כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הולך לקנות מחבר שלי כרטיס מסך שיש לו עוד אחריות לשנתיים מKSP אבל הוא עשה לא אוברקלוק קטן האם זה יבטל את האחריות שלו? הוא אמר שהוא הלך עם הכרטיס לחנות כמה פעמים (לא נראה לי תקלות רציניות) ולא עשו לו בעיות אפשר עזרא מבעלי נסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור... אני רוצה להציג סרט וידאו על 4 מסכים מחוברים (ז"א שכל מסך מציג רבע מסך) האם ניתן לעשות את זה עם כרטיס בעל 4 יציאות או אפשרי עם 2 כרטיסים בעלי 2 יציאות כל אחד... ואם אפשר המלצה על חומרה ספציפית אשמח... חשוב לדעת שזה אמור להציג סרטי וידאו 24 שעות 7 ימים בשבוע, זה מיועד לאולם תצוגה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קבלתי 2 מפרטי מחשב מאוד דומים כשההבדל המשמעותי היחיד הוא (כנראה) כרטיס המסך באחד הכרטיס הוא DDR5 2G GAINWORD GTX960 ובשני הכרטיס הוא Gigabyte GTX670 2GB WF3 אני מבין ששניהם מבחינת סקאלת המחיר נמצאים סביב ה 900 ש״ח או טיפה יותר אבל מבחינת ביצועים, לא מצאתי מקום שעושה ביניהם השוואה ברורה אני כמובן מעדיף לקחת את זה שהכי יחזק את המחשב, גם אם הוא עולה יותר אם זה עוזר, אני מתעסק בעיקר בדו מימד (דפוס והדמיות בפוטושופ וכו׳) אבל לפעמים כן גם עושה קצת תלת ווידאו - לא לעיתים קרובות ולרוב לא קבצים כבדים תוכלו לעזור לי להחליט? תודה דורון
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
AMD ו-NVIDIA מתכוננות במרץ לקרב ענקים עם כרטיסי מסך מפלצתיים חדשים שיתחרו על פסגת הביצועים החדשה של התחום לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-390x-%d7%a0%d7%92%d7%93-geforce-gtx-980-ti-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדימה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדיה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהוריים טובים, להלן המפרט הנוכחי שלי Intel Core i3 4130 3.4Ghz Intel Original Cooling Gigabyte GA-H81M-HD3 Hynix 8GB DDR3 1600 Samsung SSD840 Western Digital HDD 1TB Seasonic S12II-380 380W אני מעניין להוסיף למפרט הזה כרטיס Nvidia GeFroce GTX 750. ב SPEC שלו כתוב שצריך מינימום 300, אבל ראיתי יצרנית (לזכרוני gigabyte) שטוענים שצריך מינימום 400. אשמח לדעת האם הספק הנ"ל יחזיק את המערכת + הכרטיס וכמו כן, אשמח לקבל המלצה ליצרן ספציפי מבין הבאים: MSI http://ksp.co.il/?uin=22276 Gigabyte http://ksp.co.il/?uin=22250 EVGA http://ksp.co.il/?uin=22415 Palit http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PGTX75SO1GD5 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעמים רבות מוצאים את עצמם גיימרים נתקלים באפשרות ה-AntiAliasing (או בקיצור AA) במשחקים ולא כל כך יודעים במה לבחור. השמות מבלבלים, האפקטים שונים וכך גם ההשפעה על ביצועים. אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר בכל הקשור לסוגים השונים של המסנן המתקדם כדי שתוכלו לבחור בצורה החכמה ביותר באפקט שמתאים לכם. חשוב לזכור כי לא כל סוגי ה-AA קיימים בכל משחק. הסוגים הניתנים לבחירה משתנים בהתאם למנוע הגרפי ולבחירה של המתכנתים. סוגי ה-AA והשפעתם על ביצועים AA מחולק בעיקרון לשני סוגים - הסוג שחל על התמונה בעת העיבוד והסוג שחל על התמונה לאחר העיבוד (Post-AA). הסוג שחל על התמונה בעת העיבוד הוא זה המכביד ביותר על משאבי המחשב שכן הוא מעבד את הסצנה ברזולוציה פנימית גבוהה יותר ומכווץ אותה למימדי הרז…
