עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות למקסימום גיימינג במינימום מחיר: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU הכרטיס מסך הישן אחרי שבועיים של עבודה תקינה החל לקצר את המחשב. GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition העלתי דיון בפורום תמיכה טכנית למי שיש רעיון מה ניתן לעשות: http://hwzone.co.il/community/threads/552731-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%A7%D7%A6%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9#.VDkss_mS…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by yyy123,

זה המפרט שלי כרגע: gtx 750 ti 2GB i5 6400 skylake 12gb ddr3 לוח אם h110 ספק כוח 500 וואט. חשבתי עוד כמה חודשים טובים להביא את הכרטיס מסך הזה כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 380X NITRO Backplate DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הוא? מה דעתכם עליו? הוא ייתן לי ביצועים טובים במשחקים?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ido135,

הזמנתי שני כבלי HDMI חדשים ואתמול קיבלתי אותם ושחיברתי את המחשב לטלוויזיה הבנתי שזה לא עובד שום דבר לא מוצג על הטלוויזיה אבל היא מזוהה בדרייבר של הכרטיס מסך מבדיקת חיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס איך ניתן לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by popmart,

היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.

7. Started by skullfacer,

כותרת

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. בהתחלה חשבתי על Sapphire Toxic אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו נורא רועש כי הוא פועל במהירות קבועה [גם בIDLE כשאין צורך] ובגלל זה עכשיו אני בהתלבטות, האם בכל זאת ללכת על הטוקסיק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290 או על HIS ICEQ 4 COOLING [דרך אגב, זאת הגרסא TurboX שמישהו דיבר על כך שאי אפשר להשיג אותה בארץ?] : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 או על Palit Sonic: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 הפאליט טיפה יותר זול, אבל זה לא משנה יותר מידי חשוב לי שהכרטיס יביא ביצועים טובים, ובאותו זמן יהיה כמה שיותר קריר ושקט בכולם יש OC מהמפעל ואני מניח שהוא דיי דומה [אם לא זהה], אז השאלה היא אצל מי המאוורר מקרר טוב יותר ובשקט יותר? עריכ…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך מבוסס 6950. משום מה ה- MSI AFTERBURNER לא עובד יציב ונאלצתי להסיר את התוכנה. ברצוני להמשיך לבצע OC באמצעות ה- OVERDRIVE שמובנה בקאטאליסט אך יש שם הגבלה לתדר ליבה עד 840 מ"ה. התדר המקורי הוא 800 מ"ה לכן הכלי מאפשר תוספת של 40 מ"ה בלבד. כיצד ניתן להסיר מגבלה זו ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך x800 xl של ati כמובן. התקנתי את ה- Catalyst Control Center החדש ביותר מהאתר של ati אך כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא אינו מגיב. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…

14. Started by Moon-Mage,

https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3080-12g-p5-4865-kl/p/N82E16814487557?Item=N82E16814487557&quicklink=true מבחינת ביצועים הכרטיס הזה כמעט זהה ל3080TI רק משמעותית זול יותר ובארץ ה3080 10GB יקר יותר(יש הבדלים גם בליבה ולא רק בזיכרון). אני לא נכנס כאן להאם כדאי להזמין מניואג, רק מראה מבצע שמראה את הכיוון שאליו המחירים מתקדמים. לאלו שרוצים להוציא פחות יש 3070TI ב3000 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-ti-08g-p5-3797-kl/p/N82E16814487550?Item=N82E16814487550&quicklink=true ושני הכרטיסים פה של EVGA ומגיעים עם אחריות בינלאומית.

15. Started by bigman84,

אני יודע שהרוב פה נוטים לתת עדיפות ל 6800gs של NVIDIA. האמת היא שברוב האפליקציות של היום הוא באמת לוקח ובגדול את ה 1600XT. בקיצור אני די מתלבט... הזמנתי כבר מערכת מחשב שלמה והשארתי רק את כרטיס המסך מחוץ להזמנה כי אני פשוט לא סגור סופית מה עדיף לקנות. ברוב המקומות שקראתי בהם ה 6800gs לוקח חוץ ממקום אחד: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dmark06_15.html יש שם את הביצועים של הכרטיסים במבחן ה 3Dmark 06 שאמור לנבא את הביצועים שלהם ביישומים של "המחר". בכל מקרה יש יש משפט אחד בסוף שגרם לי למחשבות נוספות.. המשפט אומר שה 6800GS מתאים לגיימרים של היום בעוד ה 1600XT מתאים לאפליקציות העתידיות לבוא בגלל שה 1600XT תומך בפונצקיות חדשות יותר של DIRECTX(זה נכון בכלל?!?!) הי…

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Dvich,

לכרטיס יש 20 צ"ע ו7 מנועים גאומטרים, 400MHZ לליבה ו1GHZ לזכרונות. 3DM01SE: 24777 3DM03: 14557 3DM05: 6836 לא חזק בהרבה מהדור הקודם אבל גם צריך לחכות לבנצ'ים ממשחקים. כמו כן גם אי אפשר לפתוח לו צינורות. http://www.vr-zone.com/?i=2563&s=1

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שאלה שמטרידה אותי זמן רב! מדוע סרט DVD או קובץ באיכות DVD-Rip וכל קובץ וידאו אחר נראה מרוח על מסך המחשב ברגע שמגדילים מסך והרזולוציה שלו בנגן מאוד מצומצמת ולעומת זאת, ברגע שמחברים אותו למסך טלויזיה דרך USB או דרך דיסק צרוב מתקבלת איכות גבוהה בהרבה במסך מלא? אם זה קשור להגדרות מסוימות אשמח לדעת מה להגדיר והיכן. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני לוודא תאימות לפני החלפת כרטיס המסך. נתוני המחשב: לוח אם ASUS P5N-D, מעבד Q9300, מארז ANTEC P182, ספק כח Corsair VX 550W האם ה- GTX560 תואם לחומרה שברשותי ולגודל המארז?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. היי! אני קונה מחשב חדש (כבר כמעט מוזמן), ועלתה לי השאלה בראש - איזה כרטיס 7800GT יותר טוב - של MSI או של LeadTek? אני יודע, שיש כבר אגדה על LeadTek, שהם תמיד הכי טובים, ואין שאלה בעניין, וזה ברור, והם האלים שלנו ואנחנו סוגדים להם ומעלים להם קורבנות נחותים כמו כרטיסים של MSI... אבל בכל זאת - נסו להתעלם ממה שכתבתי למעלה - ולבדוק שוב את הפרטים, אחד-אחד, של MSI ושל LeadTek ואז להשוות בשבילי ;D זה חשוב למדי - אני לא רוצה בעיות בכרטיס ושיפעל במלוא עוצמתו ללא בזבוז כסף. נ.ב. יש לי חיבור PCIe ותמיכה ב SLI... ככה שכל השאלות האלה מיותרות 8) תודה רבה! ד.א. אני חדש פה ובינתיים נראה ממש פורום מקצועי ואנשים אחלה... כולל האתר שהוא בכלל נהדר. תמשיכו כך!

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by T-Flash,

אהלן! 6800GS יוצא לAGP בעוד שבוע, שבועיים!! http://www.theinquirer.net/?article=28094

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות את הכרטיס, ואני מתכוון לעשות OC ובעתיד להרכיב water block עכשיו הדיל מה היא האם כדאי לחכות עוד לכרטיס non reference? אם אני עושה OC לכרטיס רגיל אני בעצם מקבל את זה? תודה ביום ראשון הקרוב אני הולך לקנות אז אשמח לדעות בנושא, בעד, נגד, הצידה למעלה ולמטה! דײא בחרתי בו כי אני מתכוון למדל בתלת מימד וכמות הליבות קודה והניסיון שלי עם nvidia בתחום. תודה! שבת שלום!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by naki,

אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה

25. Started by psybrain,

כמה זה יעלה בארץ פחות או יותר ? והאם הוא שווה השקעה ביחס למחיר שיהיה לו ? אני בקרוב קונה מחשב חדש "יקר" והולך להשקיע.. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כזה או שיש כרטיסים זולים יותר ולא פחות איכותיים מבחינת גרפיקה מהירות וכו... ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים