כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לפי מה שאני מבין nvidia דרסה את ati הכרטיסים שלה מריצים הרבה יותר את דום למה זה לעזאזל! לי יש radeon 9600 xt של ati ואני מבואס רצח! לא בא לי בכלל לשחק בדום 3 אני מפחד שזה יקרטע על רמת פירוט נמוכה עכשיו הם הוציאו דרייברים 4.9 מה זה עזר מישהו הוריד אותם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי אולי לקנות GeForce FX 5900 XT Golden Limited עכשיו אני לא יודע אם המערכת שלי תנצל אותו במלואו, יש לי: פנטיום 4 1.6 DDR 333 256MB RAM (אני חושב להוסיף עוד 256MB) הכרטיס מסך שלי עכשיו הוא nVidia GeForce 2 MX 400 מה אתה אומרים ? ממליצים לי לקנות את ה5900 ?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, ראיתי שהרבה אנשים כאן עדיין לא הבינו שה-GEFORCE FX 6800 בהרבה יותר טוב מגרסאות ה-X800 ואפילו בחלק מן המקרים ה-X800 XT PLATINUM פחות טוב מה-6800 הרגיל... אז בבקשה תקראו את הקטע הזה מהאתר של NVIDIA שמרוכזים באאנצמרים מכל מיני אתרים על המשחק DOOM 3: http://www.nzone.com/object/nzone_doom3_benchmarks.html
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו.. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח בין XFX לMSI ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =) תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שנשווה את התוצאות של כל המשתמשים בפורום ב-3DMARK 03 ונראה איפה כל אחד עומד וזה גם יתן קצת מושג לאנשים שלא מבינים בתוצאות טובות ורעות ב-3DMARK 03. אם תוכלו שימו את הקישור לעמוד ההשוואה שלכם ב-3DMARK 03. שלי הוא: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1992279
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1869 9800PRO ב 1750 ש"ח FX5900 של MSI ב 1500 ש"ח . מה עדיף ? האם ההפרש במחיר שווה להפרש בביצועים בהנחה שיהיה אוברקלוק?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חחח כיביתי לו את כל האפשרויות החשובות תמיכה ב-DX9 בכלל!! עכשיו הוא סתם כרטיס נחמד אם תמיכה ב-DX7 בלי אפשריות רבות ;D מה אתם אומרים אל התוצאה המדהימה 311 נקודות 8) 8) 8) 8) כמובן אני מדבר אל 3DMARK03 אני הולך לנסות עכשיו 2001SE וכמובן AQUAMARK מעניין חח לאיזה רמה הוא ירד ;D
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כתוב באתר שהרזולוציה האופטימלית היא 1280X1024 על 85HZ.. והמסך הזה עושה לפחות 100HZ אם לא 120HZ ברזולוציה הזאת! למה הם ממליצים על 85HZ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך MAG DJ707 (זה CRT בגודל 17 אינץ'). המסך בן מעל 5 שנים, לפני כשנה הלך לו הספק כוח, והחלפתי אותו. כמו כן, ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 9000. לאחרונה המסך התחיל "לרעוד" אע"פ שאני עובד ב- 85 הרץ (אותה תופעה האופיינית לעבודה עם 60 הרץ - כאילו רואים את המסך עושה Refresh). דבר זה בולט במיוחד על רקע לבן או אפור כהה של המסך. נ.ב. שלא תטעו לחשוב, זה אכן 85 הרץ ולא 60 הרץ (אני לא Newbie). הדבר המוזר: זה קורה, אבל לא באופן קבוע. ז"א, זה קורה פעם ביום יומיים למשך זמן לא ארוך מדי. עוד משהו ששמתי לב אליו: כאשר אני מחליף לתצוגה ב-60 הרץ, התצוגה ממש רועדת! לדעתי הרבה יותר ממה שהייתה פעם, ומעבר לגבול הסביר שבד"כ יש. לאחרונה עברתי דירה, הייתכן וזה קשור ליציאת החשמל, או להפרעות אלק…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-