כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אהלן, איזה כרטיס עדיף בתקציב של עד 500 ש"ח ? 8600GT או HD2600 pro או אולי כרטיס אחר ?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך יש-EN8600GT ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין חוץ מהמשחקים , עפילו המשחקים הישנים איאפשר לשחק ,ובגלל זה אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר מתקדם התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח אני מתלבת בין כמה כרטיסים Sapphire AMD Radeon HD6850 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8328 Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB http:/…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ההשקה הראשונית השאירה אותנו עם הרבה מידע חדש וגם הרבה סימני שאלה, אשר מתחילים להתבהר אט-אט בימים אלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה... אני צריך ממכם כמה דברים 1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב 2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס) 3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי) תודה מראש אור
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי כרטיס מסך RADEON X850 XT ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו בעיקר בגלל שהוא אינו תומך בSHADER 3.0. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית כרטיס מסך, לא כרטיס רציני אבל שיריץ אצלי משחקים בסבירות. התקציב הוא עד 500-600 ש"ח. הנה נתונים על המחשב שיעזרו לכם: 1 גיגה RAM PENTIUM 4 CPU 3.0 לגבי הלוח אם, איפה אני מוצא מידע עליו? חח על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי? תודה מראש=]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הכרטיס מסך (הקבלים הלכו) GF4MX440SE אני ממליץ לו לקנות את הRADEON 9550 מצאתי רק 2 גרסאות 128BIT: PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card - 501nis PowerColor Radeon 9550 128 Bit 256 Mb DDR Video Card- 550nis ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עוד כרטיסי 9550 של 128ביט? מצאתי רק גרסאות SE ו64ביט 2. האם כדאי להמליץ על כרטיס אחר? 3. האם אפשר למצוא את הכרטיסים במחיר זול יותר? 4. שווה להשקיע עוד 50 ש"ח ולקנות את ה256?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לו חיבור למסך הישן וDVI ויציאה של HDMI ויש לי טלוויזיה רגילה בחדר ולא קיבלתי כבלים בקופסא שלו מה לעשות איזה כבל צריך ?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה עדיף לי הדרייבר הרשמי של ATI או אומגה דרייבר? אם זה עוזר יש לי radeon 9600 xt...
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס 8600GTS מ FOXPC והוא לא בטוח אם החנות הזאת אמינה .. יש למישהו ממכם נסיון איתה? אתם מכירים אותה? איך היא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב? שלא מתחמם יותר מדי ומזה OS.? מיועד להרצה של משחקים כבדים על רמה גבוהה כמו: CRYSIS GTA IV CALL OF DUTY
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני מפעיל AA דרך Far Cry דמו, על הכי גבוהה, המשחק על 20 FPS... כשאני מפעיל גם AA וגם AF שניהם על הכי גבוהה בהגדרות של הכרטיס מסך עצמו, ומבטל את ה AA ו AF בפאר קרי, המשחק טס על 40 FPS ולפעמים מגיע ל 50... איך זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-