עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך x800 xl של ati כמובן. התקנתי את ה- Catalyst Control Center החדש ביותר מהאתר של ati אך כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא אינו מגיב. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by hagai-,

אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by roiv11,

כותרת^ ומדוע?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה

6. שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by slider,

האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

מתכנן רכישה בTMSFOX בהתחלה של PALIT היו הרבה יותר זולים אבל אז המחירים עלו והם השתוו לVAPOR -X בהפרש של פחות או יותר 100 שקל.. עכשיו המחיר של dual sonic 1GB ירד ל950 שקל ו vapor - x 1GB עולה 1175... לכרטיס של פאליט יש שנתיים אחריות ולשל סאפיר יש 3.. ואני לא יודע מה עדיף מבחינת ביצועים (או שהם די זהים..) שקט (שדי חשוב לי) וקירור.. שווה להוסיף את ההפרש כדי לקבל כביכול עוד שנה אחריות?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש כל כך הרבה סוגים ורמת ההבנה שלי שואפת ל-0 אבקש המלצה... תודה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום חברים רציתי יעוץ קטן לפני שאני קונה כרטיס מסך עד סוף השבוע ! ראיתי תמחירים של ה 4870 ואמאתי ... עדיף כבר SLI ? מה הכי שווה לי עד 1200-1400 ש"ח 9800GTX OC 4870 4850 SLI 9800GT SLI איתי שבדגמים שאני רוצה לעשות SLI יש גם 512 וגם 1גיגה ההבדל כל כך משמעותי ???? ראיתי שיש גם את ה 9600GT SLI במחירים טובים אבל אני חושב שהוא הכי חלש אז לא רשמתי אותו. תודה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 01:31:52 אגב אני חשבתי על ה 9800GT SLI

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by psybrain,

כמה זה יעלה בארץ פחות או יותר ? והאם הוא שווה השקעה ביחס למחיר שיהיה לו ? אני בקרוב קונה מחשב חדש "יקר" והולך להשקיע.. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כזה או שיש כרטיסים זולים יותר ולא פחות איכותיים מבחינת גרפיקה מהירות וכו... ?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Yakov Ben-shitrit,

שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Dvich,

לכרטיס יש 20 צ"ע ו7 מנועים גאומטרים, 400MHZ לליבה ו1GHZ לזכרונות. 3DM01SE: 24777 3DM03: 14557 3DM05: 6836 לא חזק בהרבה מהדור הקודם אבל גם צריך לחכות לבנצ'ים ממשחקים. כמו כן גם אי אפשר לפתוח לו צינורות. http://www.vr-zone.com/?i=2563&s=1

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by brk2k,

דום 3 ידרוש לפחות 512 מגה בכרטיס מסך על מנת לשחק על פרטים ברמת "אולטרה" , אבל גם אם יש לכם כרטיס עם 256 מגה אז זה סבבה... ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם - http://www.bluesnews.com/cgi-bin/finger.pl?id=313&time=20040726134608

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. לאחר זמן בגלות, נוחת ה-Radeon RX 9070 GRE בהשקה עולמית - בדקנו אותו לעומת כרטיסי מסך אחרים של AMD בשביל לראות מה אנחנו מפסידים או מרוויחים בבחירה בולכתבה

20. Started by naki,

אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה

21. Started by ברק,

מעניין אותי לדעת ולהשוות אם יש לי תוצאה טובה יחסית. אנא ממכם משתתפים יקרים הריצו 3DMARK03 עם האופציות הבאות, רשמו את מפרטכם ותוצאתכם. בברכה, ברק resolution = 1024x768 anti aliasing = none texture filtering = optimal max antisotropy = 4 vertex shaders = optimal tests all tests except sound. מעניין אותי להשוות..... התוצאה שלי היא 10203

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

:lol: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. Started by yonir,

שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by buky,

רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים