כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. לאחר כמה שנים שברשותי 7970 בגרסת רפרנס, שנקנה מיד 2, הוא שבק חיים והחזיר נשמתו לבורא לא ויתרתי עליו בקלות ועשיתי הכל כדי להחיותו, כולל פירוק, החלפת משחה וניקוי יסודי, ניקוי דרייברים והתקנה מחדש וכו' וכו'. בדיקה של כרטיס אחר במחשב סתמה את הגולל והמסקנה שהכרטיס מת התקבלה בצער רב, שכן הכרטיס היה פשוט נהדר עד יומו האחרון. לאחר סקר שוק קצר ובגלל שהרבה חנויות היו בספירת מלאי ביום שישי האחרון, קיבלתי את ההחלטה לבצע גיחה לאזור נתניה (מאשדוד!, רכב חברה who cares). החנות הנבחרת - START PC. לאחר שהסתובבתי סחור סחור במושב אודים (הwaze עזר רק להגיע למקום ולא הרבה מעבר), מצאתי את החנות וקיבלו אותי 3 מוכרים נ…
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מדגם HD4870 וכאשר אני מחבר אותו עם ממיר DVI ל HDMI הוא כמובן לא מעביר לי גם קול אלה רק תמינה. השאלה שלי האם קיים כרטיס מסך ( לא מובנה ) שמעביר גם קול פרט לוידאו .. ? תודה .
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלו לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכדי לעבוד ולשחק במסך Ultrawide (21:9' 2560X1080) רציתי לדעת האם I5 2500K (4.4GHZ) הישן והטוב מספיק חזק בכדי לא ליצור בקבוק עם GTX 1070 או GTX 1060. ובמידה ולא תהיה בעיה, איזה מהכרטיסים כדאי לי לבחור לרזולוציה שציינתי? האם הGTX 1060 יספיק לעבודה (בשביל 60FPS ,60HZ)? אני מעוניין לשחק על ULTRA בDX12 בשנה \ שנתיים הקרובות, אין לי בעיה פילטרים כבדים כמו ANTI ALIASING מוגזם (MSAA X2 מספיק לגמרי) . אני מעוניין לעבוד עם תוכנות תכנון הנדסיות כגון SOLID WORKS. תודה לעוזרים!!
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון להיום, ה- 9 לינואר 2012, השקת HD 7970 לקהל הצרכנים החלה. יש להשיג את הכרטיס בארץ אך המחירים הזולים ביותר (לפחות אלו שאני מצאתי) עומדים על כ- 3,100 ש"ח לצרכן. מחיר זה מגלם תוספת של כ- 25% מעל מחיר Retail רשמי ארה"ב (היה אמור לעמוד בארץ על 2500 ש"ח). המלצתי: בשלב זה לשבת על הגדר ולראות מה ילד יום. להערכתי תוך מספר חודשים לא רב, המחיר ירד לאזור 2500-2600 ש"ח ואז תהא זו נקודת בחינה נוספת. כמו כן עד אז יושקו סדרות כרטיסי המסך הנוספות HD 7870/7850 וטבלת התמורה לשקל תתבהר טוב יותר, כמו גם נדע מה Nvidia מתכננת לנו. עדכון מיום 17.1.2012: לאחר שעבר שבוע מיום ההשקעה, ניתן לצפות בכמה משווקים שהורידו מעט את המחיר לאזור 2900-3000 ש"ח. ירידה זעירה אך בכל זאת...
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את הכרטיס ואני ממש נדהם מהשקט שלו במאמץ , הרצתי 3D mark 2013 ועוד משחקים כבדים ובדקתי עם הכרטיס הקודם שלי (r9 290 ) וממש יש הבדלים גם בטמפרטורות שלהם , הgtx 970 לא מגיע ל65 מעלות במאמץ והוא שקט ממש , עוד שמתי לב שבמצב של מנוחה המאווררים שלו פועלים , נראה לי שרק במאמץ הם מסתובבים , לגביי השוואה בינו לבין הr9 290 אין הבדלים גדולים בביצועים , עדיין לא בדקתי הכל , ב3d mark 2013 fire strike עם הgtx970 קיבלתי 11900 בניקוד הגרפי ובr9 290 קיבלתי ניקוד של 10900 לדוגמא . רוני
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים. המליצו לי על המסך הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472 מה אתם אומרים? הוא טוב? מקווה שתעזרו, תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיקולי קנית כרטיס מסך... האם הכרטיסים הנוכחיים יתמכו בדרייברים החדשים? והאם אפשר לקבל קצת יותר מידע בכלל על כל הנושא הזה של DX10
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים. מפרט המחשב: זכרונות - kingston ddr3 4GB 133Mhz *2 מעבד - Intel i5 2400 לוח אם - MSI O67A-GD53 ספק - ANTEC vp550 Intel 330 180 GB - SSD כ. קשיח - 2 TB לא זוכר את החברה לצערי הרב נראה שהRadeon HD 7950 הלך. ניסיתי להפעיל אותו במספר מחשבים שונים, ולאחר מאמץ קצר כל המחשב נתקע (לא רק המסך, גם המקלדת לא מגיבה). לאחר שאני מתחיל מחדש את המחשב, המסך לא מקבל אות, ורק לאחר מספר רב של איתחולים המחשב עולה מחדש - וחוזר חלילה. בדקתי כבלים וכ"ו ולא הצלחתי לראות משהו חריג... בכל מקרה, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיתאים למחשב בן ה3 שלי. המטרה של המחשב היא gaming (הוא בן 3 אז לא המשחקים הכי חדשים מן הסתם) ואשמח לכרטיס שיהיה יותר חזק מהקודם - כאשר כמובן הוא ישאר בטווח הביצו…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תגידו הכרטיס מסך הזה טוב : Radeon9250 128MB DDR תוודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, אני מתלבטת בין 4 כרטיסים, שמבחינת הspecs שלהם נראים דומים מאוד (וגם מבחינת מחיר). 1. Sapphire Radeon X800 GTO2 2. ABIT RX800 XL 3. PowerColor A53C-TD3 Radeon X1600 XT 4. XFX XXX edition Geforce 6600 האם מישהו יודע להמליץ לי על הטוב מביניהם, או להסביר לי מה ההבדלים ביניהם? או לחילופין להמליץ על כרטיס דומה במחירים דומים? תודה, MX
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/Contests/AMD_HD_4890/ יש שם כרטיסים מקסימים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם GeForce FX 5500 הוא כרטיס טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, לחבר שנשרף לו הכרטיס הקודם - דרוש כרטיס חדש. המפרט שלו הוא: לוח: asus P5B deluxe מעבד: Intel Core2 1.86GHz 6300 (אני חושב) זיכרון: 2GB היה לו כרטיס GAINWARD 7950GT 256MB שנשרף היום, והוא מחפש תחליף מיועד לעבודת עריכה הגרפית - פוטושופ ופלאש בעיקר, תוכנות דו מימד. (הבנתי שפוטושופ CS4 כבר תומכת בעבודה ישירה מול כרטיסי מסך מהדור החדש, כלומר יכולה להשתמש במעבד של כ.המסך על מנת להיות מהירה יותר) הוא בעקרון עובד עם 2 מסכים, ומעוניין שהכרטיס (או זוג הכרטיסים) החדש, יהיה מסוגל לתת לו לעבוד עם 3 מסכים. אני מניח שהוא יזדקק לזוג כרטיסים ב crossfire או ב SLI בשביל לעבוד עם יותר מ-2 מסכים, או שיש פתרון בצורת מפצל כלשהו מכ.מסך בודד שיאפשר לחבר אליו יותר מ2 מסכים בו זמנית? זה…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט מזה זמן רב בבחירת כרטיס מסך ועכשיו החלטתי סופית ללכת על כרטיס מסוג HD2600XT שאמור לענות על הצרכים שלי. ההתלבטות היחידה שנשארה לי, מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס והאם כדאי להשקיע בערך עוד 200 ש"ח על כרטיס עם זכרונות מסוג DDR4. אשמח לקבל תגובות וגם הפניות למבחני השוואה בין חברות לכרטיס הזה. תודה,
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-