כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה על כרטיס מסך טוב לעריכת וידאו בתוכנות שהזכרתי בכותרת? האם הכרטיסי מסך המובנים של מעבדי הcore החדשים יעשו את העבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שייעודו יהיה עריכת וידאו וגרפיקה. באתר של תוכנת העריכה AVID DV EXPRESS ראיתי המלצה לכרטיס שמבוסס על רכיבQuadro4 980 XGL NVIDIA לא ראיתי באף חנות למחשבים מוצר כזה ואני מניח שזה כרטיס מקצועני שניתן לרכישה בסוכנויות מיוחדות שמיבאות לעמדות עריכה. האם זה באמת נחוץ? האם, למשל, כרטיס מבוסס nvidia 6600gt לא יעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו (Avid, Premiere, After Effects) אבל מכיוון שבעתיד הלא רחוק אני מתכנן להתחיל להתעסק בתלת מימד (כנראה maya וblender) הבנתי שאני צריך כרטיס מסך הרבה יותר רציני. התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 לכרטיס המסך שכרגע הכרטיס שהמליצו לי עליו הוא PNY VCQ2000-PB אשמח לשמוע מה דעתכם הנושא ואם יש כרטיס אחר שהייתם אומרים שיותר יתאים לצרכים שלי, במסגרת התקציב כמובן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב בגדול: Intel Core i3 2120@3.3Ghz, Sandy Bridge 8GB DD3@665Mhz כונן קשיח WD, 7200RPM האם קיים כרטיס מסך טוב בתקציב שאני מחפש או שכדאי לי (מאוד..) להתגמש כלפי מעלה? בנוסף מציין שיש מצב שיכנס כונן SSD להרצת ה-OS במקום הכונן הרגיל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת וידיאו אינטנסיביט על אדובי פרימייר ועבודה על אפטר אפקס. אני מעוניין גם במשהו טוב לגיימינג, אבל זה פחות קריטי לי. אני לא כזה זקוק ל-4K, כי אני לא עובד עם קבצים באיכות הזאת, אבל אני כן רוצה עבודה חלקה (אני על הדרך מתכוון לקנות SSD Samsung M.2 של 1 טרה). השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. אם לומר את האמת, RTX 2080 נראה לי יקר מדי, ואני לא רואה הבדל עצום בין 2080 ל-2070. הקטע הוא שאני קצת מבולבל לגבי ה-2070 רגיל וה-Super. אני רואה הבדל במחיר, אבל לא כזה ברור לי מה ההבדל תכלס, ואיזה מהם עדיף לשימוש שלי. בנוסף, על איזה סוג כדאי ללכת, מבחינת EVGA, G…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך כמו HD4850 מספיק לעריכת ודיאו בסיסית ? או שזה יותר תפקיד של מעבד? במקרה זה הוא Q9400
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הכנתי מפרט למחשב חדש והדבר האחרון שנשאר לי להוסיף זה כרטיס מסך מתאים. חיפשתי אחר המלצות והשוואות לכרטיסים מהסדרות FirePro ו Quadro אבל, שלא כמו geforce ו raedon, לא מצאתי השוואה או ביקורת אובייקטיבית. הרגשתי שהביקורות הגיעו מאנשי המכירות של אותן חברות. נכון לעכשיו אני מתלבט בין FirePro w5100 ל w4300 (עדיין לא מצאתי Quadro מקביל בביצועים באותו טווח מחירים) רציתי לדעת האם זה נכון להשקיע בכרטיסי מסך אלו ואם כן אז אשמח לחוות דעת בנושא או שאקבל תוצאה זהה בעריכת תמונות ווידיאו ב Raedon או Geforce? חשוב לציין שזה מחשב לעבודה בלבד ולא למשחקים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו ואני צריך את עזרתכם בכדי לקנות לו יורש העיסוק העיקרי (90% מהזמן)במחשב יהיה פוטושופ מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון התקציב הוא בערך 400 שקלים ++ תודה
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת , אני מחפש יחס עלות-תועלת גבוהה לתקציב הנ"ל , לא צריך משהו יותר חזר כי כרגע מסתדר עם כרטיס בשווי 200 ש"ח (Nvidia Geforce 210 שנשבר לו המאוורר ופשוט לא שווה לתקן אותו נראה לי). יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס לשימושים בפוטושופ....
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה את המפרט ניתן לראות... השאלה היא האם אפשר לשים על המחשב שלי 4850 או שכדאי לשים 9800GT..?? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1500 ולוח אם (ECS P4S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיעבוד טוב עם משחקים עד 500 ש"ח תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן יש לידידה שלי מחשב דיי ישן אני כמעט בטוח פנטיום 4 , נשרף לה הכרטיס מסך, איזה כרטיס מסך מתאים למערכת כזאתי שעדיין נמכר בחנויות, כמה שיותר פשוט וכמה שיותר זול תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל המלצה לכרטיס מסך. המפרט הנוכחי הוא: תודה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כרטיס מסך לצורך חיבור 4 מסכים מחשב במקביל לא לצור משחקים חשבתי על זה http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=23344 לא עולה הרבה כסף ורשום שאפשרי לחבר 4 מסכים במקביל ... מה אומרים ?? רק לוודאות אפשרי לחבר 4 מסכים ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם בהחלפת כרטיס המסך X1900XT לכרטיס כמו RADEON 3870 או GEFORCE 8800GT אני אראה שיפור משמעותי כאשר אני מפעיל קובץ HD? ואם כן אז איזה מבין שני הכרטיסים מומלץ יותר ומאיפה כדאי לקנות? (הידע שלי בנושא של הרצת קבצי HD על כרטיסי המסך החדשים הוא לא רב אז אשמח אם תסבירו לי קצת על ההבדלים מהדור הקודם). תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך באופן עקרוני יכול לשמש גם ככרטיס טלויזיה? ואם כן אז איזה דגם.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לצפיה בסרטי HD? זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3235&ProductName=GV-N210D3-512I או זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2925
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-