עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilanb0,

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by nas,

היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by gal651,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי, במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות? אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ohadk123,

שלשום, כאשר הדלקתי את המחשב שלי, היה לו קווים לבנים ופשוט עשה ריסטרט וזה ועוד פעם קווים לבנים ועשה ריסטרט, לפעמים כאשר הדלקתי אותו (כיביי אותו והדלקתי אותו הרבה פעמים) הוא עבד ואחרי חמש דקות הוא התמלא בנקודות ריבועיות אדומות וקרס, ששלחנו אותו לתיקון אמרנו שכרטיס המסך שלו נהרס, אז מישהו יכול להמליץ לי כרטיס מסך מעולה? אחד שמריץ סרטים בHD 1080. תודה! אוהד

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by yairxx,

היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by LazyBurger,

היי חברה, קניתי את המחשב שלי לפני בערך 6 שנים - יש לו Core 2 duo E6600 2.4ghz ו8800gts 640mb שכבר בקושי סוחב. אני רוצה לתת לו שדרוג חגיגי לכבוד fallout 4, עכשיו השאלה היא מה הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה שהמעבד יוכל לנצל אותו? אני חשבתי על הgtx960 - שגם צריכת ההספק שלו ממש נמוכה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by gilad0327,

אני מעוניין ב- LCD למשחקים וסרטים עם כניסת DVI . התקציב הוא בסיבבות ה- 2000-2400 17 אינצ'... אם יש בתקציב הזה גם 19 זה טוב . ואני מעדיף של LG .. בגלל אחריות הפיקסלים

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by eido300,

כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by אביב גפן,

התחיל לדגדג לי בקצות האצבעות שדרוג לכרטיס, יש משחקים שהוא מתחיל קצת לגמגם בהם. מעבד: i7 4790K לוח: Asus Z87 Maximus VI ראם: 32GB DDR3 1600MHz ספק: Seasonic ברונזה כלשהו עם הספק של 600 או 650 וואט. כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 4GB רזולוציית מסך: 2560x1080 השאלה היא האם יותר נכון מבחינת עלות/תועלת לשדרג ל970 יחיד או לקנות עוד 770 עם 4GB ולעשות SLI, אני חושב שה4 ג'יגה על הכרטיס (כפול 2) יהיו סבבה לרזולוציה של המסך שלי. כמו כן, אני לא בטוח שהספק יחזיק SLI ואת המעבד (בלי אוברקלוק כרגע) מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Nirco,

החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אני מתלבט אם לקנות: (משומש מ טי.אם.אס)sapphire radeon r9 280 dual-x oc 3g (שתי חיבורים של 6 פינים). sapphire radeon r9 280x vapor x oc 3g (שתי חיבורים של 8 פינים). הספק שיש ברשותי הוא : FSP EVEREST 700W 80PLUS-http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=120 אני לא מצליח להבין האם בספק ברשותי יש שני חיבורי 8 פינים הספק ברשותי כ 4-5 שנים.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Gam3r,

שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by cool_man,

אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by esaly,

היי לכולם, יש לי מחשב די ישן : מעבד I7 3770K זיכרון 16GB ספק SEASONIC 650W כרטיס מסך AMD 7770 ומסך ברזולוציה 1920 על 1200 מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך בעיקר למשחקים בסדרת BATTLEFIELD. אודה למציאת מחליף הולם לכרטיס המסך שימנע ממני צוואר בקבוק ויהיה במחיר שפוי :) הרבה תודה לעוזרים...

18. אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. 6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by singera,

יש לי את המשחק FS2004 והוא זז מאוד לאט (במחשב החזק שלי) האם זה בגלל הזיכרון, כרטיס המסך, או ההרד דיסק שטוחן כל הזמן?

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Ev,

ראיתי מגוון כתבות שאומרות כי אפשר לקבל את BF4 בחינם כשקונים כרטיס מהאחרונים של RADEON דוגמא: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-200-bf4-windforce,25258.html איפה אני יכול לרכוש כרטיס שמכיל את האופציה הנ"ל? ואם יש פרטים נוספים שצריך לדעת? (בארץ/בחול? חנות מסויימת? זה שובר הנחה או ממש חינם? זה נשלח עם המשחק או שמקבלים קוד וכו...)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Erez44,

שלום, יצא דרייבר חדש לבעלי כרטיס NVIDIA,נראה שיש ממש שיפורים בדרייבר הזה,והוא גם תופס יחסית הרבה מבד"כ. להורדה תוריד מפה: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx פרטים על הדרייבר החדש: * WHQL-certified driver for GeForce 6-series, 7-series, 8-series, 9-series, and 200-series GPUs, including the newly released GeForce 9800 GTX+, 9800 GT, 9500 GT and 9400 GT GPUs. * Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04). * Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  23. היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים