כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
: IntelGMA945 128MB רציתי לברר איך הכרטיס מסך הזה? באיזה רמה הוא?! (הוא בא עם המחשב הנייד של hp g3000 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ואני מעוניין להחליף אתובגלל שהוא ארך מאוד ועבה ותופס לי מקום במארז איזה כרטיס יתאים לי מהסדרה של gtx החדשים שיהיה 1 גיגה ומעלה וddr 3 ומעלה וכמובן שיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי 500 וואט ויש לי לוח של ga-p55-usb 3 תודה אם צריך עוד פרטים כשי להתאים לי כרטיס מסך תגידו לי ואני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הנה המסך.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=10081. ואם יש עוד המלצות יותר טובות במחיר הנ"ל.. יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לברר לחבר שלי על כרטיסים מסך למחשב שלו. יש לו העדפה ל-Ati בסביבות ה-1800 (אפשר לחרוג טיפה - 2000). אשמח לקבל המלצות, אדם
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
Ethereum miners are renting Boeing 747s to ship graphics cards and AMD shares are soaring https://qz.com/1039809/amd-shares-are-soaring-ethereum-miners-are-renting-boeing-747s-to-ship-graphics-cards-to-mines/ שתגמר כבר השטות הזו. אנחנו רוצים בחזרה את כל הכרטיסים האלו בלוחות המשומשים מציפים אותם בהמוניהם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני הולך להחליף מחשב עם מעבד דור 8 בעל ציפ Intel UHD Graphics 630 המחשב מחליף מחשב ישן בין 9-10 שנים והוא לא מיועד למשחקים או גרפיקה כבדה. השאלה האם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך ? ולאיזה כרטיס מסך אפשר להשוות את Intel UHD Graphics 630 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4912 ואם הוא שווה אז למה נראה לי שהם אותו דבר, אבל לאלברטון יש שם
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ראויה מקצועית ורצינית לגביי כרטיס מסך של NVIDIA עבור שימוש בתוכנות כגון פוטושופ / פוטושופ לייטרום ואיי סי די סי מבחינתי כרטיס בינוני ומעלה שייעשה עבודה מהירה רצופה / שיכול לעבוד עם שלושת התוכנות שצייני יחד במקביל אשמח לקבל קישור / הסבר / מפרט / מחיר וכל דבר שיוכל לקדם ולעזור לי תודה מראש יוסף
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד.. אפשר לחרוג עד 50 ש"ח. הכרטיס ישמש למשחקים.. יחובר למסך 19 לא FHD.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הוספתי עוד כרטיס מסך למחשב שלי, סתם כי זה מגניב שיש הרבה מסכים. הבעיה היא שהכרטיס היחיד שמצאתי בבית זה כרטיס בין יותר מ10: cirrus logic 5446, וכמובן אין לו דרייברים לא גנרים לx64. אז זה עובד, אבל רק ברזולוציה נמוכה במעט צבעים. אני מחפש לקנות כרטיס מסך יותר נורמלי, ובעיקר שיהיו לו דרייברים לXP x64. מישהו מכיר/שמע? תודה רבה, נדב
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה וגם המחשב שלי... מפרט: AMD 3700+ SAN DIEGO DFI NF4 ULTRA-D OCZ 2*512 DUAL DDR PREMIUM CL2.5 WD SATA 2 250 GB 16 MB BUFFER SAPPHIRE X1600XT THERMALTAKE PUREPOWER 680 WATT התוצאה ב 3DMARK05 יצא 5133 אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם משהו יודע איך הכרטיס הזה בביצועים: nvidia geforce 6600nx msi. האם סיומת nx היא כמו le? תודה..
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ביום ראשון אני מקבל אותו , אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. קניתי מ IVORY, ובנתיים אני עומד שם על: כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואמרו לי שהוא לא משהו, אז רציתי לדעת בטווח מחירים שלו מה הייתם לוקחים שיאפשר לי ביצועים סבבה במחיר שבסביבות של הכרטיס מסך הנ"ל. תודה רבה לכם ושיהיה לכם שבת שלום. *** אמרו לי שחשוב מאוד שהכרטיס מסך יהיה עם 1G ולא 512 בשביל כל העסק..
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-