כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מצורפת תמונה של המפרט שלי, היה לי כרטיס מסך radeon 4850 שהלך אחרי כמה שנים, אז החלפתי לבינתיים לכרטיס -240 שהיה זרוק לי בצד איפשהו, עכשיו שאלה לי אליכם, איזה כרטיס מסך אני יכול לשים כדי שימקסם לי תביצועים של המפרט הזה (בשביל משחקים) בלי החלפת שום רכיב נוסף? אני מתכנן להזמין מאיביי כנראה. (הספק שיש לי הוא 500 Seasonic) תודה רבה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שנתחיל... מנהלים אנא סילחו לי על החריגה, אבל תסכימו איתי שמעט מיזה מתבקש... ותודו שנפלתם מהסרטון. https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח. המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ? או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ? אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כמה שנראה כמו תגובה לקהילת הגיימרים של משחקי מולטיפלייר כמו Dota ו- League of Legends, משיקה אנוידיה את הכרטיס ה-Maxwell החדש שלה לשוק הבינוני לכתבה: http://hwzone.co.il/gtx-960-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לאחר שעדויות על כך שכרטיס ה-GTX 970 מגיע עם תכנון לקוי של הזיכרון הגרפי שבו, AMD זורעת מלח על הפצעים עם הורדת מחירים משמעותית ופרסום כואב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%a7%d7%9c-amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94-r9-290x-%d7%91%d7%aa%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש אשר ישמש לגיימינג (משחקים כמו: Titanfall, Assassin's Creed black flag, Battlefield 4 ) כרגע משתמשים בכרטיס מסך on board. מפרט המערכת הוא: 1. מעבד: Intel core i3 1155 3220 3.3 GHz2. זיכרון: 4GB DDR3 1600 Mhz 3. לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov 4. ספק כח: A.PFC FSP460 5. מארז: Thermaltake V3 מע' הפעלה Win8 64 bit האם כדאי בנוסף לרכוש עוד 4GB? התקציב גמיש בכ 200 ש"ח במידה ויתקבל שיפור משמעותי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס הוא שווה? והאם אפשר להחליף אותו בהמשך לכרטיס אחר? מדובר על לפטופ
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך: אלה הכרטיסים SAPPHIRE R9 290X 4GB GDDR5 r9 290X 4gb ddr5 pci-e dual dvi-d/hdmi/dp או GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition נגיד במידה שתיהם באותו מחיר...מה יותר חזק מבחינה גרפית שישמש אותי לאורך זמן? והשאלה אם אני צריך לוח אם מיוחד או רכיב מיוחד בשביל אחד מהם? או שכול לוח אם סטנדרטי יתאים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, להלן המפרט שלי - מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרון ראם - A-Data 4GB(2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme **הוספתי ביום שישי עוד 4GB מאותו דגם Nanya Technology ,ז"א 2x2GB ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSSS-650HT APFC-F3 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ספק מעבד וכו'...) המטרה - להריץ משחקים חדשים כמו Far Cry , shadow of mordor וכו'.... סכום - שלא יעבור את ה-1200 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא משנה הסתדרתי עם החיבור קניתי היום 280X משומש מTMS, עכשיו אני רואה שקיבלתי 7900, אני יודע שזה בערך אותו כרטיס אבל זאת חוצפה. הכרטיס יצא הרבה לפני ובטח היה יותר זמן בשימוש, אני צריך לקבל בדיוק מה ששילמתי ומכרו לי לא?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי ספק 550W שמחזיק כרגע GTX280 אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: "Asus gtx670-dcmoc-2gd5 2gb mini small form factor" האם הספק מספיק בשבילו? מצ"ב פרטים של הספק:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא ראיתי שכתבו על זה פה והרגשתי שחשוב להעלות את הנושא. מבדיקות שנעשו בימים האחרונים מסתמן שיש בעייה בכל כרטיסי ה GTX970 שגורמת שירידה חדה במהירויות הגישה לזיכרון. הבעיה לא משפיעה על כל הכרטיסים באותה המידה, בחלק מהכרטיסים הירידה בביצועים היא רק בגישה ל 500MB האחרונים אבל בחלקם ניתן לראות ירידה בביצועים בגישה ל 1GB האחרונים. כרגע NVIDIA רק שחררו הודעה קצרה בפורום שלהם שאומרת שהם בודקים את העניין, עוד לא ברור אם אפשרי לפתור את הבעיה עם דרייבר או שיהיה צורך בעדכון firmware או אפילו RECALL לכל הכרטיסים. מקורות: http://www.guru3d.com/news-story/does-the-geforce-gtx-970-have-a-memory-allocation-bug.html http://www.overclock.net/t/1535502/gtx-970s-can-only-use-3-5gb-of-4gb-vram-…
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-