עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ev,

ראיתי מגוון כתבות שאומרות כי אפשר לקבל את BF4 בחינם כשקונים כרטיס מהאחרונים של RADEON דוגמא: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-200-bf4-windforce,25258.html איפה אני יכול לרכוש כרטיס שמכיל את האופציה הנ"ל? ואם יש פרטים נוספים שצריך לדעת? (בארץ/בחול? חנות מסויימת? זה שובר הנחה או ממש חינם? זה נשלח עם המשחק או שמקבלים קוד וכו...)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by esaly,

היי לכולם, יש לי מחשב די ישן : מעבד I7 3770K זיכרון 16GB ספק SEASONIC 650W כרטיס מסך AMD 7770 ומסך ברזולוציה 1920 על 1200 מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך בעיקר למשחקים בסדרת BATTLEFIELD. אודה למציאת מחליף הולם לכרטיס המסך שימנע ממני צוואר בקבוק ויהיה במחיר שפוי :) הרבה תודה לעוזרים...

3. אהלן לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום 4, 1.5 ג'יגה זכרון, שלא מצליח לנגן 720p- ז'תומרת, לא עומד בעומס (עוצר לפרקים). שאלתי היא- האם מספיק לקנות לו כרטיס מסך חדיש (AGP Sapphire Radeon HD3450 512MB DDR2) תומך HD, או שאני אצטרך לעדכן גם את המעבד? (אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, כי יש לי מחשב אחר בחדר השני). המטרה היא לחבר אותו לטלויזיה במקביל למסך, כשהמסך מקבל רזולוציה של 1920X1080, ולטלויזיה אני רוצה להוציא 720p.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by cool_man,

אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by EpoXi,

המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ לוח אם K8M890M2MA של WinFast 2.00GB RAM ספק 500W כרגע יש לי 7300GS יש לי תקציב יחסית דל של עד 450 ש"ח, אפשר טיפה לחרוג... איזה כרטיס הכי טוב למשחקים ?? תודה רבה לעוזרים ^^

7. היי, במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות? אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Thunder Child,

אני מרים את הכפפה שזרקתם באתר... התקנתי DX 9.0 ו Catalyst 3.0 על המחשב: P4-2.4B 512 Pc2700 Samsung 40GB Maxtor 7200 Radeon 9700pro-Gigabyte F900B LG Creative Live! 5.1 GA-8PE667 הזהרו לנפשותיכם! קודם כול התחילו בעיות עם JK2, המשחק קופא כול כמה דקות ומשתחרר, לא בדקתי את MOHAA. מה שעשיתי (לפי THREAD שראיתי ב RAGE3D) זה לבטל Animated Icons ב SYSTRAY וזה פתר את הבעיה. הרצתי 3DMARK...התוצאה שלי צנחה! מ 13660 ל 7200. אין לי מושג למה! בדקתי הכול AA סגור AF סגור כול האפליקציות מכובות, בדקתי מספר פעמים...הורדתי את catalyst 3.0 והתקנתי 2.5 חזרה, התוצאה היא שוב 13662. אין לי מושג למה! DX9.0 מותקן עדיין. בפורום של RAGE3D לא ראיתי שלמישהו זה קרה, אנשים איבדו 100-200 נקודות אבל לא 6000…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. אני גיימר כבד ואני מעוניין בכרטיס הכי טוב שאפשר לרכוש ב1000-1100 אני הרבה זמן לא בעסק של כרטיסי מסך ואם אני לא טועה הכי טוב שיש במחיר הזה הוא RADEON 9600 XT ? ועוד שאלה קטנה... אם כרגע יש לי P4 2.6 GHZ 512 PC 3200MB DDR אני יוכל להריץ דום 3 ופאר קרי על HIGH ? תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. סוף סוף בנצ'מרק ל3DMARK שבודק את יכולות הDX12, עניין אותי לדעת איך הGTX970 מתמודד עם DX12, מסתבר שלא משהו בכלל, בכללי NVIDIA עדיין בחיתולים בכל מה שנוגע לDX12, נראה שAMD מרוויחה יותר מהמעבר אליו ולASYNC. הבנצ'מרק מאוד מרשים והסצנה די מעניינת, בחורה (בלשית זמן) עם ראי שמאפשר להסתכל בזמן אמת אל העבר בתוך מוזיאון שנכבש על ידי חייזרים נלחמת על חייה, הגרפיקה מדהימה! זו התוצאה שלי (GPU+CPU סטוק):http://www.3dmark.com/3dm/13213619 כבר יש ברשת כמה דוגמאות מעוד כרטיסים, אותי עניין לראות את ה1080 הירוק ואת הRX480 האדום, מסתבר שהאדומים חזקים במגרש הASYNC: זו דוגמא של 1080 במבחן: וכאן בחנו קבוצה…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:Intel i5-2500K. ספק כוח:Enermax Modu87+ 700W. מסך:SAMSUNG BX2450. זיכרונות:Crossair 8GB DDR3 1600Mhz. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. התחדשתי בכרטיס מסך חדש 6970 מתוצרת ג'יגבייט,לאחר כשבועיים שפעל פיקס - הופיעה ההודעה:"Amd Catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה." - לאחר הופעת הודעה זו,ניסיתי לשנמך דרייבר מ11.12 ל11.11 ואז התצוגה הופיעה באופן תקול לגמרי:מריחות של צבעים שונים:אדום,כחול,לבן,שחור וכו'... האם הסיבה/ות להופעת הודעה זו ומה שקרה אחריה,יכולות להיגרם עקב דרייבר אחד ו/או שניים תקול/ים (11.11 + 11.12),שהורדו מהאתר הרישמי של AMD (היות וכרטיס המסך חדש לגמריי),כי לאחר התקנת הדרייבר 12.1 במצב SAFE MODE,שהיה הכרחי לפעול בו - חזרה התצוגה לפעו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Erez44,

