כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצרה מאוד... מאוד אודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המשחק קצת כבד אצלי בהגדרות בינוניות, מדי פעם הגרפיקה "נעצרת" לשניה. איזה כרטיס מסך צריך כדי להריץ את המשחק בגרפיקה גבוהה ואיזה צריך בשביל גרפיקה הכי גבוהה? לחצו על ה"מפרט מחשב" כדי לראות את המפרט שלי. לידע כללי: איזה כ. הכי טוב? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=51207976&Pn=Radeon_X700_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=336328&Pn=GeForce_6600_OC_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=339257&Pn=Radeon_X1300_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=329502&Pn=Ve…
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם רדיאון 9800 פרו ואני שומר את המסך מהמחשב הקודם , מסך ג'נרי אבל מתפקד דיי טוב. האם אתם חושבים שאני לא יוכל לנצל את הכרטיס עד הסוף עם המסך הזה? נ.ב. המסך של AOC אבל אני לא יודע איזה דגם (אין לו אפילו כפתור כיבוי) תודה על התשובות.
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך המקסימלי שלא יהווה over kill לרזולוצית 1280x1024? בשביל הפרוטוקול - תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
Hello, i want to know what is the highest GPU Card that i can put in my comp without getting bottle neck? (after adding 1 giga more of DDR memory) Without considering about bottle neck, the 9800GT will make better performance than the 8800 GT for example? thx
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt עד לפני שבוע הכל עבד נפלא אך ביום ראשון האחרון כשהמחשב דלק סתם בלי לחץ הוא נכבה נסיתי לבדוק את התופעה והיתגלה שכאשר החשמל של הכרטיס מסך מחובר לספק הספק נופל ואם אין חשמל לכרטיס מסך הוא מגיע עד לווינדוס ואז המסך נכבה כאילו המחשב דלוק. אם אפשר להסביר את התופעה ומה אפשר לעשות? לידיעתכם: ספק 480 rpw. לוח אם ga-p35-ds3 זה אמור להספיק אני חושב, תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כ. מסך X1900GT (המפרט מפורט...) למען האמת יש לי את המחשב חצי שנה ולא ראיתי ממנו נחת, רק נאחס.... לאחרונה בעתהרצת משחקים ואפילו הרצת וידאו (בד"כ כששומעים שהמאורר של הכרטיס מתחיל לעבוד) המסך נכבה והמחשב אפילו נתקע... בהתחלה חשבתי שזה וירוס ופירמטטתי את נמחשב.. עדבנתי דריוורים, וכלום לא עוזר. מדי פעם הודעה זו מופיע, מצ"ב קובץ. אוגה לעזרתכם. נ.ב יש לי ספק 400W של ROCKTEER [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עושה קצת רעשים - מהמאוורר כנראה הוא פעם באיזה כמה חודשים לא נדלק, אז אני מנתק אותו מהתושבת מחזיר והוא חוזר לעבוד כמובן פעם בכמה חודשים אני מוציא לו את כל האבק הקטע הוא שעכשיו הוא עושה רעשים מוזרים - אבל עובד השאלה שאלה היא אם ניתן לדעת כמה זמן נשאר לו ? ואיזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקנות? אני לא ממש משחק אולי STARCRAFT II לפעמים ומשחקים בסגנון כרגע יש לי HD6850 הוא בן 5 שנים בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב די חדש (בן חצי שנה) ולאחרונה הכרטיס מסך שיש ברשותי gigabyt rtx2080ti התחיל להרעיש נורא. הכרויס היה מרעיש כאשר הייתי משחק במשחקים כבדים, אבל עכשיו הכרטיס מרעיש בכל משחק, אפילו במשחקים ישנים עם דרישות זניחות! בנוסף, במשחקים ישנים ובכלל, הטמפרטורה מגיע ל 81-83 מעלות ורמת ניצול 93%. במצב מנוחה הכרטיס עובד רגיל ולא מתחמם. האם זה תקין ואמור להיות ככה או שעדיף לפנות לאחריות? תודה רבה לכל העונים והעוזרים.
-
- 37 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני משחק משחקים 3D, אז יש רעש מהמחשב. אני נכנסתי הגדרות כרטיס מסך וראיתי אם אני מוריד את הGPU CLOCK אז אין רעש, ואם אני מעלה מחשב עושה רעש. הבעיה היא לא מאורר, הבעיה שאם אני מעלה את הGPU CLOCK HIGH PERFORMENCE אז יש רעש מהמחשב, כנראה מכרטיס מסך. שאני משחק משחקים הGPU CLOCK עולה ואז יש רעש מעצבן. למה זה? הרעש לא כל הזמן, הרעש רק שאני משחק במשחקים 3D וכרטיס מסך מתאמץ.. לקחתי לחנות מחשבים KSP ובדקו כרטיס מסך ובסוף הם אמרו שזה נורמלי אני גם בקושי שומע רעש וזה רק במשחקים כבדים זה לא מפריע. האם רעש חלש זה בסדר מה שאמרו לי בחנות KSP? כרטיס מסך בדגם : Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E המחשב שלי קניתי לפני שבועיים עדיין חדש. בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס שאותו מתקינים על ערוץ AGP*8. האם צריך לנטרל את הכרטיס מסך המשולב שיש לי
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ישנם 3 כרטיסי מסך משולבים בלוח שנחשבים הכי טובים: NVIDIA 6100/ 6150 ATI Radeon X1250 INTEL X3000 מי מביניהם נחשב הכי טוב בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1.האם יש אופציה להפעיל 4-3 מסכים שונים עם תוכן שונה בצורה כזו? 2.האם יש כרטיס מסך שאפשר להפעיל דרכו 3 מסכים במקביל ביציאות של DVI, DVI, HDMI ו/או DVI,HDMI,VGA ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי קנה מחשב חדש(הוא אצלי להתקנת וינדוס) מזיגזג מבוסס אינטל (הוא עוסק מלא בעבודות גרפיות ) הוא קנה לוח של אינטל עם צ'יפסט 915 עם כרטיס מסך משולב . ועכשיו הרצתי EVEREST על GPU ואני לא מאמין - לפי התוכנה יש לכרטיס 4 צינורות עיבוד , תומך VS וPS וגם DX9 ! אני לא מבין מה קורה פה ?!?! מישהו יכול להסביר לי ? אפילו צירפתי תמונה ... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צ'אלה ;] איך אני יודע עם יש לי כרטיס מסך משולב? ואם יש לי כרטיס מסך משולב אני יכול להלחליף אותו? [כמה שנישמע אידיוטי אולי יש?] והממ איזה כרטיס מסך כדאי לי ליקנות ב300-500 שקל תודה רבה ^.^
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-