עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J S Bach,

יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. (לא מצאתי מקום אחר כדי לפרסם את ההודעה הזאתי..) האם יווצר צוואר בקבוק במשחקים אם יש לי מסך כזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1502 האם זה ממש יפגע בגרפיקה/איכות במשחקים? (ה"כבדים") (לא מדובר על הכי הכי הכי גבוהה שאפשר... אלא על איכות טובה.) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. הדרייברים של Nvidia פשוט על הפנים זה ממש גועל נפש מה שהם עושים! :pissed: כל סט של דרייברים שניסים לפחות מהאחרונים יש לי רק בעיות עכשיו אני עם 100.87 ביינתים לא עושים בעיות. אבל לפעמים אני יוצא ממשחק וזה משבש לי את התצוגה של ה windows ואז אני צריך להתקין אותם מחדש... לפי מה שהבנתי ברשת זה בגלל שיש לי מסך WIDE. :pissed:

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by wais ass,

אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by pazer005,

מה עדיף בתכלס, כרטיס High-End אחד או שני כרטיסי Mid-End במערך SLI אן CrossFire?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?

8. Started by Vivaldi,

אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

אני רואה סרטונים בכל מיני אתרים בל אני לא שומע כלום... ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל אני לא שומע שום דבר.., האם אתם תוכלו לעזור לי ? וגם קבצי SWF אני לא מצליח לשמוע בכלל..

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by Mister-G,

כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by dog_foot,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Make_Party,

רציתי לדעת מה זה פילטרים? מה ההבדל בין משחק שפועל עם פילטרים ובלי?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by iveco,

יש לי לוח אם של גיגהבייט H61-S1 הלוח אם הוא MATX והכרטיס מסך מכסה לי 2 מתוך 4 של ה SATA איזה מעצבן זה , מי הטמב_ שעשה את הלוח הזה ? הכרטיס מסך 430GT הפשוט יותר לא מכסה את ה SATA לא יודע מה לעשות ... ממש חמור היצר_ הזה ... נראה לי אני אחזור ל 430GT איזה באסה זה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by DL,

טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך? דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת! עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מס…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. לפי מה שבדקתי אני צריך PCI-E x1 (די נדיר).. לא משהו יקר מידי.. 300 ש"ח בערך, אפשר גם מחירים יותר גבוהים אם נדרש. שיהיה טוב למשחקים כמו: 6 need for speed carbon, pro evolition succer ודברים דומים.. ואם אפשר.. לציין גם חנות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by ido_,

אני יכול להשיג 9600XT 256MB VIVO של שתי החברות בהפרש של 10 שקל, השאלה היא מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  19. ניסיתי לבנות מפרט בTMS לפי המפרט המומלץ למשחקים ב3000 ש"ח שנמצא פה באתר. במפרט המומלץ אומרים שכדאי לקחת את הHD4850. עם זאת,במהלך מעבר על כרטיסי המסך שTMS מציעה,נתקלתי בכרטיס הזה Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail(http://tms.co.il/product/5783) איזה מהם עדיף?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by evy,

במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. שלום יש לי לוח אם G31 עם 2 מגה ראם של 800 MHZ + מעבד אינטל E6300 ליבה כפולה במהירות 2.8 , ראיתי שבמשחק CRYSIS על הגדרות 1280 על 1024 והכל על High אני מקבל בין 30 ל50 FPS , זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by nk,

שלום למומחים, קניתי לאחרונה מסך שטוח שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1400 על 1050. במחשב שלי (Dell dimension 2400) יש כרטיס מסך שתומך ברזולוציות שונות ומשונות אבל לא 1400 על 1050. בנוסף, יש לי רק חיבורי PCI על לוח האם. האם מישהו מכיר כרטיס מסך, PCI שתומך ב 1400 על 1050? תודה מראש, nk

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  24. כפי שמתואר בכותרת אני מחפש כרטיס מסך חדש ביציאת PCI-EXPRESS כמובן שיהיה בעל יציאת HDMI שכל ייעודו יהיה צפייה בסרטי HD דרך הטלוויזיה בתקציב הזול ביותר. יש בKSP את ה‏Zotac‎ GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI שעולה 140 שקל. האם הוא יענה על הדרישות בצורה טובה? בגדול ניתן למתוח את התקציב עד 400 ש"ח אבל אני לא חושב שיש צורך. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. שלום! הסתכלתי בחדשות של האתר, וראיתי כי ATI הורידו את מחיר ה-HD4870! אני מניח שזה יגרור להורדת ה-HD4850 וכמובן לתגובה מצד NVIDIA, כן שכרטיס מסך זה של ATI (ה-4870) לפחות טוב כמו ה-GTX260. כרגע בתור אחד שבכל רגע היה אמור לקנות מחשב חדש, עם כרטיס 9800GTX+/4870/4850, אני רוצה לדעת תוך כמה זמן יירדו המחירים בארץ?? עד כמה תהיה ירידת מחירים זו משמעותית ומתי תיערך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.