עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pxst17,

הלך לי הכרטיס מסך, וחודש הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש באיזור ה-500 שקל ככה, אולי יד2. הבעיה היא שבמסך שלי יש רק VGA, והבנתי שאם משתמשים במתאם VGA TO DVI, אז האיכות ממש גרועה. מה עושים?

2. יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...

4. יש לי מחשב ישן יחסית, עם כרטיס מסך ישן עוד יותר... מפרט- פנטיום 4 חד ליבתי 2.4 גיגה זיכרון וכרטיס רדיון 9600 XT ישן. (AGP) אני לא ממש מעודכן בכרטיסי מסך... מהו הכרטיס האופטימלי שיכול להחליף בכבוד את 9600XT שלי בלי ליצור יותר מדי צוואר בקבוק? ראיתי ביד שניה ג'יפרוס 7600GS AGP ב200 שח מומלץ? אשמח לתגובות ועצות, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by me25,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by idofr,

היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by AreaDooM,

אני צריך המלצה למסך LCD טוב17'' שיתאים למשחקי מחשב ורצוי חיבור DVI אני לא ממש מבין בזה אז תחליטו אתם מה התקציב הממוצע למסך עם דרישות כאלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by NIR-T,

היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. כרטיס מסך לצורך חיבור 4 מסכים מחשב במקביל לא לצור משחקים חשבתי על זה http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=23344 לא עולה הרבה כסף ורשום שאפשרי לחבר 4 מסכים במקביל ... מה אומרים ?? רק לוודאות אפשרי לחבר 4 מסכים ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by Or ei,

כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by GvS,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by NaRKoMaN,

אני חדש פה בפורומים מישהו בפורומים אחרים מתווכח איתי שהכרטיסים שיצאו מתישהו שנה הבאה G90 ו G92 ירוצו על מקסימום ביצועים עם המעבד pentium D שלו ושהמעבד הזה לא יצור צוואר בקבוק והוא מתווכח איתי על זה... האם הוא צודק לגבי שלא יווצר צוואר בקבוק מאוד רציני? או שהוא סתם לא מבין?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by eliko789,

יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by Oprapc,

אז ככה אני רוצה מסך 19" שיעמוד בדרישות הבאות: 0.25 ומטה דיוק נקודה. 1600*1200 רזולוציה או 1920 מקסימום אבל לא חייב. שטוח אמיתי כמובן. לפחות 100HZ ב-1280*1024 עד 1500+- ש"ח אני מוכן. תודה לכל העוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  19. לילה טוב אנשים! לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...). בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי- *קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי. *מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא *המשחקים והדברים שהוא…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by zglazer,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by avivgenius,

מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Elevation,

התמונה במסך שלי,או יותר נכון קצותיה של התמונה, רוטטים משל היו שפתיו של עארפת...... (גירסאת מרץ ) מה הגורם לזה? איך אני מפסיק את זה? בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by Hotmetal,

איזה יותר טוב: ה 4870HD 1GB או ה 4870HD 512MB OC של CLUB 3D עם הקירור המיוחד הזה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by bonobi,

אני מעוניין להרכיב מערכת בסיסית כאשר הלוח הוא GIGABYTE GA-965G-DS3 (כולל צ'יפ גרפי Intel GMA X3000) השאלה שלי היא אייך הצ'יפ הזה? מה עדיף, לקנות את הGA-965P ללא הצ'יפ ולהוסיף איזה GF7300? תודה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by GZA3,

הבנתי שזה דומה ל TV IN רק משהו חדש יותר... מאיפה אפשר ללמוד על התפעול של זה ואיך להשתמש בזה נכון ובצורה יעילה ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.