עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spike_staff,

שלום לכולם! אז כך, קודם כל מגיע לי שזה קרה ומגיע לי שיצחקו עליי! היום במקום להתכונן למבחן ניסיתי לצרוב ביוס לGTX 470 של ZOTAC גרסה AMP! על גרסה רגילה, וכמובן לא יצא לי. כרגע המצב כך: אם אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך ומעלה וינדוס זה נתקע לי עם מסך כחול בשלב של WELCOME. אם המחשב בלי דרייבר של כרטיס מסך, וינדוס עולה (אבל בלי דרייבר).ניסית ביוסים שונים של כל מיני חברות וזה לא הולך, ואין לי גם את הקובץ המקורי. אולי צרבתי לא נכון ובגלל זה כל הבלאגן? עשיתי את זה דרך וינדוס עם NVFLASH גרסה אחרונה עם פרמטרים -4 -5 -6. ניסיתי גם בלי 4 ולא יוצא כלום! תודה לכל המצילים!

2. Started by lmlm,

? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by iveco,

יש לאחי מחשב ישן מבוסס I5 2500 Z68 PCIE2 והוא לחוץ על שידרוג כדי לשחק בסנייפר עלית 5 הכרטיס מסך 1650 GTX יעשה לו צוואר בקבוק ? יש לי אפשרות לקנות לוח H470/510 + מעבד I3 10105F ולשדרג אותו ב 620 שקל , בדקתי ביוטיוב במשחקים ה 10105F וה R5 3600 יש להם כמעט אותם ביצועים ה 3600 בטיפה יותר טוב ... עושה את הקניה היום ! תודה

4. איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך שלי? ואיך אני יכול להגיע למקסימום ביצועים? ???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Henry55,

http://www.tms.co.il/product/8827 יש כרטיס יותר משתלם? יכול להיות שמחירי הכרטיסים ירדו באופן משמעותי בחודש - חודשיים הקרובים? רזולוציית המסך שלי היא 1920:1080 . המחשב שלי מורכב מ: מעבד I5 2400 6 גיגה ראם לוח אם H67

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by piniman,

שלום חברים רציתי לשאול משהו לגביי gtx460 האם הוא חזק בהרבה 9800gtx+ כי אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש והבנתי פה בפורום שהוא כרטיס משתלם וחזק אז רציתי לדעת בכמה הוא יותר חזק מה9800gtx והאם שווה להשקיע בו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 כשאני מריץ dungeonsiege יש אפשרות במשחק לבדוק את FPS וזה עומד על בין 60 ל 80 fps נראה לי ממש קצת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה תודה ??? 8)

8. Started by yoel14,

שלום, מחר אני מתכנן לקנות את אחד משניהם. אם תוכלו לעזור לי ולומר מה עדיף? מביחנת ביצועים? אמינות? איכות? המחיר זהה. תודה רבה מראש, לילה טוב

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by dogday,

לא רשום בדגם של הכרטיס שהוא מוחלש או משהו פשוט רשום : geforce fx 5900 ללא xt. הנה הכרטיס: http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm שווה או שזה דגם מולש של 5900??? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by nore0,

ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by bigdady,

יש לי כרטיס מסך 6800gt עם דרייבר 6218 לא מזמן התחילה אצלי בעיה של מריחת צבע ו"קריעת תמונה" כרגע הסרתי את כל הקודקים ואני מריץ את הסרטים בvlc . חבילת הקודקים שהיתה לי זה k-lite. ועדיין ישנה אותה בעיה... האם זו בעיה של קודקים שלא נמחקו כמו שצריך? או אולי משהו קרה לדרייבר של כרטיס במסך?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by א.ב. גימל,

שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nesber,

יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by vivogd,

ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.

16. Started by Nitro,

אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by summer69,

האם אפשר להתאים הגדרות 3D לפרופיל מסויים? נגיד שבפרופיל אחד יהיה AFX16 ובאחד לא? ואם כן אז איך? כי יש לי שני פורפילים ואני מנסה לעשות את זה ולא הולך....

18. Started by אריק פרלס,

כמו שראיתם בכותרת - אני לא מבין. לנוידיה אמור להיות אנשי מכירות, שיודעים לנהל נכון מלאים וכו' . לנוידיה אמור להיות עובדים שייצרו כרטיסי מסך בקצב. ואם אין מספיק מלאי אז לשלם להם יותר כדי שייצרו - כי אנוידיה מפסידה כסף. לנוידיה אמור להיות אנשים שיתנו לנו יעד מתי נוכל ''לחבוק'' RTX 30XX משלנו. ועוד כל מיני דברים שלנוידיה אמור להיות, וברור שיש. ומשום נראה שאין. אני יודע שאומרים שבגלל הקורונה יש יותר ביקוש לכרטיסים בגלל הרבה משועממים. ושגוגל אמרה שחיפשו את הRTX 3080 הרבה יותר מה 2080 (שאגב זה הגיוני כי יש הרבה אנשים שכל כמה שניות מחפשים כדי לנסות למצוא מקום לקנות ואם היה אפשרות לקנות - סמכו עלי - הם לא היו כותבים שוב RT) ומה גם שלפי אתרים שעוקבים אחרי…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by אריק פרלס,

ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:

20. מישהו באוצר או במכס קם בבוקר עם קריזה חדשה ! מעכשיו יש מכס על כרטיסי טלויזיה למחשב כי זה "כמו מכשיר טלויזיה". הכרטיס הראשון שנפגע מזה הוא הכרטיס שהמלצתי עליו פה כל כך הרבה פעמים ה-CINERGY 400 STEREO של TERRATEC ! למה ? כי ליבואן אין אותו במלאי ועכשיו הם לא בטוחים שכדאי להם להביא את זה במחיר גבוה (לצרכן זה יעלה משהו כמו 600 ש"ח במקום 400 עכשיו). אותו דבר קורה עם רמקולים למחשבים (כי זה הרי מערכת סטריאו וחייב להיות על זה מכס) וגם ניסו את זה עם כרטיסי קול ובסוף ירדו מהעניין. מה יהיה ?? >

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by DakloN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=16202 וזאת עוד הגרסא המומהרת... גם ה8800GTS ירד! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16203 (גם בגירסא המומהרת) ביררתי איתם וזאת לא טעות... לנוכח המחיר החדש הכרטיס שווה קניה??

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by mor_shalev,

יש לי 4850 וחיברתי אליו שני מסכים אחד רגיל ואחד lcd.. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד.. וגם כשאני מעביר את התצוגה למסך הרגיל אני לא מצליח להחזיר את התצוגה לLCD

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by aviv00,

שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?

25. חברה חשבתי האם אפשר להגדיל את כמות הביטים ע"י צריבת ביוס?(בכרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.