עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by sambusak,

סוף סוף קיבלתי אותו - QUADRO 700XGL תמונת הכרטיס אני ממש לא יודע אם 3DMARK היא התוכנה בשביל לבדוק כרטיסים מסוג כזה, אבל הנה התוצאות: 1024X768: 4815 - עם TRIPLLE FRAME BUFFER ו ANTIALISING 4 SAMPLES 8061 - DEFAULD: DOUBLE FRAME BUFFER ובלי ANTIALISING חוץ מזה, האם יכול להיות שלא ניתן לעשות לו OC?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מה דעתכם האם נראה בקרוב את ה- GTX 1080ti?

4. אנא אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD איכותי אני אודה לכם. כרגע המסך הכי משתלם שמצאתי הוא זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1517 דגם SyncMaster 913N יש לו נתונים טכניים מצויינים, זמן תגובה של 8ms, היחיד בארץ עד כה שאני ראיתי עם זמן תגובה כה נמוך. יש לו ניגודיות של 1:800 שזה גם הנתון הטוב ביותר שראיתי עד כה בארץ למסך במחיר שלו ובגודלו. הדבר היחיד שלא עובד לטובתו זה גודל הנקודה שלו שהוא .294 אבל לפי סקירה מהירה של הרבה מסכי 19" שנמצאים בארץ נראה שזה גודל הנקודה האופטימלי למסך בגודל שלו שכן לא ראיתי מסך עם גודל נקודה קטן יותר. המסך יהיה מיועד לשחק במשחקים, לרוב Counter-Strike ו Counter-Strike: Source בקצב רענון של 100hz ולכן חשוב לי מאוד זמן תגובה…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. וישחררו לנו את שוק המאיצים הגראפיים מן הטירוף שאחז בו ? רקע: בחודשיים האחרונים בערך, מאזור מאי 2017 חלה לה תפנית שכולנו היינו ערים לה - התרוקנות המדפים מכרטיס מסך של AMD מסדרות 470/80 ו- 570/80 , מהלך שגרם למחירם להאמיר עד כדי פי 1.5 ואפילו פי 2 בחנויות - אם בכלל היו במלאי להשגה (בדר"כ לא). ההשפעה היתה דרמתית גם על שוק כרטיסי המסך המשומשים, כאשר ניתן היה לראות כרטיסי AMD מארכיטקטורת GCN כדוגמתם של 7950/70 או בגלגולם 280X, וכרטיסי R9-290/390 מאמירים במחירם בלוחות היד השניה כפליים סדר גודל ממחירם רק כמה חודשים קודם לכן, בבחינת בקוש אדיר לכל מה שמסוגל לכרות מטבעות ויהי מה - גם אם הוא כרטיס סבתה זקנה על גלגלים... …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Mortar,

כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by xDa,

אהלן, היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי. המפרט הנוכחי: מעבד- i5 4570 3.2G ספק - Seasonic 500W ECO זיכרון- 8G כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3 מארז - Ippon S1 מסך - AOC G2460P בגדול זה הכל. התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן. אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive. ופה ושם World of Warrcraft. אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך. לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4. בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי, עשיתי חיפוש בפורום, אבל לא הגעתי עדיין למסקנה.. היו דיונים על משחקים שהם 'טובים' למשחקים, אבל אני מחפש שלמות. האם באמת יש LCD שיוכל להחליף את ה CRT המתיישן שלי? אני משחק קאונטר סטרייק ואנריל טורנמנט ואני לא יכול להתפשר על שום דבר. (בלי שום מריחות, בלי FPS פחות ממושלם) יש כיום LCD שיכול לעמוד בדרישות? (בלי הגבלת תקציב), או שאני עדיין צריך לחכות להתקדמות הטכנולוגיה.. תודה.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by skullfacer,

כותרת

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Chura,

איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by gmppaz,

רציתי לדעת האם יש חנויות זולות באיזור המרכז שבהן ניתן לקנות כרטיס מסך של XFX

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Sahar Ram,

שלום רציתי בבקשה לשאול האם המאווררים עובדים תמיד או רק שהכרטיס מתאמץ. לפני עדכון הדרייבר דרך האתר, המאווררים עבדו כל הזמן. זה כרטיס ומחשב חדש gtx1060

14. שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by ohadher,

האם ה 670 של זוטאק טוב? קיים הבדל בתכלס בינו לבין החברות האחרות שעושות 670? ומה עדיף זוטאק 670 או סאפיר 7950? שניהם 2000

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן מחשב של חבר- AMD 3500 939 MSI NEO2 1G RAM של OCZ EVGA 6800U הוציא 5114 ב3DMARK05 זה טוב? ושאלה לא קשורה- הזכרונות אמורים להיות צמודים בסלוטים? (זה שני סטיקים)

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מצורפת תמונה לאחר משחק של לפחות שעה ב- CS:GO. המשחק מוגדר על הגדרות הכי גבוהות. אבקש להתייחס בשאלה לנתוני המתח. בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Mike_b,

הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)

22. כיום יש לי את ה-GTX 660 OC ואני רוצה לשדרג לאחד חדש. אני מתלבט בין MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr 3GB OC לבין Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB. האמת היא שאני רוצה לשדרג מתוך המחשבה שכרטיס מסך זה כמו אוטו- עדיף למכור יחסית מהר, (יש לי את הכרטיס כשנה וחצי) כי משנה לשנה הערך יורד יותר ויותר, וגם סתם כי בא לי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות יותר. האם אתם מסכימים עם ההנחה שלי? ודבר שני, האם אתם חושבים שהכרטיסים הנ"ל יהיו בחירה נכונה? הם יחזיקו מעמד די הרבה זמן? העניין הוא ששניהם בעלי ביצועים דומים, אך ה-770 עולה 90 שח יותר. ל-770 יש קירור טוב יותר, אך מגיע עם 2GB זיכרון, וה-280X עם 3GB. האם יש לזיכרון משמעות פה? במה אתם הייתם בוחרים? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by dino,

תיסתכלו בצד על המפרט שלי ותגידו לי עם הרדאון 9700 יעבוד איתו טוב.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני רוצה להחליף את הכרטיס, ניסיתי להריץ CRYSIS 3 והוא מבקש GPU תואם DX11 תקציב עד כ- 500 ש"ח, איזה כרטיס יעבוד ויהיה תמורה הכי טובה למחיר? זה המחשב: מעבד AMD PHENOM 2 X3 720 2.8 GHz RAM 4GB WIN 7 64

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.