עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aiw,

מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Sting,

מה אתם אומרים על מסכי ה LCD החדשים בזיגזג עם ה 16MS ? הם איכותיים מספיק למשחקים וסרטים ללא בעיות ? איך הם מבחינת האיכות לעומת מסך 19 CRT איכותי בסדר גודל של 2000-1800 ש"ח ? שווה להשקיע עוד כדי לקנות LCD 17 בסדר גודל של 2600 ש"ח ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=215_213_98 תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Dym,

חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני חייב לקנות כאטיס מסך ודחוף! יש לי כרטיס מסך ישן מאד וכל המשחקים החדשים לא עובדים עליו...... אני רוצה לקנות אחד חדש, אבל... אני לא יודע ולא מבין שום דבר בכרטיסי מסך, אז איך אני אמור לקנות אחד? מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה כרטיס מסך? מה טוב בכרטיס ומה לא? מה צריך להיות להיות בכרטיס מסך טוב ועם אין מה עושים? של איזה חברות כדי לקנות, ושל איזה חברות אסור לגעת? כמה אמור לעלות כרטיס מסך? בקיצור אנשים אני צריך עזרה!! תודה מראש.. Some Thing....

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by SEangel,

מה עדיף: 8500LE/64 או 9200/128?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by lipa,

יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו התקין את הדריוורים החדשים של ATI ויכול לתת ביקורת עליהם?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by phantomII,

שלום אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש אני לא יודע איזה דגם לבחור 6600GT או 6800. האם אני בכלל ארגיש בהבדל בינהם על המערכת שלי AMD 2500 + EPOX 8RDA3 512MB תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ITSIK86,

יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DVD,

דגם-NEC גודל מסך : 17 TFT רזולוציה מקסימלית 1280x1024 at 60 Hz גודל נקודה 0.264 קונטרסט\חדות 450:1 בהירות 250cd/m2 זמן רענון 16ms זווית צפייה אופקית 160 מעלות זווית צפייה אנכית 145 מעלות משקל : 4.7 ק''ג עומד בתקן TCO 99, אחד התקנים המתקדמים בעולם 3 שנים אחריות עכשיו אני מביא אותו ב700 שקל חברה אני לא מבין שום דבר במסכי LCD איך המסך הזה שווה תמחיר שווה בכללי יענו איכות ראייה העם היא טובה וכל ההגדרות זמני תגובה וכל השאר אני לא מבין כלום חברה תגידו עם המסך טוב בכללי ועל תגידו לי לך על משהו אחר כי זה או זה או מסך 17 שטוח רגיל של סמסונג או מאג גם באזור ה 700 שקל

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nemo9439,

קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roie,

אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 2 דגמים: Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Retail Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Bulk

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Tal14,

ההורים שלי חזרו מחו"ל והביאו לי מסך דק ColorTac המפרט שלו: 17 אינץ' מקס' רזולוציה: 1280X1024 15 פינים קצב רענון: 31.5-80 KHz 56-75 H מה אתם אומרים??

19. Started by MisterL,

....

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by freesoul23,

איזה כרטיס עדיף מבחינת חברה ומבחינת אתר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=704 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7111 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3402 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1479&CatCode=63 תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by K_D,

אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היה לי את הג'י פורס 5700LE והביצועים לא סיפקו אותי. אחר כך לקחתי ראדון 9550 של ג'יגבייט וזה ממש ממש לא סיפק אותי כרטיס על הפנים דום מפעיל לא טוב, וניד פור ספיד אנדרגאוונד 2 בכלל על הפנים. עכשיו השאלה שלי: הזמנתי ג'יפורס 5700 256DDR 128BIT גירסא רגילה לא מוחלשת של ג'יגבייט, יעבוד לי חלק דום, NFSUG2? תודה רבה מראש זה דיי דחוף לי.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by diesel_r,

שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2284&p=1

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.