עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by No Idea,

ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך [nvidia geforce gt 220] במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by yuyudodo,

תוצאה שלי ב3DMARK 05 היא 3888 פנטיום 2600 בסוקט 478 512 DDR תוצאה הגיונית? או שיתכן וחסר כוח מהספק? (ספק 300 ג'נרי) הטמפ שלו לא במאמץ היא 68 זה גבוה מדי? שאלה נוספת...עד היום עבדתי אם נוידיה.. אני ממש לא מרוצה מהCCC מומלץ למחוק אותו ולהשתמש בתוכנות כמו הATI TRAY TOOLS במקומו לחלוטין? או להישאר איתו..? תודה..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by THE FOX,

לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by adirbd,

שלום הנה המפרט של המחשב שלי והמעבד במחשב שלי די עמוס וזה מקשה לשחק במשחקים והמעבד פוגע באיכות, וגורם לתקיעות. :'( אני מעוניין לדעת אם אפשר לגרום לכרטיס מסך לעבוד יותר ולחסוך מהמעבד? ??? כי לפי מה שאני רואה הכרטיס מסך לא מתעמץ, ומנצל את יכולתו, אז מעניין אותי אם הדבר אפשרי. הנה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor +3800 2.01GHz זיכרון ראם: DDR1 2GB RAM 400MHz לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך:ATI Radeon HD4670 512 דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. שלום רב כנראה נדפק לי הכרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS TDH 640MB יש לי ארטפקטים אפילו ב DOS ועליית המחשב בביוס אפילו. כנראה שזה לא נובע מחום. האם זה יכול לקרות עקב ספק כוח חלש ? או עבודה עם ספק כוח שלא סיפק מתח יציב כל הזמן ? בכל מקרה לגופו של עיניין כנראה שאין כבר בשוק את הכרטיס שיש לי ויש לי אחריות של 3 שנים עליו כנראה שיחליפו לי לכרטיס מדגם אחר השאלה איזה כרטיס שווה ערך בביצועיו לכרטיס שלי וחייב להיות של חברת LEADTEK ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by visitor,

שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. רציתי לדעת איך אני יודע עד איזה כרטיס אני יכול לשים עם ספק זה ואיך אני יודע איזה חיבורים יש לו 8pin 6pin אני לא כל כך מכיר מזה ה6 ו8 הזה בבקשה אם אפשר עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חלק פהה רשמו שיש 4 סוגים של רדאון ובאתר של ATI רשום שיש רק 3?????? radeon 8500 128ddr radeon 8500 64 ddr ו- radeon 8500 LE 128ddr זה ייתכן?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mimzak,

היי חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל POWER COLOR HD4850 512MB פתחתי את האריזה שהייתה חדשה לגמריי כולל המדבקות והניילונים עכשיו בחוברת התקנה וגם על הכרטיס עצמו יש מין חיבור לחשמל אני חושב באריזה לא היה שום דבר מלבד דרייבר והכרטיס עצמו באריזה המקורית האם חייב את החיבור הזה שהכרטיס יעבוד או זו אופצייה לחיבור עתידי תודה למי שעוזר אני רוצה לדעת אם להפעיל את המחשב או לא

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. למי יש ניחוש טוב מתי תיהיה ירדית מחירים ? אם בכלל הרי AMD לא מצליחה ל"ספק את הסחורה" בזמן האחרון

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by saarxee,

שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by CRYSMAN,

בדקתי 3DMarks 06 והתוצאה היא 13408 מפרט: E8400 בלי אוברקלוק p43 ds3l 2gb ddr2 800mhz 9800gtx+ תוצאה טובה? ד"א עם אותה מערכת רק כרטיס 4850 קיבלתי 11640 הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. יש לי מחשב בעל מפרט: Q6600 GB DSR3 P35 2X 2GB 800 HZ חשבתי להחליף לוח ל ASUS P5N עם nForce 650i ולהתקין SLI זה שזה לא ממש מערך משתלם כבר הבנתי ממה שכתוב פה... אבל בכל זאת היתי רוצה לדעת כמה שיפור זה אמור לתת וכמה בשטח? או אים מישהו ניסה כבר 8800 GTS SLI היתי שמח לקבל דעה! אשמח גם אים מישהו יתן לי איזה לינק לאתר שביצע השואות בין SLI שונים! בכול אופן כל דעה כל עצה ממקור מוסמך ולא רק ממה שקראתם תתקבל בברכה... יש הרבה משקל לדעות שתיתנו לי להחלטה שלי תודות מרואש....

15. שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by Guy31,

אוקי מה אתם ממליצים לי לקנות יש את GTS250 שנע בסביבות ה600-700 שקל GTS450 אותם המחירים פחות או יותר אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו או לקנות בכלל ב600 שקל GTX460 מEBAY אבל אני פחוד שיהיה לי צוואר בקבוק e8400 אז מה אתם אומרים אגב המחירים פה על הפנים עדיף כבר להביא מEBAY למשל 250 עולה 300 שקל

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by crow3d,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך : powercolor Radeon HD5750 1GB VS Sapphire Radeon HD4870 Toxic 1GB שניהם פחות או יותר זהים מבחינת מחיר השאלה היא מבחינת ביצועים , מבחינת צריכת חשמל, ומבחינה טכנולוגית , מה עדיף? הדברים החיוביים אל מול השליליים ובסופו של דבר ברמת העיקרון בסיכום הכללי איזה כרטיס עדיף?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by qbnizp,

יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by Thorn-Of-Invention,

הוצאתי את הכרטיס והסוקט שעל לוח האם היה מלא באבק. ניקיתי אותו עם בקבוקון לחץ אויר והחזרתי את הכרטיס, ומאז הוא עושה ארטיפקטים בכל משחק, בצורה רצינית מאוד והמשחקים איטיים להחריד. יש מין מריחות של צבע כשאני תופס חלון ומזיז אותו, ובסרטם ותמונות יש נקודות בצבעים משונים שמרצדים ונמרחים. any idea?

20. שלום http://www.skypc.co.il/pl_product~32569~8~0.htm נראה לי שהנתונים שלו טובים מכמה כרטיסים יקרים ממנו[ 8600GT/DD3]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. ולפעמים נשאר על ורוד חלש כזה ויש כל מיני פסים. אני ממש לא יודע למה זה. נסעתי לים המלח ביום חמישי לפני זה המסך עבד מעולה במשך שנה שלמה ואפילו יותר וכשחזרתי ישר שפתחתי את המחשב גם מה שהיה כתוב שם שמעלים את המסך היה בסגול כזה כולל הוינדוס עצמו עשיתי ריסט זה הסתדרתר ועכשיו זה שוב חוזר והולך לסיגורין. והמסך על צבע כזה מוזר להבן הוא לא ממש לבן. מה הבעיה ואם מדובר בכרטיס מסך או במסך עצמו? מסך LG LLATRON F700P כרטיס מסך radeon ati 9600xt 128mb\ ד"א הכרטיס מסך בחודשים האחרונים עשה לי המון בעיות(נתקע במשחקים -קפא כאילו ועוד כל מיני ובלי סיבה כאילו לא היה מאמץ או משהו) תודה רבה לעוזרים1

• 2 תגובות
    • 8.6k צפיות
  22. Started by gjook,

פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  23. שלום לכולם הכרטיס הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GTS 640mb, לאחרונה הוא מתחמם יתר על המידה ועושה בעיות. הייתי מעוניין לשדרג אותו, שימושו הוא משחקים לא מסיביים מדי (Starcraft 2 על רזולוציה של 1680x1050) המחשב שלי כרגע: מעבד AMD Phenom II 720, 2.8GHz לוח אם Biostar TA790GX 128M 5.x ספק כוח ישן (נקנה ב-2005) Enermax Noisetaker 420w (קישור: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75) זהו, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב 500-600, שהספק שלי יוכל להתמודד איתו (אם לא אני אשקול להחליף ספק...) תודה

24. המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. יש איזה מתאם? אפשר לבקש כשקונים את המפרט? נערך, מצטער פשוט לא ישנתי הרבה זמן

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.