עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Santa ^^,

יש לי שאלה שאני מרגיש קצת טמבל לשאול אותה. שמתי לב שבכניסות של הכ"מ הזה יש רק שני DVI ואחד S-Video והרי לרוב המסכים (שאני מכיר לפחות) היציאה זה הD-Sub (הכחול). מה הקטע? ><

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  2. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. 8400GS מחיר 225 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=50 HD2400XT מחיר 220 ש"ח http://www.gigabyte.co.nz/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2680 מה עדיף ? *** ספק כח גנריק לא מחפש משהו שיכביד על הספק כרטיס מסך לגרפיקה בינונית - ***

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. כרטיס המסך GeForce RTX 4080 במהדורת Founders Edition של NVIDIA מושק היום רשמית - לקחנו אותו למבחני ביצועים נרחבים בשביל להבין כמה מהיר הדור החדש לעומת הקודם וכמה הוא באמת שווה את הכסף שלכםלכתבה

5. Started by FatherBoard,

לאחר שהתקנתי את הדטונטור 40.72 לג'יפורס 4 טי4200, נעלמה כרטיסיית "מהירויות שעון" מההגדרות. איך אני אמור לעשות עכשיו OC?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. (מתנצל אם זה לא הפורום המתאים - זה הכי קרוב שמצאתי) אני מחפש המלצה לכרטיס DVB-T פנימי. PCI או PCI-E. אני רוצה שיהיו לו שני טיונרים (כך שאוכל להקליט ערוץ אחד ולצפות בשני בו זמנית), והוא צריך לתמוך בWindows7 ו Windows Media Center. אם אפשר, בראייה לעתיד - אולי שיתמוך גם ב DVB-T2. בכל מקרה - DVB-S לא נחוץ כלל. אשמח לשמוע על המלצות, אם יש לכם. (אם זה לא הפורום המתאים, אפשר להעביר לשם...?) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Fatless,

יש לי מפרט למחשב חדש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SAPPHIRE RADEON HD4870 TOXIC 1GB DDR 5 הכרטיס מסך הזה מה דעתכם עליו ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by sofix4,

^^^

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by raz2058,

היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי בכתבה שפורסמה כאן שעכשיו לאחר שיחרורו של ה TITAN V, לפי הטרנד בשנים האחרונות אנחנו רחוקים עניין של כמה חודשים משחרור של כרטיס GF חדש מבוסס אותה ליבה שיספק ביצועים דומים. אני מתכנן קניית מחשב חדש וצריך כרטיס מסך חזק לגיימינג וקולנוע ביתי ב-4K מבוסס madVR ורציתי לשאול אם כדאי ללכת על GTX1070 Ti עכשיו או לחכות לכרטיסים החדשים. האם משהו אושר לגבי שחרור כרטיסי VOLTA מ NVIDIA? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by moshe20,

שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  15. שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. אני מקווה שלא תיכנסו בי על השאלה הזו,אבל באמת אחרי חיפושים לא מצאתי את התשובה. בלי קשר לכסף האם הכרטיס הGT8800 החדש טוב מכל הבחינות מכרטיס GTS8800 640 MB ASUS?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?

18. Started by avivlevy,

יש לי כרטיס 5200FX ורציתי לחבר את המחשב לפלזה. יש לי את החיבר המתאים והכל... אבל אני לא יודע איך מפעילים שיראו במסך? (אם בכלל) יש לי דריברים 8.....(הכי חדשים )

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by חן מ,

אהלן הלך לי המחשב,ואני אקנה אחד חדש עם מעבד i7,ולוח אם וזיכרון בהתאם. ברשותי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680*1050. מה הכרטיס המומלץ לרזולוציה הזו?אח שלי אמר לי לא ללכת על ati... אז מה?gtx570?אולי כן ati ואז 6970? המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה!

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

מזה זה בידיוק שני כרטיסים ,ליבה כפולה מזה ???? http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מישם אם זה יעזור תודה D:

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. אני יודע שיש ל-ATI תוכנה שנקראת ATITOOL . מה המקבילה של NVIDEA ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. בסקירה זאת אנו צוללים אל הביצועים והיכולות של כרטיס המסך GeForce RTX 4080 GAMING OC מבית GIGABYTE אשר ירש המון מאחיו הגדול בקו ה-RTX 4090, כולל המימדים העצומיםלכתבה

24. Started by ben_amitai,

שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by dfffgfg2,

http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.