-
- 45 תגובות
- 20.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי. קניתי r9 280X של גיגבייט ואני סובל מתקיעות של המחשב. החשד המרכזי שלי הוא שהספק שלי cougar rs 550w לא מחזיק את המערכת... הוא אמור להחזיק או שללכת לקנות ספק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קפצתי היום לKSP והבאתי את הכרטיס אחרי התלבטויות רבות. יש לי שאלה קטנה הספקתי להכניס את הכרטיס לOC יציב והכל אבל למה בGPU-Z זה מראה כאילו הזיכרון עובד על 2000 mhz? (זה לא אמור להתחיל מ7000?) GPU +150mhz mem +500mhz מתח +87mv Power limit 112% אני מאמין שיש אפשרות למתוח את הגבול עוד מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
E5450 באוברקלוק HD 6850 OC EDITION P35-DS3L 8 GIG RAM W460 COOLLER MASTER מסך 22" סמסונג תודה
-
- 28 תגובות
- 8k צפיות
-
-
בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חשקה נפשי לשחק ב CS GO. אני מחפש כרטיס מסך זול שיריץ CS GO סביר. המפרט שלי הוא: i3 4130 3.4Ghz Gigabyte GA-H81M-HD3 Seasonic 380W S12II Hynix 8GB DDR3 1600Mhz Samsung SSD 120GB WD HDD 1TB היום על כרטיס מסך של אינטל אני מריץ CS GO באזור ה 25-30FPS במינימום הגדרות. אני מחפש כרטיס מסך זול, נניח עד מקסימום 400-500ש"ח, של חברת NVIDIA (סורי AMD, התמיכה שלכם בלינוקס נוראית), שיהיה שקט ושיתן לי סביבות 100FPS בהגדרות סבירות. שידרוג ספק נלקח בחשבון ולא כלול בתקציב של כרטיס המסך, אשמח גם לדעת לכמה וואט עלי לכוון. תודה וחג שמח!
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני קניתי חלקים למחשב בנפרד בכמה חנויות אחד מהם היה כרטיס מסך מחנות STARTPC , (קניתי לפני שנה וחצי בערך אז עדיין יש אחריות) הכרטיס הוא GIGABYTE GEFORCE 780TI WINDFORCE OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4839#ov עכשיו בזמן האחרון גיליתי שכל הסדרה של המוצר הזה באה עם בעיה בקירור של הזיכרון של הכרטיס.. (vram) (הקירור של הליבה הגרפית טוב וזה מראה טמפרטורות טובות ) הבעיה היא שהקירור לזיכרון לא טובה וזה גורם לקריסות ול artifacting במשחקים . כמו בסרטון הבא מהמשחק the witcher 3 בסרטון רואים את השחור (0:01 ו0:41 בסרטון) זה דיונים מהפורום של geforce על הבעיה בקירור של הזיכרון : https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה עם החומרה של המחשב שלי. עיקרי החומרה: מעבד: i5-2500k 3.3ghz כרטיס מסך: radeon HD 6950 2Gb v2 ספק: antec true power trio 550Watt כמו כן כרטיסי הזיכרון שודרגו לפני מספר חודשים ל- 2x4 Gb DDR3 RAM ככה שיש 8Gb Ram כרגע. המחשב נקנה לפני 4 שנים בערך והוא עובד אחלה. לאחרונה באזורים מסויימים שאני משחק world of warcraft אז יש נפילות ב FPS. ניסיתי לשחק עם the witcher 3 אבל המחשב מתקשה עם הגרפיקה אפילו שאני מוריד רזולוציה והגדרות (נראה שאודיו יותר מהיר מהגרפיקה, מה שגורם לאי סינכרון בין מה ששומעים למה שרואים). תודה מראש לכל המגיבים. ממה שאני רואה בפוסטים אחרים זה בערך יוצא השלושה הבאים: radeon r9 290 radeon r9 280 GTX970 ממה אני רואה כדי לתת מענה אמיתי זה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-