עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nitz166,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי! אני קונה מחשב חדש (כבר כמעט מוזמן), ועלתה לי השאלה בראש - איזה כרטיס 7800GT יותר טוב - של MSI או של LeadTek? אני יודע, שיש כבר אגדה על LeadTek, שהם תמיד הכי טובים, ואין שאלה בעניין, וזה ברור, והם האלים שלנו ואנחנו סוגדים להם ומעלים להם קורבנות נחותים כמו כרטיסים של MSI... אבל בכל זאת - נסו להתעלם ממה שכתבתי למעלה - ולבדוק שוב את הפרטים, אחד-אחד, של MSI ושל LeadTek ואז להשוות בשבילי ;D זה חשוב למדי - אני לא רוצה בעיות בכרטיס ושיפעל במלוא עוצמתו ללא בזבוז כסף. נ.ב. יש לי חיבור PCIe ותמיכה ב SLI... ככה שכל השאלות האלה מיותרות 8) תודה רבה! ד.א. אני חדש פה ובינתיים נראה ממש פורום מקצועי ואנשים אחלה... כולל האתר שהוא בכלל נהדר. תמשיכו כך!

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by asnast,

היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by WUID,

אני מחפש כרטיס מסך אחרי שהצלחתי לשרוף את הישן (inno3d 8600gt) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402121.10 זה אחרי ששידרגתי קירור מארז וזכרון. ניסיתי לקחת את הקירור הישן של המעבד ולהלביש אותו במקום הקירור של הכרטיס מסך, מה שנתן תוצאה של 20 מעלות פחות, אבל משום מה החלטתי שאני מנסה לחזק את האחיזה של הצלעות קירור וכנראה שאיכשהו משהו נשרף / קוצר . אני מכניס את הכרטיס בחזרה לתושבת המחשב לא נדלק , מוציא נדלק... מקווה שכלום לא קרה ללוח... אז ככה דפדפתי בשלושה ארבעה דפים אחורה פלוס ביקורות וראיתי המלצות חמות על ה260gtx (שכן אני נוטה ל NVIDIA כל הכרטיסים שעברתי היו שלהם) שימוש : בתקופה הקרובה אני לא יהיה משתמש כבד קצת משחקים פוטושופ ועריכת וידיאו בקטנה... אבל אני …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך x800 xl של ati כמובן. התקנתי את ה- Catalyst Control Center החדש ביותר מהאתר של ati אך כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא אינו מגיב. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by TaLTooL17,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים, יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. איזה יותר כדאי לקנות?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. ראיתי פה כמה המלצות על הכרטיס הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ורציתי לשאול האם הרכטיס הזה הוא 8צינורות עיבוד ו256ביט כי אני שמעתי שזה עם 4 צינורות ו128 ביט יש מישו שקנה משם ויכול להוכיח שזה אם 256ביט ו8 צינורות עיבוד?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ GIGABYTE ‏8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎ Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by popmart,

היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.

16. Started by lmlm,

אח שלי. צריך כרטיס מסך AGP עד 700 ש"ח כמה שפחות חריגה. כי 700 זה גם חריגה מהתקציב. רציתי את 6600GT אבל לא מצאתי מקום זול.אולי אתם מכירים תודה לעוזרים

• 49 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3134399,00.html

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by HeDesXs,

ראיתי את הכתבה באתר ואני לא יודע מה לקחת PRO או GTS מה אתם ממליצים? + וכמה זמן הוא יחזיק? ומה יותר טוב X1950XT או X1950PRO? ובשנתיים הקרובות משחקים יצאו רק לDX10 או שהם יעבדו גם על DX9

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by bigman84,

אני יודע שהרוב פה נוטים לתת עדיפות ל 6800gs של NVIDIA. האמת היא שברוב האפליקציות של היום הוא באמת לוקח ובגדול את ה 1600XT. בקיצור אני די מתלבט... הזמנתי כבר מערכת מחשב שלמה והשארתי רק את כרטיס המסך מחוץ להזמנה כי אני פשוט לא סגור סופית מה עדיף לקנות. ברוב המקומות שקראתי בהם ה 6800gs לוקח חוץ ממקום אחד: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dmark06_15.html יש שם את הביצועים של הכרטיסים במבחן ה 3Dmark 06 שאמור לנבא את הביצועים שלהם ביישומים של "המחר". בכל מקרה יש יש משפט אחד בסוף שגרם לי למחשבות נוספות.. המשפט אומר שה 6800GS מתאים לגיימרים של היום בעוד ה 1600XT מתאים לאפליקציות העתידיות לבוא בגלל שה 1600XT תומך בפונצקיות חדשות יותר של DIRECTX(זה נכון בכלל?!?!) הי…

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ברק,

מעניין אותי לדעת ולהשוות אם יש לי תוצאה טובה יחסית. אנא ממכם משתתפים יקרים הריצו 3DMARK03 עם האופציות הבאות, רשמו את מפרטכם ותוצאתכם. בברכה, ברק resolution = 1024x768 anti aliasing = none texture filtering = optimal max antisotropy = 4 vertex shaders = optimal tests all tests except sound. מעניין אותי להשוות..... התוצאה שלי היא 10203

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by naki,

אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה

23. Started by Eyal-Style,

צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום חברים רציתי יעוץ קטן לפני שאני קונה כרטיס מסך עד סוף השבוע ! ראיתי תמחירים של ה 4870 ואמאתי ... עדיף כבר SLI ? מה הכי שווה לי עד 1200-1400 ש"ח 9800GTX OC 4870 4850 SLI 9800GT SLI איתי שבדגמים שאני רוצה לעשות SLI יש גם 512 וגם 1גיגה ההבדל כל כך משמעותי ???? ראיתי שיש גם את ה 9600GT SLI במחירים טובים אבל אני חושב שהוא הכי חלש אז לא רשמתי אותו. תודה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 01:31:52 אגב אני חשבתי על ה 9800GT SLI

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם יותר? עוד שאלה.ה4850 וה4830 בסטוק ההפרשים באחוזים בערך כמה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים