כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
כחלק ממחשב חדש שאני קונה לעבודה רב תכליתית, המסך שבשימוש יהיה DELL U2311H, מטרתו היא לא משחקים אך מדי פעם הוא יכול לשמש למשחקים קלים/תוכנות גרפיקה/סרטי HD. אני מעוניין בחוות דעת של הכרטיס בעל יחס הביצועים/מחיר הכי טוב מהרשימה הבאה: 4850 - 250 ש"ח gts 250 ב- 250 ש"ח 4870 - 300 ש"ח 260gtx ב-350 ש"ח 4890 - 400 ש"ח תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג איך להסביר את הריח, זה לא ריח של שרוף. אבל זה ריח מתכתי כזה. בדקתי מעלות בזמן משחקים והכרטיס לא עובר את ה70(והמעבד בקושי את ה55) גם ב3-4 שעות של משחקים כבדים סטייל FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. כשאני מפסיק לשחק הריח נעלם. מישהו יודע ממה זה נובע? זה דבר שאמור לקרות?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
[h=1]TESLA KEPLER K20X FD Only[/h] FACTORY DIRECT ONLY ITEM NVIDIA TESLA K20X 6GB GPU CARD - Passive Heatsink Item Weight : 2 pounds Shipping Weight : 3 pounds SIN : B00AVPVOJA
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, התקציב לא גבוה. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני בהטלבטות בין 2 כרטיסים. 9600 עם 254MB או 9600XT עם 128MB לפי מה שהבנתי המחירים דיי דומים, אבל השאלה היא מי מהם יותר טוב? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם GALAX זה חברה מוכרת? מה הייתם חושבים מחיר הגיוני לGALAX 1660 SUPER משומש? אני מחפש להשתדרג מGTX1050, אני סבבה עם משומש, עד 800 ככה עדיף לסגור על 600
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
- 3 followers
-
-
למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה כרטיס יש לו יחס תועלת/עלות יותר גבוה? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחירים שלהם הוא 100-120 ש"ח, תלוי איפה מסתכלים, זה באמת שווה את ההפרש? ובבקשה, רק אנשים שמבינים בנושא להגיב, כי זה באמת חשוב לי, חקרתי על המחשב החדש שאני רוצה לקנות כבר שבוע של חפירות אינטנסיביות, אז לא רוצה לקלקל את זה בכרטיס המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך 600 עד 700 שקל
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39147 פה יש גם תמונות : http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=671&Itemid=34
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי.. אני מתחיל לשקול שדרוג מסויים במחשב שלי (aka gfx card) ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות האלף שקל, אולי 1100 מקסימום. מכיוון שנתברר לי שה- Radeon 9500 Pro כבר אינו זמין אני מחפש אלטרנטיבות. אין לי העדפה nvidia/ati. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
עד ללא מזמן היה לי תכרטיס של ASUS EN6600GT 256MB SLI PCI-E עד שהוא נשרף לי הלכתי למקום שקניתי ממנו במקרה זה MIDI-COM למי שמכיר את חברה הזאת ,בכל מקרה אמרו לי שאין להם יותר תכרטיס הזה אז בסוף הם הציעו לי לקחת במקום את EN7600GS SILENT 512MB של ASUSאז רציתי לדעת עם זה יצא שווה לי.????? והאם ה 7600GS SILENT 512MB SLI PCI-E עדיף על ה.........6600GT 256MB SLI PCI-E ? ? ? ? תודה.! http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1090&modelmenu=1 לינק ל7600GS SILENT512MB SLI PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=139&model=362&modelmenu=1 לינק ל-EN6600GT 256MB SLI PCI-E
