עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kurt80,

זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן אני קונה את הכרטיס הנ"ל ה1340 ש"ח. האם לפי דעתכם הוא ממוהר? והאם ספק 500 ג'נרי יחזיק אותו +E6600 בסטוק +2 גיגה זיכרון 667? תודה לעונים

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by e.t,

מה חדש? Issues Resolved in Catalyst Software Suite 5.9 The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst. These include: Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed Endorphin: Running the application under Windows XP no longer results in hesitation being noticed during simulation or playback Max Payne 2: Erratic mouse pointer behavior is no longer noticed within the game's menu after a short time period of game play MU: Opening a chat window and playing the on-line game no longer results in Hesitation being noticed when pressing the Enter key Silent H…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו. בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן). המעבד הוא E8400 לוח GIGABYTE EP43-DS3L ספק cooler master rs500 pcar-a3 מארז CM590 יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום לגכולם אני מיתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING 8GB GDDR5 Asus Nvidia GeForce GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 6GB השימוש העיקרי הוא מישחקים כגון: BATTELFILED 1 CALL OF DUTY WW II PUBG GHOST RECON WILDLANDS מה מומלץ? המעבד שברשותי הוא CORE I5 8400 וזיכרון CRUCIAL 16GB 2400 MHZ

7. Started by MatanFrenkel,

הרצתי פעמיים וקיבלתי 15700 ו16000 בGPU מה יכולה להיות הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by itayze,

טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by vourt,

היי, למחשב עם לוח GA-P67A-UD7-B3 ומעבד 2600K + מסך Dell U27 אני מעוניין ל'חזק' את כרטיס המסך GTX670 היחיד שלי ורציתי לשמע לדעתכם - האם כדאי למכור אותו ולקנות אחד GTX690 או שפשוט להוסיף כרטיס GTX670 נוסף? המטרה היא כמובן Gaming 2560 x 1440 תודה!

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Erez44,

שלום, יצא דרייבר חדש לבעלי כרטיס NVIDIA,נראה שיש ממש שיפורים בדרייבר הזה,והוא גם תופס יחסית הרבה מבד"כ. להורדה תוריד מפה: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx פרטים על הדרייבר החדש: * WHQL-certified driver for GeForce 6-series, 7-series, 8-series, 9-series, and 200-series GPUs, including the newly released GeForce 9800 GTX+, 9800 GT, 9500 GT and 9400 GT GPUs. * Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04). * Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. https://www.techpowerup.com/236697/on-amds-raja-koduri-rx-vega-tweetstorm את זה אומר המנהל של קבוצת כרטיסי RADEON ב AMD. פועל יוצא הוא שכרטיסי VEGA פועלים מחוץ לטווח האופטימלי של מתח ותדרים וזאת ע"מ להיות מסוגלים להתחרות ב-NV. הוא למעשה מאמת באופן די רשמי את מה שברור כבר ש-AMD סוחטת את המיץ מהכרטיסים שלהם אחרת אין להם יכולת להתחרות ב-NV. ארכיטקטורת VEGA תוכננה באר ובראשונה לשוק ה server/AI/computing. => VEGA לא מיועדת למשחקים, האופטימיזציה של הארכיטקטורה נועדה ליישומים אחרים. פשוט "על הדרך" היא גם יכולה לשמש למשחקים אז דוחפים אותם גם לשוק הצרכני (שבסוף קונה אותו בעיקר לכריית כסף וירטואלית). מעניין אותי האם הם משיגים יתרון על פני NV בשוק המקצועי או …

12. Started by ohadk123,

שלשום, כאשר הדלקתי את המחשב שלי, היה לו קווים לבנים ופשוט עשה ריסטרט וזה ועוד פעם קווים לבנים ועשה ריסטרט, לפעמים כאשר הדלקתי אותו (כיביי אותו והדלקתי אותו הרבה פעמים) הוא עבד ואחרי חמש דקות הוא התמלא בנקודות ריבועיות אדומות וקרס, ששלחנו אותו לתיקון אמרנו שכרטיס המסך שלו נהרס, אז מישהו יכול להמליץ לי כרטיס מסך מעולה? אחד שמריץ סרטים בHD 1080. תודה! אוהד

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by tal_p,

מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite ‏MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. חיברתי מחשב HTPC שיצרתי מבוסס כרטיס מסך 7600GS למסך פלזמה של פנסוניק PV60 (רזולוציה של 1024x768). בדרך שנשגבת מבינתי הרזולוציה כרגע הנה 1176x664. מכיוון שברזולוציה ה"טבעית" של המסך אני מקבל תמונה מעוותת לגמרי ברוחב של 40 ס"מ לערך במרכז המסך. רואים בסה"כ מצוין מלבד העובדה שמסביב למסך יש שוליים שחורים של כ-1-2 ס"מ, דבר שהוא הן מציק והן לא בריא מכיוון שמדובר במסך פלזמה. שינוי רזולוציה מביא ליציאת שולחן העבודה מחוץ לגבולות המסך. איני מוצא דרך לאזן זאת. למסך אין אפשרות של שינוי גודל התמונה (מבחינת השוליים). יש למישהו רעיון מה קורה וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by roeiw,

מה ההבדל בין DVI ל D-Sub?? במה עדיף להישתמש? ומה ההגדרות הכי טובות של הצבעים: original panel color 9300k 6500k SRGB תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.mediafire.com/?4fwnrdykzok http://rapidshare.com/files/26242305/158.16-winxp-32bit-international.zip.html http://www.megaupload.com/?d=GWD75L50 לי זה הביא שיפור של 1000 נקודות ב 3DMARK06 !!!!!!!!! מ 10K ל 11K !!!! FEAR רץ הרבה יותר חלק! (הגדרות הכל על MAX רזולוציה 1440x900 ) אין לי הרבה משחקים לבדוק- הכי כבד שיש לי זה FEAR . מערכת שלי E6600@3.2 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך (ללא אוברקלוק נוסף ) BFG 8800GTS OC2 320mb

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Aviv943,

היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני גר בסן דיאגו ארה"ב וכבר קניתי מחשב פצצתי , שאני מתכוון להביא אותו לארץ . עכשיו רק הכרטיס מסך חסר לי . כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב אז לקח לי קצת זמן להבין מה הולך היום ... אבל בעניין הכרטיסי מסך כבר ממש אין לי מושג , אני חושב שאני ילך על ה- 9800XT . מה אתם חושבים ? שווה את ההשקעה ? של איזה חברה כדאי לקנות ? אולי יש כקטיסים שיותר שווים מחיר / ביצועים ? התקציב שלי עד 400 דולר ( בארה"ב) - בארץ זה אולי יהיה יותר יקר . תודה !!

• 57 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ns,

רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מפרט המחשב הנוכחי: Inter i5-4670k Gigabyte Z87P-D3 16GB DDR3 AMD Radeon HD6850 אני מעוניין לשדרג כדי לשחק באופן יחסית חלק בGTA V ובבאטמן החדש שיגיע. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by OR007,

ברוב המשחקים הFPS שלי בסדר !. התוצאה שלי ב-3DMARK זה איזה 3500 אבל בקאונטר סטרייק אני מקבל 15 -25 FPS וזה נראה כמו דפים בספר שעוברים ;D . התקנתי דרייברים אחרונים מהאתר של ATI אבל זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים ? אני חולה על המשחק אבל אני לא יכול לשחק וזה לא ממש אופייני לכרטיס שלי...(במיוחד שעם הקודם שלי GEFORCE 2 MX 400) הייתי מקבל לפחות 40-50+ FPS, עם כרטיס שחלש בהרבה מהראדון 9000 פרו שלי. מה עושים ?? אני אובד עצות

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אז כמה יעלה להנות מחוד החנית של הדור החדש ממפתחת השבבים? הרבה מאוד - בעיקר אם יש לכם עניין בגירסה עם קירור המים הייעודי לכתבה

23. Started by F430,

מחיר ממש נחמד מאוד נחמד http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2172 פאק!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Seaninho10,

מה עדיף?? נמקו בחירתכם. אם מישהו יודע על קיומו של HIS X1950XT 512MB אשמח אם ייתן לינק למקום הקנייה ומחירו.. ובנוסף, מישהו יכול להמליץ של על X1950XT של SAPPHIRE או שהוא רועש מדי כמו שקראתי...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.