עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 9800 פרו של MSI, הפעלתי את דום 3 ורואים ממש על הפנים...עם שבירות בכל מקום וכאילו זה פועל על 2D, נכנסתי להגדות של הדרייברים והכל שם בסדר גמור אז חשבתי אולי דרייברים ישנו את זה כי כרגע הכרטיס עובד עם הרגילים שקיבלתי עם הכרטיס. זה ישנה אם אני יחליף את הדרייברים? ועוד משהו עוברים על המסך כמו ריענונים כאלה באיטיות כשאני מזיז את העכבר..כאילו שהמשחק מרענן את עצמו אבל בתדר נמוך... תודה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Blackend,

שלום לכולם יש לי שאלה שלא הרבה אנשים ששאלתי אותם ידעו לתת תשובה מפורטת ונכונה לכן אני אשאל אותה כאן. מכר שלי קונה לפטופ ומעוניין בכטיס מסך שיתמוך לו יותר טוב ב 2d השאלה שלי מבין הכרטיסים יותר חזק nvidia fx5700 או 9700 mobile. דרך אגב כיום הוא עובד על כרטיס מטרוקס הידועים באיכות ה2D שלהם .

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג את המחשב המפורט כאן כך שיתמוך במשחקים כמו SIMS 2. CPU Type Intel Pentium IIIE, 600 MHz (6 x 100) Motherboard Name ECS P6BXT-A+ (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX System Memory 196 MB SDRAM עדיף כרטיס מסך עד 750 ש"ח שאוכל להשתמש בו גם כשאחליף למחשב יותר מודרני.... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by amirfefer,

איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by shlomo1441,

היי יש לי 5850 SAPHIRRE אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה של MSI AFTERBURNER האם אני צריך לצרוב ביוס של MSI??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by משתמש חוזר,

המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד כמו שצריך, מתחמם וגורם לכיבוי המחשב. לא הצלחתי לסדר אותו) האם הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=23433 מתאים ללוח אם שלי? כי זה כרטיס PCIE 3 והלוח שלי תומך רק PCIE 2 נראה לי. יש תאימות לאחור? הכרטיס יישב על אותו חריץ של הכרטיס הקודם? כשאני יחליף מחשב בעתיד אני יוכל להעביר אותו למחשב חדש. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by makore,

ערב טוב אנשים קודם כל זה המפרט שלי מעבד: AMD 3000 זיכרון: G.SKILL 2048MB DDR 400MHz CL3 לוח אם: GIGABYTE K8TRITON ספק: אין לי מוסג של איזה חברה אבל 400W כרטיס מסך: x550 128mb 128bit[חחחח] ניגש לעניין אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסכך תקציב של 500 שקל בעיקר למשחקים כמו [call of duty4 unreal 3 s.t.a.l.k.e.r ] אז אשמח לשמוע הצעות ועוד דבר אחד ראיתי שלושה כרטיסי מסך שנכנסים לתקציב ואין לי מושג איזה כרטיס מבינהם יותר טוב אז עם מישהו יכול לעזור לי בזה גם תודה רבה לו אז הינה הכרטיסים: leadtek WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256mb -504 ש"ח בskypc GeCube Radeon HD 2600XT 256MB DDR4 -499 ש"ח בfoxpc http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=410 GeCube Radeon HD3650XT 256DDR3 475 ש…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. כרטיס מסך PCI 6200 של גיפורס עם 128 מגה, יתחבר ל-PCI EXPRESS?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by tmpusr,

שאלת נוב בתחום, אבל כבר נואשתי למצוא HD4850-1G שני לזה שברשותי במחיר שפוי. את ה-Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition המצויין אפשר למצוא במחיר זנות של 625 ש"ח לזמן מוגבל אז אני שוקל לצרף אותו ל-HIS HD4850-1G שלי וזהו... מה צפוי משילוב כזה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. ערב טוב אם יש למישהו ניסיון עם המיצובישי pro 930 sb ,אבקש לשמוע חוות דעת. (2700 ש"ח,19"-crt) תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by igoldman,

עדיפות ל USB אבל אם אין משהו ברמה אז PCI

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Kukishin,

האם DX10 בסופו של דבר מהווה מעמסה על הכרטיס מסך מפני שהוא מסוגל לחשב יותר טוב ולהציג גראפיקות טובות יותר, או שלהיפך - זו חומרה שמקלה ומקצרת את הדרך להישגים גראפיים טובים יותר, ובאותו מאמץ הכרטיס ייתן תוצאות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by devilm,

אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. אחת הקלאסיקות של כל הזמנים, זוכר עצמי אז בגיל שעדיין משחק במחשב בשעות הלילה הקטנות אחרי יום העבודה והלימודים המתישים, ולראות מה הם הצליחו לשנות רק בזכות RT. אין מילים. מחכה שזה יעשה לסטנדרט בכותרי משחק וסימולטורים, וכמה שיותר מהר:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hagai-,

קיבלתי לפני מספר ימים את ה Msi Geforce4 Ti4200 128mb ובעזרת Riva tuner בדקתי את מהירות הליבה והזכרון- הליבה היא על 250Mhz והזכרון על 445Mhz. רציתי לדעת האם אלו המהירויות המגיעות עם הכרטיס, מכיוון שבסקירת כרטיסי המסך הגדולה באתר מופיעים נתונים אחרים ל Ti4200.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by amirn,

היי, אני עומד לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 7500LE של חברת sapphire http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/z163.3.html http://www.sapphiretech.com/vga/7500lesdr.asp המטרה של הכרטיס היא : אינטרנט, DIVX על המחשב ו DIVX דרך הTV -OUT *** לא משחקים בכלל *** יש לי כמה שאלות: 1. האם יציאת ה TV OUT של הכרטיס הזה איכותית? האם יספיק לי RADEON 7000 לצורך זה? 2. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה? מרחק של 10 מטרים (האם זה בכלל אפשרי?) 3. האם זה שהכרטיס לא מקורי של ATI אלא של sapphire מפריע לאיכות ה TV-OUT? תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. מה האופציות של הכרטיס הזה(אפשר לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזיה?,עריכה)?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. קניתי כרטיס טלויזיה winfast tv2000xp expert ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv2000xp_expert/winfast_tv2000xp_expert.pdf הוא לא מוצא את כל התחנות משהו יודע איך מוצאים את כולם?? והשלט לא פועל לי משהו יודע איך מפעילים אותו?? אני חושב שיש משהו כזה שמתחבר לכרטיס מאחור והוא המקלט שלו זה נכון?? תודה!!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

אם אני מדליק את המחשב כאשר הכרטיס מסך לא מחובר, אז יש נזק?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעת ארטיפקטים, כאשר שיחקתי כמה שעות במשחק Mafia 2. בעבר, עברתי את המשחק ולא היו שום תקלות או דברים בסגנון. אני מתחזק את המחשב ומנקה אבק כדי לשמור, בין השאר, על טמפ' נורמלית. כל הדרייברים עדכניים. למישהו יש הצעות? מפרט: Gigabyte Z68P-DS3 Intel i5 2500 3.3GHz (Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552) Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 Kingston 8GB DDR3 1,333MHz (2x4GB) Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATAII Thermaltake Element T VK90001N2Z Chieftec 650w PFC APS-650cתודה מראש.

24. Started by igalch,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס עדיף לי לקחת 8800GTS 320 או 7950GT 512. אם יש משהו שמכיר את שניה הכרטיסים ויודע מה עדיף לקחת אז שיכתוב כי אני צריך תשובה למחר. ??? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.