כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה evga superclocked gtx460 ויש לי מעבד intel e8400 על 3 ג'יגה שבקלות אפשר להריץ על 3.6. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש ?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה עדיף? לפי ביקורות באינטרנט ראיתי שהGTX 680 יכול להיות ויותר טוב בקצת מה7970 .. ובחלק מהמבחנים אולי ה7970 לוקח.. בקיצור, מה דעתכם? והאם בכלל כדאי לחכות שיצאו כרטיסי מסך בקרוב (כרגע יש לי את הHD5870) תודה למשתפים
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ לוח אם K8M890M2MA של WinFast 2.00GB RAM ספק 500W כרגע יש לי 7300GS יש לי תקציב יחסית דל של עד 450 ש"ח, אפשר טיפה לחרוג... איזה כרטיס הכי טוב למשחקים ?? תודה רבה לעוזרים ^^
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי,היום פתחתי את המחשב הנייח שלי לניקוי אבק , כמו שעשיתי כבר כמה פעמים, הכל כרגיל ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כשלחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום. ממש כלום.חשדתי שיכול להיות שזה קצר , ניתקתי את הכרטיס מסך ואז המחשב כן נדלק.אחרכך חיברתי במקום הכרטיס מסך ההוא כרטיס מסך ישן יותר והמחשב נדלק ועבד כרגיל. יכול להיות שנגרם לו נזק מחשמל סטטי?הכרטיס מסך הוא gtx 970 gigabyte windforce. הכרטיס נקנה באייבורי לפני כשנתיים ויש לי את הקופסא המקורית אבל נאבדה לי הקבלה.האם נהרס הכרטיס מסך? האם יש דרך לתקן אותו איכשהו? תודה !!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 8800GT 512 והוא נותן לי תצוגה ממש גרוע!התקנתי דרייברם המחשב מזהה לי את הרטיס ומאשר לי שהוא מותקן אבל התחלתי לשחק כמה משחקים והגרפיקה כמו של ג'פורס 2 על הפנים! רציתי גם לשאול החברה של הרטיס היא:NPY אני שילמתי על הכרטיס 1500 שקל מהחברה הזאת ורציתי לדעת אם הם כאלה טובים שהיה שווה לשלם את כל הסכום הזה כי אני יודע שאפשר היה להביא מחברה אחרת בפחות כסף.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
השתגעתי כבר! כל ביקורת אומרת משהו אחר אין כסף להשקיע 1700 על כרטיס מסך! עד 1K יכול לעלות עוד 200 ל-1950, יתאים לי לשלם פחות 200 -8600GT האם ישנה החלטה סופית ? המחשב חזק 6600 2G עם מסך 19 גיימר בינוני פלוס.
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיהנו חברה! https://www.youtube.com/watch?v=7t_SW0k6gmU
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד 600 ש"ח , מוכן גם יד שנייה , לא מפריע לי . משחק ב-CS 1.6 , אולי אני אשחק במשחקים חדשים כשאני אקנה ת'כרטיס .. יש לי הצעה ל6800XT ב-750 ש"ח , ו-9800 ב550 ש"ח שאני מתכוון להוריד מהפרק .. מה אתם אומרים ?
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3446 מה אתם אומרים עליו יש לו קירור טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מציגה השוואת ביצועים חדשה של טכנולוגיית החלקת התמונה החדשנית אשר מאפשרת אפילו ל-RTX 2070 להציג עליונות על פני ה-GTX 1080 Ti וה-Titan Xp לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה: אחרי הדיון הקודם החלטתי לרכוש כרטיס מסך אני מתלבט בין ה4850 של ATI לבין ה9800GTX הרגיל(לא +) מה מביניהם עדיף?מי זול יותר? קחו בחשבון את הנתונים הבאים: מסך-LGR1900 19 אינץ' ספק שבא בתוך המארז-ANTEC 500 זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 תעזרו לי להחליט תודה
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא יעשה לי מה שמכוונה (צוואר בקבוק) אני משתמש ברזולוציית מסך: 1920X1080 המעבד לא על overclock לא עשיתי לו אני מעוניין לקנות את הכרטיסי מסך האלו: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זו חומרת המחשב שיש לי כרגע: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Sl…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-