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770) המפרט שלי כרגע: AMD phenom 2 x4 955 3.3ghz לא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר 4 gb זיכרון kingston 1.5 t הארד דיסק radeon hd 5770 1gb PCIe המחשב בן שנתיים וחודש. השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'. עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080 עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות? כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לINNO3D יש 2 גרסאות של GTX260 CORE 192 במחירים אטרקטיביים למדי אבל עם קירורים שונים, ממבט על הכרטיסים כמובן שFREEZER X2 נראה אופטימלי יותר, אבל מניסיון או מקור מידע מסויים, האם יש תשובה ברורה לשאלה? Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 ה"רגיל" - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5069 אז איזה מהם מקורר טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שמעו, קניתי מחשב חדש G640, HD7850, 8GB ram והורדתי Battlefield 3, התחלתי לשחק במפה Noshar canals ויש לי בה לאגים של FPS מטורפים אפילו שאני משחק על LOW וזה ממש לא הייתה הציפייה שלי ה- OC שאני יעשה לכרטיס מסך ישפיע על זה? גם מה OC יכול לעשות? אני יכול להרוס את הכרטיס? ואני יצטרך לשמור עליו וכל הזמן להסתכל אם הכרטיס מתחמם מדי או משהו כזה? יש לי ספק Seasonic 430W אם זה משנה. תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx512 רציתי לדעת מה הטמפרטורה הסבירה שלו ואם אפשר גם לדעת את הטמפרטורות הסבירות של הלוח אם שלי מעבד דיסקים קשיחים אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm תודה לכל מי שעוזר למרות שחיפשתי ולא מצאתי מידע על זה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאיזה סיני מוכר 21 כרטיסי 7900gtx חדשים באריזה (אחריות ייצרן) ב-140-160$ ליחידה? ... עם משלוח 30$ לישראל אין פידבקים, המוכר נרשם לפני כחצי שנה, וללא פידבקים בכלל. הכרטיס נמכר ע"י 2-3 מוכרים בעלי שם שונה, אותו תאריך הרשמות וללא פידבקים. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&catref=C5&frpp=50&fss=0&sacqyop=ge&fcl=3&nojspr=y&nojspr=y&from=R10&saslop=1&saaff=afdefault&sacur=0&sorefinesearch=1&satitle=7900gtx&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=49435&sascs=2&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=45&fhlc=1&…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה אתה הכרטיס MSI 9800 pro 128 או 256 מגה, 1. אבל אני צריך עזרה אם אפשר במקומות, ככה בארץ דרך האינטרנט ראיתי רק באתר של פנדה, אם מישהו מכיר עוד מקום אז אני אשמח 2. חבר שלי טס לארה"ב/ פילדלפיה, מישהו מכיר חנות ברחובות שם או באינטרנט שם בטח זה יותר זול בהרבה מהארץ, אשמח לקבל עזרה, בעיקר איפה לקנות בחו"ל, חנויות וכאלה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טוב קודם כל הנה המפרט של המחשב שלי כרגע: מעבד: amd athlon 64 bit 3000 לוח: asus k8v-x (אגב זה לא לוח שמתאים לדרישות של הכרטיס החדש שאני רוצה לקנות (pci-x) אז אני כותב עוד כמה זמן הודעה גם בפורום של לוחות זיכרונות וכל זה) זיכרונות: princton 256 x2 כרטיס מסך: nvidia geforce fx 5700 256mb אם אפשר כשעונים על השאלות אז לכתוב לפי הסדר זאת אומרת לא סתם לכתוב תשובה אלא את המספר של השאלה ואז שאני ידע לאיזה שאלה אתם מתכוונים שאלות 1. איזה כרטיס הכי טוב בשוק היום של פי סי איי אקספרס (אני אישית יותר אוהב את nvidia אז אם אפשר להציע את זה) בטווח מחירים של 1500 ש"ח 2. כמה זמן אתם חושבים יקח עד שהכרטיס הזה יתחיל להיתיישן ואני יתטרך להחליף כי אני לא רוצה להחליף עוד שנה אלא עוד הרבה זמן יח…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר) בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצת http://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Fe לחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד.. בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99% הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין? אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור. תודה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איך יכול להיות כל כך קצת? P4 2.4B ג'יפה 4 440 MX 512 זיכרון
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-