כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה לשדרג מה260GTX 216 לGTX570 עכשיו השאלה האם שווה להשאיר את שתי הכרטיסים מחוברים לא בSLI וכאשר הGTX260 יתפקד רק בתור כרטיס פיזיקס וGTX570 כראשי אז זה ישפר את הביצועים ??
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי HD4870 512MB שרכשתי מלפני כמה שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי צרות.. שמתי לב שהמאוורר שלו מחליט בעצמו על כמה לעבוד (100%) למרות שאני מגדיר שהוא יהיה 50... גם המחשב שלי נכבה לגמרי כשאני מריץ COD:MW3 על הגדרות גבוהות למרות שבעבר הרצתי על אותם הגדרות והכל היה בסדר.. הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה זה 101 מעלות וזה מעל ומעבר למרות שעשיתי נקיון יסודי. נראה לכם שהכרטיס שלי מתחיל להידפק?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס הזה וראיתי שהוא הגיע עם קירור של 2 מאוררים במקום שלוש שכתוב. ידוע לכם על גירסה כזאת? זה משנה משהו? בחנות נאמר לי שזאת גירסה חדשה יותר של היצרן
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אהלן חברים. מפרט המחשב: זכרונות - kingston ddr3 4GB 133Mhz *2 מעבד - Intel i5 2400 לוח אם - MSI O67A-GD53 ספק - ANTEC vp550 Intel 330 180 GB - SSD כ. קשיח - 2 TB לא זוכר את החברה לצערי הרב נראה שהRadeon HD 7950 הלך. ניסיתי להפעיל אותו במספר מחשבים שונים, ולאחר מאמץ קצר כל המחשב נתקע (לא רק המסך, גם המקלדת לא מגיבה). לאחר שאני מתחיל מחדש את המחשב, המסך לא מקבל אות, ורק לאחר מספר רב של איתחולים המחשב עולה מחדש - וחוזר חלילה. בדקתי כבלים וכ"ו ולא הצלחתי לראות משהו חריג... בכל מקרה, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיתאים למחשב בן ה3 שלי. המטרה של המחשב היא gaming (הוא בן 3 אז לא המשחקים הכי חדשים מן הסתם) ואשמח לכרטיס שיהיה יותר חזק מהקודם - כאשר כמובן הוא ישאר בטווח הביצו…
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
התוכן בכותר. שיהיה מחיר נמוך ככל האפשר , שיהיהAGP, וזהו... תודה ענקית לכולם.
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מסתבר שזה בדיוק מה שהג'יפורס 6200 (AGP) מצליח לעשות אחרי כמה טוויקים בתוכנה, ועוד ב-1024x768 HQ http://www.vr-zone.com/?i=1907&s=7 גם בלי שינויים הוא מריץ את המשחק ב-42FPS, שזה דומה למהירות של רדאון 9800 פרו שעולה פי כמה. עכשיו רק נשאר למצוא חנות שתביא אותו לארץ.
-
- 68 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
האם יש משמעות לנפח הזיכרון (1גיגה/2גיגה) בכרטיסי המסך המתקדמים? באמת הייתרון של 2גיגה כ"כ משמעותי זה שווה תוספת מחיר של נגיד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.
-
- 59 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איזה כרטיס משתווה ואף יותר? ולמה לעזעזל ATI הפכה פתאום כל כך לא פופולרית? אשמח אם תפנו אותי לאחד מכאן http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=54&ParentID=0 תודה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומלץ? לא מכירה את החברה ועל סף קנית מחשב.. אלטרנטיבות עדיפות באותה סקאלת מחירים גם כן יעזרו אם יש תודה ;D
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לשדרוג עתידי. לא עקבתי לאחרונה אחרי ההתפתחויות בשוק... המפרט שלי נמצא בצד וכמו שאתם רואים הלוח שלי הוא ASUS P5B שלמיטב ידיעתי לא תומך ב-PCIE 2 אלא רק בגרסה 1. האם כרטיסים חדשים כמו סדרה 9 של NVIDIA או 260gtx יעבדו על הלוח? אני שואל את זה בלי להתייחס לעובדה שלא נראה לי שהספק יחזיק את זה...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא באותה רמת מחיר כמובן. הכרטיס לא במלאי בהרבה חנויות. בכלל לא מצאתי אותו במחיר הגיוני במלאי. אז התקציב עלה ל350, אפילו ל400. מה הכי כדאי? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 17:31:30 מי שיודע מי היבואנית של ג'יקיוב בארץ הקודם בבקשה שירשום. אני רוצה עדיין את הכרטיס הזה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-