כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אתם רוצים לקנות כרטיס מסך חדש, תקשיבו לי זה יעזור לכם עידן הפיקסל שיידר 2 כמעט הולך לעולמו, זה הזמן לעבור ל 3.0 כבר יוצאים משחקים היום (כמו למשל ספלינטר סל החדש) שתומכים אך ורק ב SM 3.0, פחות מזה המשחק לא יעלה אפילו אני השתדרגתי השבוע וקניתי 6800GT שתומך בצורה מלאה ב SM 3.0 וזה פשוט חוויה הסדרות שתומכות נכון להיום ב SM 3.0 הם: ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר חוויה רעה של מימוש אחריות על כרטיס של ASUS שנקנה באמאזון, השרות של ASUS גרוע והישועה באה מאמזון שהסכימו לזכות אותי. אני צריך כרטיס 1080 חדש והפעם ארצה לקנות בארץ, יש המלצות לחנויות, מבצעים מיוחדים או הכוונה, המחירים משמעותית יותר יקרים מבחול...2200 ש"ח עלה לי GTX1080 לפני כמעט שנה. בכלל המחירים באמאזון עלו ועכשיו 2500-2600 לכרטיס כזה.... אם המלצה על חנות בחול מחיר מאוד זול כולל שילוח ומיסים, אשמח לשקול שוב רכישה בחול. אין לי רצון במשומש. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה: אחרי הדיון הקודם החלטתי לרכוש כרטיס מסך אני מתלבט בין ה4850 של ATI לבין ה9800GTX הרגיל(לא +) מה מביניהם עדיף?מי זול יותר? קחו בחשבון את הנתונים הבאים: מסך-LGR1900 19 אינץ' ספק שבא בתוך המארז-ANTEC 500 זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 תעזרו לי להחליט תודה
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
30 FPS בFC 3 הכל על הכי גבוהה 1920על1080. 8XAA מעבד i5 2.8@760 8G 500W ZALMAN צוואר בקבוק?
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך 17 שלי מתחיל להראות סימני עייפות אחרי 5 שנים.. אז אני רוצה לקנות מסך 19 ... הבנתי ששני אלה די טובים.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מתאימה לשאלה מי מהם עדיף... אז אשמח לקבל תגובות.. בתודה. התקציב הוא עד 1600 בערך...
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 64 ח-128 ל- 256? במה זה מתבטא בעצם? וכמה ביט יש לכרטיס מסך הנוכחי שלי? שימו לב שאני מדבר על BIT ולא על BYTE
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם 8800GT 512 והוא נותן לי תצוגה ממש גרוע!התקנתי דרייברם המחשב מזהה לי את הרטיס ומאשר לי שהוא מותקן אבל התחלתי לשחק כמה משחקים והגרפיקה כמו של ג'פורס 2 על הפנים! רציתי גם לשאול החברה של הרטיס היא:NPY אני שילמתי על הכרטיס 1500 שקל מהחברה הזאת ורציתי לדעת אם הם כאלה טובים שהיה שווה לשלם את כל הסכום הזה כי אני יודע שאפשר היה להביא מחברה אחרת בפחות כסף.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא יעשה לי מה שמכוונה (צוואר בקבוק) אני משתמש ברזולוציית מסך: 1920X1080 המעבד לא על overclock לא עשיתי לו אני מעוניין לקנות את הכרטיסי מסך האלו: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זו חומרת המחשב שיש לי כרגע: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Sl…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
https://www.techpowerup.com/236697/on-amds-raja-koduri-rx-vega-tweetstorm את זה אומר המנהל של קבוצת כרטיסי RADEON ב AMD. פועל יוצא הוא שכרטיסי VEGA פועלים מחוץ לטווח האופטימלי של מתח ותדרים וזאת ע"מ להיות מסוגלים להתחרות ב-NV. הוא למעשה מאמת באופן די רשמי את מה שברור כבר ש-AMD סוחטת את המיץ מהכרטיסים שלהם אחרת אין להם יכולת להתחרות ב-NV. ארכיטקטורת VEGA תוכננה באר ובראשונה לשוק ה server/AI/computing. => VEGA לא מיועדת למשחקים, האופטימיזציה של הארכיטקטורה נועדה ליישומים אחרים. פשוט "על הדרך" היא גם יכולה לשמש למשחקים אז דוחפים אותם גם לשוק הצרכני (שבסוף קונה אותו בעיקר לכריית כסף וירטואלית). מעניין אותי האם הם משיגים יתרון על פני NV בשוק המקצועי או …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-