עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. מתלבט אם לקנות עכשיו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143045 או לחכות ל- 7800GS ל- AGP. מה אתם אומרים? בנתיים אני תקוע עם 9800PRO.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by Om1,

כולם אומרים שה 1080ti יגיע בקרוב ושהמחירים של ה GTX 1080 ירדו. זה נכון? בכמה צפוי שירדו? איפה הכי זול לקנות את ה GTX 1080?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. אז ההתלבטות היא כמו בכותרת. יש שני דברים להתחשב בהם: - כנראה שה- Fermi משתחרר במרץ, במקרה הטוב - פברואר\סוף ינואר. אני מתגייס במרץ, ואם אני אקנה אז כבר לא ישאר לי הרבה זמן להנות מהכרטיס. - אני כרגע משתמש בכרטיס מסך זמני ושאול שאני מוכרח להחזיר as soon as possible. השימושים הם: משחקים, גם כבדים מאוד, מכל הסוגים, כולל Crysis. אני משחק על Dell 2408WFP, רזולוציה 1920x1200 בהגדרות גבוהות - לכן חשוב כרטיס מסך כמה שיותר חזק. שאר המפרט: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by mrmoti,

צריך לבחור כרטיס מסך חדש - מה יותר טוב? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עולה 1490 ש"ח או eVGA 6800GS 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381 עולה 1525 ש"ח תודה!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

האם אפשר לקנות בארץ את הכרטיס מסך שספייר הוציאו לא מזמן כבר לAGP אין לי כסף לקנות מחשב חדש ולמען האמת זה די דבילי לפני שAMD יצאו עם הציפסט החדש שלהם וככה כולנו נקבל הוזלות =P אז אני תקוע כרגע עם הAGP שלי איפה אפשר לקנות את הX1950 תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. הזמנתי את הGTO ULTIMATE ואם ההפרש לא רציני אז אני יכול לחסוך כ400 ש"ח אשמח אם תענו לי ולא תפנו אותי לחיפוש משום שזאת כבר ניסיתי תודה. עריכה: טוה אני מבין שאוטוטו עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI, אז אני אחכה עם הכרטיס יש כבר בנצ'ים ל1600XT או משו כזה? כי זה כרטיס שמור להחליף את 6600GT\X800GT נכון? יש עליו כבר ביקורות? מחירים משוערים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DrizziTx,

בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. Started by harara,

אוקיי, אני די מיושב דעתי בקשר לקניה של XFX GEFORCE 6600GT 128MB DDR3 ב-1350 ש"ח מKSP. שאר המפרט- P4 2.8 800 לוח אם- משהו עם 865, תומך בAGPX8 RAM- 256X2 400MH ורכיב שהולך להיבעט בבושה- ג'יפורס 5200FX. אם למישהו יש אילו שהן הערות, שיאמר עכשיו או שינצור פיו לעולם.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by F430,

בסוף לא קבלו את הכרטיס אשראי שלי אז אני מושך את הכסף עכשיו רציתי לדעת כמה משתלם עכשיו לקנות כרטיס חשבתי לקנות 8800GTS אבל עוד כמה זמן יוצאים כרטיסים כדי לי לחכות?

13. עם כל הבלאגן שיש בפורום על כרטיסי ה DX10 הייתי חייב לקפוץ ולהתייעץ בעצמי יש לי אפשרות לקנות את ה BFG 8800 GTS 320 בכ1200 שקל כרגע אני עובד עם ה ATI 800XL שהוא כרטיס סבבה לגמרי אבל (!) לא תומך בכלל ב SM3 דבר שמאוד מאוד מבאס אותי וזה עוד לפני שהזכרתי שקניתי מחשב לפני מספר חודשים (אפשר לראות בלינק למפרט בצד) והכרטיס מסך שלי מהווה חתיכת צוואר בקבוק עכשיו, אני הבנתי עם השנים, שממש לא משתלם להשקיע בכרטיס מסך מעל 2000 שקל.. עדיף לקנות משהו בינוני ולהחליף בטווח של כשנה ל 8800 GTS אני מחכה כבר כ"כ הרבה זמן.. לפחות 3 חודשים אבל המחירים היו פשוט לא שפויים אז עכשיו כשיש לי את הדיל הזה מולי, אני מאוד מתפתה ללכת עליו ולוותר על ההשקה של ה R600 אז מה אתם אומרים? ללכת על זה או לא ?

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by tomer12345,

אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by Jook,

השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by horbzin,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2 מצד אחד ... או מצד שני ! http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B מה עדיף ? מה כדאי מה ההבדל בניהם ? המפרט שלי : מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) האם אחד הכרטיסים לא תואם ? והאם יהיו בעיות כלשהם עם אחד מהם.. אני פשוט רוצה שכל המשחקים ירוצו ח-ל-ק תודה מראש על העזרה !

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by yoav9,

אני מתחבט ביני לבין עצמי, כידוע (ואם לא אז תתבישו) אני קונה רק משחקים שמגיעה להם, כלומר אם יש משחק שממילא לא הייתי קונה-כלומר בחיים שלי לא הייתי משחק בוא, אז אני משיג אותו בדרך חוקית יותר או פחות... אבל, כאש מגיע משחק שמגיע לו שיקנו אותו, אני קונה כי המפתחים השקיעו ואני חייב לשחק אותו! לדוגמא מקס פיין, black & white, וכו... בקיצור DOOM III לא הולך להיות משחק טוב, אני מתכוון במשחקיות, הוא הולך להיות רגיל :-\ אז השאלה שלי זה האם מגיע למתפחים שאני או מישהו יקנה אותו רק כדי לאתגר את המחשב שלי בביצועים שלו? האם הכרטיס הגרפי של יעמוד בעומס שלו??? מה לעשות???

• 61 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by AK,

שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע לחו"ל וחשבתי לקנות שם את הכרטיס הזה(120$ אם אני לא טועה). הורים שלי לא ממש בטוחים שזה טוב לקנות בחו"ל ומציעים לי לחכות עד חודש נובמבר ולראות אם המחיר יפול עד מתחת ל600 ש"ח אז השאלה שלי אליכם היא: האם שווה לי לקנות בחו"ל ב120$? ועוד שאלה: האם המחיר של הכרטיס יכול ליפול מתחת ל600 ש"ח עד לחודש נובמבר בתודה מראש. ארטיום קוזיק

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by orlupo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by דני אופיר,

עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Kfir,

יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.