שלום, יצא דרייבר חדש לבעלי כרטיס NVIDIA,נראה שיש ממש שיפורים בדרייבר הזה,והוא גם תופס יחסית הרבה מבד"כ. להורדה תוריד מפה: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx פרטים על הדרייבר החדש: * WHQL-certified driver for GeForce 6-series, 7-series, 8-series, 9-series, and 200-series GPUs, including the newly released GeForce 9800 GTX+, 9800 GT, 9500 GT and 9400 GT GPUs. * Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04). * Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש פה אז אם יש בעיה אישפהו באשכול שפתחתי אנא סליחה (למפרט המלא) אחרי התמונה רשמתי טופס (בבקשה תיהיו רציניים בנושא זה חשוב לי מאוד תודה ) פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 200 תאריך מתוכנן לקניה: 24/03/16 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX (הייתי רוצה לדעת מה זה CrossFireX) באילו משחקים תשחק? Rocket League, GTA V, Fallout 4, Carmageddon: Reincarnation, X-Com 2 מעוניין לבצע OC לכרטיס המסך? כן אבל שזה יהיה מכוון איך שהמפעל כיוון אותו לא ממש רוצה לשחק בזה ואם אני כן צריך אני צריך עזרה חנות: (Ivory, KSP). החנויות האלו הכי קרו…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by LazyBurger,

היי חברה, קניתי את המחשב שלי לפני בערך 6 שנים - יש לו Core 2 duo E6600 2.4ghz ו8800gts 640mb שכבר בקושי סוחב. אני רוצה לתת לו שדרוג חגיגי לכבוד fallout 4, עכשיו השאלה היא מה הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה שהמעבד יוכל לנצל אותו? אני חשבתי על הgtx960 - שגם צריכת ההספק שלו ממש נמוכה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Bakshi1,

טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)? תודה.

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Enable,

טוב לפני כמה חודשים רציתי לקנות כרטיס מסך [HD5770] אבל אמרו לי לחכות כי עוד מעט יוצאים הכרטיסים של NVIDIA , ראיתי כבר בכמה חנויות שהם יצאו ואני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל. מפרט Asus p5k/epu 2GB RAM E8400 Thermaltake 500W כעיקרון אני יותר מעדיף NVIDIA למה תמיד אם ATI היו לי בעיות. תודה.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Nirco,

החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by singera,

יש לי את המשחק FS2004 והוא זז מאוד לאט (במחשב החזק שלי) האם זה בגלל הזיכרון, כרטיס המסך, או ההרד דיסק שטוחן כל הזמן?

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by yairxx,

היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים