כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלון יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך של גיגה ייט מסוג 9800 GTXּ דגם GV-N98XPZL-1GH ני צריך לעדכן לו ביוס ל f12 ואיני יודע אייך עושעם את זה עם מישהוא יכול לעזור לי במדריך או משהוא כזה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למרות שהולכים לצאת עכשיו כרטיסי מסך חדשים מכל החברות יש עדיין המון אנשים שמסתפקים בכרטיסים מהסדרות הקודמות האם מישהו מכיר מקום שבו מוכרים במחיר זול יותר משמעותית מהמחיר הרגיל בחנויות הסטנרדטיות בגלל שמגיעים כרטיסים חדשים ורוצים להיפטר מהמלאי הישן ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
'>לחץ כאן מה חושבים?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. התברר לי שהכרטיס מסך שמותקן אצלי הוא לא מה ששילמתי עליו. בחנות הסכימו להחליף. הבנתי שמה ששילמתי עליו יותר מתקדם קצת. מה ההבדל בינהם? forsa Geforce fx6600 256mb ddr2 128 bit MSI NX6600 256mb 128bit
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, עם יציאת VGA ולאחר הרכישה ראיתי שיש לוח אם עם אותם נתונים אך עם יציאת DVI . השאלה שלי האם שווה הטרחה שבהחלפת לוחות אם רק בגלל סוג היציאה למסך, והאם יש הבדל בצפייה במסך בגלל היציאות האלה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אין לי תקציב גדול אז חשבתי ללכת על6600 הזה??עם זה כרטיס טוב?החברה של הכרטיס טובה?? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, יש לאחותי הקטנה מחשב עם לוח אם GA-EP43-DS3L. לפי הבנתי הלוח תומך ב PCI-Express 2.0 לכן שהחיבור של כרטיס מסך היה גם כזה. היא לא תשחק במשחקי הדור כמובן לכן גם התקציב נמוך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר זה?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהAsus V9999 GT/TD 256 MB וזה Asus V9999 GE/TD 256 MB יש הבדיל בניהם תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
PHILIPS הכריזה אתמול על המסך LCD 19" הראשון בעל זמן תגובה של 8MS: http://www.press.ce.philips.com/apps/c_dir/e3379701.nsf/alle/83C749245BB37367C1256F650055C45F?opendocument שם הדגם: PHILIPS 190P6 יש לו גם בסיס שאפשר לכוון לכל זווית, וגם עוד כל מני טכנולוגיות לשיפור התצוגה (ורזולוציה מקסימלית של 1280x1024).. עכשיו רק מעניין כמה זה עולה...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש את הכרטיס כפול הליבה החדש של ATI שעומד לצאת שנקרא-3870X2 נכון?אז אני חושב על לקנות אותו ויש לי שתי שאלות: בתקציב שלו הוא יהיה משתלם וחזק?נגיד מול GTS 512 או מול GTX?והאם שווה לחכות לסדרה 9? ובדקתי בFAQ אם אני אצטרך לוח אם תומך CF בשבילו אבל לא היה רשום(היה רשום רק על NVIDIA)אז אני צריך או לא?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לחבר יש מחשב, ממש חזק לתקופה שהוא נקנה. עם i7 930 אם אני לא טועה לוח אם עם 3 סלוטים לכרטיסי מסך 6 סלוטים של זכרון DDR3 עכשיו בגלל שמי שהרכיב ובנה את המחשב הזה הוא לא חכם במיוחד שמו בו 2 כרטיסי GTX460 ממש צמודים אחד לשני שני הכרטיסים דיי מתים, מבחינת קירור לפחות... ניסיתי לשמן מאווררים אבל לא עוזר כבר. בכל מקרה, ב2 הפלטות כבר רואים סימנים של חימום יתר (גווני חום) אז החלטנו לשדרג לכרטיס אחד חדש יותר Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST ותהיתי אם הכרטיס מהיר מידי? אם המעבד יהווה צוואר בקבוק לביצועים של הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי הליבה החדשה "r360" יוצאת? מה יהיה הבדל הביצועים בינה לבין הרדאון9700/9800PRO ו 5900/U? איך יקראו לסדרת הכרטיסים הזאת? האם מישהו מתכוון לחכות? או לקנות עכשיו 9700/9800?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מסתכל על ביקורות ומבחנים ולא מבין את המספרים.....למשל בביקורת החדשה שעלתה כאן על הכרטיס מסך HD7870. אני מעוניין לקנות את ה 7850 וכמובן אני רוצה אותו כסוס עבודה לפחות לשנתיים. ראיתי שלמשל בבטלפיילד 3 הוא מקבל סביבות ה40 FPS, האם זה בסדר או שזה נמוך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-