עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpidiMan,

ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Iniesta,

שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by MisterB,

שלום לכם. ברשותי הספק הבא: http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm כפי שניתן לראות בדיאגרמה, לספק שני יציאות PCI-E של 6 פינים כל אחת, והוא מגיע עם כבל אחד של 6 ל-6 פינים ועוד כבל של 6 ל-6+2. הכרטיס האחרון שלי דרש חיבור אחד של 6 וחיבור אחד של 8, והכל עבד בסדר. כעת ברשותי כרטיס חדש שדורש שני חיבורים של 8. הוא הגיע עם זוג מתאמים של 2x6 ל-8. כפי שאתם רואים, יש לי רק 2 יציאות של 6 מהספק, לכן אני לא באמת יכול להשתמש במתאמים הללו. השאלה שלי היא, אם אקנה עוד כבל כמו זה שכבר יש לי (6 ל 6+2), האם אוכל להשתמש בשניים כאלה בבטחה עם הכרטיס? במידה והתשובה חיובית, מדוע הם טרחו להוסיף מתאמים של 2x6 ל 8, אם אפשר לחבר 6 ל 6+2 פשוט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gtrippleg,

חבר'ה, התייעצות. מכרתי את הכרטיס שלי (R9 280X) ואני מחפש שדרוג זול שיחזיק לחצי שנה הקרובה, ויימכר יחסית בקלות כשיהיה לי חשק לשדרג למשהו קצת יותר רציני. יש מישהו שמוכר R9 290 TRI-X. מבדיקה שלי, משתמע שהקירור איכותי מאוד וניתן להשיג תוצאות לא רעות עם OC. שווה לשלם עליו 1K? האופציה השנייה, שחשבתי עליה היא לקנות R9 290 רפרנס במחיר ריצפה, ולקרר אותו עם G10 ו-H55 (הכל יד שניה כמובן) בעלות כוללת של ~1K~... אבל סביר להניח שהכרטיס לא יימכר כל כך טוב.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a2%d7%a8%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%9e%d7%94/

7. Started by Judge,

אני עדיין מתלבט... אני לא יודע מה לקחת. הבאג של GTX970 קצת עצבן אותי, אבל מה גם אין לי בכלל מסך FHD. האם עדיין מומלץ? יש גם את R9 290x שגם הוא טוב, אבל אמרו שהוא צריך ספק יותר חזק. אני לא יודע מה לקחת. אין לי מסך FHD ושמעתי שכדאי להשתמש בו במסכים של FHD. אני אשמח למענה! תודה.

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by naki,

אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה

9. Started by סעדה,

אהלן הגיע היום המחשב החדש מעבד 4790 המחשב נותן תמונה מהלוח אם כך שזאת בעעה בכרטיס אני מניח, אני מחבר את הכרטיס למסך והוא פשוט נכנס לפאוור סייבינג מוד. אני אני יכול לעשות? הלוח של asrock לקחתי אותו כי רציתי wifi וbluetooth מובנה והמוכר אמר שיעבוד פיקס ואני נניח שגם בודקים לפני שהכול עובד אז בכלל כנראה הבעיה איתי. המחשב נרכש בפלונטר ד''א מה לעשות? כן הכרטיס נדלק אני עכשיו מביא מקלדת כדי להתקין תווינדוס וננסה לפתור את הבעיה אחריי שהוינדוס מותקן אבל יש לכם רעיון או פתרון לבעיה שלי? תודה רבה מראש זיו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ? וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון? נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?

12. פרטים טריים על סדרת הכרטיסים הגרפים \"Radeon 3XX\" של AMD חושפים את האסטרטגיה המעניינת של החברה בדרך לכיבוש מחדש של השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e/

• 70 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. א. לא לנסות לשכנע אותי שה-GTX970 גם לאחר הבאג (=רמאות) שווה יותר גם אם זה נכון לא מוכן שירמו אותי ויגלגלו עיניים לשמים. ב. לא מעוניין בכרטיס של AMD ג. מחיר להשקעה: 2000 ש"ח ד. יעוד: גיימר + עיבוד ווידאו (SONY VEGAS) תודה למסייעים

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by ZXY1,

מחפש כרטיס למשחק ברמה של GTA5 מבחינת עלות/תועלת מה כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by jonathan buchwald,

האם כרטיס מסך GTX970 יכול להריץ תוכנות עריכה ב4K ? תוכנות LIGHROOM פוטושופ וכו

16. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

18. התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…

19. שלום אני עם מחשב ישן (בן 6, נקנה בהמלצת הפורום) עם מעבד AMD Phenom II X925 וכרטיס מסך מובנה AMD HD4200. קניתי מסך חדש Dell U2414H הבעיה: יש לי רק יציאות DVI + HDMI במחשב, וכניסות DP ו-HDMI במסך. שימוש ביציאת HDMI גורמת לדרייבר (הישן ללא עדכונים קיימים) של הכרטיס להתייחס למסך כאל טלויזיה HD והורסת לי את הצבעים ואת כיוון הגאמה והשחור. השימוש העיקרי במסך הוא לעיבוד תמונה וחשוב לי דיוק הצבע. אני חושב האם לקנות כבל שיוציא DVI מהמחשב ויכניס DP (או mini DP) למסך - אלא שלא מצאתי כזה (רק כאלה שעובדים בכיוון ההפוך). אפשרות שנייה - לקנות כרטיס מסך (יד 2?) שלא יחנוק את המחשב - שיש לו יציאת DP. כמובן שלא מעוניין לשים על זה יותר מ-200 ש"ח (+/-) אשמח לעצתכם - מה פרקטי וזמין יותר, ואם …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני לא בטוח למה אבל אני מתקשה להאמין שהכרטיס שלי לא מצליח לסחוב כמה שכבות במקביל.. כשאני מריץ 5 שכבות יחדיו במקביל התצוגה מקדמת קופאת אחרי 3 שניות בערך שהיא עובדת חלק. המחשב הוא כזה: מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) כונן פלאש SSD Crucial MX100 256GB דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 760 SuperClocked ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). האם צוואר הבקבוק נובע מהכרטיס מסך או מזיכרון הראם ??

21. Started by seed20,

שלום רב. בעקבות שאלה ששאלתי בפורום לוחות אם (מקור) הופניתי לכאן לברר לגבי כרטיס מסך שיתאים למחשב ישן לצורך הפיכתו לסוג של מדיה סנטר לעניים בסלון. המחשב היינו מחשב pentium D 820 2.8GH ומותקן בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1536GH של RAM. השימוש יהיה ניגון סרטי בלו ריי וקבצי 1080P ומעט משחקים (לא כבדים, בשביל זה יש מחשב חדש), השאלה איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות על מנת לענות על דרישות הבסיס הנ"ל (וכמובן שיהיה לא יקר ). הלוח אם המדובר הינו gigabyte ga8i945pl-g בעל חריץ PCIe X16 אחד. תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mics,

מחפש אתר עם מידע טכני על כרטיסי מסך, כזה שאפשר למיין בו עפ"י תאימות/תמיכה בפרמטרים שונים. מישהו מכיר אתר בסגנון הנ"ל? נ.ב. חשוב לי מאוד שיהיה אפשר לראות האם הכרטיס תומך בHDCP או לא.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מקווה שזה לא נחשב כתוכן שיווקי... כי אני בספק שהדבר הזה יימכר מתישהו...

• 35 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.

25. Started by leahd3,

יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים