כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ? אני לא יודע מה הסיבה המפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62 אם מישהו יעזור אני יודה לו
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
איזה אפקטים זה נותן ? , בקיצור מה זה עושה ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, סוף סוף החלטתי.. הולך על הGTX 980 G1 Gaming , כמה אנשים פה מאוד לא יסכימו איתי בגלל שאני הולך להוסיף 1000 שקל על 12% ביצועים או משהו כזה, אבל השגתי אותו במחיר טוב אז ככה שזה בסדר.. בכל מקרה אני הולך עליו.. ויש שתי שאלות: 1.הכרטיס שברשותי כרגע, הוא ה-GTX 680 Lightning של MSI, הוא מחובר באמצעות שני חיבורי 8 פינים, וכך גם ה-GTX 980 G1, שהוא יגיע אלי, אני מנתק את החיבורים של הספק, מוציא אותו מהלוח, מכניס את ה-980 מחבר את אותם חיבורים ומדליק את המחשב ? ומה אז אני פתאום ידליק אותו אם כרטיס מסך אחר שהדרייברים שלי הם ל-680, השאלה שלי פה בעצם היא מה סדר הפעולות שעלי לעשות ? צריך לפרמט את המחשב או משהו כזה? 2. החיבורים מהספק אל הכרטיס - הם מגיעים עם הכרטיס ? אני הולך למכור את …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי GTX 970 ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר פילטרים, דרך לוח הבקרה של nvidia או דרך המשחק עצמו? אגב, מה קורה כשמוגדר גם במשחק וגם בלוח הבקרה? אני רואה שיש 6 סוגי AA האם רצוי להגדיר רק סוג אחד או שניתן לשלב? באילו הגדרות אתם משתמשים בדרך כלל ל 1080p?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האירוע הגדול של מפתחת השבבים לא סיפק לנו את כרטיס ה-GeForce האימתני לו ציפינו, אבל כן סיפק לנו המון סיבות אחרות להתרגש ולהתעניין לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, אשמח לסיוע בבחירת כ. מסך חדש > מבחינת תקציבית אין לי מספיק ל3080 אבל כן אוכל לבחור בין 3070TI ל6900XT. אני יודע שה-TI מעט חלש יותר אבל RAYTRACING זה אלמנט חשוב. מה דעתכם? ההבדל במחיר בין השניים הוא כמעט זהה עבורי.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ומהם העלויות יצור של 9500pro לא ניראה לי שההבדלים הם כלכך גדולים...אז למה ההבדלים במחיר כלכך גדולים ? לא היה שווה יותר למכור 9800pro במחיר של 9500pro וע"י כך למכור הרבה יותר יחידות ? ??? עם כל הכבוד לטכנולוגיה המתקדמת אבל 3000 שקל לחתיחת מתכת ???
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ATI אוכלים ל nvidia מהשוק כבר זמן דיי ארוך, והם מחזיקים בכרטיסי מסך החזקים יותר, ומבחינת מחיר גם יותר משתלמים, לכול דור של nvidia יש כרטיס מתחרה של ATI שהוא יותר ישתלם לא ? תקנו אותי אם אני טועה, אבל עדיף לקנות Radeon 9500pro מאשר כול GF4 ti ובמקום GF4 MX יש Radeon 9000 שהוא חזק מכול הסדרה משמעותית ובדור ה FX של nvidia כולם מפסידים ל 9XXX של ATI .... אז nvidia לא תפשוט את הרגל בסוף? ממה יש לה הכנסות ?? (חוץ מערכות שבבים, כי יש לה הוצאות גם על מתכנתים של כרטיסי מסך וכו) (אני ישמח אם nvidia תיקבר ...)
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3650 AGPx8 חיברתי אותו והוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מכרטיס מסך לא משהו ל nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI-E אפשר בבקשה תגובות לגביו?, הכרטיס מיועד למשחקים הכי חדשים? האם מחיר של 500 שקל לא זול מידיי בישביל ג'יפורס סידרה 8 עם 512 מגה? בכל זאת יש כרטיסים מסידרה 7 שהם יותר יקרים. אנא הגיבו על הכרטיס מסך הזה או כרטיסיי מסך באותו סדר גודל או טובים מימנו תמורת מחיר משלתלם. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני 2.5 8800GT של ASUS והיו גם אז ארטיפקטים, החלפתי לאחד אחר כעבור חודש מהקנייה+-. היום, זה חזר. יש היבהובים בBC2, טקסטורות שנראות כמו לוח שחמט\דמקה בGTA IV וכדומה. השאלה שלי היא, איזה כרטיסי מסך שווים לכוח של 8800GT כדי שלא יחליפו לי למשהו פחות חזק אם בכלל יחליפו לי. יש איזו דרך לסדר את הבעיה? תודה עריכה, אני יודע שתשאלו לגבי הטמפ' של הכרטיס: בIDLE: GPU=65-70 AMBIENT=50-55 DIODE=65-70 במאמץ עדיין לא בדקתי
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, איזה כרטיס מסך, שנחשב שידרוג נאה ומיישר קו עם המשחקים הכבדים כיום הייתם ממליצים לקנות? כרגע יש לי HD5850 רפרנס. בגדול אני קונה משומשים בלבד בגלל שקניתי בעבר משומשים ולא היו איתם בעיות כלשהם.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200+ x2 (oc 5.2ghz 2gb ddr400 corrsair cl2 Asus a8n32 deluxe (pcie 1.0 x16) לשים לב לpcie 1 ולא 2 ספק enermax 535w מארז thermaltake shark מסך 22 רחב 1650X1080 יעוד משחקים בגפיקה מקסימלית וסרטי HD אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי, שיהיה לי הכי פחות צוואר בקבוק. התקציב הוא עד 1500 מה שבנתיים נראה לי זה HD4870 או gtx260 לא בדקתי עדיין אם הם מתאימים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ואם למישהו יש מסך 19' שלהם, אשמח לשמוע חוויות טובות או רעות (גם חוות דעת על מסכים של איאמה בכלל).. תודה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-