כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שימו לב, אחד הוא כרטיס עם אוברקלוקינג קטן של BFG.. אולם הוא 8800GTS... עם S!! השני הוא עם אוברקלוקינג גדול ומכובד של SPARKLE CALIBRE.. אבל הוא בלי הS.. רק 8800GT. הנה הכרטיסי מסך: http://tms.co.il/product/5288 http://tms.co.il/product/4889 אשמח אם תתנו את דעתכם בעניין.. ד"א אני יודע שיש 9800GTX CALIBRE שזה הכי מומלץ.. אבל זה מקפיץ את המחיר ל5000 ש"ח וזה סכום שלצערי (הרב!) אין לי.. אני פשוט לא יכול לחכות עוד.. אני חייב להזמין מחשב.. ואני חושב ש8800GT\S יספיק לי מאוד.. לא חושבים כמוני? תומר.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:41 חשוב לי רק להגיד שזה מאוד מאוד חשוב.. עשיתי הזמנה, הם שאלו אותי והמליצו לי מאוד להחליף את זה לGTS.. מדובר רק ב60 ש"ח יותר..לעומת ז…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים בנרות כרטיס מסך לתושבת AGP במחיר של כ-600 ש"ח. במחיר הזה אנחנו מוצאים כרטיסי Radeon 9700 PRO (כרטיס ישן) או כרטיס 6600 חדש יותר, אבל לדעתנו מדובר בגירסת LE (לא בטוח). השאלה מתחלקת לשניים: 1. האם ה-9700 עדיין יכול להתמודד עם משחקים עכשוויים (1024X768 בלי שום פילטרים)? 2. האם יש המלצה טובה לכרטיס AGP בטווח המחירים של 600 ש"ח (בנסיון לא לחרוג מהמחיר הזה). קנייה בחו"ל (גם ב-EBAY) בהחלט באה בחשבון. תודה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ווינדוס וויסטה כשיצא (מתי שיצא, אי אפשר לדעת עם מיקרוסופט) יציג לעולם את DirectX 10. בתור פלטפורמה כלכך פופולרית, תוך זמן קצר נראה משחקים שתומכים בו. האם זה אומר שכל מי שהשקיע ב- SLI או כרטיסים יקרים ימצא את עצמו מסתכל מהצד על כל אלה שנהנים מהמשחקים החדשים? ממה שאני רואה כרגע, אפילו הסדרה החדשה של כרטיסי מסך של nvidia תצא לפני הוויסטה (8000). אני לא רואה מצב שמישהו קונה כרטיס היום, שלא תומך ב DX10 ולא אוכל אותה. מצד שני, מה? נחכה שנה כדי לשחק במשחקים? ב- Oblivion לא היה אפשרי לשחק ללא Shader model 3.0, ה-8000 יצאו עם SM4 ומי יודע מה DX10 יביא איתו. זאת כמובן לא דילמה חדשה. שלא לדבר על כל הספקולתיות לגבי פיסיקה (מעבד ייעודי מתוך המולטי-כור? כרטיס ייעודי? מעבד גרפי מולט-כור…
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, בהמשך לדיון שלי: הייתי שמח להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך שיתאים למסך 4K. אני לא גיימר ורוב עבודתי היא מול תוכנות עריכת קוד, ולעיתים תכופות גם פוטושופ בעזרתו אני ממיר קבצי PSD לאתרים. נכון להיום אני עם שתי מסכים ועם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7700, הכל רץ נהדר. בדיון שאותו ציינתי לעיל, ייעצו לי לברר כאן האם 2GB RAM בכרטיס המסך יספיקו לעבודה במסך 4K? הסתכלתי לדוגמה על מחשב הMac שגם לו מסך 4K וגם הוא בעל כרטיס מסך 2GB, אבל אני מניח שכמו שאר המכישירם של אפל, אין מקום להשוות בין הדברים. התקציב הוא כ-600 ש"ח, ניתן גם עד 700 ש"ח לכל היותר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך כדי לשדרג, בתקציב באזור של ה1500~ אפשר לחרוג קצת, מה שנראה לנכון... שישמש לכל המשחקים החדשים היום, מניח שמבחינת שאר הרכיבים המחשב סבבה לא? נקנה לפני שנתיים... רק שיהיה עם קירור טוב ויהיה שקט. זה המפרט הקיים: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H97-HD3 Seasonic S12G-550W 80+ Gold Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות את הכ. מסך הזה: Radeon X1950GT SUPER 512MB. אני משקיע בזיכרון בגלל שאני מעוניין בעתיד לשדרג למסך 22 אינץ' והבנתי שזה ישפיע על המשחקים אם יהיה רק 256M זיכרון. השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה תומך בחיבור שני מסכים בו-זמנית, כך ששניהם יהיו השולחן עבודה שלי, כלומר שולחן עבודה אחד ארוך על שני מסכים. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP. מה דעתכם?
-
- 52 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידיי כרטיס מסך מסוג r9 280x שלו שני חיבורים של שמונה פינים. ספק הכוח שלי הוא Seasonic M12II 620 Bronze. הוא הגיע עם כבל אחד של PCI-E שבסופו 6+2 פינים ועוד כבל של 6 פינים. כלומר אם אני מחבר את שני הכבלים הללו חסרים לי עדיין 2 פינים - אם כי הכבל של ה 6 פינים כן יכול להיכנס לחיבור של ה 8, וכשניסיתי המחשב עלה והכל עבד בסדר גמור. אני תוהה אם זה לא מסוכן או אם אני באמת יכול לנצל ככה את הכרטיס שלי, מחיפוש בגוגל מצאתי תשובות סותרות. כמו כן מדובר בספק מודולארי והחיבורים בצד הספק הם כולם של 6 פינים, כך שאני תוהה אם הוא בכלל מתאים לעבוד עם כרטיסים כאלה (הרי מבחינת וואט נשמע שיש לו מספיק). גם לגבי מתאמים שאפשר אולי לקנות, לא ברור לי אם זה מ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה. האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח). או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך אפילו משומש שהמחשב הישן והחלש (ראו מפרט) ינצל או לפחות שינוצל מספיק טוב, עד שאני אקנה מחשב קומפלט עוד איזה שנה או יותר. התקציב הוא עד 350-400 שח למשומש, ולחדש 450-500... כרגע אין לי יותר מידי כסף למשהו רציני רק שיריץ סביר על 1042 הגדרות בינוניות משחקים... תודה מראש, אור.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב החדש שלי, כרטיס שיעלה בסביבות 700 שח. חבר שלי ממליץ לי לקנות את ה 7600gs, אני משחק AAO וearh 2160 ומשחקי אסטרטגיה שונים ברמה גרפית גבוה.. מה אתם אומרים הכי יתאים לי? (אם למישהו יש ניסיון עם 7600 אני אשמח לקבל ביקורת..)
-
- 47 תגובות
- 2.3k צפיות
-