צצות והמשחק לא מגיב) והמחשב מפסיק להגיב לי למרות שחלונות עוד פועל ברקע פשוט אי אפשר לעבור אליו. מה זה ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג (בעיקר) ואני מנסה לסחוט כמה שיותר כוח מהתקציב שלי. לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרך לקבוע מה יהיה חזק יותר/נותן יותר ביחס לעלות. צמד כרטיסי Sapphire Radeon HD7950 OC Dual-X (מהמשומשים של פלונטר) או Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC - מחיר כ- 1200 וכ- 2100 בהתאמה). מה אתם אומרים בנוגע לצריכת חשמל, רעש , יעילות של צמד, חום - (כנראה שיכנס ל NZXT Phantom 410 ע"ג לוח של Asus מהסידרה של ROG עם Z97). האם יש פי'צרים שאני מפסיד ? DirectX ? Drivers ? התקציב מאפשר לי לקנות את ה R9 אבל אם אני אצליח לחסוך 900 שח ולא להפסיד הרבה - לקחתי. קחו בחשבון שאין לי יותר מידי מושג וכבר 4 שנים שאני לא עוקב אחרי השינויים בתחום החומרה והמחשבים. תודה מראש, אופיר…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי אך אני לא יודע איזה כרטיס לבחור או redrone 9700 או asus geforce 4 ti4600 ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: lg 795 plus מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ??? ??? ??? asus ti4600 deloxe או ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s .
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש AMD 5000 2 GIGA 8800 GTS 320 קודם כל איך התוצאה 8000 ב MARK06 ?? דבר שני איך אפשר לעבור לתצוגה רגילה קלאסית אני לא מצליח..? דבר אחרון האם 56 מעלות מנוחה זה בסדר לכרטיס הזה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של Dell Vostro ויש בו בנוסף לכרטיס המובנה Intel HD Graphics 4000, כרטיס מסך AMD Radeon HD 7670M. הורדתי את Farcry3, וגיליתי שהמחשב מריץ את המשחק רק על medium/low. הבנתי שכנראה המחשב לא מצליח להפעיל את הAMD ניסיתי להפוך את הכרטיס של אינטל ללא זמין במנהל ההתקנים. אבל אז בכלל לא הצלחתי לפתוח את המשחק בנוסף כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של ה AMD במנהל ההתקנים הוא רושם לי שהדרייבר מעודכן לגרסא החדשה ביותר. מה עושים??
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי מתחבר לשני מסכים, אחד שהוא מסך רגיל וישן.. שעליו אני רוצה לבצע את העבודה, ואחד שהוא LCD 32 אינץ'. בכל אופן, חיברתי את שניהם.. והוא הראה לי רק על הLCD את התמונה. אחרי שניתקתי את החיבור שלו, הופיעה תמונה על המסך הישן. אני רוצה שזה יעבוד ביחד, בו זמנית, ושיראו אותו הדבר (!). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב חדש: מעבד i5 2500k 8 גיגה זכרון 1333 כ. מסך 570gtx לוח של גיגהבייט z67 וכמובן מארז,ספק.. התחלתי לשחק dues ex והגדרתי רזולוציה הכי גבוהה, 1920X1024 והמשחק פשוט מקרטע התקנתי ווינדוס מחדש והכל דנדש אבל לא זז. השאלה היא האם זה אמור להיות ככה? האם בשביל לשחק על רזולוציה כזו צריך מערך sli? הכרטיס מסך חלש?? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס 9600GT ואחרי שהתקנתי XP-SP3 ודרייברים מעודכנים לכרטיס מסך לא הצלחתי לעבור את הרזולוציה של 1200 . יש לי רק 3 רזולוציות שאני יכול לבחור מהם 800x600 , 1024x768 ו 1200x משהו .. המסך הוא LCD 17 של LG נדמה לי 1780HQ (מחובר ב DVI) שניסיתי גם להתקין דרייברים שלו אבל לא עוזר . במחשב הקודם שהיה לו כרטיס radeon X600 יכולתי לעבור לרזולוציות יותר גבוהות . אני לא נמצא מול המחשב כרגע אבל בדקתי באתר של היצרן ולפי הנתונים שם הכרטיס אמור להיות מסוגל להגיע ל 2560 על משהו ..
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-