עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כותרת

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by timac,

שלום קיבלתי מחשב חדש AMD 5000 2 GIGA 8800 GTS 320 קודם כל איך התוצאה 8000 ב MARK06 ?? דבר שני איך אפשר לעבור לתצוגה רגילה קלאסית אני לא מצליח..? דבר אחרון האם 56 מעלות מנוחה זה בסדר לכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by liordavid,

כרטיס מסך - 9800GX2 בהגדרות צרחך לסמן על Multiple GPU, אבל בהגדרה הזו אני לא מצליח לראות בטלוויזיה. החיבור למסך מחשב ב- DVI החיבור לטלוויזיה - HDMI בתצורה השניה- Multiple Display זה כן עובד. אי אפשר לעבוד עם Multiple GPU ב 2 המסכים ברזולוציה שונה, כמו בשאר כרטיסי המסך ?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Dorfl,

אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by vich,

אחלן מה זה בדיוק כרטיס עריכה?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by eliyho,

הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nahonh,

שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by amirx19,

מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  9. אהלן, חשבתי לשדרג את ה GTX 770 שלי לכרטיס מסך חדש בכיון ה 1070 הרגיל ( לא TI). האם למישהו יצא לעבוד עם הדגם הזה ויכול להמליץ או שיש סיבה לא לקנות אותו? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500408 אני רוצה לחכות למבצעי בלאק פריידי או סייבר מונדיי בתקווה שהמחיר יהיה יותר שפוי באזור המחירים שהיו לפני הקפיצה במחירי כרטיסי מסך, השאלה מאיפה כדי להזמין? 2 האופציות הן או newegg או אמאזון US, שאמאזון יוצא קצת יותר זול בקצת פחות ממאה שקלים. אשמח עם מישהו יכול לעזור.

10. Started by roker,

שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. אבא שלי מחפש כרטיס גראפי מקצועי (QUADRO). הלוח אם שלו הוא GA-8ST800 GIGABYTE. לוח אם AGP עכשו יש לו 6200GT. הוא מעוניין לקנות את FX 1000 והוא רצה לדעת אם הוא שווה 50 $( קונים מחו"ל) ואם הכרטיסים האלה באמת יותר טובים לשימוש בתוכנה SOLIDWORKS לעומת הכרטיסים הרגילים ב 500 שקל ולאיזה כרטיס רגיל הוא בערך משתווה מבחינת התוכנה הזאת. חיפשתי ביקורות שמשוות בין הכרטיסים המקצועיים לרגילים ולא מצאתי. אשמח אם תמצאו לי אחת. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by BlackSheep,

מי מהם יותר אמין? אני ככל הנראה הולך לקנות GTX 560Ti, אבל שמעתי שהג'יגבייט יכול לעשות בעיות. מצד שני אף פעם לא קניתי כרטיס של ספרקל, ואולי הם גרועים.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by d-murder444,

קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Kenny,

היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. האם יש תוכנה נוחה ופשוטה לניהול מסכים ? מלבד המובנה של וינדוס או של דרייבר כרטיס מסך העניין שיש לי 2 כרטיסי מסך : hd 4870 למשחקים hd 6450 לסרטי תלת מימד אני כבר מאוייש מהשליטה, האם יש אופצייה מהירה פשוט להחליף כרטיס מסך מבלי לעשות לאחד disable ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כול סדרות ה9800, כמו שאנחנו מכירים אותם, הוציאו שלוש גרסאות מומהרות יש את הKO יש את SSC ויש SC כאשר SSC זה הכי מהיר, אחר כך KO ואחר כך SC מי שרוצה שיעיף מבט באתר שלהם http://www.evga.com/articles/400.asp עכשו השאלה, מישהו יכול להעריך מתי יגיע לארץ? שימו לב שדרך האתר שלהם, ניתן כבר לקנות אותם, אבל זה כנראה רק לאנשים שגרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by casio222,

שלום, לאחרונה התקלקל כרטיס המסך שלי ורציתי לקנות חדש רק שאני לא יודע איזה יתאים ללוח אם + מעבד + ספק. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) זיכרון: 2GB כרטיס המסך הקודם (אותו אני מחליף): Radeon X700 256mb אם צריך פרטים נוספים אני ארשום. תודה מראש, בברכה, עמית.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב דיי סביר (ראו מפרט) , אני עובד המון עם MAYA (תוכנה למידול ואנימציה בתלת מימד) ופה ושם משחק משחקים לא הכי כבדים (TF2 , BF2 ) כרגע עם הכרטיס מסך הנוכחי הכל זוחל לי . אני מעוניין להשקיע עד 1200 (מעדיף באיזור ב1000 אבל אם יש משהו ששווה את זה אני מוכן להשקיע) , הכרטיס מסך יהיה בAGP , ואני לא מעוניין לחכות ולהשקיע במחשב חדש (לוח אם , זיכרון מעבד וכו' ,כבד עליי ) . עכשיו השאלה הגדולה היא , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מסך יעודי לעבודה בתלת מימד (Quadro , FireGL ) או שאפשר להשקיע בכרטיס מסך שמריץ משחקים כדוגמת HD3850 והוא יריץ לי כמו שצריך את MAYA .. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2256 HD3850 http://tms.co.il/product/2461 Quadro FX 3…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by abcdjkh,

שלום רב. אני מעוניין בכרטיס מסך PCIE בעיקר לעיבוד וידאו ובכלל לא למשחקים. (מעבד Q6600, ספק ליברטי 400W, עד 720 ש"ח אפילו פחות, 2GB OCZ). אני מתלבט בין אלו: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - 553 ש"ח http://www.skypc.co.il/sg_product~18133~8~0.htm# http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1245 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - 604 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 ל2600 יש קירור פאסיבי? (אם לא האם הוא רועש?) מה יותר טוב הUVD או הPureVideo HD? איך יכול להיות הפרש של למעלה מ80 ש"ח ב8500 בין שתי חנויות המציעות כרטיס זה? יש המלצות אחרות? תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

כן, גם הרבעון השלישי של שנת 2017 היה שובר שיאים מבחינתה של מפתחת השבבים הנודעת לכתבה

24. Started by X-nOize,

שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dimitry,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.