כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
התוכן בכותר. שיהיה מחיר נמוך ככל האפשר , שיהיהAGP, וזהו... תודה ענקית לכולם.
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מסתבר שזה בדיוק מה שהג'יפורס 6200 (AGP) מצליח לעשות אחרי כמה טוויקים בתוכנה, ועוד ב-1024x768 HQ http://www.vr-zone.com/?i=1907&s=7 גם בלי שינויים הוא מריץ את המשחק ב-42FPS, שזה דומה למהירות של רדאון 9800 פרו שעולה פי כמה. עכשיו רק נשאר למצוא חנות שתביא אותו לארץ.
-
- 68 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
האם יש משמעות לנפח הזיכרון (1גיגה/2גיגה) בכרטיסי המסך המתקדמים? באמת הייתרון של 2גיגה כ"כ משמעותי זה שווה תוספת מחיר של נגיד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.
-
- 59 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה כרטיס משתווה ואף יותר? ולמה לעזעזל ATI הפכה פתאום כל כך לא פופולרית? אשמח אם תפנו אותי לאחד מכאן http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=54&ParentID=0 תודה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומלץ? לא מכירה את החברה ועל סף קנית מחשב.. אלטרנטיבות עדיפות באותה סקאלת מחירים גם כן יעזרו אם יש תודה ;D
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לשדרוג עתידי. לא עקבתי לאחרונה אחרי ההתפתחויות בשוק... המפרט שלי נמצא בצד וכמו שאתם רואים הלוח שלי הוא ASUS P5B שלמיטב ידיעתי לא תומך ב-PCIE 2 אלא רק בגרסה 1. האם כרטיסים חדשים כמו סדרה 9 של NVIDIA או 260gtx יעבדו על הלוח? אני שואל את זה בלי להתייחס לעובדה שלא נראה לי שהספק יחזיק את זה...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא באותה רמת מחיר כמובן. הכרטיס לא במלאי בהרבה חנויות. בכלל לא מצאתי אותו במחיר הגיוני במלאי. אז התקציב עלה ל350, אפילו ל400. מה הכי כדאי? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 17:31:30 מי שיודע מי היבואנית של ג'יקיוב בארץ הקודם בבקשה שירשום. אני רוצה עדיין את הכרטיס הזה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1070 8g שנתיים אחריות אבל הכרטיס עבר MINING 3 חודשים מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 ויש לי לוח אם של ASUS P5K והבנתי שיש לו PCI-EX 1.1 הכרטיס יפעל?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למה הכוונה בעצם? אם כרטיס יכול להציג רזולוציה של 1920X1200 אז הוא נחשב תומך HD מלא? יש לי כרטיס שתומך ברזולוציה הנ"ל אבל עדיין יש כשאני רואה סרט ב-1080p הוא (הסרט) "קופא" או מקרטע לפעמים. זה קשור לקודקים או לכרטיס?
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להכניס כרטיס שהוא pcie 3 ללוח שמומך ב (pcie 2 (p5q asus האם צריך להחליף ספק כוח בגלל החיבורים של הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס/י מסך שיוכל/ו להחזיק 2 מסכים 4K מדגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879335 המפרט של המחשב הוא כדלהלן: CPU - Intel Core i7 5930K Motherboard - Asus X99-Deluxe RAM- Corsair Value Select DDR4 2*8G/2133 PSU- Seasonic X-1050W Cooling - Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 Storage- [OS]-Samsung SSD 250G 850 EVO Storage- Samsung SSD 500G 850 EVO Case - NZXT Phantom 820 White CD drive- PIONEER BD-ROM X12 SATA OS - Microsoft Windows 10 Home Heb 64 BIT תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יתרונו של כרטיס ה-QUAD הוא בתחום ה-3D בלבד - והוא פחות משמעותי בגרפיקה וקטורית 2D ?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-