כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב של 800 ש"ח? חשבתי על gtx750 אבל רציתי לשאול המלצות על כרטיסים אחרים אולי טובים יותר בתקציב? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
התחיל לדגדג לי בקצות האצבעות שדרוג לכרטיס, יש משחקים שהוא מתחיל קצת לגמגם בהם. מעבד: i7 4790K לוח: Asus Z87 Maximus VI ראם: 32GB DDR3 1600MHz ספק: Seasonic ברונזה כלשהו עם הספק של 600 או 650 וואט. כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 4GB רזולוציית מסך: 2560x1080 השאלה היא האם יותר נכון מבחינת עלות/תועלת לשדרג ל970 יחיד או לקנות עוד 770 עם 4GB ולעשות SLI, אני חושב שה4 ג'יגה על הכרטיס (כפול 2) יהיו סבבה לרזולוציה של המסך שלי. כמו כן, אני לא בטוח שהספק יחזיק SLI ואת המעבד (בלי אוברקלוק כרגע) מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום בKSP מתאם כזה שהופך מvga לטלויזיה עכשיו יש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro וזה לא עובד לי...חיברתי ככה..יש לי רק DVI אז שמתי מתאם מDVI TO VGA ואז שמתי את הVGA TO RCA כיביכול הדרייבר מזהה לי כאילו עו מסך ועשה לא CLONE אבל בפועל לא ראים תמונה בטלויזיה עכשיו למה אני שואל את כל זה כל מעשה כרטיס שלי מוציא כבר מובנה SVIDEOו2 יציאות DVI והוא תמיד היה מחובר ככה אבל קניתי את המתאם כדי לבדוק עם זה תומך אצלי בגלל שאני שוקל להחליף לכרטיס חדש (ושם מין הסתם לא יהיה יותר יציאת SVIDEO) אז למה זה לא מזהה לי? בגלל שיש על הכרטיס כבר SVIDEO ? בכרטיס החדש שאני יביא זה יתמוך? או שגם לא בטוח? תודה על העזרה אלי.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)? תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה עם מחשב AMD כ 10 שנים... החלטתי ללכת על מערכת גיימינג סבירה ביותר שתדע לשרת אותי לפחות ב- 5\7 שנים הקרובות אך כמה שיותר קטנה מבחינת מארז מכיוון שהמחשב נמצא בסלון ומחובר לטלויזיה 50" לכן התחדשתי ב : לוח אם : mATX MSI Z270M MORTAR מסדרת ה - ARSENAL מעבד : SOCKET 1151 INTEL I5 6500 3.2GHZ זיכרון : CORSAIR VENGEANCE DDR4 2X8 3000Mhz הארד-דיסק : SSD WD-GREEN 240GB =מע' הפעלה + (יש עוד 2 רגילים סה"כ 2TB) קירור למעבד : FREEZER I32 CO מארז מחשב ZALMAN T5.. http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=54 סה"כ עלות כ - 3,600ש"ח... מפה לשם כל הנוגע לכרטיס מסך הוא עדיין לא עבר שדרוג ( GTX 6500 ) בגלל התלבטות ב…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברה, קניתי את המחשב שלי לפני בערך 6 שנים - יש לו Core 2 duo E6600 2.4ghz ו8800gts 640mb שכבר בקושי סוחב. אני רוצה לתת לו שדרוג חגיגי לכבוד fallout 4, עכשיו השאלה היא מה הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה שהמעבד יוכל לנצל אותו? אני חשבתי על הgtx960 - שגם צריכת ההספק שלו ממש נמוכה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות? אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, הייתי רוצה להתייעץ בנוגע לכרטיס המסך שלי. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב לפני פחות משנה, מסוג X1950XT שבק חיים. לקחתי אותו למעבדה של אייבורי והם אמרו בטלפון שיחליפו אותו ל-RX1950XT. סבבה. כשבאתי לקחת את המחשב, התברר שהם שמו בסוף X1950PRO, ואמרו לי שזה כרטיס טוב יותר. חזרתי הביתה והתחלתי לחפש השוואות בין שני הכרטיסים, ולפי מה שמצאתי (לינקים מצורפים בהמשך), הכרטיס המקורי שהיה לי היה יותר טוב מה-PRO. שני הכרטיסים דרך אגב הם עם 256 מגה זכרון, ללא OC. האם הדבר באמת כך ואני לא טועה? בשיחה עם השירות לקוחות הם עדיין חושבים שה-PRO יותר טוב כי הם טוענים שהוא יותר יקר (לא נראה לי ככה לפי ZAP). קצת קשה לי לעשות השוואה מדויקת, כי יש הרבה נתונים ואני לא שולט יותר מדי. האם תוכ…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום 4, 1.5 ג'יגה זכרון, שלא מצליח לנגן 720p- ז'תומרת, לא עומד בעומס (עוצר לפרקים). שאלתי היא- האם מספיק לקנות לו כרטיס מסך חדיש (AGP Sapphire Radeon HD3450 512MB DDR2) תומך HD, או שאני אצטרך לעדכן גם את המעבד? (אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, כי יש לי מחשב אחר בחדר השני). המטרה היא לחבר אותו לטלויזיה במקביל למסך, כשהמסך מקבל רזולוציה של 1920X1080, ולטלויזיה אני רוצה להוציא 720p.
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום למחשב לאולפן הקלטות ביתי איזה מבין האפשרויות הכרטיס מסך הכי מומלץ? יחובר למחשב 2 מסכים האפשרויות הם:gtx1650,rx580,NVIDIA NVS 510,QUADRO K2000 ,NVIDIA QUADRO P620. הכרטיס מסך ישודך למעבד רייזן 3900x.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3446 מה אתם אומרים עליו יש לו קירור טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם החומרה שלי מספיק טובה לכרטיס מסך ספציפי? לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 ספק: PSU Fan 12cm Bronze 750W CV750 Corsair מארז: Tower Mini 10 Draco Antec משום מה זה מעתיק לי את המילים הפוך. כלומר המילה הראשונה מופיעה מצד ימין. איזה כרטיס מסך מקביל ל-3050 טי איי בנייד?
-
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-