עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. המחשב שלי מתחבר לשני מסכים, אחד שהוא מסך רגיל וישן.. שעליו אני רוצה לבצע את העבודה, ואחד שהוא LCD 32 אינץ'. בכל אופן, חיברתי את שניהם.. והוא הראה לי רק על הLCD את התמונה. אחרי שניתקתי את החיבור שלו, הופיעה תמונה על המסך הישן. אני רוצה שזה יעבוד ביחד, בו זמנית, ושיראו אותו הדבר (!). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  5. או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by confused17,

טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  7. שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב חדש: מעבד i5 2500k 8 גיגה זכרון 1333 כ. מסך 570gtx לוח של גיגהבייט z67 וכמובן מארז,ספק.. התחלתי לשחק dues ex והגדרתי רזולוציה הכי גבוהה, 1920X1024 והמשחק פשוט מקרטע התקנתי ווינדוס מחדש והכל דנדש אבל לא זז. השאלה היא האם זה אמור להיות ככה? האם בשביל לשחק על רזולוציה כזו צריך מערך sli? הכרטיס מסך חלש?? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Eviljelly,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס 9600GT ואחרי שהתקנתי XP-SP3 ודרייברים מעודכנים לכרטיס מסך לא הצלחתי לעבור את הרזולוציה של 1200 . יש לי רק 3 רזולוציות שאני יכול לבחור מהם 800x600 , 1024x768 ו 1200x משהו .. המסך הוא LCD 17 של LG נדמה לי 1780HQ (מחובר ב DVI) שניסיתי גם להתקין דרייברים שלו אבל לא עוזר . במחשב הקודם שהיה לו כרטיס radeon X600 יכולתי לעבור לרזולוציות יותר גבוהות . אני לא נמצא מול המחשב כרגע אבל בדקתי באתר של היצרן ולפי הנתונים שם הכרטיס אמור להיות מסוגל להגיע ל 2560 על משהו ..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  12. שלום. יש סרט שהורדתי, שהוא לדעתי 720p. כאשר אני צופה בו במחשב הנייד שלי שנמצא בחדר שלי - והוא עגלה של ממש (מריץ לינוקס Puppy) והוא בעל מעבד Celeron, ואולי כבר בן 8 או 10 שנים - - זה רץ נקי, חלק, יפה. לעומת זאת, יש לי לפטופ יותר רציני (בן 3 וחצי שנים, עם מעבד Core 2 Tude, וכרטיס מסך Nvidia יעודי - מריץ Ubuntu), והוא מקרטע כאשר אני צופה באותו הסרט! מה קורה? מישהו יכול לעזור? תודה! אה - ואני לא יודע אם זה מעניין או קשור או רלוונטי, אבל שניהם באמצעות VLC, והמחשב היותר-חדש מחובר למסך חיצוני 24" אינץ HD

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mr_t,

יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?

15. Started by Levyshachar2,

שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. אוקיי,אז בואו נחסוך דיבורים,ונתחיל. המערכת: מעבד: Intel DualCore 2.8Ghz לוח אם: MSI G41-M4-F זיכרון: 2X2GB RAM כרטיס מסך נוכחי: Nvidia Geforce 8400GT 512MB ספק כוח: 450-500W,אני לא בטוח. (אם צריך,זה יש לי דיסק קשיח 320GB של WESTERN DIGITAL) מערכות הפעלה: WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT WIN XP PRO 32BIT SP3 דרישות מיוחדות: תומך DX10,רצוי גם DX11 משחקים: COD Black Ops,Fallout 3,Just Cause 2,ואולי בעתיד גם BattleField 3 COD MW 1/2 ,GTA IV וכד' שיריץ על בערך הגדרות בינוניות,שירוץ על נמוכות,ויסחוב בסבבה גם גבוהות. חנויות איסוף : אייבורי וKSP, סניף נצרת עילית. אפשרות חריגה - עד 50 שקל. שמתי לב לכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7305&CatCode=531 מה דעתכם עליו?…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. מחפש כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח... יש לי כיום GT6600... חשבתי על הGT8600 או משו בסגנון איזה פרטים צריך בשביל זה? לוח אם: msi k8n neo4 platinum pci-e AMD 3200 מה עוד צריך?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by Lanzar,

יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שלום, היום שדרגתי לאחי את כ.המסך שלו, מ5850 ל280x http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2456&psn=&lid=1&leg=0 http://ksp.co.il/?uin=24955 אחרי החיבור, המחשב לא עולה הכרטיס נכנס לסלוט pciex3 הראשי, חיברתי לו את 2 הכבלים של ה8 פינים המחשב נדלק, הכרטיס דולק (כל התאורה שלו, והמאווררים) הקשיחים נדלקים, אין צפצופים המסך לא מראה כלום, ושום דבר לא קורה.. מדובר במערכת I5, עם ספק antec 620W היתכן שהספק חלש מדיי? מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שאם מחזירים את הכרטיס הקודם, המערכת עולה רגיל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BlackDiablo,

רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לטלויזיה ושאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שיש במחשב ואיזה קבלים אני צריך תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by geren,

אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב הישמש לעריכת וידאו (Premiere 6). התקציב כרגע לא ממש משנה. השאלה שלי היא האם כדאי ללכת על מערכת מבוססת שני מעבדים (athlon mp), ואם כן- איזה לוח אם אתם ממליצים? או שאין טעם, ועדיף לקחת מערכת מבוססת kt333 ו- Athlon XP חזק?

• 44 תגובות
    • 6.9k צפיות
  22. Started by amd950,

להלן המפרט: AMD 1800 + ג'יגהבייט 7dxr+ ata 133 120/7200 ata 133 ג'יגה 40/7200 ata 133 ג'יגה Ati radeon 8500 64 mb +tv out +dvi Ess 56k מודם מוגברים 300W מקלדת 108 מקשים מיקרוסופט עכבר גלילה אלחוטי מפואר 400W כולל 3 מאווררים 512/266 מ"ב DDR 1.44 פלופי MAG 19 flat שטוח *2 WINDOWS XP PRO 10/100 מ"ב - כרטיס רשת Dv 500+ pinnacle - כרטיס עריכה Advice 450 - אלפסק Lg*24 - צורב מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by goolziz,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. אהלן יש לי מחשב מאוד חלש שעד היום מספק אותי בגלל שאני משתמש בו בעיקר לאופיס\אינטרנט. מעבד: INTEL PINTUIM 4 3.00 GHZ כרטיס מסך: NVIDIV GEFORCE 5200 ראם: 2 GB לוח אם: ASUS P5P800 תומך רק ב-AGP אם אני לא טועה. היום, קניתי מסך חדש (DELL U2331H 23) שהוא מדהים ד"א , ועכשיו אני גם ארצה לשחק משחקים קלים ולראות סרטי HD. אין לי מספיק כסף לקנות מחשב חדש כרגע, כך שחשבתי אולי עם שדרוג קל אני אוכל להנות לפחות ממשחקים שלא דורשים משאבים גדולים מאוד. סרטי HD רצים לי דווקא, אבל מקרטעים קצת. ומשחקים אני מתכוון לאסטרטגיה קלים - דוגמא רד אלרט החדשים, WC3 (שקצת מקרטע ברזולציה החדשה) , Heroes of Newerth , DOTA 2 והירוס החדש שיצא. כל אלה אני ארצה להריץ ברזולציה הטבעית של המסך 1920X1080, כמובן שא…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.