עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק לכרטיס מסך שיודע להוציא אות ל 3 מסכים בו זמנית. יתרה מזו, הוא צריך להוציא את האות ל 2 מסכים זהים והשלישי שונה לחלוטין (קרי 2 מסכי FULL HD והשלישי מסך ישן בפורט 3:4). רצוי שידע לעשות CLONE ל 2 המסכים הזהים ושולחן עבודה נפרד לשלישיף אבל לא חייב, גם CLONE לשלותם יהיה בסדר אם הוא ידע להתמודד עם העובדה שהרזולוציה לא זהה בשלושתם. כרגע יש במחשב GEFORCE 9400GT שלא מתמודד היטב עם הצרכים הללו. אני חושב שזה יעשה את העבודה אבל לא וודאי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4255#ov מה דעתכם? - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי חקירה ברשת נראה שרק הכרטיסים של ספייר עונים על הצרכים הללו: http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_apply.html תקנו אותי א…

4. Started by eitan1980,

יש לי שאלה למומחים שכאן . אתאר לכם סיטואציה ואני כמעט בטוח שיש פתרון לסיטואציה. בחדר יש שולחן גדול ועליו 2 עמדות מחשב. אחד לי ואחד לאשתי . הצרכים שלי דורשים הרבה משאבים (לצורך הדיון - VR , סימולטורים עתירי גרפיקה וכ'ו.) הצרכים של אשתי - היא ממדלת ב3dmax, כך שבזמן המידול יש שימוש בכרטיס מסך ובזמן רינדור בעיקר במעבד. לרוב כאשר אשתי תעבוד על המחשב שלה - אני לא אצטרך את הביצועים של הכרטיס מסך , אלא אעבוד בעבודה רגילה(אינטרנט בעיקר). ועכשיו לשאלה : אולי אפשרי לקנות כרטיס מסך אחד חזק במיוחד (נגיד 1080TI) + מארז מיוחד לכרטיס מסך שכולל בו גם הספק כוח . ולהגיע למצב שבו כאשר היא עובדת - היא תצטרוך את המשאבים של הכרטיס מסך ואם לא - אני אצרוך את ה…

5. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  6. היי לכולם אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500) שניהם ברזולוציה טבעית למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P) בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך 1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד. 2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by בארי,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך עבור עבודה רצופה מול מחשב (לא משחקים) בעיקר שימוש משרדי. 1. צריך לתמוך בשני מסכים. 2. כמה שיותר זול (לא זול כאבי ראש אבל המינימום מעבר) המלצות?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. Started by natee,

אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לשרטוטים (אני אדריכל) וקצת לתוכנות תלת מימד. (סקצ'אפ למי שמכיר. לא תוכנה כבדה). הציעו לי מפרט נחמד, כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32433 אבל לגבי הכרטיס מסך אני לא חושב שבאמת צריך כרטיס כל כך חזק ויקר.... נראה לי שאולי כדאי בכלל ללכת על קוואדרו. מישהו יודע מה מומלץ? בפרט המשחקים שאני רוצה לשחק פה ושם הם לא כבדים במיוחד... למשל: NFS THE RUN מה ההמלצה שלכם? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

11. כרטיס מסך: האם GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX עדיף על פני GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe (אוטוקאד, פוטושופ, REVIT, ארכיקאד 3DMAX) ללא משחקים בכלל!!!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by maayan.baruch,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי כרטיס מסך. לאחרונה קניתי מקרן תומך תלת מימד (Optoma HD33). אני רוצה לקנות כרטיס מסך, תומך HDMI 1.4, כך שיאפשר לי לראות סרטי תלת מימד ב-Full HD. יש המלצות לכרטיס טוב באיזור 1000-1500 שקל? כמו כן אם ש למישהו המלצה לכונן בלו ריי מתאים, לאותה מטרה, אשמח לעצה. לגבי המפרט שלי, נראה בערך כך: Processor Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz, 2931 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, לאחרונה פתחתי בפורום מסכי lcd דיון בקשר לבעיה במסך שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290645.0 כמו שראיתם, המליצו לי להחליף את כרטיס המסך שלי. אני לא זקוק לאחד ממש מתקדם, כי אני לא גיימר כבד... השימוש העיקרי שלי הוא לתוכנת התלת מימד 3ds max,קצת למשחקים.. ולגלישה באינטרנט, כמו כן התקציב שלי הוא סביבות ה800 ש"ח להלן המפרט: באמת שלא הצלחתי להבין מה זה AGP ו PCI-E :s05: מעבד: intel® pentium® 4 cpu 2.4 ghz זיכרון: 512MB RAM ספק: w400 (לא יודע כל כך איך בודקים את סוג הספק) (מצטער על העריכה המאוחרת של ההודעה, לא קראתי את חוקי הפורום) תודה על הקריאה וחג שמח, moshe

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by hezi508,

שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסך‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי ‎ אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי

15. שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הכותרת אומרת הכול

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by Doron404,

עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by YinnoN,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  20. היי אני קניתי כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060. התקנתי דרייבר כרטיס מסך באינטרנט. הכל עובד ותקין. אבל יש משהו שראיתי מאווררים לא מיסתובבים. האם זה כמו אוטומטי שכרטיס מסך ניהיה חם והמאווררים כן מיסתובבים עושה קר. וגם שכרטיס מסך לא ניהיה חם והמאווררים לא מיסתובבים. האם זה בסדר ונכון ככה זה עובד אוטומטי קרור מאווררים ? איך עושים בהגדרות דרייבר כרטיס מסך לגרום לו לעבוד כל הזמן מאווררים מיסתובבים ? מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? תודה מראש!

21. Started by roee97,

היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אחותי טסה באוגוסט לארה"ב הכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אם רציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"ב אני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקה אלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Anomen,

מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  25. יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.