עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. לאחר התייעצות פה לגבי קניית כרטיס מסך . רכשתי את הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB . ולאחר הרכבה קלה ופרמוט המחשב, ניסיתי להשתמש בו במשחק מחשב America's Army PG וGTA IV. וראיתי שהכרטיס המסך הישן readon 7850 עבד עם המשחק הרבה יותר טוב. (למשל בכניסה מחודשת של הסריבר הייתי בין הראשונים ועכשיו אני בין האחרונים, כניסה לוינדוס ויציאה באמצע המשחק קשה לו מאוד ולוקח לו זמן [כמה דוגמאות קטנות].) לי נראה שהכרטיס לא עובד כ"כ טוב. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה , אני חושב שאולי שהספק הוא הבעיה Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver שרכשתי מTMS מלפני כשנה וחצי. השאלה אם זה בעיה בספק אפשר שהמחשב יעלה אבל …

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  2. מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים שיהיה בשוק כרטיסי המסך בעתיד ? אני אפרט : ראינו לא מזמן ש-ATI הודיעה על הפסקת ייצור ערכות שבבים ל-INTEL, http://hwzone.co.il/news/1156780942/67842/ מה יקרה אם הם יבצעו מהלך שה-CROSSFIRE גם יהיה בלעדי ל-AMD ? בלוחות עם ציפסט של 975X של אינטל היה עד היום תמיכה ב-CROSSFIRE בלבד, מעניין אם עכשיו לאחר רכישת ATI על ידי AMD, תהיה תמיכה ב-CROSSFIRE בציפסטים הבאים של INTEL, או שהם יבצעו מהלך כמו של NVIDIA שה-SLI פעיל רק על לוחות עם ציפסט שלהם. תחשבו על זה, במידה ובאמת AMD-ATI יבצעו מהלך כזה, שה-CROSSFIRE פעיל רק על גבי לוחות עם ציפסט שלהם, מה יהיה עם לוחות ה-HIGE-END של אינטל באיזה טכנולוגיה הם יתמכו ? אם בכלל ? האם INTEL יכנסו לתחום של כרטיסי …

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by TheShadow,

ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  7. שלום לכם היום התקנתי במחשב שלי את הכרטיס מסך INNO3D GTX 470 הדרייבר שהיה מצורף לכרטיס הוא 197.03 כאשר ניסיתי להפעיל את המשחק GTA IV המשחק היה מקוטע הפעלתי את המשחק על מסך 23 אינצ' 1920X1080 האם זה נורמלי ? אם אני מעדכן את הדרייבר לחדש יותר זה יכול לעזור? ולאיזה גירסה? יש לי I5 750 4GB זיכרון תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. תסתכלו על הכותרת,תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sh_idan,

פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by sim,

למי שמחזיק את הכרטיס

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. תודה.

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by Tal-T,

לאיזה כרטיס ה-X1950 PRO 256MB DDR3 משתווה? תנו דוגמא לכרטיס מסדרה 3/4 של ATI או 8/9 של GF

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  14. איזה כרטיס מסך יותר טוב? זה: SAPPHIRE 4890 1GB VAPOR-X GDDR5 או זה? TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition 896MB DDR3 PCIe ו"GDDR5" של ATI הרבה יותר מתקדם מ"GDDR3"?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המחשב שלי כבר בן שנתיים וקצת, עד לפני מספר חודשים תפקד מצויין, אבל מאז דום 3 שפשוט אי אפשר לשחק בהגדרות גבוהות, NFSMW שאני נאלץ לשחק ברזולוציה 800X600 כדי להנות מהאפקטים ועוד מספר פאדיחות, הבנתי שאני צריך לשדרג אותו. כמובן שמדובר בכרטיס AGPX8 (בכל זאת מעל שנתיים). אז אני צריך המלצה לכרטיס הזול ביותר שייתן ביצועים עדכניים, 600 שקל זה הגבול העליון. אין לי העדפה בין כרטיסים של NVIDIA לATI. במחשב אחר בבית יש לי כרטיס X600XT 128MB PCIE שנותן ביצועים ממש יפים על מחשב ממש דומה במפרט.

16. Started by IdolAdmin,

שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לאיזה כרטיס מבית nvidia משתווה כרטיס amd rx590,והעם הוא משתלם? באילו הגדרות יהיה אפשר לשחק משחקים בסגנון bfv ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Orong,

ש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXTלמעבד יש OC ל 3.40Ghz. אני רוצה לעדכן את הכרטיס מסך, למרות שהוא עדיין לא כל כך גרוע. בעוד חודשיים יוצא המשחק Battlefield 3. ואני רוצה להתכונן אליו מבחינת מערכת בכדי שאוכל לשחק על ההגדרות המקסימליות. לאיזה כרטיס מסך מומלץ לעדכן? ואני רוצה כרטיס מסך הכי כדאי שניתן גם מבחינת המשחק, וגם מבחינת כמה שמתאים למעבד שלי וכו'. אין הגבלת ת…

• 50 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. יש לי Geforce 5900XT ואני מעוניין בשדרוג. ראיתי את X1600 PRO AGP ב-750 ש"ח ב-KSP. אחלה מחיר. אבל ראיתי גם את 6800GS ב-1400 ש"ח. קראתי ש-6800GS הוא מקביל של 6800GT, רק טיפה יותר חלש. מה המקביל של X1600?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  24. השאלה בכותרת. :

• 50 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.