עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC עד 400 ש"ח עכשיו אני מחפש כרטיס שמצריך רק יציאה אחת במארז, עד עכשיו כל הסרטים עבדו לי סבבה ב1080P עם המעבד הגרפי של מעבד, שבוע שעבר האבא שלי החליף טלוויזיה לאחת עם 4K, עכשיו כל סרט שרואים מדי פעם יש קרטועים, ניסיתי לחבר בצורה חיצונית את אחד הכרטיסי מסך האחרים שיש לי וזה סידר את הבעיה, עכשיו הבעיה שלי זה שעשיתי טעות עם הכנה של המארז, ויש לי אפשרות רק להכניס כרטיס מסך עם שמצריך סלוט אחד. אני מתלבט בין שני כרטיסים: הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8459 השני: http://www.tms.co.il/product/13064 הספק כוח שלי הוא של Seasonic 300W בתצורת SFX, ככה נראה הספק כוח http://www.silentpcreview.com/Seasonic_SS-300SFD_80Plus

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by CyAn1de,

שלום חברים נתחיל מזה שהייתי צריך משהו בסיסי+ לאחד הפרוייקטים שלי, וחיפשתי כרטיס מסך פשוט: באיביי נתקלתי בGTX750 TI במחיר זול ולא הגיוני למציאות שלנו: https://www.ebay.com/itm/PCI-E-Extended-Port-VGA-Gaming-Graphics-Card-For-GTX750ti-2G-GDDR5-128Bit-CA/372235280711?hash=item56aaf3a147:m:m2r7yKOJ0tpm0m-lMNGpWoQ *מעניין החיבור המאוורר של הכרטיס ללוח חיפוש זריז ברשת אישר את החשד שלי - הכרטיס מזוייף! אותו הכוכב שבלינק בסרטון: מטרת הפוסט בעיקר להזהיר שלא תיפלו בפח על שטויות כאלה

4. טרי מהיום: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-rtx-3070-ti-graphics-cards-tackle-amd-radeon-rx-6000-big-navi-lineup/ תקציר מנהלים: על רקע הבנתה של נוידיאה כי הסבב הזה ביצועיו של RDNA2 קרובים מתמיד לאלו של ספינות הדגל שלה, מה שמעמיד את בכירותה במצב מסוכן, היא נחלצת לשולחן השרטוט בבהילות שיא על מנת להשיק כרטיסים חדשים שישפרו את הביצועים של 3070/3080 הנוכחיים. 3080ti הוא כרטיס ביניים שבין 3080 הרגיל ל- 3090. למען האמת אין שם הרבה מקום לתמרן מלכלחילה, הביצועים של שני אלו קרובים. בכל אופן, 3080ti יחזיק 15% יותר ליבות מ- 3080 הרגיל (שהם רק 5% פחות מ- 3090 אגב) ויעלה את רוחב פס הזכרון מ- 320bit ל- 384bit בשידוכם ש…

5. הודעה בכותרת

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?

8. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. 6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by asafmanor,

בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB המפרט של המחשב שלי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W - מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case רציתי לדעת: 1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו? 2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by gal651,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Bakshi1,

טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)? תודה.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by zivgor,

שלום, קניתי GeForce 1060 עם מאוורר, ואני שם לב שהוא עובד קצת כשמערכת ההפעלה עולה, ומפסיק מיד אחרי כן. האם מישהו מכיר ויודע להגיד אם זה נורמלי? האם ישנו טרמוסטט המפסיק/מפעיל את המאוורר? למיטב ידיעתי המאוורר צריך לעבוד כל כל המחשב פועל. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by SpidiMan,

ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by pxst17,

כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.

• 59 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by EAD,

אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום ותודה רבה שנכנסתם אז ככה, לאחר שיטוט של מספר חודשים כאן, לקחתי ת'ידע הקטן שרכשתי והזמנתי לחברי מחשב חדש דנדש מבוסס AMD, הסתכלתי במפרטים המומלצים של כאן ע"מ לקבל הנחיה כלשהי, שיניתי את הרכיבים בהתאם והזמנתי מחשב מבוסס על המפרט הבא (בהתאם לתקציב): AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VTXH+ 256MB DDR PC2100 MAXTOR 40GB 7200RPM D740-6XL ASUS 52X וכמובן ה Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE, הזמנתי לו את כל החלקים מזיגזאג, ואמרתי לו שאני כבר אתקין לי את המ"ה, תוכנות וכל השטויות האלה, לאחר שבוע ומשהו הוא קיבל את המחשב, באתי והתחלתי להתקין הכל, ההתקנות עברו חלק, אולם מ"ה לא זיהתה ת'כרטיס מסך בהתחלה, התקנתי דרייברים מקוריים ולאחר מכן שיחקתי קצת עם הAA ועם הדמואים. כשנמא…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.