עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilanb0,

מה עדיף: מאוורר על כרטיס מסך או בלי מאוורר (רק צלעות קירור)?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

עד היום לא שמעתי את המאוורר כמעט , במהירות סטוק ובלי לשחק וכו פתאום התחיל להרעיש כמו לא יודע מה.. וזה במהירות מאוורר של 26-28 .. כלום ממש אני כבר מימשתי פעם אחריות בקשר לבעיה הזו והנה עוד הפעם זה קורה. מוזר מאוד ( אולי בכלל עדיף לי להחליף לאיזה מערכת אוורור יותר טובה? Accelero twin turbo pro כמו זאת למשל ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. היי יש לי Giga-Byte Radeon 8500 Deluxe (עם התושבת קירור הגדולה) וכתוצאה של הרבה נפילות מתח המאוורר השתגע ועכשיו הוא מוציא רעשים מחרידים פניתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס (pchardware) והם אמרו לי שהאחריות לא כוללת מאווררים ושאין ברשותם מאווררים מקוריים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג מאוורר מקורי שיתאים לתושבת קירור והאם אני יכול לשים במקום מאוורר אחר תודה.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by yoni725,

קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אחרי כל מה שעשיתי בשבילו, הנקיונות התקופתיים, המריחה מחדש של נאנוטרם, הנשיפות העדינות מדי פעם, המתח (וולט וחצי או כמה שהוא לא צריך) שנתתי לו בקביעות... אחרי שלושה ימי צליעה, המאוורר של הכרטיס מסך שלי מת. מדובר בכרטיס Triplex Geforce 4 MX 440 (מתנת HWzone!). המאוורר עצמו הוא עגול ומחובר לכרטיס בשני פיני פלסטיק. עכשיו השאלה מה עושים. הטמפרטורות של המחשב שלי סבירות לאחרונה (41\35), אבל אני עדיין חושש... השאלות הן: 1. האם אני יכול להמשיך לעבוד בימים הקרובים עד שאני אמצא פתרון? 2. האם יש דרך להחליף אותו? איפה אני יכול להשיג מאוורר שיתלבש שם כמו שצריך? 3. מה אתם אומרים על מאוורר לסלוט PCI שנושף אוויר כלפי מעלה? אם אני אשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך זה יהיה בסדר? כמה הם מרעיש…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן. המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק! יש לי מס' שאלות: א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת? ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים? ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר. ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס …

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. creative TNT2 32MB בן 4 שנים (מותקן על מחשב עם P3-400MH) הוא הגיע עם מאוורר קטן עליו, ועכשיו המאוורר הפסיק לעבוד. המחשב לא משמש לשום דבר עם גרפיקה כבדה, לא נתקע ולא מתריע על בעיות. להשיג מאוורר חדש, או להעיף את המאוורר שהפסיק לעבוד ולתת להיטסינק קצת אוויר?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by ashbit_q,

נהרס לי המאוורר פיזית בכרטיס של חברת PILOT ארבע שיניים מהמאוורר נשברו וצריך תחליף הכי זול אם אפשר לעזור !!! והאים יש אפשרות רק להחליף מאוורר במקום הכל ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Anonymous1,

היי, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מדגם RTX 3060 Ti, ראיתי שיש גרסאות עם שני מאווררים ואחרים עם שלושה. רציתי לשאול, כמה ההבדל משמעותי ומשתלם? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by ToyMan,

שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)

12. אבל ממש מאוכזבבבבבב הוא פחות טוב מהכרטיס המובנה HD 4000 ?!?!?! מה אני לא עושה טוב ?? אני מתבאס להתחיל לחשוב על להוריד משחקים עם גרפיקה יפה !! CS לא רץ חלק... אפילו לא נראה טוב ביחס למחשב . כשאני מפעיל את כל הפילטרים בCATALYST התמונה נוראית ביותר ויש קווים ממש ממש לא חדים ואף עקומים ! איך מתמודדים עם זה והאם עשיתי משהו לא בסדר ????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by holy_man,

קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי 8800GTS, וביצעתי לו בדיקה בתוכנה 3DMARK 06 ואני חייב לציין שאני ממש מאוכזב מהציון (6342); ובכלל, הכרטיס למשל בOBLIVION בקושי מגרד 20 FPS, ברזו' של 1024*768 (כמובן שכל האופציות הם במקסימום) ובלי AA כלל (מה שבכלל לא הצלחתי להפעיל HDR+AA ביחד) אך זה כבר סיפור אחר; למישהו יש פיתרון לנושא? תודה לעונים, רון

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Idan-h,

תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

הייתי אצל חבר שיש לו 9800GT והמשחק פעל לו יותר חלק מאשר אצלי. הכיצד זה יתכן?!?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מה הולך עם המחירים של ה X800 PRO ? הם לא יורדים.. במקום זה הם אפילו עלו בכמה אחוזים... אני דחיתי קניה של כ.מסך כדי לקנות את ה XL מארה"ב וגם הוא משווק ב 400$ כרגע... 100 דולר יותר ממה שהובטח... וזו גירסתם PCIE כך שלא נראה לי שישתלם בכלל לקנות AGP... מה יהיה איתם ? הם רוצים לשבור את NVIDIA בכך שהם מבלבלים ת'ציבור ? דמיט!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by dror1723,

רכשתי לפני כחודשיים כרטיס מסך SPARKEL GTX460 768MB על מנת לשחק במשחק ARMA 2 OA ברזולוציות טיפה יותר גבוהות ממה שהייתי רגיל. וגיליתי שהכרטיס הנ"ל לא מצליח להחזיק את המשחק ברזולוציה של 1680X1050 לאורך זמן... שכן לאחר כשעה משחק אפילו פחות אני מקבל לאגים נוראיים שלא קשורים לאינטרנט... רק לאחר הורדת הרזולוציה במהלך המשחק הלאגים נעלמים. האלה האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך או שזו בעיה אחרת. המחשב שלי הוא CPU Q9300 ABIT IP-35 PRO 4GB RAM 500GB HD WINDOWS 7 PRO 32BIT אני לא מאמין שיש צוואר בקבוק על המחשב

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by xxxlr1,

אוקיי אז המאורר של הכרטיס מסך שלי (של HIS) עושה מלא רעש ובעיות גם לאחר שנוקה מאבק ושומן. אמרו לי שצריך להחליף.. השאלה איך אני עושה את זה ואיזה אני צריך לקנות..? אני לא ממש מתמצא בזה אז בואו תעזרו לי :] השם המלא: HIS ATI RADEON HD5770 1GB

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by LiorZi,

יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by arik100,

כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 פשוט כשהוא מסתובב - רגיל , לאו דווקא מאמץ - הוא מרעיש מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  22. Gigabyte radeon hd5850 מה עושים במצב כזה? ניסיתי לנקות אותו עם קצת פן ושואב ולא עזר מה לעשות? איפה אפשר לקנות מאוורר כזה כמה עולה? האם אני יכול להחליף לבד או שכדאי לתת רק לטכנאי? תודה

23. יש ברשותי HD 7950 לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות אז החלטתי להריץ תוכנה לבדיקת מאמץ לבדוק שהכל תקין. התוכנה שאיתה בדקתי היא OCCT הרצתי את הבדיקה במשך 35 דקות תוך כדי הבדיקה HWMONITOR רצה ברקע כדי לבדוק נתונים לפני ואחרי הבדיקה כל הרכיבים בסדר גמור חוץ מהכרטיס מסך שנראה שהמאוררים שלו נשארים על אותה מהירות אני מצרף תמונה של התוכנה תשימו לב בעיקר למהירות המאוררים ולטמפרטורה זה לא נראה לי תקין שבטמפרטורה כזאת המאוררים יישארו על אותה מהירות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. השאלה בכותרת. אי אפשר לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית מאז. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by m0tek,

יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.